Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynepcim bu arada hangi nedenlerden memnun deqilsiniz kızlarınızın çalıştıqı hstaneden birde ekstraları varmı maaş yemek ve ssk dışında yol parası yada extra pirim gibi..

rabbim hayırlı rızk kapısı açsın canım sana

Senacım Allah hakkında haırlı olan rızık kapısı nasip etsin inşallah. Arkadaşlar bu arada tartıldım ve 75,5 ten 73,8 e düşmüşüm yani 1,8 kg. çok sevindim. 20 günde 3,9 kg. inşallah hep böyle gitsin zaten ayda azami 5 kg. versem yeter.

tebrikler ben bu hafta yarım kilo verebilmişimdir

benim ekmegim 10kb ama kizartiyodum hep bunu bilmiyodm cok isime yarayacak ozaman 10dan 8e düsmek tesekkürleeer

ben tartildim sabah 1.1kg vermisim az geldi bana ya pazardan bugüne ama regl olcam ondanmi ki 97.´9la basladim simdi 96.8

ben tartildim sabah 1.1kg vermisim az geldi bana ya pazardan bugüne ama regl olcam ondanmi ki 97.´9la basladim simdi 96.8

Tebrikler bence güzel, biliyorsun yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor, böyle vermeye devam edersen ayda 4 - 5 kg verebilirsin, hem herkesin metobolizması aynı olmaz. Bunada şükür, önce sağlık.

senacim bütün dualarimiz seninle hayirlisiyla insallah olur

bende bugün yapmaya başladım listenizi
inşallah zayıflarım((

Tebrikler bence güzel, biliyorsun yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor, böyle vermeye devam edersen ayda 4 - 5 kg verebilirsin, hem herkesin metobolizması aynı olmaz. Bunada şükür, önce sağlık.

tesekkür ederim böyle cevaplar beni cok mutlu ediyo daha bi güclü hissediyorum kendimi

kilo veren arkadaslarimi kutluyorum bana gelince sadece 100 gr vermisim yilbasina tam 8 hafta var o zamana kadar en az 74 kg olmak istiyorum insallah olurum

ben ne vermişim ne almısım 66,900 yine geçen hafta aldıgım 300 gramda gitmemiş cok moralim bozuk bayrama kadar 3 kilo vermem lazım napsam ne etsem bilemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben ne vermişim ne almısım 66,900 yine geçen hafta aldıgım 300 gramda gitmemiş cok moralim bozuk bayrama kadar 3 kilo vermem lazım napsam ne etsem bilemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hic moralimizi bozmayalim cünkü insanin hevesi gidiyor gecende yarim kilo fazla ciktigimda bende aynen öyle olmustum gecmisi unutalim ve bugün yeni basliyormus gibi düsünelim hic kacamaklara izin vermeden tam yapalim en azindan ben kendimi öyle motive ettim bayrama kadar istedigin kiloyu verirsin hemde :13:

evet canım ya haklısın hiç düşünmeyelim sanki yeni baslıyomus gibi yapalım ben bu hafta yürüyüş de yapıcam bayrama 3 kilo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet canım ya haklısın hiç düşünmeyelim sanki yeni baslıyomus gibi yapalım ben bu hafta yürüyüş de yapıcam bayrama 3 kilo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

üzülme canim en azindan kilo almamissin bayrama kadar sikarsan disini tam uyarsan bence verirsin sen inaniyorm ben

kızlar bu hafta daha sıkı yapalım hepimiz her gün ne yedigimizi yazalım yoksa olmuyo walla ya

Bence sana katılıyorum canım bu topiğe ilk başladığımda herkes ne yediğini paylaşıyordu paylaşımlar çoktu oda motive ediyordu ama artık kimse doğru dürüst paylaşmıyor buda benim şansımdan girdiğim topikleri kurutuyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…