Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben 1.75 boyunda ve yapılı bir insanım öyle vıcık vıcık yağ yok bende kiloma ragmen..ve normalde oldukça çook yiyen biriyim.. benim metabolizmamda hızlı calışıyor hamileyken troitlerime bakmışlardı metabolizma hızım 0 dı.yani oldukça hızlı ben birazda buna bağlıyorum kilo vermemi ama 74 ten aşağı inmem zor olcak bunuda biliyorum daha önce yaşadım çünkü ..

Sanada iyi geceler canım tatlı rüyalar, benim koçiş evde olmadığı zaman beni uyku tutmuyor, keşke bende uyuyabilsem.

merhaba kızlar
bende sürewkli kg alıp veriyorum
doğum yaptıkdan sonra bir türlü eski halime dönemdim dönemediğim gibi sürekli aldım verdim şuan 61,700 kg
ama ben 57 felan olmak istiyorum.
banada günlük neler yediğinizi yazarmısın. en azından bana da fikir olur ve en kısa zamanda da kilo verebilirim.

Evet canım 8 yaşında ikizlerim var benim zaten korkmaktan değilde neden bilmem eşim olmayınca huzursuz oluyorum ya değilse korkmam, bekarken 14 yıl yalnız yaşadım. verdiğin linke bakayım faydası olur belki. teşekkür ederim.

Gülsümcüm hoşgeldin canım ilk sayfada karbonhidrat değerleri var onların çıktısını al ve topiği 111. sayfadan sonra okumaya çalış bu diyette karbonhidrat değerleri düşük olanlardan yemek serbest amaç günlük 50 karbonu geçmemek. eminim kilo vereceksin. kolay gelsin

haşlanmış yumurta
zeytin1
salata8
haşlama tavuk
ekmek 8
salata8
tavuk
peynir 1
,etimek 2 dilim 12
1 dilim beyaz ekmek 10
,puding kaçtır bilmiyorum
yani toplam 48 artı bir kase puding yedim ..çok pişmanım oysa kararlıydım bugün 50 yi geçmiycektim:84:ama akşam olunca müthiş bir tatlı ihtiyacı doğuyo..

14 yıl yalnız mı yaşadınneden ki. bu ara da ben hiç dikkat etmiyorum ya yediklerime üfffkg almıyorum ya nasıl olsa diye sanırım.oysa ki vermem gerek.ama bu aralar bazı sıkıntılarım var biraz da ondan kaynaklanıyor

Çünkü ailemden uzakta başka bir şehirde işe girdim. ara ara ev arkadaşlarım oldu ama kısa süreli, evlenene kadar yalnız yaşadım yani. bu arada bende diyete dikkat etmiyorum. her akşam karışık kuruyemiş yersem nasıl klo veririm bilmem.

Son düzenleme:
Bende yediklerimi paylaşayım gerçi pek içaçıcı değil ama,

sabah kıyma kavurma, 2 dilim k.ekmek

3-4 tane patates kızartma, şekersiz çay

öğle yemek yok ama ara da 1 dilim mayonezli ekmek 3-4 kaşar peyniri

akşam 1 kase yayla çorba

5-6 kaşık Pirinçli, kıymalı Ispanak yemeği, yatmadan 1 kupa yeşil çay içerim artık. kaç puan oldu kızlar bilmiyorum.

Son düzenleme:
benim diet dün ve bugün aksam yemegine kadar iyiydi aksam yemegine et sote yapmistim ama beyaz ekmekle yedim yani yine rezil ettim bakalim yarin ne olacak:97:

Tam rayına girmişken diyetimin bozulmasından nefret ediyorum çıkın artık hayatımızdan sülük gibi yapıştı bu karbonhidratlar..

ve ben yine geldim tahmin edersinizki bende diyet falan kalmadi allahm ya bi insan gibi basaramiyormmm
resmen bozdm ben diyeti kim bilir kac kiloym ya of nekadar iradesizm ben ya !!! nisanlimin kizkardesiyle konstm simdi 20 kilo vermis ya ben hala verecem 1yilda falan vermis az yemis...mart-nisan gibi türkiyeye gitmek istiyorz nisanlim beni yine böyle mi görcek daha azz önce cikolata mi yemedm havucmu yemedm dondrma mi yemedm oooooooof yaaa

Masalcım gayret et lütfen mart Nisan diyorsun eğer sıkı tutarsan ayda 4 kilo vermiş olsan 15-20 kg.verirsin ama önce beyninde bitir, benimde kaçamaklarım oluyor ama asla eski yediğim kadar yemiyorum. bugün bende kendimi 3 kg fazla gördüm ama reglim yakın ondan olsa gerek çünkü artık verdiğim kilo oldukça belirgin üstelik senin en büyük avantajın yaşın küçük birde kilon daha fazla biliyorsun kilosu fazla olanların ilk aylarda kilo vermeleri daha hızlıymış, seni zayıflamış görenlerin sana gıpta ile baktıklarını hayal et ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…