evet çok doğru valla.hemen göüzkmüyo bazen yediklerimiz tartı da.mesela bir hafta çok dikkat etmedik diyelim diğer hafta ettik diyeim kg vermiş olmayı bekliyoruz ya aa bi bakıyoruz verememişiz.neden ama diyoruz ben gecen hafta çok dikkat ettim.ama unutuyoruz ondan önce ki hafta yemişiz ne bulduysak ta ondan verememişiz
İyigecelr kızlarr uykum geldi (hep günaydın dicek halim yok dimii)
Sanada iyi geceler canım tatlı rüyalar, benim koçiş evde olmadığı zaman beni uyku tutmuyor, keşke bende uyuyabilsem.
evet ya tabi
kociş nerde ki işte mi
Evet canımya 2 gün gece nöbetinde
çocuğun varmıydı senin.yoksa yalnız mı kalıyosun.korkmuyomusun.aa bu arada az önce dietin yanın da yoğurt yemenin yağ yakımını hızlandırdığını yazan bi yazı okudum burda.durun onun linkini vereyim.baya mantıklı geldi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/bolgesel-incelme-yontemler-urunler/286687-gobeginizi-yogurtla-eritin.html
merhaba kızlar
bende sürewkli kg alıp veriyorum
doğum yaptıkdan sonra bir türlü eski halime dönemdim dönemediğim gibi sürekli aldım verdim şuan 61,700 kg
ama ben 57 felan olmak istiyorum.
banada günlük neler yediğinizi yazarmısın. en azından bana da fikir olur ve en kısa zamanda da kilo verebilirim.
Evet canım 8 yaşında ikizlerim var benim zaten korkmaktan değilde neden bilmem eşim olmayınca huzursuz oluyorum ya değilse korkmam, bekarken 14 yıl yalnız yaşadım. verdiğin linke bakayım faydası olur belki. teşekkür ederim.
14 yıl yalnız mı yaşadınneden ki. bu ara da ben hiç dikkat etmiyorum ya yediklerime üfff kg almıyorum ya nasıl olsa diye sanırım.oysa ki vermem gerek.ama bu aralar bazı sıkıntılarım var biraz da ondan kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?