Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese merhaba..bende polikistik over var ve bu sebepten 20 kilo aldım bir türlüde bu kiloları veremiyorum.bu konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.

çok iyi 2 hafta da 4 kg.bravo valla:13:

bu çorba hani şu elma tarçın limon karanfil top karabiberle yapılan mı yoksa başkası mı bahsetese

eğer son zamanlar da aldıysan o 20 kg bu diyeetle vermen daha kolay olur.111. sayfadan itibaren okumaya başla hemenselintepenin msj larını özellikle.çünki o sardı bunu bizim başımıza ne yapabiliyoz tam anlamıyla ne de bırakabiliyoz

Venhar canım çok saol.. bakalım şöle tam bir ay geçsin anlicaz neyin nolduğunu daha 15 kilo vermem lazımmm yolum çokkkk uzun

selam millet nası gidio ben bu hafta diyetin gözüne vurdum yogurtlumakarnaa patates kızartmaaaaa oo daha sayamadıgım bissürü şey inş fazla çıkmam derken kilo vermişim ama cok hastayım gribim bu sabah 1 kilo az gösterdi ama nie öle oldu bilmiom 65 i gördüm sonundaa

nohut, mercimek, bulgur ve ayranlı çorbadanmı bahsediyorsun bende bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum

hoşgeldin canım

Arkadaşlar gerçi asıl tartılma günümüz yarın ama bende gene tartıldım sabah ve 73,1 geldim yarınada verirmiyim bilemem ama veremezsem eğer bu haftaki kaybım 700 gr. tabi bu arada reglim onuda hesaba katmam gerek.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.

corbanin tarifi::2 orta boy kabak, 2 orta boy domates, 1 orta boy kuru sogan, 1 yemek kasigi siviyag, yarim demet saplari ile maydonoz, yarim demet taze nane Yapilisi::domates,sogan, kabak küp seklinde dogranarak yagda hafif kavrulur üzerine su ilave edilir sicak karisim taze nane ile blender yada rondodan gecirilir ... bu corbayi 2 gün ögle ve aksam ögünlerinde light yogurtla birlikte tüketilmesi gerekiyormus

cayin tarifi::1 elma,1 limon, 1 kuru dal tarcin, 1 tali kasigi karabiber, 1 tatli kasiigi karanfil, 2 veya 3 lt su yapilisi:::: elma ve limon kabuklariyla beraber 4'e bölünür icine diger malzemeler ilave edilir kaynatilir.karisim süzülür. günde 3 defa yemeklerden sonra sicak olarak icilir(gerci bunu hepiniz biliyorsunuzdur ama yinede yazdim)

deneyip kg veren var mı ki sen dene bakalım vercekmisin

ben bunu yapıyorum bugün 3. günüm en az 2 hafta deniycem bakalım nolcak.gerçi bu hafta yememden pek kısmadım spor da yapamadım ama p.tesi hem spor hem de yememe dikkat ederek yapmaya çalışıcam ben de bunu deneme sonucunu sölerim burdan

corba daha cok metabolizmayi hizlandirarak kilo vermeyi kolaylastirmaya yariyor yarin evde olmuyacagim ama cumartesi pazar corbayi deniyecegim pazartesiden itibarende günde 3 defa yemeklerden sonra cayi icecegim bakalim haftaya cuma kac cikacagim o zaman belli olcak metabolizmami ne kadar calistirmis

bu hafta ben baya bi gezmelere günlere gittim eskisi gibi homini gırtlak yemedim ama azcık ucundan yedimyani vermemişimdir kesin.bu elmalı çaya rağmen.nese cnm bu hafta vucüut alışmış olur elmalı çaya önümüzde ki hafta yabancılık çekmezdaha çabuk tepki verir

Günaydın arkadaşlar 9 günlük bayram tatili için bu akşam 8 sularında Rabbim nasip ederse safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz özlücem hepinizi Selinim naptın bitanem çok büyük meraktayım inşallah bayram dünüşü hayırlı haberlerini alırız arkadaşlar hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM Rabbime emanetsiniz kalın saqlıcakla..

sağ sağlim git gel inş cnm.kg almadan inşnasıl olsa et olcak bol bol o da karbonlu değil
selini ben de çok merak ediyorum inş önemli bişi yoktur

spor da yapıyomusun sadece diet m,.ay canın tatşı istemiyomu hiç

Venhar çok istiyorum ama spor ne yazık ki yapamıorumm çok istiorum ama öle halsiz oluorum ki yapamıyorum ... tatlı dersen ben tam bir tatlı canavarıydım bir kutu nutella yerdim tek seferde düşün günde 3 paket milka yerdim falan ... ama şuanda mucize gibi 1 parça tatlı çekmedi canım ve inanamadım.. hala inanamıyorum ama ne zaman ki karbonhidratı abartırsam ya da uygulamazsam o gün yine deli gibi tutor tatlı krizim çok entresan yaa çok hemdee

güle güle git canım bayramın kutlu olsun safronbolu güzel bir yer umarım tatilin iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…