Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Pperi

Bugün bende başladım sabah tam anlamak için tartıldım 80.4 olmuşum.. ben 2 gün denerim diye düşünüorum.. bir de ne dicem en azından sabahları biraz peynir yiycem yoksa tansiyonum düşer benim bakalım hadi hayırlısı

bide bi arkadas reglken cok su icme demisti vucut suyu topluyoms bi bilgin varmi acaba ben suyu kestm bi kac bardak iciyorm o öyle dedikten sonra..normal zamanda 1.5l iciyodm

Ben regl dönemimde 3 kg fazla çıkıyorum
Kişiden kişiye değişir ama benim vücudum çok su topluyor. Reglim biter bitmez de bir iki gün içinde normal kiloma dönüyorum :76: Bence hiç telaş yapma, sadece bu sürecin geçmesini bekle

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete sabah tartıldığımda 66.6 geldim
Sabah kahvaltımı ise şöyle yaptım
2 adet kepeli etimek
1/2 yumurta
80 gr. kadar labne peyniri
sanırım ortalama 15 puan yapıyor

birazdan öğle yemeği yiyeceğim. yemekhanede bugün kabak dolması var bu kaç puan yapar bilmiyorum
bir bilen varsa yardımcı olabilirmi bana?...

Bir tanesi aşağı yukarı 8 puana denk gelir canım . Afiyet olsun.

Ben et diyetine daha fazla devam edemicem Günde nerdeyse 2 kilo tavuk eti yiyiyorum. Artık gına geldi Buraya kadarmış.

Yapılan süre: 3 gün
Verilen kilo:2.7

Bu sabah tartıda yine az çıktım ama bütün gün diyete devm etmeyeceğim için bu farkı saymıyorum. 1 hafta ve 2 hafta sonra da verdiğim kiloları alıp almayacağımı göreceğiz. Her hafta durumu bildiririm :80:

Canım bende bugün başladım... Bakalım ben kaç gün dayanıcam bir bıt yedim sabah ve beyaz peynir biliorum bu yok ama olsun.. :)

kolay gelsin canim tartilman iyi olmus bakalim sen kac kilo vericeksin benim ilk gün güzel gecti bakalim bugün ne olacak sakin ekmek ve tatli türü birsey yeme bu diet hic kacamak affetmiyormus peynir bir parcadan birsey olmaz bende 3 gün yapmayi düsünüyorum sonucu coooook merak ediyorum

Canım bende bugün başladım... Bakalım ben kaç gün dayanıcam bir bıt yedim sabah ve beyaz peynir biliorum bu yok ama olsun.. :)

Canım az yiyiyorsun bence. Ben günde 2 kg et yedim, sen sabah kahvaltısında sadece bir but yemişsin :90: Valla böyle dayanamazsın :) Zaten tavuk etinin kalorisi az. 3 kg yesen de bir şey olmaz. Yeter ki doymadan kalkma :)

Nightwinglover üç günde çok iyi vermişsin canım tebrik ederim...

Arkadaşlar diyetten dolayımı yoksa mevsimselmi bilemiycem ama bugün regl oldum daha 1 haftam vardı. Bende vücut su toplamışmı acaba diye tartıldım, aslında cuma tartılmam gerek ama 73,5 kg. çıktım. tabi 2 gündür pek birşey yememeninde etkisi vardır da, ben regl döneminde 1,5 - 2 kg fazla çıkardım. çok sevindim. e bunun mükafatı olarak 2 çay kaşığı çikolata yedim.

Arkadaşlar biraz önce burada mesaj yazarken kargo geldi. Eşimin adını verdi, neyse kargoyu aldım. Tabi kızdım kendikendime gene ne almış diye, paketi bir açtım. burada ismini veremiyorum galiba bitkisel destekli, kilo vermede yardımcı bir hap, bunu kesin benim için aldı ama hapın içeriğinde bol meyve sebze yemeli, çok su içmelisiniz diyor. bunu yapan zaten kilo veriyor. Ben ne yapayım şimdi kullanayımmı, ya kullanmasam o kadar para verdim. Bana bir akıl verin ne olur.

bence kullanma ya bende bi toz var ona baslayim demistim ama onlar geri aldiriyo insana kilolari ya

bence kullanma ya bende bi toz var ona baslayim demistim ama onlar geri aldiriyo insana kilolari ya

Bende kullanmaktan yana değilim aslında en azından şimdi, çünkü ben 17 ekimden beri diyetteyim verdiğim kilo 4.2 bence iyi çok katı uygulamadığım halde zaten ben hızlı kilo vermek taraftarı değilim az gitsin ama öz gitsin değilmi.

ben bu tür ilaclara sicak bakmiyorum bircok yan etkisi olabiliyor en güzeli diet yaparak vermek 17 ekimden beride bence cok güzel kilo vermissin ki cok dikkat etmedim diyorsun

haklisin insallah bende bu 90li sayilardan kurtulurum en iyisi hic bisey kullanmamak

insallah inersin normalde bayanlar kisin kilo alirlar ben bu kisi incelerek degerlendirmek istiyorum yaza kalmadan bahara kadar fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum ama arada kilo verme durdugunda metabolizmayi sasirtmak icin degisik programlar uygulaybilirsin ben su anda elma dietine takmis durumdayim ögleden sonra yapanlarin yazdiklarini okudum ordada bir bayan selin gibi cok güzel kilo vermis ve yazdiklari heveslendirdi birde onu denemek istiyorum gerci önce su et dietini bitireyim ne kadar vermisim onu bir göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…