Evet arkadaşlar... bugün tam tamına rejimimin 2 haftası bitti..1-2 kez kaçamaklarımın dışında elimden geldiği kadar gayret ettim.. ve bu beslenme biçimini benimsedim.. 83 kilo ile başladım ve suan 79 kg oldum.. çok mutluyum.. birbirimizi motive ederek destek olarak bu kilolardan kurtulucaz eminimm...:81:
kizlar büyük sok icerisindeyimbenim metabolizmam cok yavas bunu kesin anladim bugün büyük hevesle tartildim ve inanamiyorum sadece 3 günde 400 gr vermisim sonucta vermis olmak güzel ama nightwinglover 2.700gr vermisti arada cok fark nightwinglover seni bir kez daha tebrik ediyorum neyse en azindan bu dieti listemden cikardim selahattin dönmezin metabolizma hizlandiran corbasini buldum 2 gün onu deniyicem ve yine metabolizma hizlandirici cay var bir hafta onu icmeyi düsünüyorum
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba..bende polikistik over var ve bu sebepten 20 kilo aldım bir türlüde bu kiloları veremiyorum.bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.
tebrik ederim canim cok güzel vermissin bu arada devam ediyormusun et dietine inan senin sonucuda cok merak ediyorum
Venhar canım çok saol.. bakalım şöle tam bir ay geçsin anlicaz neyin nolduğunu daha 15 kilo vermem lazımmm yolum çokkkk uzun
kizlar büyük sok icerisindeyimbenim metabolizmam cok yavas bunu kesin anladim bugün büyük hevesle tartildim ve inanamiyorum sadece 3 günde 400 gr vermisim sonucta vermis olmak güzel ama nightwinglover 2.700gr vermisti arada cok fark nightwinglover seni bir kez daha tebrik ediyorum neyse en azindan bu dieti listemden cikardim selahattin dönmezin metabolizma hizlandiran corbasini buldum 2 gün onu deniyicem ve yine metabolizma hizlandirici cay var bir hafta onu icmeyi düsünüyorum
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba..bende polikistik over var ve bu sebepten 20 kilo aldım bir türlüde bu kiloları veremiyorum.bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.
corbanin tarifi::2 orta boy kabak, 2 orta boy domates, 1 orta boy kuru sogan, 1 yemek kasigi siviyag, yarim demet saplari ile maydonoz, yarim demet taze nane Yapilisi::domates,sogan, kabak küp seklinde dogranarak yagda hafif kavrulur üzerine su ilave edilir sicak karisim taze nane ile blender yada rondodan gecirilir ... bu corbayi 2 gün ögle ve aksam ögünlerinde light yogurtla birlikte tüketilmesi gerekiyormus
cayin tarifi::1 elma,1 limon, 1 kuru dal tarcin, 1 tali kasigi karabiber, 1 tatli kasiigi karanfil, 2 veya 3 lt su yapilisi:::: elma ve limon kabuklariyla beraber 4'e bölünür icine diger malzemeler ilave edilir kaynatilir.karisim süzülür. günde 3 defa yemeklerden sonra sicak olarak icilir(gerci bunu hepiniz biliyorsunuzdur ama yinede yazdim)
deneyip kg veren var mı ki sen dene bakalım vercekmisin
ben bunu yapıyorum bugün 3. günüm en az 2 hafta deniycem bakalım nolcak.gerçi bu hafta yememden pek kısmadım spor da yapamadım ama p.tesi hem spor hem de yememe dikkat ederek yapmaya çalışıcam ben de bunu deneme sonucunu sölerim burdan
corba daha cok metabolizmayi hizlandirarak kilo vermeyi kolaylastirmaya yariyor yarin evde olmuyacagim ama cumartesi pazar corbayi deniyecegim pazartesiden itibarende günde 3 defa yemeklerden sonra cayi icecegim bakalim haftaya cuma kac cikacagim o zaman belli olcak metabolizmami ne kadar calistirmis
Günaydın arkadaşlar 9 günlük bayram tatili için bu akşam 8 sularında Rabbim nasip ederse safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz özlücem hepinizi Selinim naptın bitanem çok büyük meraktayım inşallah bayram dünüşü hayırlı haberlerini alırız arkadaşlar hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM Rabbime emanetsiniz kalın saqlıcakla..
spor da yapıyomusun sadece diet m,.ay canın tatşı istemiyomu hiç
Günaydın arkadaşlar 9 günlük bayram tatili için bu akşam 8 sularında Rabbim nasip ederse safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz özlücem hepinizi Selinim naptın bitanem çok büyük meraktayım inşallah bayram dünüşü hayırlı haberlerini alırız arkadaşlar hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM Rabbime emanetsiniz kalın saqlıcakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?