Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben evlendiğimde 50 kiloydum ve o kiloyla hamile kaldım. İkiz doğum yaptım 70 kg. ile doğuma girdim sonra 66 oldum 4 yıl önce sigarayı bıraktım ve bir daha 70 i de göremedim ve maalesef benim boyum kısa, eşlere gelince ne yapalım onların çocuklarını doğurmak için kilo alıyoruz bunun için bizden soğurlarsa kendileri bilir değil mi.

masumum cok haklisin eziyetten baska birsey degil kb dieti en güzel diet

Bencede en güzel diyet krb. diyeti ben bazen sağlıksız olduğunu düşünüyorum hani sebze meyve pek yok diye ama onuda az yiyerek dengelemeye çalışıyorum, sen boşver o şok diyetleri, şok olarak verdiğini geri şok olarak alırsın çektiğin eziyette yanına kalır ama şu karanfilli tarçınlı çayı deneyebilirsin.

Şok diyet yapmayınca hayat daha güzel görünüyor gözüme

aynen bende o günden beri et türü hicbirsey yemedim

Bir an önce zayıflamak için bazen saçmalıyorum. Verdiğim kiloları geri almadım ama değr miydi diyorum 2.7 kilo verdim ama etten soğudum

Sen kb diyetine devam mı ediyorsun?

Bir an önce zayıflamak için bazen saçmalıyorum. Verdiğim kiloları geri almadım ama değr miydi diyorum 2.7 kilo verdim ama etten soğudum

Biz bu kiloları bir anda almadıkki bir anda çarçabuk verebilelim, ayda 3-4 kg. ver ama sağlıklı olsun, ben bile o kadar çok yemediğim halde tavuktan bıktım neredeyse, bu diyette en sevdiğim yiyecek ton balıklı salata oldu, galiba tok tuttuğunu hissettiğim için çabuk kg. vereyim derken Allah korusun sağlığından olursun, acele etme yavaş yavaş.

Evet haklısın ama yolum çok uzun. Arada böyle kilo verince az da olsa moral buluyorum yoksa hiç kilo veremem. Ama her zaman bu kadar saçmalamyorum :81:

ender saracin 3 günlük sok dietini deniyeyim dedim ama bugünkü lahana corbasi beni mahvetti cuma günü tekrar kb dietine baslamayi düsünüyorum tavuk balik yiyemesemde köfte , kiymali yumurta ve kiymali sebze yemegi yaparak ögünlerimi geciririm

Ben spora vakit ayıramıyorum. Şu pedometre denen aleti almak istiyorum. Acaba faydası olur mu ki? Her şeye para vere vere bir hal oldum :90:

Ben spora vakit ayıramıyorum. Şu pedometre denen aleti almak istiyorum. Acaba faydası olur mu ki? Her şeye para vere vere bir hal oldum :90:

ah spor deme ben spor konusunda en tembelinizimdir evde aletim var yapmiyorum pedometreyi aldiginda kendini sartlandirirsin o adimi tamamlamadan günü bitirmezsin en azindan

ah spor deme ben spor konusunda en tembelinizimdir evde aletim var yapmiyorum pedometreyi aldiginda kendini sartlandirirsin o adimi tamamlamadan günü bitirmezsin en azindan

Spor yapmayınca kilo da versen güzelleşemiyorsun.Ben biraz hareket etsem o da yetecek. Pedometreyi alalım bakalım. Zaten şu ana kadar xl giysilere harcadığım parayla kendime bir gardırop yapsaydım burdan Kars'a uzanırdı :90: Bıktım artık boşa para dökmekten. Eminim hepimiz öyleyizdir

Son düzenleme:
Ben spor yapamıyorum ama Ab rocketle mekik çekebiliyordum sadece onuda regl olunca bıraktım, bayram sonu yeniden başlıyayım bari. birde arada oryantal yapıyorum birde sürekli yapabilsem iyi olacakta.

orası öyle tabi ki ama ne kadar az alırsakta o kadar iyi

çok güldüm bu lafına gece gece doğru sölüyosun ama.elma tarçın karanfil top karabiberli bi çay yapıyorum ben de şimdi.gecen hafta hiç yememden kısmadığım için bişi fark etmedi bakalım bu hafta fark edicek mi

benim en sevdigim spor bisikletle dolasmak güzel hava oldugunda esimle bisikletlerle dolasiriz ayrica kücük alisverislerede bisikletle giderim

hepinizin bayramini kutluyorum ömür boyu sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar gecirmeniz dilegiyle

Arkadaşlar hepinizin mübarek Kurbanı Bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle, sağlıklı, mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

Kızlar noldu ayol bayramda herkes diyetten firar etti galiba kimse uğramamış, özledim sizi neredesiniz.

kizlar kaldigimiz yerden devam edelim ben tartildim ayni ciktim bayram ziyaretine gidene kadar diet iyiydi o tatli kacamagi baska kacamaklar dogurdu ama bugün yeniden basladim

bende baya kaçamak yaptım tatlılar şekerler ama şimdi bitti o fasıl tam gaz devam ..ama sanırım kilo almamışım..sabah tartılcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…