merhaba arkadaşlar......
bu diyetle iki buçuk ayda 14 kilo verdim hem de bu topikte selinin yardımlarıyla tabii, yalnız iki aydır yapmıyorum 4 kilosunu geri aldım şu an 64 kiloyum 9 kilo vermek istiyorum .... yarışmada ben de varııımmmmm..
Günaydın arkadaşlar bana iş konusunda destek olan moral veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gözlerim doldu okurken müjdeli haberi dün akşam üstü aldım salı günü 10.30 beni nisa hastanesine görüşmeye bekliyorlar henüz bilmiyorum nasıl bir iş yapacaqımı ve ne kadar maaş vereceklerini ama en azından güvenli ve sürekli bir yer olacak çok mutlu oldum şimdi heyecanla salı gününü bekliyorum Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin bende karbon konusunda son bikaç gündür venhar gibi çıldırdım sanırım birazda stresten hatta dün yediklerimi duysanız 1 hafta tekrar bişey yemene gerek yok dersiniz ama inş. çalışmaya başlayınca midemi düşünmeye çok fazla vaktim kalmıcak buda beni motive edip işimi kolaylaştıracak inş. hep beraber kilolarımızı veririz hepinizi öpüyorum
Günaydın arkadaşlar bana iş konusunda destek olan moral veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gözlerim doldu okurken müjdeli haberi dün akşam üstü aldım salı günü 10.30 beni nisa hastanesine görüşmeye bekliyorlar henüz bilmiyorum nasıl bir iş yapacaqımı ve ne kadar maaş vereceklerini ama en azından güvenli ve sürekli bir yer olacak çok mutlu oldum şimdi heyecanla salı gününü bekliyorum Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin bende karbon konusunda son bikaç gündür venhar gibi çıldırdım sanırım birazda stresten hatta dün yediklerimi duysanız 1 hafta tekrar bişey yemene gerek yok dersiniz ama inş. çalışmaya başlayınca midemi düşünmeye çok fazla vaktim kalmıcak buda beni motive edip işimi kolaylaştıracak inş. hep beraber kilolarımızı veririz hepinizi öpüyorum
Sariz ..
2.5 ayda nasıl verdin o kadar kilo. ne yedin ne yemedin ne bilim en son saat kaçta yedin.. ilk başlarda çok hızlı verdin mi benım 10 gün oldu 1.5 kilo vermişim aslında 2 idi ama bugün 5gr fazla çıktım tartıda...:84:
arkadaşım hayırlı olsun.. Allah hepimizin kalbine göre versin...
Bu arada bugün tartıldım 81.5 olmuşum ben bu hergün tartılma huyumdan nasıl vazgeçicem. Kilo verirken bozmadığım halde kilo almışım gerçi regl olucam 4-5 güne kadar ama ne bilimm..
Çizelgeleri tutmaya başlayalım ben dioyorum artık. Bugün artık kahvaltıda 1 simir beyaz peynir kaşar peyniri 1 yumurta yiycem çok aç hissediyorum kendimi
ya benim canim türk kahvesi istiyoooo onda kb varmi varsa kac kb var bilen varmi..2 tatlandiriciyla yapacaktm
pperi aaaayyyy cok tesekkür ederim beni nasil mutlu ettin anlatamam cok canim cekmistiiii :))) hemen mutfaga kosayim
ya benim canim türk kahvesi istiyoooo onda kb varmi varsa kac kb var bilen varmi..2 tatlandiriciyla yapacaktm
ben tartilmiyorm artik dünki kacamagimdan haberin var berra kalk tartil dedi tartildm tabi moral sifirr oldu oda zaten göreyimde bidaha kacamak yapmayim diye tarrtil dedi..ama ucuz yirttim insallah cumaya vermis olrm tartilmamda cumaya kadar..
Canım inan çok sevindim hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin. Benim kuzenimde İç anadoluda özel bir hastanede çalışıyor. 650 + sigorta, yıllık izin hakkı falan var. sabah 8, akşam 6 mesai saatleri haftada bir nöbet oluyor ama çok memnun kendisi, işede ihtiyacı var sürekli dua ediyorum kalıcı olsun diye. Allah herkese bol rızık versin inşallah.
Canım kuzenin bayanmı ne iş yapıyor hastanede hafta sonu falan çalışıyormu?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz hayırlı olsun demişsiniz daha görüşmeye gidicem arkadaşlar inş. hayırlısıyla olur çok heyecanlıyım
ven_har nasil yapamiyosn yapacaksin beni gaza getirip diyete baslatan sen degilmiydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?