bide bi arkadas reglken cok su icme demisti vucut suyu topluyoms bi bilgin varmi acaba ben suyu kestm bi kac bardak iciyorm o öyle dedikten sonra..normal zamanda 1.5l iciyodm
Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete sabah tartıldığımda 66.6 geldim
Sabah kahvaltımı ise şöyle yaptım
2 adet kepeli etimek
1/2 yumurta
80 gr. kadar labne peyniri
sanırım ortalama 15 puan yapıyor
birazdan öğle yemeği yiyeceğim. yemekhanede bugün kabak dolması var bu kaç puan yapar bilmiyorum
bir bilen varsa yardımcı olabilirmi bana?...
Ben et diyetine daha fazla devam edemicemGünde nerdeyse 2 kilo tavuk eti yiyiyorum. Artık gına geldi Buraya kadarmış.
Yapılan süre: 3 gün
Verilen kilo:2.7
Bu sabah tartıda yine az çıktım ama bütün gün diyete devm etmeyeceğim için bu farkı saymıyorum. 1 hafta ve 2 hafta sonra da verdiğim kiloları alıp almayacağımı göreceğiz. Her hafta durumu bildiririm :80:
Pperi
Bugün bende başladım sabah tam anlamak için tartıldım 80.4 olmuşum.. ben 2 gün denerim diye düşünüorum.. bir de ne dicem en azından sabahları biraz peynir yiycem yoksa tansiyonum düşer benim bakalım hadi hayırlısı
Ben et diyetine daha fazla devam edemicemGünde nerdeyse 2 kilo tavuk eti yiyiyorum. Artık gına geldi Buraya kadarmış.
cok güzel verdin tabrik ederim:13: darisi basimiza
Canım bende bugün başladım... Bakalım ben kaç gün dayanıcam bir bıt yedim sabah ve beyaz peynir biliorum bu yok ama olsun.. :)
Nightwinglover üç günde çok iyi vermişsin canım tebrik ederim...
cok güzel verdin tabrik ederim:13: darisi basimiza
Teşekkür ederim :) Darıs kilo vermek isteyen herkesin başına :79: Umarım geri almam bunları. Geri almazsam asıl o zaman mutlu olucam
Canım az yiyiyorsun bence. Ben günde 2 kg et yedim, sen sabah kahvaltısında sadece bir but yemişsin :90: Valla böyle dayanamazsın :) Zaten tavuk etinin kalorisi az. 3 kg yesen de bir şey olmaz. Yeter ki doymadan kalkma :)
Teşekkür ederim :) Darıs kilo vermek isteyen herkesin başına :79: Umarım geri almam bunları. Geri almazsam asıl o zaman mutlu olucam
esas önemli nokta o kilo koruma aman dikkat et kilo vermesi zor ama almasi cok kolay özellikle dietten sonra birakilirsa verdiginden fazla alirsin birde böyle basarili oldugun sok dietleri bizimle yine paylasirsan sevinirim
Canım az yiyiyorsun bence. Ben günde 2 kg et yedim, sen sabah kahvaltısında sadece bir but yemişsin :90: Valla böyle dayanamazsın :) Zaten tavuk etinin kalorisi az. 3 kg yesen de bir şey olmaz. Yeter ki doymadan kalkma :)
esas önemli nokta o kilo koruma aman dikkat et kilo vermesi zor ama almasi cok kolay özellikle dietten sonra birakilirsa verdiginden fazla alirsin birde böyle basarili oldugun sok dietleri bizimle yine paylasirsan sevinirim
Ben forumdaki diyetlerden ve paylaşımlardan çok faydalanıyorum. Benim de bir faydam dokunursa çok sevinirimHerkesin benim gibi sonuç alması mutlu eder beni. Hepimiz ayn sorunları yaşıyoruz, ben bu sorunlardan bıktım. Artık 65 kilo olmak istiyorum O yüzden bedendeki son kiloyu yenene kadar hücum :90:
bence kullanma ya bende bi toz var ona baslayim demistim ama onlar geri aldiriyo insana kilolari ya
Arkadaşlar biraz önce burada mesaj yazarken kargo geldi. Eşimin adını verdi, neyse kargoyu aldım. Tabi kızdım kendikendime gene ne almış diye, paketi bir açtım. burada ismini veremiyorum galiba bitkisel destekli, kilo vermede yardımcı bir hap, bunu kesin benim için aldı ama hapın içeriğinde bol meyve sebze yemeli, çok su içmelisiniz diyor. bunu yapan zaten kilo veriyor. Ben ne yapayım şimdi kullanayımmı, ya kullanmasam o kadar para verdim. Bana bir akıl verin ne olur.
haklisin insallah bende bu 90li sayilardan kurtulurumen iyisi hic bisey kullanmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?