Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bence kullanma ya bende bi toz var ona baslayim demistim ama onlar geri aldiriyo insana kilolari ya

Canım senin bahsettiğin tozun ismi nedir, fiyatı ne kadardır? Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiriyor acaba? :97: Merak ettim :92:

paylas bizimleeee gaza geliriz valla :))) elma diyetini ben yapmistim asla bidaha yapmam..elma yetismiyodu ve bence cok sagliksiz..bikere elma yedm yedm döner istedi cnm ondan yedim ama öldüm migde agrisindan gece yarisi hepsi hic bisey kalmadi migdemde.. kesinlikle kacamak yapamiyosn

Elma karbonhidrat ve bol miktarda meyve asidi içeriyor. Sürekli elme yenirse mide bozulur zaten

sonucu kesin paylasicam elma dietinide uzun süre degil sadece 3 gün denemek istiyorum kilo kaybi olacakmi diye ama dayanamazsam birakirim meyveye hasret kaldik ya

o tozun ismi almased almanya da var türkiyede varmi bilmiyorm teyzem baslamisti 1ayda 8-9 kilo verdi sonra tatile gittiler türkiyede bozms hic tutmamis bogazini aldi geri ama sadece 2-3 kilo aldi..3gün boynca sadece o tozu iciyomssn sütle karistirip zaten o 3günde acayip kilo veriyomssn 3-5kg arasiymis..4.gün almased iciyomssn ama 1ögün yemek yiyebiliomssn zaman gectikce almasedi azaltiyosn alisiyo insan yani almasede yavas yavas birakiyosn...

Senin bu yazdığının bir benzerini Dilarem adlı arkadaş kullanıyor galiba okuyanınız oldumu bilmiyorum ama topiğine bir göz atarsan görürsün canım. ama ona dr. tavsiye etmiş. bana eşimin aldığı da bölgesel zayıflamaya iyi geliyormuş. ben netten biraz araştırayım bakalım.

merhaba kızlar pazardan beri oruç tutuyorum bayrama kadar devam edicem inş diyet miyet zaten yok ama eskiden ne kadar çok yiyormuşum ben ya yemek artıyor ekmek artıyor :26: azalttım yani birde geçen pazartesinden beri leslie yapıyorum 30-40 dk şimdilik alışana kadar çoğaltıcam ilerde

slm doga bende gecen salidan beri oruc tutuyorum metabolizmami sasirtiyim derken bogazim acildi baya bende 1ay tutmak istiyorum cokda rahat geciyo pek acikmiyorum tartiyi tamamen kaldirdim tartilmicam kendimi bazen cook hafif hissediyorum mutlu oluyorum ozaman kg vermemis olsamda.. bu duygu yeter bana...

ARZUHELIN ilk günün nasil gecti

Ppericim sormaa.. ben yaptım ama sanırım bogün bozucam çok zorlandım.. yani sadece tavuk yemek mideme dokundu ama 500 gr vermişim.. 1 günde çok iyi bir şey suan 79.9 oldum ama bugün dewam edemicem herhalde senin nasıl geçti canım

Merhaba arkadaşlar ben dün başladım bu diyete dün aşağa yukarı 50 puan aldım

bende sanırım uzun süre yapamıyacağım bana zor geldi gibi. özellikle ara öğünlerde ne yiyebilirim diye tırmanıyorum..

retbull bu rejim çok kolay ve güzel bir rejim.. inan alışınca hiç zorlanmıyorsun bile bence biraz gayret et.. karbonhidrat listesini çıkar ve iyice incele bir çok alternatifin var.. çok güzel kilolar verdi arkadaşlarımız.. benim bıktığım rejim başka bir rejim yok bu rejimimi 2 haftadır yapıyorum ve 3 kilo verdim.. aklına takılan bişey olduğunda bizimle paylaş sana yardımcı oluruzz..

retbullcum sen krb diyetimi yapıyorsun yoksa arkadaşların yaptığı 5 günlük diyetimi eğer karbonhidrat diyeti yapıyorsan zorlanmaman gerek çünkü puanı 0-1 arası olan tüm yiyecekleri doyana kadar yiyebiliyorsun, ara öğünlerde, bir parça peynir, salam vs. yiyebilirsin. ben ilk kez bir diyeti severek yapıyorum. meyvede zorlanıyorum biraz onlarıda yarım yiyorum. sakın pes etme canım ben 20 günde 4.2 kg. verdim, ara kaçamaklarım olduğu halde öyleki kaçamağın bir tanesi 2 lahmacundu yani.

sorma canim ya bugün 3. gün ve son gün zorlada olsa bugünde yapicam ama o tavuklari nasil yiyicem bilmiyorum insani tavuktan tiksindirdi bu diet ama 500 gr bir günde süper vermissin bakalim ben yarin kac cikicam

retbull bizim yaptigimiz et dieti idi igrenc bir diet ama kb diette zorlanmak imkansiz gibi birsey listede o kadar cok 0 kb yiyecekler varki karnin aciktiginda aralarda istediklerinden atistirabilirsin emin ol iki gün sonra daha rahat yapicaksin mide hemen alisiyor

Pperi yapmicam dedim ama bugün yine sabah tavuk yedim böööööö

:) bakalım akşama kadar dayanırsam yarın yine bakarım..
bu arada aslında bu diyeti yaaprken korkuyorum bi kız vardı gazetelere televizyonlara haber olmuştu sadece tavuk falan yiyerek kalp krizi geçirmiş ölmüş korkuorum bende o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…