Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

rindfleisch inek etidir canim
hindi eti
pute dir :)

Slm kızlar çok mutluyum bu sabah 900qr daha gitmiş yani 2 günde 1.5 kilo süper 79.6e çıkmıştım 2 günde 78.1 oldum dikkat edince gerçekten oluyor arkadaşlar Selin hala yoksun

tebrik ederim erginseda ne güzel 1.5kg az degil valla :) darisi basima insallah...

ben yogurt yemek istiyorm salatalikla beraber ara ögün yapmis olurum diye düsündümde ama ben sabah ton baligi yemistim yogurt yesem ölürmüyüm acabaaaa ???

dün aksam ben tam dondurma yemek istiyordm kapiya ciktim annemi beklerken...terbiyesiz cocugun biri daha da ufak 15 yasinda kesinlikle yoktr öyle bi bakti ki bende tersledim ne var ne bakiyosn dedim..ayyyy demezmi cok sismansin hemde cirkinsin diye o cocugu allah gönderdi sanki ya nasil kizdim nasil üzüldüm eve girdim kendi kendime konusup durdum ben cirkin degilim bikere sadece kilolym kilo da insani cirkinlestiriyor ahhh sen beni 70li kilolarimda görcektin dedim kendi kendime sonra cok güldüm kendime :))) gercekten eskiden ne cok begenirdim kendimi...kendini begenmek güzel bi duygu kimseyede zararim olmazdi gecerdim aynanin karsinina cok güzelm cok derdm annemde gülerdi deli bu kiz diye..yine ööyle olacam ben oooo cockkk beni yazin görsün bakalimmm :) yarin ise basliyorm o ekmekli nefis yiyeceklerin arasinda calismak zor olacak ama basaricam

bugün kahvaltimda böyle yedim

3 yumurta kirdim 0kb
1 peynir paketinde 0.1kb yaziyo o yüzden onu sifir sayiyorm
1 salam 1kb
1tonbaligi 0kb
1yesil cay 0kb toplam: 1kb yapiyo

saat 17.00da yediklerim

4 burger 2.5 kb
1 kasik mayonez 1kb
1 cola zero 0kb

toplam 4.5kb valla rekor kirdim ben bugün 4.5kb iyi :)) acikirsam 1 sosis yerim oda 1kb sanmiyorm acikacagimi erken yatacam ama bugün iyi gittim ben yarinda düsük tutmaya calisacam

Evet masalcım çevreden olumsuz tepki görmek insanı gaza getiriyor bende bu diyete eşimin ailesine sinir oldumda başladım. geleli bugünkü yediklerime
sabah kıymalı yumurta
2 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
bugün öğle yemeği yok
akşam izmir köfte, 1 tane turşu biber, yarım kase yoğurt, 1 kaşık pilav ve İzmir köftenin patateslerinden yedim maalesef.

Slm kızlar çok mutluyum bu sabah 900qr daha gitmiş yani 2 günde 1.5 kilo süper 79.6e çıkmıştım 2 günde 78.1 oldum dikkat edince gerçekten oluyor arkadaşlar Selin hala yoksun

nasıl ya 2 gün de 1.5 kg.alla aalla alla alllaaa:44:naptın sen 85 krbn aldın 2 günden birin de sanırım sendin o.spor yaptın mı nasıl oldu bu 2 günde 1,5 kg bi annatasana

nasıl ya 2 gün de 1.5 kg.alla aalla alla alllaaa:44:naptın sen 85 krbn aldın 2 günden birin de sanırım sendin o.spor yaptın mı nasıl oldu bu 2 günde 1,5 kg bi annatasana

Canım sanırım ben bayram nedeniyle biraz fazla ileri gittim ne bulduysam yedim ve eve dönünce birden 3-4 kilo aldıqımı gördüm sanırım vücudumu bir anda şişirdim ve kötü hissettim kendimi hemen son derece kararlı bir şekilde ertesi gün dikkatli yemeqe başladım ilk gün 900qr. ikinci günde 600 qr. daha verdim bugün 100qr vermişim hergün tartılmak bana olumlu etki ediyor vücudumu daha iyi kontrol ediyorum nerde hata yaptıqımı daha iyi gözlemliyorum mesela dün iki tabak pilav ve çikolata yedim ve sadece 100 qr vermişim iyi yine ben hiç verememişimdir diye düşünmüştüm..

Canım teşekkür ederim çok saqol haddim olmayarak sana küçük bir tavsiyem olacak sabah kahvaltısında ton balıqı yeme mümkünse yumurta haşla yanında 1-2 dilim ekmek kızart peynir ve domates salatalık yada maydonoz türü şeyler ye yanında kahvaltılık ye yanii ton balıqını öqlen yada akşam öqününde önden bir kase çorba arkasına ton balıqı ye böylece bir öqünü atlatmış olursun kahvaltıda iki dilimden tostta yapabilirsin ve diqer öqünlerinde mümkün oldukça önce çorba iç sonra ikinci yemeqini ye ve yanında 1 bardak ayran iç son derece tok tutuyor başka hiçbirşey aramıyorsun ara öqünlerdede ligh gazoz iç mükemmel şekilde mideyi şişiriyor sürekli tok hissediyorsun kendini kahvaltıda zaten her şekilde doyuyosun ton balıqıyla bir öqün daha yapmak varken neden kahvaltıda yiyesinki

arkadalar merhaba... bu bayram biraz motivasyonumuzu bozdu gibi sanki ama şimdi yavas yavaş toparlanıyoruz.. benim bugün tam 1 ayım bitti 83 kilodan 79.9 a düştüm.. bence şöle daha sakin baktığımda iyiydi.. çünkü hiç zorluk çekmedim ben açıkmadım... tatlı istemedi canım yani bunlar cok önemli ve hep doydum yerkende doyana kadar yedim..
yani bu yavas yavas benim yemek yeme düzenim haline geliyor. düşünüyorumda kilo almadan sevdiğim şeyleri iyiyorum ve ayda 3-4 kilo veriorum bu ne kadar güzel bişe.. 17 kilo var vermem gereken .. herşeyin hemen olmasını istiyoruz ama işte bazı şeyleri elde etmek mücadele istiyor. ben 17 kiloyu 4-5 ayda rahat rahat verebilirim... bunun hayali bile beni mutlu ediyor..

motivasyonlarımızı yükseltelim..yine yediklerimiz çizelgelerimiz olsun kilolarımı tutalım falan..bu uygulanabilinicek en kolay rejim rejim değil aslında beslenme tarzı..

Sana katılıyorum Arzucum bugüne kadar bir kaç defa diyet denemelerim oldu ama en fazla 1 ay sürdü, sürekli yağ yok,şeker yok derken kastım kendimi ama bu diyette öyle değilim, ben sadece hamurişi, ekmek, tatlı bunları kestim diğerlerini krb.dahi olsa 1-2 kaşık yediğim için ilk kez bir diyeti severek yapıyorum aslında Selintepe arkadaşımız olsa bize daha iyi yol gösterirdi ama oda gelemedi umarım kötü birşey yoktur ve yakında döner.

nasıl oldu bilmiyorum ama p.tesi 71.7 çıkmıştım bu sabah 71.0 çıktım.keşke hep böle nasıl olduğunu anlamadan versek kiloları

Son düzenleme:
valla senacim gercekten tebrik ediyorum dün iki tabak pilav ve cikolata yemene ragmen 100gr bile inme varsa süper önceki iki günde verdigin kilo zaten süper venharcim buda senin icin insallah baslangic olur ve devami gelir arzuhelin ve masumum sizlerede katiliyorum bu diet diet gibi degil ögünlerde lezzetli yiyeceklerle karnimizi cok güzel doyurabiliyoruz diger dietler belli zaman sonra biktirici oluyordu bazen az verdigimi görünce bir an moral bozuklugu yasasamda düsündügümde kendimi ikna ediyorum onun icin bende az az versem bile buna devam edicem ac kalmadan kilo veriyorum bundan mükemmeli varmi

selamlarrr :) ne güzel ya kilolari veren verene bende vermisim 500g cok mutlu oldm sabah ama bence daha fazla verdim cünkü sabah 4te tartildim ve ben gece farkli sabah 9-10 gibi farkli cikiyorm tartida..sabah 4te 97.2 kg ciktm :)) bugün ise basladim cok agir ya acayip hareketli kesinlikle bu sekilde zayiflaycagm ben eminim..is arkdsm ilk basldigmda 15kilo vermstm dedi :)))) erginsena cok tsk ederm ilgilendigin icin gööremedm yazini bu sabah ton baligi yedm ama yarin yemem söyledigin gibi yaparim..

bugün yediklerm

1 tonbaligi
1sosis ve su
cok az ama yicek zamanimda olmadi 1kb

öglen 2burger 1.5kb
1beyaz peynr 1kb
1mayonez 1kb
1cola zero 3.5kb

simdilk bukadar aksam ne yerim bilmiyorm

masalcım bu iş senin için çok iyi bir fırsat o zaman.dietine dikkat etmeye çalış işin de zaten yorucuymuş sen daha kolay verirsin eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…