Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bugün bitti gitti dikkat ederm ama kesinlikle bugünümü mahfettim dikkat etsem verecegime eminim bidaha yapmicam ben böyle ya canim bisey cekerse yicem ama sadece ucundan yoksa bozuyorm hep yarin adam akilli baslicam ya 1aydir düzgün yapsaydm simdiye vermis olacaktim ya

kizlar kacamaklar yüzünden ne olcak halimiz ben birde bugün regl oldum gece tatli krizine girdim kasik kasik nutella yedim kahvaltidada recel yedim haftaya arkadaslar bana gelcekler malum bende ikramlar yapicam yemeden yine duramicam o malum birsey reglim bitsin arkadaslarimida agirladiktan sonra yilbasina kadar cok dikkat etmek istiyorum yoksa istedigim kiloya inemicem

nisan da gelsen türkiye'ye aralık ta dahil 4 ay var.ayda 4 kg versen 16 kg yapar.ve bu verince farkedilir bi kg.zamanım çok die sallama benim gibi sen de diet işini

zamanin daha cok var bunu cok güzel degerlendirebilirsin en azindan 10 kg bile versen(nisana kadar dikkat edersen rahatlikla verirsin) görünüsünde cok farkeder ve nisanlinin karsisina bu sekilde cikabilirsin bu seni daha cok motive etmeli

merhaba kızlar ben uzun zamandır diyetten uzak kalmıştım ama bu gün tekrar tam gaz başladım.
selincim nerelerde baktım ama yazılarınada rastlamadım.
eski arkadaşlarım baktımda çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz çok sevindim

bu gün yediklerimi yazıyım bu arada selinden haberi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim...

sabah

peynirli omlet
beyaz peynir bir parça
şekersiz 2 su bardağı çay

ara

1 fincan yeşil çay

öğle

2 parça haşlanmış tavuk
2 yemek kaşığı yoğurt

ara

1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam

2 parça haşlanmış tavuk
1 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak diet cola

10 bardak su içtim bunların yanında.
yatana kadarda yeşil çay ve 3 bardak daha su içerim.

10 kb toplamım sanırım.

aramiza tekrar hosgeldiniz bende sizin yazilarinizi daha önceki sayfalarda okumustum selin 20 ekimde kayinpederim by-pass olcak 10 gün yokum diye gitti bir daha gelmedi bizde cok merak ediyoruz:44:

aramiza tekrar hosgeldiniz bende sizin yazilarinizi daha önceki sayfalarda okumustum selin 20 ekimde kayinpederim by-pass olcak 10 gün yokum diye gitti bir daha gelmedi bizde cok merak ediyoruz:44:

hoşbulduk inşallah bu defa sonuca ulaşana kadar diyetimi bırakmıycam.
selin 3 kasımda girmiş en son profilde öyle yazıyor merak ettim.
inşallah tekrar döner.
benim için bu sene pek iyi geçmedi diyet konusundada öyle aksilikler yaşadım bundan sonra herşey iyi gitsinde diyetim bozulmasın :)

ilginiz icin cook tesekküür ederim yarin baslicam ayseebru abla hoosgeldin ben biliyorm seniiiiii :)))) eski sayfalari okuyorum kesinlikle haklisin ozamanlar nekadar canliymisti bu grup ya keske yine öyle olsa.. henüz 321.sayfadaym sen vermemismiydin geri mi biraktin diyeti..

KIZLARRRRRRRR ben geldim sonunda nihayet vinllandim ve ara ara daha sk nete girebilecegim. NAsilsiniz rejimler nasil gidiyor?
Herkesi cok özledim...yeni gelenlere de hosgeldiniz :) yarin baslayarak ben de yediklerimi yazacagim....böylece daha kontrollu oluyor...KIzlar bayramda normalden cok cok dolma ekmek tatli yedim ve sadece 700gram fazla ciktim :)) bu hafta yine tam gaz devam ediyorum hep beraber basaracagiz bunu

Aaylin nekadar enerjili bi dönüs yaptin öyle yaaa icim acildi valla :90: ya tek ben degilmisim diyeti mahfeden :)))) bakalim ben kac gösterecem yarin

bende mahfettim akşam olunca dayanamıyorum..kek yedim bugün dünde puding eminim bunları kessem kilo vercem ama gözüm dönüyo resmen
keşke başta ben biz şişkoları bi eve toplayıp(çocuklara yemek yapma derdi olmadan tabi tadına bakmak durumunda kalmayız o zaman) hepimizin önüne sadece protein dayayıp bizi zayıflatsalar gözümüz hiç görmese şu abur cuburları

süpersin yaaa...ben hiç öyle bir gün geçirdiğimi hatırlamıyorum..sen böyle gidersen zafer senin...

valla kızlar ya toplanalım birlikten kuvvet doğar gaz verelim bir birimizeyoksa olmayacak bu iş böle

merhaba canım hoşbulduk. ben bırakmak zorunda kaldım malesef çokta iyi gidiyordu ama olsun artık zararın neresinden dönsem kardır.

valla kızlar ya toplanalım birlikten kuvvet doğar gaz verelim bir birimizeyoksa olmayacak bu iş böle

canım selam ben tam gaz geri döndüm.
nasıl kilolar ne durumda? eskilerden pek kimse yok selin yok sutem epey vermiş galiba ama onuda göremiyorum.
toplanalım tekrar azimle gitsin şu üstümüze yapışan yağlar...

keşke dediğin gibi olsa ev kurabiye çikolata tatlı dolu eşim yiyip duruyor ben bakıyorum ama olsun zoru başarmak gibisi yok. sonunda zafer bizim olacak

Aysebru hoşgeldin canımmmmmmm özlettin kendini nerelerdesin be güzelim walla eskilerden nerdeyse bi ben kaldım pek giren çıkan yok eskisi gibi Selinimde gelemedi inş. kötü bişey yoktur çok merak ediyorum ee sen nasılsın neler yaptın bakalım görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…