ve ben yine geldimtahmin edersinizki bende diyet falan kalmadi allahm ya bi insan gibi basaramiyormmm
resmen bozdm ben diyeti kim bilir kac kiloym ya of nekadar iradesizm ben ya !!! nisanlimin kizkardesiyle konstm simdi 20 kilo vermis ya ben hala verecem 1yilda falan vermis az yemis...mart-nisan gibi türkiyeye gitmek istiyorz nisanlim beni yine böyle mi görcekdaha azz önce cikolata mi yemedm havucmu yemedm dondrma mi yemedm oooooooof yaaa
zamanin daha cok var bunu cok güzel degerlendirebilirsin en azindan 10 kg bile versen(nisana kadar dikkat edersen rahatlikla verirsin) görünüsünde cok farkeder ve nisanlinin karsisina bu sekilde cikabilirsin bu seni daha cok motive etmelive ben yine geldimtahmin edersinizki bende diyet falan kalmadi allahm ya bi insan gibi basaramiyormmm
resmen bozdm ben diyeti kim bilir kac kiloym ya of nekadar iradesizm ben ya !!! nisanlimin kizkardesiyle konstm simdi 20 kilo vermis ya ben hala verecem 1yilda falan vermis az yemis...mart-nisan gibi türkiyeye gitmek istiyorz nisanlim beni yine böyle mi görcekdaha azz önce cikolata mi yemedm havucmu yemedm dondrma mi yemedm oooooooof yaaa
merhaba kızlar ben uzun zamandır diyetten uzak kalmıştım ama bu gün tekrar tam gaz başladım.
selincim nerelerde baktım ama yazılarınada rastlamadım.
eski arkadaşlarım baktımda çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz çok sevindim
bu gün yediklerimi yazıyım bu arada selinden haberi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim...
sabah
peynirli omlet
beyaz peynir bir parça
şekersiz 2 su bardağı çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
2 parça haşlanmış tavuk
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
1 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak diet cola
10 bardak su içtim bunların yanında.
yatana kadarda yeşil çay ve 3 bardak daha su içerim.
10 kb toplamım sanırım.
aramiza tekrar hosgeldiniz bende sizin yazilarinizi daha önceki sayfalarda okumustum selin 20 ekimde kayinpederim by-pass olcak 10 gün yokum diye gitti bir daha gelmedi bizde cok merak ediyoruz:44:
merhaba kızlar ben uzun zamandır diyetten uzak kalmıştım ama bu gün tekrar tam gaz başladım.
bu gün yediklerimi yazıyım bu arada selinden haberi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim...
sabah
peynirli omlet
beyaz peynir bir parça
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
2 parça haşlanmış tavuk
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
1 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak diet cola
10 kb toplamım sanırım.
süpersin yaaa...ben hiç öyle bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..sen böyle gidersenzafer senin...
ilginiz icin cook tesekküür ederim yarin baslicamayseebru abla hoosgeldin ben biliyorm seniiiiii :)))) eski sayfalari okuyorum kesinlikle haklisin ozamanlar nekadar canliymisti bu grup ya keske yine öyle olsa.. henüz 321.sayfadaym sen vermemismiydin geri mi biraktin diyeti..
valla kızlar ya toplanalım birlikten kuvvet doğar gaz verelim bir birimizeyoksa olmayacak bu iş böle
bende mahfettimakşam olunca dayanamıyorum..kek yedim bugün dünde puding eminim bunları kessem kilo vercem ama gözüm dönüyo resmen
keşke başta ben biz şişkoları bi eve toplayıp(çocuklara yemek yapma derdi olmadan tabi tadına bakmak durumunda kalmayız o zaman) hepimizin önüne sadece protein dayayıp bizi zayıflatsalargözümüz hiç görmese şu abur cuburları
Aysebru hoşgeldin canımmmmmmm özlettin kendini nerelerdesin be güzelim walla eskilerden nerdeyse bi ben kaldım pek giren çıkan yok eskisi gibi Selinimde gelemedi inş. kötü bişey yoktur çok merak ediyorum ee sen nasılsın neler yaptın bakalım görüşmeyelimerhaba kızlar ben uzun zamandır diyetten uzak kalmıştım ama bu gün tekrar tam gaz başladım.
sabah
peynirli omlet
beyaz peynir bir parça
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
2 parça haşlanmış tavuk
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
1 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak diet cola
10 kb toplamım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?