Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba herkese bu gün adet oldum zor bir gün oldu ama diyetimi bozmadım.
bugün yediklerim...

sabah
1 haşlanmış yumurta
50 gr peynir 0.5 kb
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
2 parça haşlanmış tavuk
100 gr yoğurt 5 kb
1 bardak diet cola

ara
1 fincan türk kahvesi şekersiz

akşam
2 parça ızgara tavuk
salata 7 kb
100 gr yoğurt 5 kb

ara
1 fincan yeşil çay

9 bardak su
2 fincan yeşil çay
3 bardak diet cola
5 6 fincan normal çay...

17.5 kb almışım bugün...

kızlar her ne kadar yağlarda kb değerleri 0 ya da 1 olsada yaptığınız yiyecekleri az yağlı yapmaya gayret edin daha hızlı kilo verdiğinizi göreceksiniz.

Ayşeebru canım sen genelde hep tavuk yiyiosun ve onuda az az yiyosun yani sebze falan görmedim sende hiç.. bu biraz sağlıksız değil mi.. halsizleşmiyor musun? ben direkt enerjimden kaybediyorum hepte tavuk yiyemem ki biz bir ara perii işle et rejiminide denemiştik senin ona denk gelio nerdeyseee.. 1 ayda 10 kilo vermek en büyük hayalim ama ben senin gibi dayanamam ...

bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

sabah 2 yumurta 2 k.k beyaz peynir 3 dilim tavuk jambon

öğle tavuk göğsü ızgara ve yoğurt

akşamda ton balıklı salata yiycem

15-17 kb falan yapıyor süper benim için walla.. bu arada akşam powerplate e gidiicem ilk randevum var bugün bakalım çok heyecanlıyımmmm :79:

canım ilk hafta mümkün olduğunca sebzeden uzak duruyorum ama salatamı yiyorum. 2.haftama geçtiğimde sebze yemekleride ilave edicem ama az az.
yoğurt yiyorum mesela ondanda çekinmiyorum ama ölçülü.
kb diyetini daha önce aynen 2 günlük listemdeki gibi uygulamıştım tabi hep tavuk yok köfte balıkta vardı 118 kilodan 75 e düşmüştüm.hamilelik falan geri aldım malesef.
benim listelerime uyarsan çok hızlı verirsin bence

Kızlar dün dijital baskülüme kavuştum ama tam 74 kg. görünüyorum reglimin yakın olmasına veriyorum çünkü 3 kg alacak kadar yemedim bakalım 1 hafta sonra belli olur bugün yediklerimi paylaşayım.
Sabah 2 yumurta
1 kk kutusu beyaz peynir
3-4 zeytin
şekersiz çay

öğle ve akşam büyük bir ihtimalle tavuk olacak yanında salata,
Ayşebrucuğum sen yediklerini paylaş ki bize örnek olsun sonuçta sen daha tecrübelisin, benim nasip olursa yaza kadar istediğim kiloya inmem lazım. Ya bende türk kahvesi seviyorum ama şekersiz içemem. çok az şeker atsam olur mu?

Son düzenleme:

tamam canım paylaşıyorum merak etme.
eminim yaza kadar vereceksin kilolarını. ben kahvemi tatlandırıcıyla içiyorum canım hemde senelerdir. inan normal şekerden hiç farkı yok.
öğle akşam arası bana ara öğün oluyor hemde.

bu arada dijital tartılar biraz fazla tartıyor. benimki dijital değil ama kardeşimde var arada ordada tartılıyorum.

bende bu saate kadar yediklerimi yazıyım. gerçi akşam topluda yazıcam ama olsun...
sabah
1 kepekli galeta
100 gr peynir
şekersiz çay

ara

1 fincan yeşil çay
1 tane ekşi mandalina

4 bardakta su içtim ayrıca...

karbonhidratlı yiyecekleri öğlene kadar yemek gerek vücut bu saatlerde yakıyor çünkü. akşama daha ne yerim karar vermedim...

:97: yarin tartilma günü ilk defa tartilmak istemiyorum daha önce regl oldugumda bu kadar tatli yemezdim ben bu sefer delirdim tatli diye arzuhelin ben o et dieti yaptigimizdan beri halä tavuk yiyemiyorum aysebrucum harika gidiyorsun bende yilbasina kadar ilk hedefledigim kiloya inmek istiyorum böyle tikinirsam zor görürüm

Merhaba hanımlar :)

Ben tekrar diyete başlıyorum, 5+5 planına göre diyet yapacağım. 5 gün et diyeti 5 gün karbonhidrat diyeti şeklinde

Diyetler nasıl gidiyor? Kim ne kadar kilo verdi? :) Ben uzun zamandır diyetten koptum, en son 84'ü gördüm. Yani kilo aldım, karbonhidrat komasına girecek kadar da şekerli besinler yedim Artık ara vermenin vakti geldi

hosgeldin canim tekrar ben regl olana kadar haftada yarim kiloda olsa veriyordum regl olunca cildirdim delirdim acayip tatli yedim bende kendime sastim normalde böyle olmazdim tabiki tatli yiyince nasil olsa bozuldu deyip baska seylerde yedim huyum kurusun hep bunu yapiyorum insallah yarin tekrar baslicamda ya kilo aldiysam cooookk korkuyorum

herkes yediklerini yazıyo ne güzel göğsünü gere gereama ben yazamam utanırım:26:bi tanesini yazayım ama koca bi tabak kısırama çok güzel di yahup.tesi ayran aşına benzer bi detoksa var onu mu yapsam acaba.veya bu hafta çok az korbonlu yesem de ayranlı detoksu öbür hafta mı yapsam.şaşırdım da napacamı ben

Son düzenleme:

Bu hafta bize ne oldu böyle bayramdan sonra toparlayamadık bir türlü kızlar şimdi seni okuyunca korktum peri şu an 3 kg. fazlam var ya regl değilde geri kilo aldımsa ama o kiloları alacak fazla birşey yemedim ki sadece 1 kaç gün kuruyemiş yedim. yarından itibaren sıkı tutacağım valla.

selammm kızlarrrrr nasılsınız internetim sorunluydu hallettim yenıden aranızdayım cok şükürrr bayram berbaaatıı kilo aldım veremıyorum 65.200 düm tatile giderken geldigimdede 68 dim halada veremedim burda birleşelim birbirimizde destek olalım kızlar yaaa

insallah kilo almamissindir canim ya ben dietlerin arkasindan yedimmi %100 kilo aliyorum onun icin zaten korkuyorum bakalim sabah korka korka tartilcam kac cikcam acaba:26:

ya ben yazdım sanıyordum bu aralar net gidip geliyor...

sena nasılsın aysebru geri dönmüşsün ne güzel umarım kötü şeyler gelmez bir daha başına evine su filan girmişti diye hatırlıyorum geçmiş olsun canım hadi bakalım biraz gayret kızlar... selinde girmiyor sanrım muhabbetini özledim vallahi :97:

İnşallah canım ya, ya değilse benim bütün moral gider, oğlum bile dalga geçiyor 8 yaşındaki çocuk, anne sende bir 70 e düşemedin diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…