Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yani tam anlamıyla uygulayamasan bile dikkat edersin yine de.hastayken börek pasta ya da bolekmek yersek iyleşme sürecimizi çabuklaştırmaz sanırım.bol bol dinlenceksin ve c vitamini alcaksın.çok geçmiş olsun

gecmis olsun canim ekmek yeme yine ama meyve yiyip biraz c vitamini alirsan iyi olur

geçmiş olsun aç kalınca kan şekerinde düşmüş olabilir sen kendine dikkat et canım kendini iyi hissedersen başlarsın :94:

tartıldım bu sabah masalcım ama kg almamışım çok şükür.hatta yarım kg da olsa vermişimpek dikkat etmememe rağmen bu da iyidir demi

bugün et dietine basliyorum ilk 5 gün sadece et ve su varmis:97: ama ben cay kahve icmeden duramam mecburen o kurali ihlal edicem digerlerine tam uyucam bakalim kac gün dayanabilcem ayrica cok mutluyum bugün tartildim cuma günkü kilomdan 500 gr az cikiyorum

Bende bu et diyetini uygulicam ama en fazla 5 gün çünkü pek sağlıklı bulmadım.. Gerçi dikkat ettiysen bizim diyetimize çok benziyor. ben bugün tartıldım 80.7 olmuşum.. 10-12 günde 2.3 gram vermişim bence gayet iyi tabi ben geçen cumartesi kavitasyonada başladım.. bakalım bu et diyetiyle ne kadar gidecek kilolarımız.. ama dediğim gibi bence pek sağlıklı değil gibime geliyor..

Peri sen tam olarak neler yiyeceksin sadece tavuk ve et mi insanın midesi bulanır ya sabah akşam

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkürler, diyeti bozmadım istesemde birşey yiyemiyorum zaten çünkü boğazımdan geçmiyor.Umarım en kısa zamanda iyileşirim.

Hiç üzülmeee hemen iyileşirsin.. geçmiş olsun çok çok ama yinede bence bişeyler yemelisin çünkü zaten bu rejimlerden yeterince halsiz kalıyor vücutlarımız.. bi kaç gün bozman sağlığın içinse bence sorun olmamalı.. bolca C vitamini tüketmelisin

bizim dietimiz daha güzel en azindan onda misler gibi kahvalti ve salata var ama güzel kilo verebilirsem arada bunuda uygularim sonra yine kendi dietimize devam ederim bu deneme bakalim kilo kaybi ne kadar olacak ben sabah kalkar kalkmaz hemen tavuk hasladim derilerini attim bu saate kadar aciktikca yiyorum aksamda 2 tane alabalik yiyicem kirmizi etde sadece köfteyi severim ama kirmizi et daha yagli oldugu icin yemeyi düsünmüyorum

Tamammmm bende yarın başlicam şimdi akşam gider tavuk haşlarım..sonra başlarım yemeğe :))) gıdaklicaz yakında bende kırmızı et pek sevmem.. bakalım hayırlısı

ya bende bi gariprlik varrrrrrrrrrrrrr bukadar yavas kilo vermezdm ben cok yavas bu hafta veerceegimi sanmiyorm ama herseyede uyuyorm acaba regldenmi önce regl olcam sismisimdir dedm dün regl oldm ama kilo yine ayni ya

ya bende bi gariprlik varrrrrrrrrrrrrr bukadar yavas kilo vermezdm ben cok yavas bu hafta veerceegimi sanmiyorm ama herseyede uyuyorm acaba regldenmi önce regl olcam sismisimdir dedm dün regl oldm ama kilo yine ayni ya

masalcim moralini bozma regl dönemlerinde kilo verme durdugu gibi fazla bile cikilabiliyor sana yine tavsiyem hergün tartilma insanin moralini cok etkiliyor

pperi insallah öyledirr cok gicik zamana geldi diyete baslamam..acaba yanlis biseymi yapiyorm diyorm bakalm bu cuma ne gösterecek ama haftayada böyle olrrsa moralim bozulurr benim ya

Tamammmm bende yarın başlicam şimdi akşam gider tavuk haşlarım..sonra başlarım yemeğe :))) gıdaklicaz yakında bende kırmızı et pek sevmem.. bakalım hayırlısı

Gıdaklayacağından şüphen olmasın :90: Ben gıdakladğımı duyuyor gibiyim

Bugün -600 gr daha. Çok mutluyum :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…