Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bugünkü yediklerimi paylaşayım dedim akşam biraz kaçırdım ama neyse artık.
sabah 2 dilim ekmek
4 tane zeytin, 1 kk peynir
1 tane sahanda yumurta
öğle tavuk ama tavada yaptım
1 kase yoğurt
akşam 4-5 kaşık makarna sossuz sadece çok az peynir serptim.
yarım elma
2 dilim portakal.

Günaydın kızlar dün öqleden sonra kayserili komşumun verdiqi özel yapım çemenden yedim yanındada 3-4 dilim ekmek ama ekmekleri kurutup yedim sabah kalktıqımda 500 qr. daha vermişim çok mutluyum 4 günde 79.6dan 77.6ya düştüm yani tam 2 kilo vermiş oldum çizelgemdeki kiloma en kısa sürede inip sonrada artık 60lı rakamları görmek istiyorum bu arada Selin için endişelenmeye başladım çok uzun zaman oldu bizi bu kadar habersiz bırakmazdı çok merak ediyorum inşallah tatsız bir dueum yoktur..

erginsena ne güzel senin olay yiyosn ama kilo veriyosn harikaaa ya bende dün kacirdim teyzemin dogm günüydü 1pasta yedim icecek ictim ama hiiiiiiiic icim acimadi pisman olmadm cünkü okadar hareket ettim kiiii hakkim dedim...bugün kahvaltida 1 haslanmis yumurta ve beyaz peynir yedim bide portakal suyu toplam 10kb yapti evet icecek cok yükseltti ama canim cok istedi napiyim ictim..simdi 1 yarim domates yiyorm 13kb etti yani toplam simdilik aksamda burger yerim..ve az önce tartildmd 500g az ciktim yine 96.7kg gösteriyor yani 1kilo

günaydin ilk bildiriyi ben yapayim 500 gr vermisim ama bugün arkadasa gidicem orda herseyden biraz yemeyi düsünüyorum bugün kacamak günüm olacak ama yarin yine devam

Ewettt yaa artık eskisi kadar çok girmiosunuz ne güzel muhabbetler edioduk
bu arada bende çok mutluyum 78.8 olmuşummmmm

selam kızlar...uzunca bir aradan sonra merhaba hepinize...değişmiş kk bir garip geldi?Nasılsınız nasıl keyifler...ben sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum benim ataklar iyice sıklaşınca işten de bir süre uzak kalmam gerek deyip istifamı verdim ama kabul etmediler sen bir git kafanı dinle dediler..ben de o süreçte annemlerin yanına İzmire gittim kafamı dinledim iyi geldi ama rahatsızlık devam ediyor..yeni bir dr buldum şimdi ona gidiyorum çok memnun kaldım ilacımı değiştirdi kilo alabilirsin canını sıkma dedi ama daha ne kadar kilo alacaksam 91 olmuşum yinemoralimi bozmamaya çalışıyorum..bayram sonrasında döndm işe başladım..iş çok yoğun...

Arkadaşlar benim dijital bozuk olduğu için diğer baskülle tartıldım en son 72,5 tim bayramda şimdi 71 kg.yum çok sevindim umarım doğrudur gr.olarak bilemesemde.
Elimphiacım çok geçmiş olsun canım şunu unutmaki herşeyin başı sağlık sen önce hayırlısı ile bir iyileş nasıl olsa zayıflarsın ama şu an senin hedefin sağlığına kavuşmak. kilolarını takma kafana hiç arada uğra buraya bize nasıl olduğunu bildir.

selam kızlar bende tartıldım bugün 75,7 geldim
sabah bir dilim tost ve şekersiz çay içtim bütün gün ızgara tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum yarın belki 75,5 gelirim:)

canım topiğe girmek insanın içinden geliyormuki acaba nerde eski kk nerde şimdiki hali

Canım ben burdan ilhma ve destek alarak 2 ayda tam 16 kilo verdim 1 haftadır eski düzenime girdim ve tekrar vermeye başladım burayı bırakmayalım yoksa kilo alırız burada bizler herşeyimizi paylaşıyoruz biraz sabır diyelim bayram sonrası bu durgunluk her zaman oluyor Selinde bir gelsin eskisinden daha iyi olucaz inşallah ben verdiqim kiloları Seline ve buraya borçluyum buraya gelip kilo verenleri gördükçe gaza geldim demekki bu kilolar verilebiliyormuş dedim ve kilo vermeye karar verdiqim günleri hatırlıyorum müthiş bir heyecan vardı çocuklar gibiydim azmettim başardım şimdi kalan kilolarımıda Rabbimin izniyle vericem inşallah hep beraber vericez arkadaşlar pes etmek yok topiqi bırakmakta yok bikaç akşamdır tv de bile bizim diyetten bahsediyorlar aç kalmadan sınırsız yiyerek ve son derece saqlıklı olan karbonhidrat diyeti 1 numara oldu diye haberlerde çıkıyor herkes duydu artık herkes zayıflıcak amaaaaaaa b,iz onlardan daha çabuk zayıflıcaz haydi bakalım karbonhidratlar dışarııııı proteinler içeriiii :karbonhidratlaraaa ölüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm....(delirmedim merak etmeyin biraz gülelim istedim)

bugün arkadasimin cocugunun dogum günü vardi fazla yemicem diye gidiyorum ama dayanamiyorum yani diet iki gündür mahvoldu bir haftanin iki günü bosa gitti bakalim kalan bes günde ne kadar inebilcem zaten bir haftada yarim kiloyu zor veriyorum

Kızlar inanın 2 gündür bende doymak bilmiyorum oysa ne özel gün var ne başka şey ama benim iştahım açık neden acaba insan zayıfladığını görünce daha dikkat eder ama bende tam tersi oluyor galiba biri bana dur desin lütfen.

bende izledim tvde bizim diyetten bahsediyorlardı hatta diyet değil sağlıklı yaşam biçimi diyorlardı iyi oldu moral buldum bende korkuyodum yanlış birşeylermi yapıyorum diye..birde bişey sorcam tecrübeli arkadaşlara bırakın elli kh ı ben 80 i bulduğum halde kilo veriyorum nasıl oluyo bu iş anlamadım bu sabah 300 gr eksik geldim dün gece 11 de koca bir tost yemiştim oysa ..bugünde kaçırdım bayya sarma yedim bir tabak ve patlamış mısır bakalım nolcak bu sabah 75.4 geldim dün 75.7 dim .
bugün yediklerim
peynir
yarım salata domastes
yumurta
1 dilim ekmek
1 lokma bal kaymak
2 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak sarma ve yoğurt
3lokma dondurma
patlamış mısır
şaka gibi ama gerçek....verdiklerimi almıyımda herşeye razıyım

merhabaaa, grubun eski üyeleri belki beni hatırlar. yaz sonu arada bir girip yazıyordum. south beach diet diye protein yiyip, karbonhidratı kısıtlı yememe izin veren bir diyet yapıyordum. sizin diyetiniz gibi puan saymıyorum ve çok ufak tefek değişikilikler var ama temel olarak tamamen aynı diyeti yapıyorduk. buraya yeniden girip yazmamın sebebi 5,5ayda 81.5 kilodan 61 kiloya indim ve belki sizlere motivasyon olur diye buraya girip yazmayı borç saydım. lütfen devam edin arkadaşlar. kararlı olursanız protein yiyerek son derece sağlıklı şekilde zayıflıyorsunuz. diyete başladığımda 44 bedene giremiyordum. şu an 40 beden hafif bol bile geliyor. lütfen gayret edin başaracaksınız.

Tebrikler arkadaşım darısı bize inşallah birde arada coşup diyeti rezil etmesek daha iyi olacak ama yani kendi adıma söylüyorum benimde hedefim yaza kadar senin kadar verebilmek nasip olursa ama hayırlısı bakalım.

cok haklisin masumum arada bozmakla dieti rezil ediyoruz belki bozmasak daha fazla vericez ama canimiz istiyor ya:97: arsiz mideler verincede daha fazlasini istiyor azla yetinmesinin bilmiyor benimde ilk hedefim yilbasina kadar 73-74 olmak daha sonra en azindan mart sonuna kadar 68 olmak cünkü 68 kg güzel görünüyorum daha sonrada vermeye devam ederim cünkü önümüzdeki yaz 60kg ile türkiyeye gelmek istiyorum

Slm canım her yediqimiz besin anında kilo olarak görünmeyebilir bikaç gün sonra ya kendini +da görürsün yada bikaç gün kilon sabitlenir sakın kilo almamışım diye gece gece koca tostları yemeqe devam etme

evet çok doğru valla.hemen göüzkmüyo bazen yediklerimiz tartı da.mesela bir hafta çok dikkat etmedik diyelim diğer hafta ettik diyeim kg vermiş olmayı bekliyoruz ya aa bi bakıyoruz verememişiz.neden ama diyoruz ben gecen hafta çok dikkat ettim.ama unutuyoruz ondan önce ki hafta yemişiz ne bulduysak ta ondan verememişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…