Benim kendime gelmem lazım :89:
Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:
Benim kendime gelmem lazım :89:
Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:
nacizane fikrimi söyleyeyim sakin dieti birakma verdigin kilolar bosa gidebilir istersen bir hafta kalori dieti yap hem metabolizmani sasirtmis olursun hemde meyve ve sebze özlemin gider normal bir kahvalti 1-2 dilim kepek ekmek yaninda bir parca peynir domates salatalik öglen bir sebze yemegi 1 dilim ekmek ve salata yada yogurt arada meyve aksamda corba yine 1dilim ekmek ve bol salata Türkiyemiz yesillik bakimdan cok zengin onun icin bol yesilliklerle ögünlerini ve mideni doldurabilirsin
Al bendende o kadar canım bugünkü diyet gitti benim ama yarın yeni bir gün değil mi bence et diyeti değilde bizim diyete devam et, şahsen ben o diyeti yapamazdım. aslında etçil biriyim ama böyle yeme mecburi olunca insanın yiyesi gelmiyor, mesela ben tavuk haşlamadan soğudum oyüzden biraz benim diyette şaşırdı pusulayı bakalım hayırlısı benim ilk ay iyiydi ama 2.ay nasıl olur bilmiyorum.
Kızlar nasılsınız....gecenn gün 1.5 aydır tartılmadığımı yazmştım ama nihayet tartıldımArkadaslar suanki kilom 70.8kg. Ben bu diyete 21.07 de basladım hemde 89 kg ile başladım ve son iki ay ilk başlardaki gibi dikkat edemedim ama yinede 9 kg verdim. Dikkat ettiğim noktalar sunlardı. Sabah kahvaltıdan baska ögünlerde ekmek yemedım aksamları tavuk yemeğe calıstım, yanına ayran ya da yoğurt yedim, günde en az 1.5 litre su ictim, günde 1 saat yürümeye calıstım bu sadece mağaza gezme olsa bile, tatlıların lıghtından yedim ve 2 ayda böylece 9 kg gitti. Fakat suan bayramdan dolayı Ankaradayım misafirlikte galiba bu gidisle 2 kg fazlaya geri dönecem ::)) ama yinede dikkat etmeye calısıyorum ....Arkadaslar dönem dönem pes etsenizde bile bırakmayın azmin sonucunu gördüğünüzde cok mutlu olacaksınız .... Hele o iltifatlar yokmu:)))) insani ister istemez mutlu oluyor:)
bugün 200 gr az ciktim ve ender saracin 3 günlük sok dietine basladim bakalim ne kadar vericem
Ender Saraç Lahana Çorbası
Malzemeler:
1 Adet Beyaz Lahana (kara lahana olmaz)
1 Tatlı Kaşığı kadar Zeytinyağı, Kimyon,toz zerdeçal, toz zencefil
1 atımlık Tuz
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Büyük soğan
6-7 Adet Maydanoz (sapları da atılacak)
2-3 Adet Sivri Biber ( hafif acı olacak)
Hazırlanışı: Malzemelerimizi bir tencereye atıp kaynatıyoruz. Pişme süresi beyaz lahananın haşlandığı vakittir. Mikser ya da blenderdan çekiyoruz. Karışımımız bir termos ya da uygun bir kapta saklanabilir.
Uygulama: 1 Gün içinde lahana çorbasından toplam 2- 2,5 litre içilir.
ya ben cok kötüyüm bu aralarr diyeti tamamen saldmmmm korkmdan bidaha tartilmadm bile ya ndn böyle oldm oysaki ne hevesle azimle baslamistim hemen niye pes ettim ya yemedigim sey kalmadi cikolatalar cekirdeklerr ooof yaaa bide bu aralar hep uykm var oysaki cok uyuyorm gecen gün aksam 12de yatmistim sabah 11de kalkmistim düsünün bide öglen feciii uykm geldi yine yattim 2 saat allah allah ya eski azmimi hevesimi istiyorm
lahana corbasi dieti yapanlar bu corbayi nasil iciyorlar anlamadim ilk kaseyi zorla ictim diger kaseleri birer tursu biberle birlikte ictim tadi ve kokusu cok kötü
Pes etme masalcım sakın bizimde arada kendimizi saldığımız zamanlar oluyor mesela benimde dün öyleydi, bugünde ben sabahtan beri uyuyorum, belki havalardandır pes edersen verdiklerini geri alırsın canım sakınha,
Boşver canımya sen normal diyetine devam et, kendine eziyet etme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?