Günaydın arkadaşlar 9 günlük bayram tatili için bu akşam 8 sularında Rabbim nasip ederse safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz özlücem hepinizi Selinim naptın bitanem çok büyük meraktayım inşallah bayram dünüşü hayırlı haberlerini alırız arkadaşlar hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM Rabbime emanetsiniz kalın saqlıcakla..
kizlar büyük sok icerisindeyimbenim metabolizmam cok yavas bunu kesin anladim bugün büyük hevesle tartildim ve inanamiyorum sadece 3 günde 400 gr vermisim sonucta vermis olmak güzel ama nightwinglover 2.700gr vermisti arada cok fark nightwinglover seni bir kez daha tebrik ediyorum neyse en azindan bu dieti listemden cikardim selahattin dönmezin metabolizma hizlandiran corbasini buldum 2 gün onu deniyicem ve yine metabolizma hizlandirici cay var bir hafta onu icmeyi düsünüyorum
ben almisim 500g normal olarakregl yüzünden moral kalmamisti zaten 2-3gündürde dikkat etmedim..sonuc 97.3kg ooof haftaya 95i görecem ne olrsa olsn !!!!
Günaydın arkadaşlar 9 günlük bayram tatili için bu akşam 8 sularında Rabbim nasip ederse safranboluya ulaşmak için yola çıkıyoruz özlücem hepinizi Selinim naptın bitanem çok büyük meraktayım inşallah bayram dünüşü hayırlı haberlerini alırız arkadaşlar hepinizin MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM Rabbime emanetsiniz kalın saqlıcakla..
pericimmm çok sevindim canım.. bu mesajı yazmıştın hatırladın mı bak demek ki o gün yanlış günmüş tartılmak için süpersiiinn
çorba -çay mı zayıflattı acaba?
Bende seni kutluyorum periciğim herkes kilosunu bildirsin ben akşama listeyi yazarım, şimdi misafirim gelicek, tamda temizlik yapıyordum, o yüzden şimdi çıkmam lazım, Arzucum henüz çayı çorbayı yapmadı galiba.
ben almisim 500g normal olarakregl yüzünden moral kalmamisti zaten 2-3gündürde dikkat etmedim..sonuc 97.3kg ooof haftaya 95i görecem ne olrsa olsn !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?