Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugün abarttım ekmeğim kalmamıştı beyaz ekmek yedim, kuruyemiş vs. ama çok tatlı yemedim. bayram süresince günde 1 tane baklava falan her yediğimde vicdan azabı çektim ama yarın yeniden başlıyorum.

ahhh benim yaptiklarimi bi bilseniz aldim ablalarim en son evvel gün tartildim 98.8 kendimden nefret ediyorm artik ya kim bilir yarin kac gösterecek kendimi begenmiyorm hic kendime bakip süslenesim gelmiyo cok moralim bozk cok kötüyüm

masalcim zararin neresinden dönsem kär diye düsün kilo aldin diye lütfen kendini birakma yine kendine etmis oluyorsun kendine güven ve yeniden basla

baslamak istiyorm yarin yaaa haftaya isede baslicam sanirim...cok üzgünüm böyle yiyorm pisman olyrm dünya kadar kilo vermeliyim bide üstüne bozup kilo aldim destek oln bana lütfen ne güzel baya hirslanmistim

vermen gereken kilolari gözünde büyütme 10 kilo versen devami zaten kendiliginden gelir dahada incelmek isteyeceksin selin'i düsün ne kadar cok kilo vermis herseyin basi sabir cünkü bu diette aclik yok ve her aciktiginda yemen gereken bir sürü sifirli alternatif var hep beraber bu dietle fazlaliklarimizdan kurtulucaz

ah kızlar ahh.ben de ne çok hatalar yaptım bu bayram da bi bilseniz.neler yemedim ki.beyaz ekmek bile yedim sabahları kahvaltı da.psikolojim bozulacak.tamam vermem gereken kg bi çok insana göre belki daha az ama benim psiklojimi bozan şey defalarca kendime sözler verip defalarca bozmam.yani kendimi sevmiyorum ben demek ki ondan tutmuyorum kendime verdiğim sözlerimi.zaten ileri denilebilecek depresyon geçirdim p atak geçirdim yeni kurtuldum ilaçlardan böle kendime verdiğim sözleri tutmayınca bu kilo ile ilgili bile olsa bozuyo psikolojimi.önce BEN kendime değer vermeliyim kendimi beğenmeliyim ki başkalarıda değer verip beğensin.aman çok doldum bakmayın

evet ben acikmiyordm hic hatta canim tatlida cekmiyordu evde oturmak beni kötü yapiyor skntidan yiyorm ama eve artik bisey almiyorm nerdeyse hicbisey kalmadi hep kbsi düsük yiyecekler var

ven_har ah ah ayni hissediyorm aslinda kilo vermek nasil bi ayri hava veriyo insana kendini begenmeye basliyo insan iste hepsi bizim elimizde aslinda

o kadar etkiliyo ki insanın psikolojisini kilo vermek.mesela tartı da gördüğümüz 500-600 gr bile nasıl havamızı bi anlığına bile olsa nasıl sevindiriyo.düşün artık daha fazla verince ve olmayan kıyafetlerimiz olmaya başlayınca halimizi.uçardık sevinçten heralde ve kendimize güvenimiz gelirdi kesin.daha pozitif bakardık hayata ne biliyim etrafra zayıf ya da normal kilolu birini görünce moralimiz bozulmazdı.bütün günümüzü etkiliyo eminim zayıf birine imrenerek baktığımız da o moral bozukluğu

evet iste kilolunun halinden kilolu anlar nasilda anlattin icimdekileri aynen öyle oluyo bütün hayatimi etkiliyo cok kafama takiyorm yanlis aslinda..biz kendimizi her halimizle begenmeliyiz ama olmuyor iste..tartida o azalan kilolari gördükce mutlu olp daha fazla verecegimize bozp aliyorz

Sizi sizi demekki ondan topiğe uğramıyordunuz size oklava göndericem, şaka tabiki arkadaşlar moralinizi bozmayın sakın bende bir sürü kaçamak yaptım, venharcım üzülme beyaz ekmeği bende yedim ama çok az yani benimki mecburi idi kaçamak yaptım ama ben abartmadım yani öff çok yedim diyecek kadar değil ama yasak olan herşeydende yedim az az, dijital baskülümün pili bitmiş diğeride 73 gösteriyor ama zaten 72,5 tum yani almamışım galiba, yarından itibaren diyete dönüyoruz arkadaşlar haftaya cuma hepimiz vermiş olmalıyız göreyim sizi, masalcım pes etmek yok, süslü püslü, kokoş bir kız olmak istiyorsan önce zayıflıyacaksın.

ben yarin tekrar bi tartilayim ozaman aldim eminim basladigim kilomdanda fazlayim ama vermeliyim ya basliyorm ben yarin :))

Bu ne yaaaaa 79.6 yuhhhhhh ya offfffffffffffffffffffff BÜTÜN YEDİKLERİMDEN NEFRET EDİYORUM BİDAAAA YEMİCEMMMMMMMM...

Ben tartildim cok sevindim en son 98.8kg göstermistim bugün 97.7kg diyete basladigim kilomdu daha bi rahatim simdi basliyorm bugün

bencede paylasalim cok daha iyi oluyorrrrr ben basliyim bari :)

kahvalti: 1 ekmek 8kb
1 sosis 1kb
3 zeytin
1 peynir
azicik beyaz peynir
1 yogurt 6kb
2 yumurta
1 yesil cay toplam 15kb

o baya hareketlenmiş burası yineben de yarın başlıcam tartılıp reglim de yeni btti.sabah bi tartılıyım gerçi kesin 72 çıkıcam ama olsun yine de tartılıcam.bi karar verdim gün de 1 saat yapcam sporumu.ve diyet tabi bunun yanın da napsak.acaba lahan suyu mu yapsam yoksa şu elmalı tarçınlı düdüklüde yapılan çaya mı devam etsem.elmalar duruyo dolap ta

hah işte aynen.tartı da görünce veya birileri söleyince "zayıflamılsın" die ay ne güzel zayıflamışım şundan bundan azcık daha yiyeyim diyoruz.tam tersini yapmamız gerekirken.

arkadaşlar merhaba..masum seni burada gördüğüme şaşırdım ne güzel her gruba destek oluyorsun,onlara moral veriyorsun.80-89 grubuna koyduğun resmi buraya da koysana ne kadar motive edici olur.hala aklımda valla.fıstık gibi olmuşsun.ama eski mesajlarda göremedim sanırım kaybolmuş.

ben niye buradayım açıklayayım.4 sene önce yapmıştım bu diyeti ve çok rahat kilo vermiştim.monti de güzel ama acaba bir süre bunu mu uygulasam diye düşündüm.hoş montiyi de tam uygulamadım ama.ne bileyim değişiklik olsun dedim.

aslında kilo vermek gerçek bir sabır işi nefis terbiyesi.dün yine 4 e kadar uyumadım.bir kısır döngü ha bire düşün dur...neden çünkü 9 gün evde paspal gezdim şimdi yarın iş başlayacak beni kilo derdi sardı.zaten evde de mutsuzum.eşimle sıkıntılarımız var.dünden beridir dua ediyorum bu mutsuzluk bende iştahsızlığa neden olsun diye.aman yiyeceklerden acısını çıkarmayayım diye...bakalım işe yarıyor gibi.beynim patlayacak gibi.durup durup zayıflayıp onu kıskandıracağım diyorum.

gece geç yattım ya uykum var şimdi ama kızlardan dolayı yatamıyorum.neskafe yaptım kendime.hadi bisküvi aç da ye dedim.sonra suyu kaynatırken gerçekten istiyormusun yoooo,sadece kahve yanında yersin hep dedim.sonra saçmalama istemiyorsan yeme dedim ve yemedim.zaten ağzımın tadı yok demek ki bazı şeyleri istediğim için değil bilinçsizce yiyormuşum.

kusura bakmayın pazar pazar çok sıktım sizi ama dolmuşum herhalde.hayat böyle geçmiyor kendimize eziyet ediyoruz.bizi iyi edecek tek şey kilo vermek kızlar.başka yolu yok.

2 gün önce slim in 6 diye bir video var 25 dk lık özellikle alt bölgelerde ve kollarda etkiliymiş.yaptım ama hala her tarafım ağrıyor.yürümek hareket etmek bir azap.canım sıkılıyor yiyosun yiyosun sonrada zorluyorsun vücudu canın acıyor diye...artık leslie ve call yapacağım sanırım.

ay çenem düştü susuyorum.herkesi öpüyorum

wisper ne güzel yazmissin ya valla her kilolu ayni seyleri hissedip düsünüyorrrrrrr siz böyle yaptikca yani yazdikca paylastikca bana bi azim geliyooooo geldi bileee sizleri cok seviyorm eski kilomu istiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…