arkadaşlar merhaba..masum seni burada gördüğüme şaşırdım ne güzel her gruba destek oluyorsun,onlara moral veriyorsun.80-89 grubuna koyduğun resmi buraya da koysana ne kadar motive edici olur.hala aklımda valla.fıstık gibi olmuşsun.ama eski mesajlarda göremedim sanırım kaybolmuş.
ben niye buradayım açıklayayım.4 sene önce yapmıştım bu diyeti ve çok rahat kilo vermiştim.monti de güzel ama acaba bir süre bunu mu uygulasam diye düşündüm.hoş montiyi de tam uygulamadım ama.ne bileyim değişiklik olsun dedim.
aslında kilo vermek gerçek bir sabır işi nefis terbiyesi.dün yine 4 e kadar uyumadım.bir kısır döngü ha bire düşün dur...neden çünkü 9 gün evde paspal gezdim şimdi yarın iş başlayacak beni kilo derdi sardı.zaten evde de mutsuzum.eşimle sıkıntılarımız var.dünden beridir dua ediyorum bu mutsuzluk bende iştahsızlığa neden olsun diye.aman yiyeceklerden acısını çıkarmayayım diye...bakalım işe yarıyor gibi.beynim patlayacak gibi.durup durup zayıflayıp onu kıskandıracağım diyorum.
gece geç yattım ya uykum var şimdi ama kızlardan dolayı yatamıyorum.neskafe yaptım kendime.hadi bisküvi aç da ye dedim.sonra suyu kaynatırken gerçekten istiyormusun yoooo,sadece kahve yanında yersin hep dedim.sonra saçmalama istemiyorsan yeme dedim ve yemedim.zaten ağzımın tadı yok demek ki bazı şeyleri istediğim için değil bilinçsizce yiyormuşum.
kusura bakmayın pazar pazar çok sıktım sizi ama dolmuşum herhalde.hayat böyle geçmiyor kendimize eziyet ediyoruz.bizi iyi edecek tek şey kilo vermek kızlar.başka yolu yok.
2 gün önce slim in 6 diye bir video var 25 dk lık özellikle alt bölgelerde ve kollarda etkiliymiş.yaptım ama hala her tarafım ağrıyor.yürümek hareket etmek bir azap.canım sıkılıyor yiyosun yiyosun sonrada zorluyorsun vücudu canın acıyor diye...artık leslie ve call yapacağım sanırım.
ay çenem düştü susuyorum.herkesi öpüyorum
arkadaşlar merhaba..masum seni burada gördüğüme şaşırdım ne güzel her gruba destek oluyorsun,onlara moral veriyorsun.80-89 grubuna koyduğun resmi buraya da koysana ne kadar motive edici olur.hala aklımda valla.fıstık gibi olmuşsun.ama eski mesajlarda göremedim sanırım kaybolmuş.
ben niye buradayım açıklayayım.4 sene önce yapmıştım bu diyeti ve çok rahat kilo vermiştim.monti de güzel ama acaba bir süre bunu mu uygulasam diye düşündüm.hoş montiyi de tam uygulamadım ama.ne bileyim değişiklik olsun dedim.
aslında kilo vermek gerçek bir sabır işi nefis terbiyesi.dün yine 4 e kadar uyumadım.bir kısır döngü ha bire düşün dur...neden çünkü 9 gün evde paspal gezdim şimdi yarın iş başlayacak beni kilo derdi sardı.zaten evde de mutsuzum.eşimle sıkıntılarımız var.dünden beridir dua ediyorum bu mutsuzluk bende iştahsızlığa neden olsun diye.aman yiyeceklerden acısını çıkarmayayım diye...bakalım işe yarıyor gibi.beynim patlayacak gibi.durup durup zayıflayıp onu kıskandıracağım diyorum.
gece geç yattım ya uykum var şimdi ama kızlardan dolayı yatamıyorum.neskafe yaptım kendime.hadi bisküvi aç da ye dedim.sonra suyu kaynatırken gerçekten istiyormusun yoooo,sadece kahve yanında yersin hep dedim.sonra saçmalama istemiyorsan yeme dedim ve yemedim.zaten ağzımın tadı yok demek ki bazı şeyleri istediğim için değil bilinçsizce yiyormuşum.
kusura bakmayın pazar pazar çok sıktım sizi ama dolmuşum herhalde.hayat böyle geçmiyor kendimize eziyet ediyoruz.bizi iyi edecek tek şey kilo vermek kızlar.başka yolu yok.
2 gün önce slim in 6 diye bir video var 25 dk lık özellikle alt bölgelerde ve kollarda etkiliymiş.yaptım ama hala her tarafım ağrıyor.yürümek hareket etmek bir azap.canım sıkılıyor yiyosun yiyosun sonrada zorluyorsun vücudu canın acıyor diye...artık leslie ve call yapacağım sanırım.
ay çenem düştü susuyorum.herkesi öpüyorum
facede bisey okdm güldüm baya sizinlede paylasyim diyet dünyayi sariyor ya
Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle reji...m kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!" :)))
wisper ne güzel yazmissin ya valla her kilolu ayni seyleri hissedip düsünüyorrrrrrr siz böyle yaptikca yani yazdikca paylastikca bana bi azim geliyooooo geldi bileee sizleri cok seviyorm eski kilomu istiyorm
bahsettiğn videolar çok faydalı.ben de leslie ile başlamayı düşünüyorum.ilerde slim in 6 da yapabilirim.çok yorucudur slim in 6 evet.leslie yapayım diyorum günde 5 mil süper olur aslın da.masum sen de resimleribni koysana bizde görelim
Canım sağol güzel yazmışsın ama bir yanlışlık var galiba ben hiç 80-89 gurubuna girmedim yani fotoğraf eklemedim. keşke dediğin fıstık gibi olsam ama nerdee zaten daha fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ama söz hayırlısı ile istediğim kiloya geleyim eklemeyi öğrenip başarı öykümü yazıcam genede desteğin için teşekkürler canım burayada uğra bize moral ver.
inşallah canım inşallah ben de sizleri okudukça bir gaza geliyorum sorma dünyaları yıkarım o güçle..gel gör ki karnım acıkmaya başlayınca olan oluyor ve ben yiyorum.anlayacağın şahsen benim için tok karnına güzel kararlar alıyorum da icraatta olmuyor daha.bir an önce beslenme düzenimizi oluştururuz umarım.
ben de 5 mil yapıyordum şimdi koşu bandı aldım eve 1 saat onda yürüyorum.
evet kusura bakma senin nick " masumum" ben "masumm" a yazdım yani aynı kişi değilsiniz.kusura bakma sen o değilsin evet.inşallah istediğin kiloya inersin ve bir an önce başarı hikayeni okuruz.
yarın bizim için güzel bir başlangıç olur inşallah.birazdan listeyi indireceğim karbonhidrat değerlerini.sizler genelde ne kadar yiyorsunuz?yani kaç puanda duruyorsunuz?
Hiç önemli değil canım ne olacak yediklerimize gelince diğer arkadaşları bilmem ama ben bugün sırf bulgur endeksli oldum galiba öğleyin kendime güzel bir kısır yaptım, kızmayın arkadaşlar ben kısırdan vazgeçemem, akşamada eşim sulu köfte istedi bulgurları saymazsak başka kayda değer birşey yemedim bugün. zaten bayram süresince kahvaltılarda hiç kaçamak yapmadım. yarından itibaren krb.diyetine tam dönüş yapıyorum.
masumum nasılsın ?
arkadaşlar tekrar merhaba
bende bayram boyunca rejimime dikkat ettiğim halde kilo aldım nedenini çözemiyorum.. benden öle herg
n 400-500 gram gitmiyor ne yazık ki bayram öncesi 79.4 ken şimdi 80.7 oldum ki ben bozmadım da rejimi bu dengesizlik nedeniyle çok demorolize oluyorum.. 1 aya yaklaşmak üzere rejimim başladığımda 83 kiloydum şimdi 80.7 inanılmaz az bir kilo vermişim bu 1 ayda 2-3 ayda 10-15 kilo verenler oldu.. nerde yanlış yaptığımı anlayamıyorum su içiorum dikkat ediyorum ama bunun nedenini bulamıyorum.. bana yaramamış olma ihtimali var mı acaba? çok üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?