Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynepcim bu arada hangi nedenlerden memnun deqilsiniz kızlarınızın çalıştıqı hstaneden birde ekstraları varmı maaş yemek ve ssk dışında yol parası yada extra pirim gibi..

canım senin için en hayırlısı olur inş hayatım bizim maaşlar çok düşük yemek var zaten yemiyorlar genelde dışardan alırlar hep onun haricinde bi ssk var başka eksra yok canım servis yok yol parası yok mesai ücreti yok anlıycan personel deli gibi çalışıyor ama resmen harcıyor personelini şu durumda biliyor ortalıktaki işsizliği eilinden geldiği kadar yararlanıyor bundan

masum aynen walla ben ölesine takip ederken mıllet yazıodu bende basladım kimsecikler kalmadı walla
grup kursakda yarıssak bari diger topikler hep öle

masum aynen walla ben ölesine takip ederken mıllet yazıodu bende basladım kimsecikler kalmadı walla
grup kursakda yarıssak bari diger topikler hep öle

Buradaki yarışmayı Selintepe arkadaşımız organize ediyormuş, o gelene kadar artık idare edelimde, arkadaş hayırlısı ile gelsin sonrası gelir inşallah.

1 haftada zar zor 2 kilo verdim... bencede bi grup kuralımm birbirimizi destekleyelim cok zor bölee ilk hafta ki cok fazla vermem lazımdı

1 haftada zar zor 2 kilo verdim... bencede bi grup kuralımm birbirimizi destekleyelim cok zor bölee ilk hafta ki cok fazla vermem lazımdı

offffffff canım ya bir haftada iki kiloyu beğenmiyormusun ya süperrr ya süper hani uzmanlar haftada yarım kilo 1 kilo vermenin en uygunu olduğunu söylüyorlar ya o bakımdan çok çok iyi vermişsin bence ya birde burada haftalarca hiç veremeyenler var onlar ne yapsın

arzuhelin nasil begenmezsin bence harika 1haftadaaaaa sen begenmezsen ben napayim veremeyenler napsin cok iyi bence ya haftaya bende okadar verecem insallah su regl bi gelseydi artik

bir haftada 2 kilo süper ben ilk iki haftada 2 kilo verdim ve kesinlikle kacamak yapmadan ve bir lokma dahi ekmek yemeden ama bu hafta kesinlikle tam yapicam bu gectigimiz haftayi telafi etmem lazim

ben dedim ama grup kuralım die kabul eden omadı :) o zaman ben varım katılmak isteyenler yazsın birimiz liste yapalım :)

ne bilim 3-5 kilolardan bahsediyorlardı die öle dedim sakın yanlış anlamayın... grup olayına ben varım en azından hem motive oluruz hem yediklerimize bakarız fikir verir bazen yiycek bişe bulamıorum ben :)

zaten gurupuz liste tutan yok selin tutuyordu o da izinli şu an
listeyi tutabilirsen kilolarımızı bildirelim

Son düzenleme:
selin gelene kadar yani bi hafta baska bi arkadaş tuttsun nolcak sankii selin ablanın eşinin babası hastaydı en son ne zaman gelir bilmioruzki belki bayrama kadar gelmicek

bende varım arkadaşlar listeye benide ekleyin, birde bu ticker nasıl değişiyor bir türlü beceremedim, biri bana anlatabilir mi arkadaşlar.

Son düzenleme:
yapabilen arkadaş yapsın kilomuzu bilelim
bide kızlar ben 4 gündür leslie yapıyorum evde yarım saat hareket yaptırıyor artıracam bu gün indirmek isterseniz sende zayıfla leslie yazınca çıkan ilk yerde üyelik istiyor üye olup indirin çok zevkli gerçekten başka topikden kızlar bununla kilo verdiler veremeyende sıkılaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…