Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler bu yazilarin insani acaayip motive ediyor peki cay kahve iciyormusun ben icmeden yapamam ama seker ve süt kullanmiyorum sonucta bu iceceklerde kaloride karbonhidratda yok kilo vermemi engellemez dimi
Çay ve kahveyi ben de çok severim. Çay da kahve de kilo yapmaz ama bu diyette vücutta su tutucu etkisi olan hiçbir şey istenmediğinden kahve içilmemesi daha doğru olur. Ben kahveyi çok sevmeme rağmen bu diyeti yaptığımdan beri ağzıma sürmüyorum ama er türlü çayı istediğim kadar içiyorum. Yarın sabah tartıya çıkacak mısın? Heyecanladım da

bugün sadece büyük fincan nescafe ve bir fincan türk kahvesi kahvaltidada 6 bardak kadar cay ictim bu kadar kisitlayabildim kendimi her türlü cay derken siyah cayda bu caylarin icindemi insallah öyledir ben bitki caylarini sevmiyorum persembe sabahi tartilmayi düsünüyorum insallah az cikarim :26:

Siyah çay da dahil, ben zaten siyah çay içiyorum. Bu diyette açlık hissetmiyorsun, şekerleri tatlıları özlemiyorsun ama bir yan etkisi var. Vücuda karbonhidrat alınmadığından karamsarlık başlıyor :90: Olsun sabredicem, 2 günüm kaldı :82:

siyah caya cok sevindim evet aclik hissedilmiyor gerci ben karbonhidrat dietindede hic aclik hissetmiyorum ama 2 günde verdigin kilo cok cazip geldi+600gr daha vermissin denemek istedim ama yinede uzun süre yapilabilcek diet degil

siyah caya cok sevindim evet aclik hissedilmiyor gerci ben karbonhidrat dietindede hic aclik hissetmiyorum ama 2 günde verdigin kilo cok cazip geldi+600gr daha vermissin denemek istedim ama yinede uzun süre yapilabilcek diet degil

Uzun süre mi? Benim bu diyeti 5 günden fazla yapabilmem mümkün değil

Bana moral veriyor, hırslandırıyor, o yüzen yapıyorum :92: Her gün et et et nereye kadar ya :79:

Saatleri bile sayıyorum :90: Son 2 gün oley

hirslandirmicak gibi degilki ne demek 3 günde 2.700gr bende senin verdigin kiloyu görünce hirslandim belki gecen haftayi biraz telafi ederim diye düsündüm ben 3 günde 2 kilo vereyim raziyim :26:

hirslandirmicak gibi degilki ne demek 3 günde 2.700gr bende senin verdigin kiloyu görünce hirslandim belki gecen haftayi biraz telafi ederim diye düsündüm ben 3 günde 2 kilo vereyim raziyim :26:

İnşallah istediğin kadar kilo verirsin canım

insallah hepimiz istedigimiz kiloya ineriz ben gecen sene 63 kiloydum tekrar o halime dönmek hatta daha ince olmak istiyorum o zaman giydigim bady'lerimi caprilerimi jeanlerimi giymek istiyorum :84:

Sen şanslısın en azından o kiloları görmüşsün. Ben 80 kilonun altına indiğimi hatırlamıyorum :97: O yüzden şu an çok heyecanlıyım 79'u görsem sağlıklı ve düzenli bir beslenme planına geçicem :)) Bu arada boyun kaç?

o kilolari gördüm ama ömrüm dietle gecti desem yalan olmaz bünyem almaya cok müsait azicik ucunu biraksam hemen kilo aliyorum gerci bu kiloma gelmem gecirdigim rahatsizliktan dolayi gecen yaz 63 kilo ile tatile ailemin yanina gitmistim anneleri bilirsiniz bir ay kaldim ve 5 kilo alip geldim 68 iken rahatsizlik gecirdim aldigim ilaclardan dolayi 10 kilo aldim bu yaz 78 ile ailemin yanina gittim 82 ile geldim insallah seneye yaza 60 ile gitmeyi düsünüyorum boyum 1.65

Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşmişsindir. Şu an bir sorun yok değil mi?

5 gün sadece beyaz et veya kırmızı et.yani ikisi karışıkta değil yani.peki geri alınmıyomu bu kilolar yapanlar ne diyolar.

ya ben cok ümitsizlestim bende mi o diyete baslasam napsam bende bide toz var ismi almased teyzem yapmisti 3gün sadece ondan iciyosn 4kilo falan gidiyo sonra 1ögün yiyosn ondan iciyosn ama ben o 3gün dayanamamistm sadece ondan icmeye ooof

niye böyle oldm ben ya cok hevesliydim taktim ben cok yavassss cuma ayni kilo gösterrcek gibi geliyo spor pek yapmiyorm ondanmi ki carsamba günü ise baslicam sanirim denemek icin cagirdilar belki harekt girreeeeeer hayatima

5 gün sadece beyaz et veya kırmızı et.yani ikisi karışıkta değil yani.peki geri alınmıyomu bu kilolar yapanlar ne diyolar.

yagsiz olmak sartiyla karisikda yiyebilirsin kirmizi et yememek bizim tercihimiz aslinda bu diet dukan dieti internetten daha ayrintili okuyabilirsin bu kisi bu dietle ilgili kitapda cikartmis bu dieti yapanlar o kitabi okumayi öneriyorlar yazilar daha motive edici her durumda ne yapman gerektigi yaziyormus ayrica kilonu korumak icin her hafta (mutlaka ) persembe günleri bu dieti yapman gerekiyormus bu sayede kilonu koruyormussun

karamsarliga düsme lütfen su an regl dönemdesin daha öncede dedim bu dönemlerde kilo verilmedigi gibi fazla bile cikman normal onun icin moralini yükseklerde tut regl bittikten sonra hangi dieti yapicagina karar ver ister karbonhidrata devam edersin istersen et dieti o sana kalmis

beklicem bakalim bu diyeti birakmakta istemiyorm bana cok iyi geliyodu simdiye kadar yaptigim en rahat diyet hep sevdigim seyleri yiyorm ac kalmadan..bakalim nolacak..

bide bi arkadas reglken cok su icme demisti vucut suyu topluyoms bi bilgin varmi acaba ben suyu kestm bi kac bardak iciyorm o öyle dedikten sonra..normal zamanda 1.5l iciyodm

bide bi arkadas reglken cok su icme demisti vucut suyu topluyoms bi bilgin varmi acaba ben suyu kestm bi kac bardak iciyorm o öyle dedikten sonra..normal zamanda 1.5l iciyodm

hayir hic duymadim bencede bu diet, gercekten diet gibi degil hic aclik cekilmiyor ve selin bu dietle cok kilo vermis yani sonucu garanti basari hangi dieti yaparsan yap belli bir dönemlerde kilo verme duruyor onun icin hicbir zaman moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…