kizlar biz bugün türk marketine gitmistik ayva vardi ayvayi cok severim daynamadim sadece iki tane aldim bugün kendimi iki ayva ile ödüllendirdim
selam bayanlar bende aranıza katılmak istiyorum sizin yazdıklarınızı okudum ve motive oldum.bugün 3.günüm ama regl oldumbaşladığımda 77,1 geldi kilom boyum 1,75 şimdilik hedefim 70 olmak..
Hoşgeldin canım aramıza umarım en kısa zamanda verirsin aldığın kiloları.
teşekkürler..ben dayanamayıp hergün tartılıyorum ve bugün tam 800gr fazla çıktım dün kaçırdım biraz ama bu kadarıda fazla..70 karb.olmuştu .regldendir diyip moralimi bozmamaya çalışıyorum ama olmuyo
et dieti bana göre degil hem kilo veremedim hemde tavukdan balikdan tiksindim 3. gün hep midem bulandi o günden beri et türü birsey yiyemedim haläda göresim yok bakalim bu corba nasil ise yarayacak ayrica sen et dieti ile sen cok güzel kilo vermistin yapabiliyorsan yap derim ne demek 3 günde 2.700 gr kolay gelsin canimMerhaba güzel kızlar :)
Foruma çok sk gelemiyorum, cevap yazamıyorum ama herbirinizdeki gelişmelerden haberdarım :87:
Masalcığım, regl döneminde tartıya çıkmaman tavsiye ederim. Arada çok fark oluyor, mesela ben adet döneminde 2-3 kilo alıyorum bir anda ama sonra geçiyor :79:
Periciğim et diyetinden istediğin sonucu alamamışsın, sende neden işe yaramadığını anlamadım :26: Ama gördüğüm kadarıyla çorba diyeti iyi sonuçlar veriyor, inşallah böyle devam edersin
Bense şu an 82.5 kiloyum, bir taraftan çok sevindirici çünkü 85.6 lardan çok kısa bir zamanda geldim buraya. Et diyeti nedeniyle beyaz etten bıktım ama bu dyeti tekrar yapmadan olmayacak çünkü bende işe yarıyor. Bu diyetle verdiğim 2.7 kiloyu geri almadım, üstüne 100-200 gram da verdim. Yarın tekrar et diyetine başlayacağım. En aından 78 kilo olana kadar et diyetiyle devam etmeliyim :92:
kızlar siz meyve yiyor musunuz, kh. değeri çok o yüzden sordum??
Kızlar bugün diyeti rezil ettim, sabah patates kızartması yedim gerçi bu defada hiç ekmek yemedim ama herhalde insan kilo verdiğini görünce rehavete dalıyor. çok kızgınım kendime çook.
kızlar siz meyve yiyor musunuz, kh. değeri çok o yüzden sordum??
Kızlar bugün diyeti rezil ettim, sabah patates kızartması yedim gerçi bu defada hiç ekmek yemedim ama herhalde insan kilo verdiğini görünce rehavete dalıyor. çok kızgınım kendime çook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?