Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben cıkıyorum arkadaşlar yemek falan yapıcam bu hafta listeyi biri tutsun katılmak isteyenlerde katılsın masum mesela sen yapabilirsin eger sana zahmet olmazsa tabi canım katılmask işteyen 3 5 kişi yarısırız herkes kilosunu söyler cumaya kadar en cok kim verecek bakalım

merhaba arkadaşlar......
bu diyetle iki buçuk ayda 14 kilo verdim hem de bu topikte selinin yardımlarıyla tabii, yalnız iki aydır yapmıyorum 4 kilosunu geri aldım şu an 64 kiloyum 9 kilo vermek istiyorum .... yarışmada ben de varııımmmmm..

ben kapattiktan sonra ne kadar cok yazismissiniz herseye bende varim benide ekleyin lütfen

tebrik ederim cok güzel vermissin darisi basimiza

bende varım arkadaşlar listeye benide ekleyin, birde bu ticker nasıl değişiyor bir türlü beceremedim, biri bana anlatabilir mi arkadaşlar.

doga sayesinde ögrenmistim simdi bende sana söyliyeyim ticker'i yeniden yapiyorsun sadece baslangic kilonu ayni yaz sonrada simdiki kilonu

sariz ne güzel vermissin ben seni biliyorm sayfalari eski sayfalari okuyorum daha 300.sayfaya gelemedim gercekten selin ablanin verdigi moral bi baska ben orda okudukca heveslendim..bence tekrar basarirsin 14kilo vermissin 9kilo mu veremeyeceksin basarirsin sende..

Son düzenleme:
henüz listeyi yapacak olan cikmadi ben hic anlamam daha yeni basladim yoksa ben tutmaya calisirdim

inşalalh kızlar teşekkür ederim:))

Arkadaşlar sağolun nihayet değiştirebildim Tickerimi, berranurum listeyi benim yapabileceğimi yazmış sağolsun ama ben daha önce hiç yapmadım, bu işi bilen kimse yokmu varsa o arkadaşımız yapsın, ayrıca bugünkü menümüde paylaşayım.

Sabah 3 tane küçük sosis, 2 dilim kepek ekmek, 1 yk. mayonez, bir tk.ketçap, şekersiz çay.
öğle 4 yaprak marul, bir kase tavuksuyu çorba, 1 tane hamburger köfte
akşam biraz cıss bir menü oldu 3 kaşık makarna (yağsız,sossuz)
2 -3 kaşık Yeşil fasulye
1 kase tavuksuyu çorba, arkadaşlar bu çorbayı ben haşladıpım tavuğun suyundan yapıyorum. 2 kaşık yoğurt ve bir y.kaşığından az un koyuyorum, nane, pul biber katıyorum çok leziz oluyor ya değilse öbür türlü diğer çorbaların krb değeri çok fazla.

Son düzenleme:
masumcum yapacagın tekşey şimdi kiloları bi kenara yazıp cuma sabahı da herkes yazınca ikininide buraya yazmak aslında ben yaparım ama benım net sorunlu arada gidio

merhaba kızlar bu haftaki kiloları kayıt eden oldumu

ben var ya ben ben bugün çok fena azıttım krbn konusun da.neler yemedim ki.ama baya hareketli bir hafta geçirdim.temizlikk vs yani.c.tesi ve pazarı da az krbnla atlatırsam p.tesi inş 1 kg olmasa da 500-600 gr vermiş olurum inş

Günaydın arkadaşlar bana iş konusunda destek olan moral veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gözlerim doldu okurken müjdeli haberi dün akşam üstü aldım salı günü 10.30 beni nisa hastanesine görüşmeye bekliyorlar henüz bilmiyorum nasıl bir iş yapacaqımı ve ne kadar maaş vereceklerini ama en azından güvenli ve sürekli bir yer olacak çok mutlu oldum şimdi heyecanla salı gününü bekliyorum Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin bende karbon konusunda son bikaç gündür venhar gibi çıldırdım sanırım birazda stresten hatta dün yediklerimi duysanız 1 hafta tekrar bişey yemene gerek yok dersiniz ama inş. çalışmaya başlayınca midemi düşünmeye çok fazla vaktim kalmıcak buda beni motive edip işimi kolaylaştıracak inş. hep beraber kilolarımızı veririz hepinizi öpüyorum

Canım inan çok sevindim hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin. Benim kuzenimde İç anadoluda özel bir hastanede çalışıyor. 650 + sigorta, yıllık izin hakkı falan var. sabah 8, akşam 6 mesai saatleri haftada bir nöbet oluyor ama çok memnun kendisi, işede ihtiyacı var sürekli dua ediyorum kalıcı olsun diye. Allah herkese bol rızık versin inşallah.

soğol masal desteğin için ... inşallah hep birlikte verecez kiloları inşallahhh ya rabbim....

arkadaşım hayırlı olsun.. Allah hepimizin kalbine göre versin...

Bu arada bugün tartıldım 81.5 olmuşum ben bu hergün tartılma huyumdan nasıl vazgeçicem. Kilo verirken bozmadığım halde kilo almışım gerçi regl olucam 4-5 güne kadar ama ne bilimm..

Çizelgeleri tutmaya başlayalım ben dioyorum artık. Bugün artık kahvaltıda 1 simir beyaz peynir kaşar peyniri 1 yumurta yiycem çok aç hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…