Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bahsettiğn videolar çok faydalı.ben de leslie ile başlamayı düşünüyorum.ilerde slim in 6 da yapabilirim.çok yorucudur slim in 6 evet.leslie yapayım diyorum günde 5 mil süper olur aslın da.masum sen de resimleribni koysana bizde görelim

evet resimleri koooooyyyyy cok iyi gelir bize.. ven_har sen daha bu leslieye baslayamadinmi yaaa bende baslayacam bugün ona

Canım sağol güzel yazmışsın ama bir yanlışlık var galiba ben hiç 80-89 gurubuna girmedim yani fotoğraf eklemedim. keşke dediğin fıstık gibi olsam ama nerdee zaten daha fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ama söz hayırlısı ile istediğim kiloya geleyim eklemeyi öğrenip başarı öykümü yazıcam genede desteğin için teşekkürler canım burayada uğra bize moral ver.

Arkadaşlar wisper arkadaşımız beni birisi ile karıştırdı galiba ben geçen yıl 70-79 gurubuna takılmıştım ama diyeti bırakınca bir daha girmedim bu yıl devam ettiğim tek topic burası oda 1 aydır, masum masal diye bir arkadaş var belki onunla beni karıştırdı.

facede bisey okdm güldüm baya sizinlede paylasyim diyet dünyayi sariyor ya

Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle reji...m kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!" :)))

:))))))))))))))))))))

wisper ne güzel yazmissin ya valla her kilolu ayni seyleri hissedip düsünüyorrrrrrr siz böyle yaptikca yani yazdikca paylastikca bana bi azim geliyooooo geldi bileee sizleri cok seviyorm eski kilomu istiyorm

inşallah canım inşallah ben de sizleri okudukça bir gaza geliyorum sorma dünyaları yıkarım o güçle..gel gör ki karnım acıkmaya başlayınca olan oluyor ve ben yiyorum.anlayacağın şahsen benim için tok karnına güzel kararlar alıyorum da icraatta olmuyor daha.bir an önce beslenme düzenimizi oluştururuz umarım.

ben de 5 mil yapıyordum şimdi koşu bandı aldım eve 1 saat onda yürüyorum.

evet kusura bakma senin nick " masumum" ben "masumm" a yazdım yani aynı kişi değilsiniz.kusura bakma sen o değilsin evet.inşallah istediğin kiloya inersin ve bir an önce başarı hikayeni okuruz.

yarın bizim için güzel bir başlangıç olur inşallah.birazdan listeyi indireceğim karbonhidrat değerlerini.sizler genelde ne kadar yiyorsunuz?yani kaç puanda duruyorsunuz?

Hiç önemli değil canım ne olacak yediklerimize gelince diğer arkadaşları bilmem ama ben bugün sırf bulgur endeksli oldum galiba öğleyin kendime güzel bir kısır yaptım, kızmayın arkadaşlar ben kısırdan vazgeçemem, akşamada eşim sulu köfte istedi bulgurları saymazsak başka kayda değer birşey yemedim bugün. zaten bayram süresince kahvaltılarda hiç kaçamak yapmadım. yarından itibaren krb.diyetine tam dönüş yapıyorum.

bence arada ölcüyü kacirmamak kaydiyla böyle kacamaklar yapilabilir sonucta süreklide ayni seyler yenmez önemli olan bu kacamaklari devam ettirmemek ve kacamaklar arasinda belli bir zaman olmali yoksa hemen kiloya dönüsebilir

Evet periciğim çok haklısın inşallah yarından itibaren tam diyetimize döneriz, diyetin bana kazandırdıklarından bir taneside 1.tabakta doymak ya değilse ben özellikle de sevdiğim yemek olursa asla 1 nci ile doymazdım ama şimdi ekmeksiz tek tabakla doyuyorum bu bence çok güzel.

Günaydın arkadaşlar dün yedikleirmi paylaşayım
sabah
2 dilim kızarmış uno light ekmek 10k
krem peynir 0k
kavurma 1k
yumurta 0k
bal 20k

öqlen
mercimek çorbası 18k
su

akşam
pirinç pilavı 30k
kavurma 1k
turşu 3k
su

toplam 83k

arkadaşlar dün sabah 79.6 ile başladım güne bu sabah 78.7 900qr gitmiş dikkat edince oluyor arkadaşlar birde eklemek istediqim bişey var ben 16 kilo verdim bu diyetle ve her sabah aç karnına düzenli olarak tartıldım Selinim haftada bir tartılın dedi ve her sabah tartılmayı bıraktım ve gevşedim ramazan bayramından beri doqru dürüst kilo veremedim halbuki 16 kiloyu 2 ayda vermiştim ben şuna baqlıyorum günlük tartıldıqım zaman az bir kilo yükselmesinde hemen yedikleirme dikkat ediyorum çünkü tartıda bunu görüyorum kilo verdiqimi gördüqüm günlerde çok sevinip daha çok motive oluyorum ama haftada bir tartıldıqım zaman çok yesem bile bunu tartıda görmediqim için bişey olmaz diyorum ve gevşeklik oluşuyor mesela don 79.6yı görünce şok oldum ve dün daha dikkatli yedim ve bugün 78.7yi görünce bir ohhh çektim şimdi motivem çok yüksek tabi bu herkese göre deqişir bazı kişiler tartıda yüksek görünce morali bozulup yemeye başlayabilir ama bende tam tersi oluyor hemen savunmaya geçiyorum ben her sabah tartılmaya devam edicem sanırım bnm tarzım bu ve ben bu şekilde motive oluyorum bu arada SELİNİMM gel artık canımıniçii geldiqinde hemen telini alıcam çok özledim canım arkadaşım benim..

günaydın kızlar bu gün bende başlıycaam inşallah hepimize kolay gelsin gitsin artık şu yağlar ..:))

arkadaşlar tekrar merhaba

bende bayram boyunca rejimime dikkat ettiğim halde kilo aldım nedenini çözemiyorum.. benden öle herg
n 400-500 gram gitmiyor ne yazık ki bayram öncesi 79.4 ken şimdi 80.7 oldum ki ben bozmadım da rejimi bu dengesizlik nedeniyle çok demorolize oluyorum.. 1 aya yaklaşmak üzere rejimim başladığımda 83 kiloydum şimdi 80.7 inanılmaz az bir kilo vermişim bu 1 ayda 2-3 ayda 10-15 kilo verenler oldu.. nerde yanlış yaptığımı anlayamıyorum su içiorum dikkat ediyorum ama bunun nedenini bulamıyorum.. bana yaramamış olma ihtimali var mı acaba? çok üzülüyorum..

Arkadaşlar bugün yediklerimi paylaşayım
sabah 1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
kaşar peyniri - Salam toplam 5-6 dilim
3 tane zeytin
Öğle 1 haşlanmış tavuk budu
1 kase tavuksuyu çorba

Akşam dışarıda yedim karışık ızgara, salata, üzerine eşimle sahilde yarımsaat yürüyüş, yatmadan 2 fincan yeşil çay tamamdır.

Son düzenleme:
Arzuhelin metabolizmanı şaşırt belki bir faydası olur yada belki bu diyet sana uygun değildir.

Son düzenleme:
bende bu diyeti yapiyodum.bugün tekrar basladim.ya bende disiplin yok cok kiziyom kendime yine 88 olmusum .bu iki ay on kilo vermem lazim ya . nasil motive edeyim kendimi bilemicem.bugün spor salonuna da basladim.bacaklarim tümden agriyo.bir saat sporla .bugün benim icin miladi olacak kizlar yeter artik .biktim ya ... ... vermek istiyom ya sagligim da bozuldu gitti. erginsina seni tebrik ediyorumm .ne güzel gitmis kilolarin.ahh ah benim de gitse böyleee

moralini bozma canim ya ben 15 ekimde basladim diete sadece 3.8 kg verdim ki baslangicta hic kacamaklarim yoktu ve ekmek yemiyordum bazi kisilerin metabolizmasi yavas calisiyor su an yavasda olsa kilo vermis olmam beni sevindiriyor masumum'a katiliyorum metabolizmani sasirt istersen sonra yine devam et bakalim ne olcak

ben dün azicik kacirdim ama kbli seyler yedim yani ciksa ciksa 50 kbye cikmisimdir

bugün kahvaltimda böyle yedim

3 yumurta kirdim 0kb
1 peynir paketinde 0.1kb yaziyo o yüzden onu sifir sayiyorm
1 salam 1kb
1tonbaligi 0kb
1yesil cay 0kb toplam: 1kb yapiyo

öglende 1kblik burgerlerden yiyecem cok iyi onlar hem lezzetli hemde 100 g 1kb
tavuk burgerimde 8kb var daha düsügünü bulamadm bu yedigim hindi eti oluyo galiba :))) almancasi (rindfleisch)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…