Arkadaşlar akşam üzeri birden rahatsızlandım, üşüme, titreme,ateş, sabahtan boğaz ağrım vardı şu an çok kötüyüm, yarın böyle olursam diyete devam etsem birşey olurmu, yoksa bozayımmı ama bozmak istemiyorum ya. neyse fazla kalamıcam çıkıyorum iyi geceler.
Arkadaşlar akşam üzeri birden rahatsızlandım, üşüme, titreme,ateş, sabahtan boğaz ağrım vardı şu an çok kötüyüm, yarın böyle olursam diyete devam etsem birşey olurmu, yoksa bozayımmı ama bozmak istemiyorum ya. neyse fazla kalamıcam çıkıyorum iyi geceler.
bugün et dietine basliyorum ilk 5 gün sadece et ve su varmis:97: ama ben cay kahve icmeden duramam mecburen o kurali ihlal edicem digerlerine tam uyucam bakalim kac gün dayanabilcemayrica cok mutluyum bugün tartildim cuma günkü kilomdan 500 gr az cikiyorum
Bende bu et diyetini uygulicam ama en fazla 5 gün çünkü pek sağlıklı bulmadım.. Gerçi dikkat ettiysen bizim diyetimize çok benziyor. ben bugün tartıldım 80.7 olmuşum.. 10-12 günde 2.3 gram vermişim bence gayet iyi tabi ben geçen cumartesi kavitasyonada başladım.. bakalım bu et diyetiyle ne kadar gidecek kilolarımız.. ama dediğim gibi bence pek sağlıklı değil gibime geliyor..
Peri sen tam olarak neler yiyeceksin sadece tavuk ve et mi insanın midesi bulanır ya sabah akşam
bizim dietimiz daha güzel en azindan onda misler gibi kahvalti ve salata var ama güzel kilo verebilirsem arada bunuda uygularim sonra yine kendi dietimize devam ederim bu deneme bakalim kilo kaybi ne kadar olacak ben sabah kalkar kalkmaz hemen tavuk hasladim derilerini attim bu saate kadar aciktikca yiyorum aksamda 2 tane alabalik yiyicem kirmizi etde sadece köfteyi severim ama kirmizi et daha yagli oldugu icin yemeyi düsünmüyorum
Bende bu et diyetini uygulicam ama en fazla 5 gün çünkü pek sağlıklı bulmadım.. Gerçi dikkat ettiysen bizim diyetimize çok benziyor. ben bugün tartıldım 80.7 olmuşum.. 10-12 günde 2.3 gram vermişim bence gayet iyi tabi ben geçen cumartesi kavitasyonada başladım.. bakalım bu et diyetiyle ne kadar gidecek kilolarımız.. ama dediğim gibi bence pek sağlıklı değil gibime geliyor..
bugün tesadüf gülben ergenle ilgili bir haber okudum son zamanlarda cok kilo verdigi icin hayranlari sormuslar oda kavitasyona girdigini yazmis gözle görünür asiri incelme olduguna göre eminim sanada cok faydasi olacak+ diet tabiki
ya bende bi gariprlik varrrrrrrrrrrrrr bukadar yavas kilo vermezdm ben cok yavas bu hafta veerceegimi sanmiyorm ama herseyede uyuyorm acaba regldenmi önce regl olcam sismisimdir dedm dün regl oldm ama kilo yine ayni ya
Tamammmm bende yarın başlicam şimdi akşam gider tavuk haşlarım..sonra başlarım yemeğe :))) gıdaklicaz yakında bende kırmızı et pek sevmem.. bakalım hayırlısı
Bugün -600 gr daha. Çok mutluyum :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?