Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

haklisin aslinda dayanmak gercekten zor oluyo hele insanin cok sevdigi seyler olunca..ama ben dayanmak istiyorm cünkü gercekten artik zayif bi kiz olmak istiyorum bidaha 19 yasinda olamicam bari 20yasina girdigimde zayif gireyim diyorm dayaniyorm..sonra nisanlimi getiriyorm aklima..nasil olduysa artik dannnkkk etti herhalde bende :)))) ama senin dedigin ortamlara girmekte iskence yaa

Kızlar sizle de paylaşmak istedim :) Venhar ile anlaşmıştık p.tesi günü kaç kilo verdiğimizi yazacaktık Ben k.hidrat diyetine devam etmedim. 2 gündür et diyeti yapıyorum. Biliyorum verdiklerimin hepsi yağ değil ama 2 günde 2.1 kg vermek motive ediyor insanı :76: Venharcım sen haklı çıktın, seni yendim :80: Şaka bir tarafa, motivasyonunu kaybeden herkes bence denemeli

cnm benim kg da eşiminkinden fazla.kendimi onun yerine koydum.tamam bişi demiyo belki ama içindende mi demiyo.dedim.ve hamile kalmak istiyorum belki kg engek değil ama kg alma olasığı çok fazla o dönemde onun için vermek isityorum.yeni bişi okutoyum bajalım onu denemeyi düşünüyorum

ay biz senle anlaşmıştık demi unutmuşumben cuma ve c.tesi azıttım malesef inş almamışımdır.bu et diyeti nası bişi acaba burdan mı baktın bizede link ver bakalım bizde aman eksik kalmayalım ondan da

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yaz-et-yiyerek-5-kilo-verin.html#post16108764

Yukarıdaki adresteki diyet :)) Ben bayağı bir sıkı şekilde uyguladım :82:

2 günde 2.1 kg süper nasil yaptigini yediklerini bizimle paylasirmisin

nightwinglover ayy ne güzel vermissin ama ya geri alirrsan bende ondan korkuyorum

Ben bugüne kadar verdiğim kiloları kolay kolay geri almadım :87:

Sadece arada bir duraklıyorum, aynı kiloda kalıyorum ama irade gelince yine devam ediyorum :81: Bıktım artık kilo probleminden de doğru dürüst bir giyim dolabına sahip olamamaktan da :95: Sıkıcam dişleri başka yolu yok :))

2 günde 2.1 kg süper nasil yaptigini yediklerini bizimle paylasirmisin

Etin her türü yenebilir dediler ama ben kırmızı eti sevmediğim için sadece beyaz etle yaptım. İstediğim baharatlarla süsledikten sonra etleri ızgarada pişirdim. Gün boyunca sadece et yedim, başka bir şey yok. Günde yaklaşık 1,5-2 kg et yedim :90: Zaten açlık duymak diye bir şey yok, et acayip doyuruyor :)

Bugün çok sinirliyim o yüzden çocukları aldım öğleyin bir çıktım çıkmadan önce bir lokma ekmek ve peynir almıştım ağzıma daha birşey yemedim. şu an açım ama yemek yapmak gelmiyor içimden. o kadar temiz hava aldım hala öfkem geçmedi ya.

ben denemeye karar verdim yarin sabah tartilicam bakalim 2 günde ayni basariyi saglayabilecekmiyim

ne olduki skma canini..canin yemek yapmak istemiyosa kahvalti gibi ye ac kalma allah korrusun düser bayilirrsin bide sinirliyim diyosn ye biseylerrrr

ben denemeye karar verdim yarin sabah tartilicam bakalim 2 günde ayni basariyi saglayabilecekmiyim

Şu an çizelgede görünen kiloda mısın? Bir de bki kaç? 2 gün sonra verdiğin kiloyu yaz bir kıyaslama yapalım bakalım kilonun etkisi var mı :) Bir de bol bol su iç mutlaka, unutma :81:

Nede sinirlisin acaba? Sinirli olsan bile aç kalma lütfen, sonra acısını yemeklerden çıkarıyor insan. Haddinden fazla yiyiyor. :78:

ne olduki skma canini..canin yemek yapmak istemiyosa kahvalti gibi ye ac kalma allah korrusun düser bayilirrsin bide sinirliyim diyosn ye biseylerrrr

Bugün KK dan arkadaşlarla buluşmamız vardı ve eşimde bana söz vermişti hemde günler öncesinden ama sabah bir çıktı evden hâla gelicek, birde bana çıkarken diyorki sen kalk evişlerini falan yap, birde liste yap ben alışveriş yapayım, bende o sinirle öğle aldım çocukları parka götürdüm, oradanda yürüyüşe gittim ama öfkem geçmiyor.

Şu an çizelgede görünen kiloda mısın? Bir de bki kaç? 2 gün sonra verdiğin kiloyu yaz bir kıyaslama yapalım bakalım kilonun etkisi var mı :) Bir de bol bol su iç mutlaka, unutma :81:

cuma günü cizelgedeki kilomdaydim ama sabah tartilicam iki gün sonra tekrar tartilicam sonucu mutlaka söylerim su icmeyede calisicam

cuma günü cizelgedeki kilomdaydim ama sabah tartilicam iki gün sonra tekrar tartilicam sonucu mutlaka söylerim su icmeyede calisicam

Sonucu merakla bekliyorum :92:

Ben 3 gün daha devam edicem. 3 gün sonra 5 günün toplamında ne kadar verdiğimi de yazarım :)

yazin buraya sonuclari ben yapamam annem keser beni bu seferde et aldirirsam dünyanin lafini dinlerim valla :)) nezaman diyete baslasam kadina biseyler aldiriyorm

iyi hoş ta 5 gün boyunca sadece et ve su.ne çay ne kahve ne meyve.ay yok yapamam ben.yahu ben daha doğru dürüst 30 krbn la bile kapatamadım ki günümü bunu yapabileyimama bi topic buldum orda elma tarçın limon karabiber karanfil ile yapılan bi içicek var onu deniycem sanırım.topici okumakla meşgulüm şu an.bi kez yapmıştım bırakmıştım gerçi ben bunu daha önce ama bu sefer yaparsam bırakmıycam

Arkadaşlar akşam üzeri birden rahatsızlandım, üşüme, titreme,ateş, sabahtan boğaz ağrım vardı şu an çok kötüyüm, yarın böyle olursam diyete devam etsem birşey olurmu, yoksa bozayımmı ama bozmak istemiyorum ya. neyse fazla kalamıcam çıkıyorum iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…