merhaba kızlar ben uzun zamandır diyetten uzak kalmıştım ama bu gün tekrar tam gaz başladım.
selincim nerelerde baktım ama yazılarınada rastlamadım.
eski arkadaşlarım baktımda çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz çok sevindim
bu gün yediklerimi yazıyım bu arada selinden haberi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim...
sabah
peynirli omlet
beyaz peynir bir parça
şekersiz 2 su bardağı çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
2 parça haşlanmış tavuk
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
1 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak diet cola
10 bardak su içtim bunların yanında.
yatana kadarda yeşil çay ve 3 bardak daha su içerim.
10 kb toplamım sanırım.
yaa aynı sorun bende de var ... tavaya biraz yağ koyup yapabiliorum omletleri bunlar arttırıyor mu acaba karbonhidratı..yiyorum ama korkuyorum.. sonra taze fasulye yemeği ve pirinçsiz ispanak yemeği yemek istiyorum acaba bunların karbonhidrat değeri nedir? hep tavuk et yemekten sıkıldım.. sonra bu salam sosis jambon falan ben bunların 1 kb olduğuna inanmıyorum açıkcası meyve olayıda var meyvesizlikten ölcem artık nar yesem mesela çok mu etkiler
canım selam ben tam gaz geri döndüm.
nasıl kilolar ne durumda? eskilerden pek kimse yok selin yok sutem epey vermiş galiba ama onuda göremiyorum.
toplanalım tekrar azimle gitsin şu üstümüze yapışan yağlar...
yaa aynı sorun bende de var ... tavaya biraz yağ koyup yapabiliorum omletleri bunlar arttırıyor mu acaba karbonhidratı..yiyorum ama korkuyorum.. sonra taze fasulye yemeği ve pirinçsiz ispanak yemeği yemek istiyorum acaba bunların karbonhidrat değeri nedir? hep tavuk et yemekten sıkıldım.. sonra bu salam sosis jambon falan ben bunların 1 kb olduğuna inanmıyorum açıkcası meyve olayıda var meyvesizlikten ölcem artık nar yesem mesela çok mu etkiler
seberracim pismis 100gr princte 24kb var 3 tepeleme kasik kac gr gelir bilemem eger pilav hevesim gecsin diye lapa yemeyi düsünüyorsan bence normal pilav yap ye cünkü 50gr yaglarda 0 kb var benim nacizane fikrim sonucta princte cok kb var madem o kb'yi almayi düsünüyorsun pilav yapip agiz tadiyla yemis olursunarzuhelincim küçük bir tabağı 10 diye biliyorum ben ama daha tecrübeli arkadaşlarada sormak lazım..
ben bugün pirinç lapası ve salata yemeyi düşünüyorum ama lapanın kh değerini bilmiyorum bilen varsa sevinirim 3 tepeleme yemek kaşığında ne kadar vardır acaba..biraz pilav hevesim geçer ve ödem atarım diye düşünüyorum.sabah 14 kh lık kahvaltı yaptım.yatana kadrda salata ve lapa sonuçu yarın söylerim kızlar..bide kabızlık sorunu olan varsa kayısı denedim mükemmel sonuç aldım tavsiye ederim .
Ayşeebru hoşgeldin.. Bu diyete senin ve selinin yazdıklarını okuyarak ve sizi örnek alarak başladım ama ikinizde yoktunuz.. şimdi seni görmek epey iyi oldu.. eski sayfaları okuduğumda epey kilolalar verdiğini biliorum yine verirsin umarım.. gelir gelmez sunduğun listede fevkalade biz biraz daha yavaş yapıoruz sanırım benim bir ayım doldu ve sadece 4-5 kilo verebildim.. bakalım hep beraber olursak bu kiloların üstesinden geliriz
71-71.2 arası işte kilom.hamile kalmadan 65 ten geçtim 67-68 bari düşsem.yakalaşık 3 hafta bilemedin 1 ay var hamilelik için planladığım tarihe.inş veririm kg.bide zaten ilk deneme de olcak mı o da var ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?