haklisin aslinda dayanmak gercekten zor oluyo hele insanin cok sevdigi seyler olunca..ama ben dayanmak istiyorm cünkü gercekten artik zayif bi kiz olmak istiyorum bidaha 19 yasinda olamicam bari 20yasina girdigimde zayif gireyim diyorm dayaniyorm..sonra nisanlimi getiriyorm aklima..nasil olduysa artik dannnkkk etti herhalde bende :)))) ama senin dedigin ortamlara girmekte iskence yaa
Kızlar sizle de paylaşmak istedim :) Venhar ile anlaşmıştık p.tesi günü kaç kilo verdiğimizi yazacaktıkBen k.hidrat diyetine devam etmedim. 2 gündür et diyeti yapıyorum. Biliyorum verdiklerimin hepsi yağ değil ama 2 günde 2.1 kg vermek motive ediyor insanı :76: Venharcım sen haklı çıktın, seni yendim :80: Şaka bir tarafa, motivasyonunu kaybeden herkes bence denemeli
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yaz-et-yiyerek-5-kilo-verin.html#post16108764cnm benim kg da eşiminkinden fazla.kendimi onun yerine koydum.tamam bişi demiyo belki ama içindende mi demiyo.dedim.ve hamile kalmak istiyorum belki kg engek değil ama kg alma olasığı çok fazla o dönemde onun için vermek isityorum.yeni bişi okutoyum bajalım onu denemeyi düşünüyorum
ay biz senle anlaşmıştık demi unutmuşumben cuma ve c.tesi azıttım malesef inş almamışımdır.bu et diyeti nası bişi acaba burdan mı baktın bizede link ver bakalım bizde aman eksik kalmayalım ondan da
Kızlar sizle de paylaşmak istedim :) Venhar ile anlaşmıştık p.tesi günü kaç kilo verdiğimizi yazacaktıkBen k.hidrat diyetine devam etmedim. 2 gündür et diyeti yapıyorum. Biliyorum verdiklerimin hepsi yağ değil ama 2 günde 2.1 kg vermek motive ediyor insanı :76: Venharcım sen haklı çıktın, seni yendim :80: Şaka bir tarafa, motivasyonunu kaybeden herkes bence denemeli
nightwinglover ayy ne güzel vermissin ama ya geri alirrsan bende ondan korkuyorum
2 günde 2.1 kg süper nasil yaptigini yediklerini bizimle paylasirmisin
Etin her türü yenebilir dediler ama ben kırmızı eti sevmediğim için sadece beyaz etle yaptım. İstediğim baharatlarla süsledikten sonra etleri ızgarada pişirdim. Gün boyunca sadece et yedim, başka bir şey yok. Günde yaklaşık 1,5-2 kg et yedim :90: Zaten açlık duymak diye bir şey yok, et acayip doyuruyor :)
ben denemeye karar verdim yarin sabah tartilicam bakalim 2 günde ayni basariyi saglayabilecekmiyim
Bugün çok sinirliyim o yüzden çocukları aldım öğleyin bir çıktım çıkmadan önce bir lokma ekmek ve peynir almıştım ağzıma daha birşey yemedim. şu an açım ama yemek yapmak gelmiyor içimden. o kadar temiz hava aldım hala öfkem geçmedi ya.
ne olduki skma canini..canin yemek yapmak istemiyosa kahvalti gibi ye ac kalma allah korrusun düser bayilirrsin bide sinirliyim diyosn ye biseylerrrr
Şu an çizelgede görünen kiloda mısın? Bir de bki kaç? 2 gün sonra verdiğin kiloyu yaz bir kıyaslama yapalım bakalım kilonun etkisi var mı :) Bir de bol bol su iç mutlaka, unutma :81:
cuma günü cizelgedeki kilomdaydim ama sabah tartilicam iki gün sonra tekrar tartilicam sonucu mutlaka söylerim su icmeyede calisicam
Sonucu merakla bekliyorum :92:
Ben 3 gün daha devam edicem. 3 gün sonra 5 günün toplamında ne kadar verdiğimi de yazarım :)
Etin her türü yenebilir dediler ama ben kırmızı eti sevmediğim için sadece beyaz etle yaptım. İstediğim baharatlarla süsledikten sonra etleri ızgarada pişirdim. Gün boyunca sadece et yedim, başka bir şey yok. Günde yaklaşık 1,5-2 kg et yedim :90: Zaten açlık duymak diye bir şey yok, et acayip doyuruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?