Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sariz ..
2.5 ayda nasıl verdin o kadar kilo. ne yedin ne yemedin ne bilim en son saat kaçta yedin.. ilk başlarda çok hızlı verdin mi benım 10 gün oldu 1.5 kilo vermişim aslında 2 idi ama bugün 5gr fazla çıktım tartıda...:84:

senacim senin adina cok sevindim hayirli olsun insallah is ve sartlarda gönlüne göredir allah sürekliligini göstersin

hayırlı olsun diet konusunda hep aynıyız

ilk 18 günde 4 kilosunu vermiştim zaten. mayasız ekmek yedim yani lavaş ekmeği. genelde de tavuk suyu çorba tükettim bi süre sonra kaçamak yaptığımda örneğin karpuz reçel falan yersem hemen tuvalete çıkıyordum yedikten yarım saat sora vücudum alışmıştı yani. 2 ay boyunca hiç tartılmadım ama her sabah kendimi ölçtüm inceldikçe motive oldum . her gün mutlaka yarım saat spor yaptım; oruçluyken bile, suyu zaten çok içerim.süte mayaya yumurtaya intoleransım var yemedim .böle işte

Arzucum hergün tartılmak insanı kötü etkiliyor ilk hafta bende senin gibiydim, bir gün 74 çıkıyor bir gün 75 derken baktım olmuycak tartıyı kaldırdım gözümün önünden şimdi haftada bir tartılıyorum. Bu arada ben bu hafta kg bildirimi yapanları listeye aldım şimdi aşağıya yazıyorum. ayrıca bugün benim diiyet gitti eşim lahmacun yaptırıyor,bugünlük boz dedi bende kıramadım.

Arzuhelin 2 kg.
Masal91 1,1kg.
Masumum 1,8 kg.
PPeri 100 gr.
Berranurum ---
Ayrıca kilosunu yazıpta benim gözümden kaçan varsa lütfen yazsın,

Son düzenleme:
bayanlar ben bugün bunlari yedim

kahvalti: 2 yumurta (0kb)
1 peynir (0kb)
1 beyaz peynir (1kb)
1 salam (1kb)
1 sucuk (1kb)
toplam 3kb

teyzemdeydm arada bisey yemedim cay ictim

yemekte: azbisey unladilar ve tavada kizartillar ya
1 cupra kücüktü deniz cuprasiymis
1 tanede bilmedigim bi balik böyle burger büyüklügünde
1 kasik salata icinde maydanoz,sogan,az domates vardi ve taze sogan
1 light kola(0kb)
yemek kac kb etti hic bilmiyorm ama 30kb gecmemistir herhalde öyle umuyorm ben unlanmis degil izgarada yerim herzaman ama onlar öyle yaptilar bende ses cikarmadm tabi az yedim..bide ben bugün baya bi yürüdüm :)

Son düzenleme:
ya benim canim türk kahvesi istiyoooo onda kb varmi varsa kac kb var bilen varmi..2 tatlandiriciyla yapacaktm

pperi aaaayyyy cok tesekkür ederim beni nasil mutlu ettin anlatamam cok canim cekmistiiii :))) hemen mutfaga kosayim

ben tartilmiyorm artik dünki kacamagimdan haberin var berra kalk tartil dedi tartildm tabi moral sifirr oldu oda zaten göreyimde bidaha kacamak yapmayim diye tarrtil dedi..ama ucuz yirttim insallah cumaya vermis olrm tartilmamda cumaya kadar..

ben tartilmiyorm artik dünki kacamagimdan haberin var berra kalk tartil dedi tartildm tabi moral sifirr oldu oda zaten göreyimde bidaha kacamak yapmayim diye tarrtil dedi..ama ucuz yirttim insallah cumaya vermis olrm tartilmamda cumaya kadar..

cuma ve c.tesi bol kaçamaklı geçirdiğim halde p.tesi tartılcam heycanla bekliyom sanki bişi yapmışım da bekliyom

allah seniiiii iyi güldüm gece gece ya hadi kilo aldiysan nolcak moralin bozulmayacakmi :)

Canım kuzenin bayanmı ne iş yapıyor hastanede hafta sonu falan çalışıyormu?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz hayırlı olsun demişsiniz daha görüşmeye gidicem arkadaşlar inş. hayırlısıyla olur çok heyecanlıyım

Canım kuzenin bayanmı ne iş yapıyor hastanede hafta sonu falan çalışıyormu?

Evet canım kuzenim bayan nöbet denk gelmediği zamanlar pazar günleri çalışmıyor, şimdi çocuk servisinde, işte odaya hasta falan çıkarıyormuş, servisin temizliğini falan yapıyormuş ama rahatım diyor.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepiniz hayırlı olsun demişsiniz daha görüşmeye gidicem arkadaşlar inş. hayırlısıyla olur çok heyecanlıyım

erginsena nisa hastanesine girersen işe kadın doğum bölümün de anlaşması var mı sgk ile sorarsın.bi de muayaene ücretleri ve doğum ücretlerini öğrenirsin.gerçi pek ucuz olacağını sanmam ama

of ya bu arada sanırım ben bu hafta kesin kg verememişimdir kesinn.inş almamışımdır.yapamıyorum çok iradesizim ya çokk

ven_har nasil yapamiyosn yapacaksin beni gaza getirip diyete baslatan sen degilmiydin :)

ben lafa gelince çok güzel laflar ederim etmesine de icraata gelince tık yok ben deya tabi ki bırakmıcam ama tam anlamıyla yapamadım bi türlü.mesela gecen hafta cumaya kadar gayet gzeldi fena değildi yani ama cuma ve c.tesi azıttım.yani börekler kekler vs olunca dayanamıyorum o konuda irade yok.yani kekli börekli çaylı pastalı ortamlardan uzak durmam lazım benim görünce atlıyorumö resmenee hafta da en az bir iki kez oluyo böle ortamlar napcam gitmemek olmaz yanlış anlaşılır ayıp ta olur.bana azcık irade lazım irade sen de varsa fazla yollasana bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…