Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Senin ve sevdiklerininde bayramı kutlu olsun canım, hayırlısı ile git gel inşallah.

Arkadaşlar bu sabah tartıldım veeee 72,7 kg.yum. sonunda 72 yi gördüm kızlar hedefim zaten bayrama kadar kg. verebilmekti çok mutluyum. toplamda verdiğim kg. 5 kg. oldu. darısı başınıza.

selam kızlar bugun bende tartıldım 65.400 olmusum bu hafta nası eksildim bende bilmiyorum habire yedım hastayım die portakal mandalınaya yuklendım kızartma yedım makarna yedım ama kafama hiç takmadım
alırsam alıyım hasyatım die düşündüm sonuç böle oldu geçen hafta 66.900 düm herkese başarılar diliyorum bende yarın allahın izniyle ankaraya yola çıkıyorum herkese simdiden iyi bayramlarrrrr....

kilo veren arkadaslarimi kutluyorum bende 77.9 ciktim cooooook mutluyum hemen cizelgemi degistireyim büyük bir gururla

pericimmm çok sevindim canım.. bu mesajı yazmıştın hatırladın mı bak demek ki o gün yanlış günmüş tartılmak için süpersiiinn

çorba -çay mı zayıflattı acaba?

Bende seni kutluyorum periciğim herkes kilosunu bildirsin ben akşama listeyi yazarım, şimdi misafirim gelicek, tamda temizlik yapıyordum, o yüzden şimdi çıkmam lazım, Arzucum henüz çayı çorbayı yapmadı galiba.

Son düzenleme:
ben almisim 500g normal olarak regl yüzünden moral kalmamisti zaten 2-3gündürde dikkat etmedim..sonuc 97.3kg ooof haftaya 95i görecem ne olrsa olsn !!!!

ben almisim 500g normal olarak regl yüzünden moral kalmamisti zaten 2-3gündürde dikkat etmedim..sonuc 97.3kg ooof haftaya 95i görecem ne olrsa olsn !!!!

Üzülme canım sende verirsin regl yüzünden verememişsindir. Umutsuzluğa kapılma sakın olur mu?

hayirlisiyla gider gelirsiniz insallah iyi yolculuklar iyi tatiller ayrica seninde bayramini kutlarim

pericimmm çok sevindim canım.. bu mesajı yazmıştın hatırladın mı bak demek ki o gün yanlış günmüş tartılmak için süpersiiinn

çorba -çay mı zayıflattı acaba?

arzucum sorma iki gün farkli soklar yasadim o gün daha az cikmayi bekliyordum ama bugün daha az ciktim corbayi cumartesi ve pazar deniyicem cayida pazartesiden itibaren icmeye baslicam ama pazartesi corba sonucunu bildiririm

tesekkür edrim masumum 1.7 kg vermisim

masalcim sakin moralini bozma regl döneminde olan seyler bu hafta daha dikkat et insallah hattaya 95 olursun hemde gectigimiz haftayida telafi etmis olursun:13:

benim tartılma günü p.tesi ama hiç umudum yok çok saldım kendimi yine millet "aa zayıflamışsın"dedikçe ben şımardım salak ben nolcak

selam bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum sizin yazdıklarınızı okudum ve motive oldum.bugün 3.günüm ama regl oldum başladığımda 77,1 geldi kilom boyum 1,75 şimdilik hedefim 70 olmak..

kizlar biz bugün türk marketine gitmistik ayva vardi ayvayi cok severim daynamadim sadece iki tane aldim bugün kendimi iki ayva ile ödüllendirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…