günaydın kızlar daqıldıkmı neden topiqe kimse girmemiş
canım topiğe girmek insanın içinden geliyormuki acaba nerde eski kk nerde şimdiki hali
merhabaaa, grubun eski üyeleri belki beni hatırlar. yaz sonu arada bir girip yazıyordum. south beach diet diye protein yiyip, karbonhidratı kısıtlı yememe izin veren bir diyet yapıyordum. sizin diyetiniz gibi puan saymıyorum ve çok ufak tefek değişikilikler var ama temel olarak tamamen aynı diyeti yapıyorduk. buraya yeniden girip yazmamın sebebi 5,5ayda 81.5 kilodan 61 kiloya indim ve belki sizlere motivasyon olur diye buraya girip yazmayı borç saydım. lütfen devam edin arkadaşlar. kararlı olursanız protein yiyerek son derece sağlıklı şekilde zayıflıyorsunuz. diyete başladığımda 44 bedene giremiyordum. şu an 40 beden hafif bol bile geliyor. lütfen gayret edin başaracaksınız.
Tebrikler arkadaşım darısı bize inşallah birde arada coşup diyeti rezil etmesek daha iyi olacak ama yani kendi adıma söylüyorum benimde hedefim yaza kadar senin kadar verebilmek nasip olursa ama hayırlısı bakalım.
bende izledim tvde bizim diyetten bahsediyorlardı hatta diyet değil sağlıklı yaşam biçimi diyorlardı iyi oldu moral buldum bende korkuyodum yanlış birşeylermi yapıyorum diye..birde bişey sorcam tecrübeli arkadaşlara bırakın elli kh ı ben 80 i bulduğum halde kilo veriyorum nasıl oluyo bu iş anlamadım bu sabah 300 gr eksik geldim dün gece 11 de koca bir tost yemiştim oysa ..bugünde kaçırdım bayya sarma yedim bir tabak ve patlamış mısır bakalım nolcak bu sabah 75.4 geldim dün 75.7 dim .
bugün yediklerim
peynir
yarım salata domastes
yumurta
1 dilim ekmek
1 lokma bal kaymak
2 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak sarma ve yoğurt
3lokma dondurma
patlamış mısır
şaka gibi ama gerçek....verdiklerimi almıyımdaherşeye razıyım
Slm canım her yediqimiz besin anında kilo olarak görünmeyebilir bikaç gün sonra ya kendini +da görürsün yada bikaç gün kilon sabitlenir sakın kilo almamışım diye gece gece koca tostları yemeqe devam etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?