ben de salma modundayım malesef.çikolatalar vs felan.üf hem kızıyorum kendime hem de hiç bişi yapmıyorum.olmuycak galiba ya.ben bu kiloyla hamile kalıp 90 la doğuma giderim sanırım.eşim de benden soğur artık.o bir erk.ğe göre zayıf sayılır ama karısı yani ben maşallahım vargerçi beni tanıdığında da zayıf değildim 65 tim ama.ahh ahh 65
masumum cok haklisin eziyetten baska birsey degil kb dieti en güzel diet
masumum cok haklisin eziyetten baska birsey degil kb dieti en güzel diet
Bencede en güzel diyet krb. diyeti ben bazen sağlıksız olduğunu düşünüyorum hani sebze meyve pek yok diye ama onuda az yiyerek dengelemeye çalışıyorum, sen boşver o şok diyetleri, şok olarak verdiğini geri şok olarak alırsın çektiğin eziyette yanına kalır ama şu karanfilli tarçınlı çayı deneyebilirsin.
Özellikle de et diyetiHala kendime gelemedim
aynen bende o günden beri et türü hicbirsey yemedim
Bir an önce zayıflamak için bazen saçmalıyorum. Verdiğim kiloları geri almadım ama değr miydi diyorum2.7 kilo verdim ama etten soğudum
Sen kb diyetine devam mı ediyorsun?
Biz bu kiloları bir anda almadıkki bir anda çarçabuk verebilelim, ayda 3-4 kg. ver ama sağlıklı olsun, ben bile o kadar çok yemediğim halde tavuktan bıktım neredeyse, bu diyette en sevdiğim yiyecek ton balıklı salata oldu, galiba tok tuttuğunu hissettiğim için çabuk kg. vereyim derken Allah korusun sağlığından olursun, acele etme yavaş yavaş.
Bir an önce zayıflamak için bazen saçmalıyorum. Verdiğim kiloları geri almadım ama değr miydi diyorum2.7 kilo verdim ama etten soğudum
Sen kb diyetine devam mı ediyorsun?
ender saracin 3 günlük sok dietini deniyeyim dedim ama bugünkü lahana corbasi beni mahvetti cuma günü tekrar kb dietine baslamayi düsünüyorum tavuk balik yiyemesemde köfte , kiymali yumurta ve kiymali sebze yemegi yaparak ögünlerimi geciririm
Ben spora vakit ayıramıyorum. Şu pedometre denen aleti almak istiyorum. Acaba faydası olur mu ki?Her şeye para vere vere bir hal oldum :90:
ah spor deme ben spor konusunda en tembelinizimdir evde aletim var yapmiyorumpedometreyi aldiginda kendini sartlandirirsin o adimi tamamlamadan günü bitirmezsin en azindan
Ben evlendiğimde 50 kiloydum ve o kiloyla hamile kaldım. İkiz doğum yaptım 70 kg. ile doğuma girdim sonra 66 oldum 4 yıl önce sigarayı bıraktım ve bir daha 70 i de göremedim ve maalesef benim boyum kısa, eşlere gelince ne yapalım onların çocuklarını doğurmak için kilo alıyoruz bunun için bizden soğurlarsa kendileri bilir değil mi.
Bencede en güzel diyet krb. diyeti ben bazen sağlıksız olduğunu düşünüyorum hani sebze meyve pek yok diye ama onuda az yiyerek dengelemeye çalışıyorum, sen boşver o şok diyetleri, şok olarak verdiğini geri şok olarak alırsın çektiğin eziyette yanına kalır ama şu karanfilli tarçınlı çayı deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?