bence kullanma ya bende bi toz var ona baslayim demistim ama onlar geri aldiriyo insana kilolari ya
paylas bizimleeee gaza geliriz valla :))) elma diyetini ben yapmistim asla bidaha yapmam..elma yetismiyodu ve bence cok sagliksiz..bikere elma yedm yedm döner istedi cnm ondan yedim ama öldüm migde agrisindan gece yarisi hepsi hic bisey kalmadi migdemde.. kesinlikle kacamak yapamiyosn
paylas bizimleeee gaza geliriz valla :))) elma diyetini ben yapmistim asla bidaha yapmam..elma yetismiyodu ve bence cok sagliksiz..bikere elma yedm yedm döner istedi cnm ondan yedim ama öldüm migde agrisindan gece yarisi hepsi hic bisey kalmadi migdemde.. kesinlikle kacamak yapamiyosn
o tozun ismi almased almanya da var türkiyede varmi bilmiyorm teyzem baslamisti 1ayda 8-9 kilo verdi sonra tatile gittiler türkiyede bozms hic tutmamis bogazini aldi geri ama sadece 2-3 kilo aldi..3gün boynca sadece o tozu iciyomssn sütle karistirip zaten o 3günde acayip kilo veriyomssn 3-5kg arasiymis..4.gün almased iciyomssn ama 1ögün yemek yiyebiliomssn zaman gectikce almasedi azaltiyosn alisiyo insan yani almasede yavas yavas birakiyosn...
3 hafta önce ne kadar kalablikti burasi kizlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz
merhaba kızlar pazardan beri oruç tutuyorum bayrama kadar devam edicem inş diyet miyet zaten yok ama eskiden ne kadar çok yiyormuşum ben ya yemek artıyor ekmek artıyor :26: azalttım yani birde geçen pazartesinden beri leslie yapıyorum 30-40 dk şimdilik alışana kadar çoğaltıcam ilerde
ARZUHELIN ilk günün nasil gecti
Merhaba arkadaşlar ben dün başladım bu diyete dün aşağa yukarı 50 puan aldım
bende sanırım uzun süre yapamıyacağım bana zor geldi gibi. özellikle ara öğünlerde ne yiyebilirim diye tırmanıyorum..
bende sanırım uzun süre yapamıyacağım bana zor geldi gibi. özellikle ara öğünlerde ne yiyebilirim diye tırmanıyorum..
Ppericim sormaa.. ben yaptım ama sanırım bogün bozucam çok zorlandım.. yani sadece tavuk yemek mideme dokundu ama 500 gr vermişim.. 1 günde çok iyi bir şey suan 79.9 oldum ama bugün dewam edemicem herhalde senin nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?