ben dün azicik kacirdim ama kbli seyler yedim yani ciksa ciksa 50 kbye cikmisimdir
bugün kahvaltimda böyle yedim
3 yumurta kirdim 0kb
1 peynir paketinde 0.1kb yaziyo o yüzden onu sifir sayiyorm
1 salam 1kb
1tonbaligi 0kb
1yesil cay 0kb toplam: 1kb yapiyo
öglende 1kblik burgerlerden yiyecem cok iyi onlar hem lezzetli hemde 100 g 1kb
tavuk burgerimde 8kb var daha düsügünü bulamadm bu yedigim hindi eti oluyo galiba :))) almancasi (rindfleisch)
ayyyy pardonannemde dana eti diyip durdu inek hic aklima gelmemisti ya :)))
Slm kızlar çok mutluyum bu sabah 900qr daha gitmiş yani 2 günde 1.5 kilo süper 79.6e çıkmıştım 2 günde 78.1 oldum dikkat edince gerçekten oluyor arkadaşlar Selin hala yoksun
nasıl ya 2 gün de 1.5 kg.alla aalla alla alllaaa:44:naptın sen 85 krbn aldın 2 günden birin de sanırım sendin o.spor yaptın mı nasıl oldu bu 2 günde 1,5 kg bi annatasana
tebrik ederim erginseda ne güzel 1.5kg az degil valla :) darisi basima insallah...
ben yogurt yemek istiyorm salatalikla beraber ara ögün yapmis olurum diye düsündümde ama ben sabah ton baligi yemistim yogurt yesem ölürmüyüm acabaaaa ???
arkadalar merhaba... bu bayram biraz motivasyonumuzu bozdu gibi sanki ama şimdi yavas yavaş toparlanıyoruz.. benim bugün tam 1 ayım bitti 83 kilodan 79.9 a düştüm.. bence şöle daha sakin baktığımda iyiydi.. çünkü hiç zorluk çekmedim ben açıkmadım... tatlı istemedi canım yani bunlar cok önemli ve hep doydum yerkende doyana kadar yedim..
yani bu yavas yavas benim yemek yeme düzenim haline geliyor. düşünüyorumda kilo almadan sevdiğim şeyleri iyiyorum ve ayda 3-4 kilo veriorum bu ne kadar güzel bişe.. 17 kilo var vermem gereken .. herşeyin hemen olmasını istiyoruz ama işte bazı şeyleri elde etmek mücadele istiyor. ben 17 kiloyu 4-5 ayda rahat rahat verebilirim... bunun hayali bile beni mutlu ediyor..
motivasyonlarımızı yükseltelim..yine yediklerimiz çizelgelerimiz olsun kilolarımı tutalım falan..bu uygulanabilinicek en kolay rejim rejim değil aslında beslenme tarzı..
nasıl oldu bilmiyorum ama p.tesi 71.7 çıkmıştım bu sabah 71.0 çıktım.keşke hep böle nasıl olduğunu anlamadan versek kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?