Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Slm arkadaşlar nasılsınız ben dün nisa hastanesine görüşmeye gittim usulen cv doldurttular pc biliyomusun diye sordular sertifikam var dedim geçen hafta 10 yeni eleman alınmış tekrar yine alınacakmış beni onlarla beraber alacaklar kesin tarihi belli deqil ama bana dedilerki yarında çaqırabiliriz 2 ay sonrada iş beklemeye kaldı çok mutluyum inşallah hayırlı olur bu arada Selinimiz hala gelmemiş keşke telefonunu alsaydım çok merak ediyorum:97:

bayanlar ben cok yoruldum yaaaa ise basladim bugün tam olarak basladim denilemez bugün bide yarin gidecem kendimi begendirirsem alinacam ise...bugün gittim iste ayakta kalmakta zormus yoruldum..bakalim insallah yarinida atlatirim eger alinirsam bana cok iyi gelecek bu is...diyet cöpe gitti bugün sabah kahvalti yaparak ciktm 5kb kahvaltimi yaptm ama isten cikarken eve gitmiyorm diye biseyler aldm yedim ekmek türü ama kbleri kesin yüksekti yani unutuyorm bugün diyeti ben tabi dikkat etcem yinede bozdm demiyorm kesinlikle bozmam ben artik ama kacirdim istemeyerek basim döndü cok...eee ordada hep ekmek türü seyler satiyolar bende aldm ordan yarina dikkat etcem..

Allah sabir versin diyicem o zaman ben 3 günden fazla yapmicam daha dogrusu yapamicam bu dieti uzun süre yapanlara gercekten bravo biraz önce karnim acikti tavuk yedim ama lokmalar agzimda büyüdü midem bulaniyor sabah olsun cok güzel yumurtali peynirli domatesli kahvalti yapicam onu hayal etmeye basladim

Artık kimse menü paylaşmıyor kızlar hiç değilse ben paylaşayım. Ayrıca bugün eşimin sürprizine başladım daha doğrusu başlamak zorunda kaldım çünkü eşim bayağı bir söylendi. 10 kez hatırlattı iç diye neyse deneyeyim sonuçları size de yazarım.

sabah 1 dilim kepek ekmek 1 sosis ve 1 yk. mayonez
şekersiz çay,
öğle Bol yeşillikli, limonlu ton balıklı salata
akşam 4-5 kaşık az pirinçli pırasa
sanki biraz acıktım gibi ama yatarkende 1 bardak süt içerim belki.

merak ettim ne ki ...?:44:

masalcığım sevindim senin için inşallah istediğin gibi olur

kızlar selinde gelmedi inşallah hastasıyla ilgili kötü bişey yoktur

iyi geceler kızlar çıkmam lazım çamaşırları sericem ağzıma iki lokma atıp miğren ilacımı içip yatağa atıcam kendimi

hemen çevir yaz googleye ordan bak ne demek olduğuna.bu arada pek uyumuyorum bugünlerde diyete ama yine de tamamen bırakmış değilim.şu sporu bi oturtsam daha iyi olacak ama olmuyo hep bişiler çıkıyo ya da ben hep bi bahaneler çıkarıyorum

Canım hayırlısı olsun inş. işe alınırsın ne iş yapıyorsun orada ayakta kaldım demişsin satış elemanlıqı falanmı?

sağol periciğim hasta değilimde oruç tutuyorum aç kalınca miğren tutabiliyor önlem amaçlı

Evet arkadaşlar... bugün tam tamına rejimimin 2 haftası bitti..1-2 kez kaçamaklarımın dışında elimden geldiği kadar gayret ettim.. ve bu beslenme biçimini benimsedim.. 83 kilo ile başladım ve suan 79 kg oldum.. çok mutluyum.. birbirimizi motive ederek destek olarak bu kilolardan kurtulucaz eminimm...:81:

masumum ben ilaç kullanmayı düşünmüyorum sende dikkat et bir sürü şeyler duyuyoruz tv de korkuyorum açıkcası acelemde yok zaten azar azar gitsin kabulüm zaten çok sıkı yapamıyorum ama bayramdan sonra asılıcam diyete inşallah

kizlar büyük sok icerisindeyim benim metabolizmam cok yavas bunu kesin anladim bugün büyük hevesle tartildim ve inanamiyorum sadece 3 günde 400 gr vermisim sonucta vermis olmak güzel ama nightwinglover 2.700gr vermisti arada cok fark nightwinglover seni bir kez daha tebrik ediyorum neyse en azindan bu dieti listemden cikardim selahattin dönmezin metabolizma hizlandiran corbasini buldum 2 gün onu deniyicem ve yine metabolizma hizlandirici cay var bir hafta onu icmeyi düsünüyorum

tebrik ederim canim cok güzel vermissin bu arada devam ediyormusun et dietine inan senin sonucuda cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…