Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

nacizane fikrimi söyleyeyim sakin dieti birakma verdigin kilolar bosa gidebilir istersen bir hafta kalori dieti yap hem metabolizmani sasirtmis olursun hemde meyve ve sebze özlemin gider normal bir kahvalti 1-2 dilim kepek ekmek yaninda bir parca peynir domates salatalik öglen bir sebze yemegi 1 dilim ekmek ve salata yada yogurt arada meyve aksamda corba yine 1dilim ekmek ve bol salata Türkiyemiz yesillik bakimdan cok zengin onun icin bol yesilliklerle ögünlerini ve mideni doldurabilirsin

Son düzenleme:

Al bendende o kadar canım bugünkü diyet gitti benim ama yarın yeni bir gün değil mi bence et diyeti değilde bizim diyete devam et, şahsen ben o diyeti yapamazdım. aslında etçil biriyim ama böyle yeme mecburi olunca insanın yiyesi gelmiyor, mesela ben tavuk haşlamadan soğudum oyüzden biraz benim diyette şaşırdı pusulayı bakalım hayırlısı benim ilk ay iyiydi ama 2.ay nasıl olur bilmiyorum.

En kötü tarafı hiç diyet yapasım gelmiyor :85: Nasıl oldu bilmiyorum, bir anda diyet yapma hevesim gitti. Yani 1 dk önce varken 1 dk sonra yoktu Verdiklerimi geri almasam bari

oh be oldu sonunda ..ben bugün taaam 4 dilim baklava yedim ama mutluyum..moralim düzeldi.ama çok yoruldum müthiş temizlik yaptım belki yarın fazla çıkmam ..aslında çok iyi gidiyodum 32 kh artı 4 dilim baklava:)

ya ben cok kötüyüm bu aralarr diyeti tamamen saldmmmm korkmdan bidaha tartilmadm bile ya ndn böyle oldm oysaki ne hevesle azimle baslamistim hemen niye pes ettim ya yemedigim sey kalmadi cikolatalar cekirdeklerr ooof yaaa bide bu aralar hep uykm var oysaki cok uyuyorm gecen gün aksam 12de yatmistim sabah 11de kalkmistim düsünün bide öglen feciii uykm geldi yine yattim 2 saat allah allah ya eski azmimi hevesimi istiyorm

Kızlar nasılsınız....gecenn gün 1.5 aydır tartılmadığımı yazmştım ama nihayet tartıldım Arkadaslar suanki kilom 70.8kg. Ben bu diyete 21.07 de basladım hemde 89 kg ile başladım ve son iki ay ilk başlardaki gibi dikkat edemedim ama yinede 9 kg verdim. Dikkat ettiğim noktalar sunlardı. Sabah kahvaltıdan baska ögünlerde ekmek yemedım aksamları tavuk yemeğe calıstım, yanına ayran ya da yoğurt yedim, günde en az 1.5 litre su ictim, günde 1 saat yürümeye calıstım bu sadece mağaza gezme olsa bile, tatlıların lıghtından yedim ve 2 ayda böylece 9 kg gitti. Fakat suan bayramdan dolayı Ankaradayım misafirlikte galiba bu gidisle 2 kg fazlaya geri dönecem ::)) ama yinede dikkat etmeye calısıyorum ....Arkadaslar dönem dönem pes etsenizde bile bırakmayın azmin sonucunu gördüğünüzde cok mutlu olacaksınız .... Hele o iltifatlar yokmu:)))) insani ister istemez mutlu oluyor:)

aylincim nasilsin canim.kilo verdigine sevindim.ben aldim ama iki ayda bir yedi kilo versem iyi olacak yarin pazar tesi aynen devam diyete.yarin kilomu baslangicimi bildiririm.canim benim bana destek verirsen sevinecegim of ya kilo vermek cok zormuss...

yaşasın bugün yarım kilo eksik geldim hemde dün 4 dilim baklava yemiştim bugün gaza geldim insan verdiğini görünce daha çok diyet yapası geliyo ..ayrıca aylin seni tebrik ederim nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyordum geçen kış bende istediğim kiloya düşmüştüm ama yine aldım o iltifatları duydukça inşan uçuyo..

bugün 200 gr az ciktim ve ender saracin 3 günlük sok dietine basladim bakalim ne kadar vericem

2 ay sadece bunları yaparak mı verdin.valla bravo.aslın da karbonhidratları mümkün olduğu kadar az tutsak ve azcıkta spor yapsak veririz.bakalım ben ne yapıcam bu hafta

bugün 200 gr az ciktim ve ender saracin 3 günlük sok dietine basladim bakalim ne kadar vericem

nasıl bi şeymiş o bahsetsene cnm azcık

oldugu gibi kaydediyorum ilk gün cok zor gibi görünüyor sirf sivi tüketimi diger günler iyi bakalim bugün dayanabilecekmiyim Ender Saraç Diyeti 1.GÜN:

Sabahtan öğlene kadar aşağıda tarifini verdiğimiz ılık yeşil elma kompostosu yenilecek
Öğlenden gece yatana kadar sadece lahana çorbası içilecek
Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar, bilhassa bitki çayları (özellikle rezene, yeşil çay) içilecek.
Ender Saraç Diyeti 2.GÜN:

Ender Saraç diyetinin ikinci gününde ise çorba ve komposto yok. Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
Sabah vakti: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık yenilecek
Öğlen vakti: Bol yeşil salata (Dikkat: Salatamızda kesinlikle domates olmayacak! Roka ve terenin bulunmasında fayda var.) 6-7 kaşık yağsız yoğurt
2 saatte bir yeşil elma yada salatalık yenilecek
Akşam vakti: Yaklaşık yarım kilo hafif haşlanmış kabak, 2-3 kaşık yağsız yoğurt
Yatmadan önce gene yeşil elma yenilecekEnder Saraç Diyeti 3.GÜN:

Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt, yanında 2-3 adet ceviz içi
Sabah- öğle arası : 1 adet yeşil elma
Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak, yanında 6-7 kaşık yağsız yoğurt
Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir (yağlı peynir yenilmeyecek)
Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş taze fasülye,brokoli ya da ıspanak gibi yeşil bir sebze yemeği yenilecek
Yatmadan önce: 2-3 adet kivi yenilecek
1. gün için Elma kompostosu Hazırlanışı:

-3 adet kabuklu yeşil elmayı dilimliyoruz

-3-4 adet kabuk tarçın

-5-6 adet karanfil

-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzemelerimizi kaynatıyoruz. Ilıdıktan sonra blenderdan geçirebilirsiniz. Ne sıcak ne soğuk, ılık olarak tüketilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Ender Saraç Lahana Çorbası

Malzemeler:

1 Adet Beyaz Lahana (kara lahana olmaz)
1 Tatlı Kaşığı kadar Zeytinyağı, Kimyon,toz zerdeçal, toz zencefil
1 atımlık Tuz
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Büyük soğan
6-7 Adet Maydanoz (sapları da atılacak)
2-3 Adet Sivri Biber ( hafif acı olacak)
Hazırlanışı: Malzemelerimizi bir tencereye atıp kaynatıyoruz. Pişme süresi beyaz lahananın haşlandığı vakittir. Mikser ya da blenderdan çekiyoruz. Karışımımız bir termos ya da uygun bir kapta saklanabilir.

Uygulama: 1 Gün içinde lahana çorbasından toplam 2- 2,5 litre içilir.

Ben bunları hayatta uygulayamam pericim ya, uygulayabiliyorsan tebrikler, sana kolay gelsin.

Pes etme masalcım sakın bizimde arada kendimizi saldığımız zamanlar oluyor mesela benimde dün öyleydi, bugünde ben sabahtan beri uyuyorum, belki havalardandır pes edersen verdiklerini geri alırsın canım sakınha,

lahana corbasi dieti yapanlar bu corbayi nasil iciyorlar anlamadim ilk kaseyi zorla ictim diger kaseleri birer tursu biberle birlikte ictim tadi ve kokusu cok kötü

ben de salma modundayım malesef.çikolatalar vs felan.üf hem kızıyorum kendime hem de hiç bişi yapmıyorum.olmuycak galiba ya.ben bu kiloyla hamile kalıp 90 la doğuma giderim sanırım.eşim de benden soğur artık.o bir erk.ğe göre zayıf sayılır ama karısı yani ben maşallahım vargerçi beni tanıdığında da zayıf değildim 65 tim ama.ahh ahh 65

diyet yapma modndan tamamen ciktimmmm ya biran önce tam olarak ise baslasaydim kendimi atsaydim evden disari daha rahat olacak ozaman hersey diyette dahil..almisim bile verdigim kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…