Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ayşeebru hoşgeldin.. Bu diyete senin ve selinin yazdıklarını okuyarak ve sizi örnek alarak başladım ama ikinizde yoktunuz.. şimdi seni görmek epey iyi oldu.. eski sayfaları okuduğumda epey kilolalar verdiğini biliorum yine verirsin umarım.. gelir gelmez sunduğun listede fevkalade biz biraz daha yavaş yapıoruz sanırım benim bir ayım doldu ve sadece 4-5 kilo verebildim.. bakalım hep beraber olursak bu kiloların üstesinden geliriz

300 gr gitmiş dün artık 74 lü kiloları görmek çoook güzel üç gündür takılmıştım 75,1 diye bugün 74,8 geldim ..benim kociş gidiyo bi maç yapıyo 2 kilo birden veriyo sinir oluyorum ben gramlara seviniyorum

dün yediklerimi yazıyım kızlar
2 yumurtalı menemen10
peynir 1zeytin1
2 dilim ekmek16
cook ince bir dilim kek10
kıvırcık yaprakları2
2 kaşık taze fasulye5
kuşbası et üzerine kırılmış 2 yumurta yağsız 0
boool salata 10
çook ince bir dilim kek daha10

ahhh işte bu kekler olmasa..60 falan oldu sanırım ..kızlar birşey sorcam bu tavada yaptığımz yumurta omlet gibi şeylere yağ koyuyomusunuz o zaman artıyomu kh ı..merak ediyorum ve gönül rahatlığıyla yiyemiyorum..

yaa aynı sorun bende de var ... tavaya biraz yağ koyup yapabiliorum omletleri bunlar arttırıyor mu acaba karbonhidratı..yiyorum ama korkuyorum.. sonra taze fasulye yemeği ve pirinçsiz ispanak yemeği yemek istiyorum acaba bunların karbonhidrat değeri nedir? hep tavuk et yemekten sıkıldım.. sonra bu salam sosis jambon falan ben bunların 1 kb olduğuna inanmıyorum açıkcası meyve olayıda var meyvesizlikten ölcem artık nar yesem mesela çok mu etkiler

yaa aynı sorun bende de var ... tavaya biraz yağ koyup yapabiliorum omletleri bunlar arttırıyor mu acaba karbonhidratı..yiyorum ama korkuyorum.. sonra taze fasulye yemeği ve pirinçsiz ispanak yemeği yemek istiyorum acaba bunların karbonhidrat değeri nedir? hep tavuk et yemekten sıkıldım.. sonra bu salam sosis jambon falan ben bunların 1 kb olduğuna inanmıyorum açıkcası meyve olayıda var meyvesizlikten ölcem artık nar yesem mesela çok mu etkiler

Bu arada yarın powerplate e başlıyorum.. bağdat caddesinde hocayla 1-1 yapıcam haftada 2 ya da 3 gün bakalım güzel sonuç alırsam paylaşırım

Arzucum aşırıya kaçmadan meyve yiyebilirsin geçenlerde krb.diyeti ile ilgili bir yazı okumuştum, meyvelerin krb.değerlerinin yüksek olduğunu ama doğal şeker içerdiği için çokta etki etmediğini yazıyordu. Ben grip olduğumda sürekli yedim ve birşey olmadı. Ayrıca ben omletleri yağda yapıyorum,

Son düzenleme:
Ben dün krb. fulledim herhalde benim vazgeçemeyeceğim yemekler vardır. bunlarda biride yaprak sarma, dün sarma yedim 1 tabak, 3-4 kaşık etli nohut ve 1 kepçe yayla çorbası, bu ara pirinçlerle pek bir dost oldum valla, reglim yakın olduğu için iştahımı kontrol edemiyorum, umarım kilo almadan atlatırım bu bir kaç günü zaten şu an + gösteriyorum.

canım selam ben tam gaz geri döndüm.
nasıl kilolar ne durumda? eskilerden pek kimse yok selin yok sutem epey vermiş galiba ama onuda göremiyorum.
toplanalım tekrar azimle gitsin şu üstümüze yapışan yağlar...

71-71.2 arası işte kilom.hamile kalmadan 65 ten geçtim 67-68 bari düşsem.yakalaşık 3 hafta bilemedin 1 ay var hamilelik için planladığım tarihe.inş veririm kg.bide zaten ilk deneme de olcak mı o da var ama...

taze fasulye yemeği ya da zeytinyağlısı ve de pirinçsiz ıspanak yemeği kb değerleri kaç bunların arkadaşlar yiyemiorum korkudan yaaa

arzuhelincim küçük bir tabağı 10 diye biliyorum ben ama daha tecrübeli arkadaşlarada sormak lazım..
ben bugün pirinç lapası ve salata yemeyi düşünüyorum ama lapanın kh değerini bilmiyorum bilen varsa sevinirim 3 tepeleme yemek kaşığında ne kadar vardır acaba..biraz pilav hevesim geçer ve ödem atarım diye düşünüyorum.sabah 14 kh lık kahvaltı yaptım.yatana kadrda salata ve lapa sonuçu yarın söylerim kızlar..bide kabızlık sorunu olan varsa kayısı denedim mükemmel sonuç aldım tavsiye ederim .

arzucum 50 gr siviyag ve kati yaglarda 0 kb var onun icin omlet yaparken icin rahat olsun ayrica bir porsiyon taze fsulyede 7 kb bir porsiyon kiymali ispanakta 6 kb bir porsiyon princli ispanakta 20 kb var benim aldigim salam paketlerin üzerindede 100gr'da 1kb var yaziyor dogru yani

teşekkür ederim arkadaşşlar yardımlarınız içinn

ben o zaman 2 tabak dolusu taze fasulye ya da ıspanak yiyimm çok canım çekiooo yaa

seberracim pismis 100gr princte 24kb var 3 tepeleme kasik kac gr gelir bilemem eger pilav hevesim gecsin diye lapa yemeyi düsünüyorsan bence normal pilav yap ye cünkü 50gr yaglarda 0 kb var benim nacizane fikrim sonucta princte cok kb var madem o kb'yi almayi düsünüyorsun pilav yapip agiz tadiyla yemis olursun

:) Evet evet cok enerjigim cünkü hergün cok güzel iltifatlar aliyorum bu yüzden devam etmeye cok hevesliyim :)
Kizlar benim sorunum ekmek.... sabahlari yurtta ceyrek ekmekler satiyorlar ve 9dan önce kepek ekmek gelmiyor ben ama genelde kepek varsa onu aliyorum yoksa da beyaz ekmek aliyorum ve ceyregin yarisini yiyorum bu kac KB oluyor acaba???
Bu arada su ETI FORM un cikolata kapli lif bisküvileri var hepiniz bilirsiniz onlarin bir paketinde 16 kb ya da yine ETI FORUM un yulafli kepekli bisküvisi bununda bir paketinde 19 gram kb var ve icinde 6 tane oluyor. Benim canim cok tatli istediginde bunlardan birinden cayin yaninda 2 tane yiyorum fakat aksam degil daha cok öglenleri yem
eye calisiyorum. Simdiye kadar KB en düsük bunlari bulabildim :)
Hemencik birde bugünki menümü yazayim

sabah: ceyrek ekmegin yarisi 20 ( Ben böyle diye düsünüyorum ama hic emin degilim)
peynir1
zeytin1
yumurta0
öglen: 4 kuru köfte 4
ara 2 eti yulafli bisküvi 6
aksam: tavuk but 0

hoşbulduk canım, inşallah selin tekrar katılır bende çok merak ettim onu.
ben çabuk kilo vermek istiyorum açıkçası o yüzden kb epey düşük tutuyorum. bu gün adet oldum ama canım hiç tatlı çekmedi çok mutluyum.
hep beraber verelim kiloları işi sıkı tutarsak çabuk veririz. ben bu arada başka tarz diyetler denedim ama onlar bana uymuyor çok acıkıyorum. benim metabolizmama en uygun diyet bu inşallah hep beraber başarırız.

71-71.2 arası işte kilom.hamile kalmadan 65 ten geçtim 67-68 bari düşsem.yakalaşık 3 hafta bilemedin 1 ay var hamilelik için planladığım tarihe.inş veririm kg.bide zaten ilk deneme de olcak mı o da var ama...

canım ya bence biraz daha sıkı tutarsan diyeti kesin verirsin. inşallah bebek planın en güzel şekilde gerçekleşir.
bende istiyorum 1 kızım var biliyorsun 4 yaşına geldi 4 senedir olmuyor. şimdi kilolarımdan kurtulup hamile kalırım inşallah.

kızlar tüm yiyeceklerin karbonhidrat değerlerinin yazılı olduğu bir site var. ve benim kaybettiğim listemin aynısı. ben o listeyle kilo vermiştim daha önce
EBRUAKIN KARBONHİDRAT DİYETİ yazınca çıkıyor.
bu arada pirinç ve baklagillerden mutlaka uzak durun arkadaşlar.

tam bir fiyaskoooşu ana kadar iyiydi ama saat 7;30 itibariyle bitti herşey tam 2 tane sandvc yedim yani 4 dilim ekmek ama nasıl iyi geldi bir bilseniz kendimi çok rahatlamış ama mutsuz hissediyorum..eminim yarn tartı artıyı göstercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…