Zeynepcim dün sabah kursa giderken çiçek standını gidip bir göreyim dedim ve Şok yaşadım çiçek duraqı adı altında her tarafı cam olan çok çok küçük bir seyyar prefabrik türünde bişey aynı halk ekmek bayileri vardır ya hani kondurma onlar gibi daracık bize 10 metrekare demişlerdi kesinlikle okadar yok 5 metrekare bile yok beynimden vurulmuşa döndüm o an başıma bi aqrı girdi kursta duramadım öqlen eve geldim akşama kadar tatsızdım ve bu gece uyuyamadım kalktım buraya geldim herşeyden önce Rabbimden hayırlısı ama insan kendini kaptırınca ister istemez üzülüyor şimdi ümitlerim bugünki izmirde yapılacak olan büyük toplantıda istanbuldan biçok hastaneden doktorların katılacaqı bu toplantıda bnm ismim verilecek inş. hayırlı olur bnm için dua edermisiniz arkadaşlar
Senacım Allah hakkında haırlı olan rızık kapısı nasip etsin inşallah. Arkadaşlar bu arada tartıldım ve 75,5 ten 73,8 e düşmüşüm yani 1,8 kg. çok sevindim. 20 günde 3,9 kg. inşallah hep böyle gitsin zaten ayda azami 5 kg. versem yeter.
Canım ortada kesinlikle çelişki falan yok 1 dilim ekmek 12k ve bu ekmeqi tost yaptıqın zaman yada kızarttıqın zaman deqeri düşer 8kb olur Selinde bende yediqimiz ekmekleri mutlaka makinada kızartıp yiyoruz aklınız karışmasın..
ben tartildim sabah 1.1kg vermisim az geldi bana ya pazardan bugüne ama regl olcam ondanmi ki 97.´9la basladim simdi 96.8
Zeynepcim dün sabah kursa giderken çiçek standını gidip bir göreyim dedim ve Şok yaşadım çiçek duraqı adı altında her tarafı cam olan çok çok küçük bir seyyar prefabrik türünde bişey aynı halk ekmek bayileri vardır ya hani kondurma onlar gibi daracık bize 10 metrekare demişlerdi kesinlikle okadar yok 5 metrekare bile yok beynimden vurulmuşa döndüm o an başıma bi aqrı girdi kursta duramadım öqlen eve geldim akşama kadar tatsızdım ve bu gece uyuyamadım kalktım buraya geldim herşeyden önce Rabbimden hayırlısı ama insan kendini kaptırınca ister istemez üzülüyor şimdi ümitlerim bugünki izmirde yapılacak olan büyük toplantıda istanbuldan biçok hastaneden doktorların katılacaqı bu toplantıda bnm ismim verilecek inş. hayırlı olur bnm için dua edermisiniz arkadaşlar
Tebrikler bence güzel, biliyorsun yavaş verilen kilolar daha kalıcı oluyor, böyle vermeye devam edersen ayda 4 - 5 kg verebilirsin, hem herkesin metobolizması aynı olmaz. Bunada şükür, önce sağlık.
bende bugün yapmaya başladım listenizi
inşallah zayıflarım((
ben ne vermişim ne almısım 66,900 yine geçen hafta aldıgım 300 gramda gitmemiş cok moralim bozuk bayrama kadar 3 kilo vermem lazım napsam ne etsem bilemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende bugün yapmaya başladım listenizi
inşallah zayıflarım((
evet canım ya haklısın hiç düşünmeyelim sanki yeni baslıyomus gibi yapalım ben bu hafta yürüyüş de yapıcam bayrama 3 kilo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bu hafta daha sıkı yapalım hepimiz her gün ne yedigimizi yazalım yoksa olmuyo walla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?