ay evet ya selin nerdesin çok merak ediyoruz.bir iki cümle de olsa yaz buraya haber alalım senden
arzucum 50 gr siviyag ve kati yaglarda 0 kb var onun icin omlet yaparken icin rahat olsun ayrica bir porsiyon taze fsulyede 7 kb bir porsiyon kiymali ispanakta 6 kb bir porsiyon princli ispanakta 20 kbvar benim aldigim salam paketlerin üzerindede 100gr'da 1kb var yaziyor dogru yani
Ayşeebru canım sen genelde hep tavuk yiyiosun ve onuda az az yiyosun yani sebze falan görmedim sende hiç.. bu biraz sağlıksız değil mi.. halsizleşmiyor musun? ben direkt enerjimden kaybediyorum hepte tavuk yiyemem ki biz bir ara perii işle et rejiminide denemiştik senin ona denk gelio nerdeyseee.. 1 ayda 10 kilo vermek en büyük hayalim ama ben senin gibi dayanamam ...
Kızlar dün dijital baskülüme kavuştum ama tam 74 kg. görünüyorum reglimin yakın olmasına veriyorum çünkü 3 kg alacak kadar yemedim bakalım 1 hafta sonra belli olur bugün yediklerimi paylaşayım.
Sabah 2 yumurta
1 kk kutusu beyaz peynir
3-4 zeytin
şekersiz çay
öğle ve akşam büyük bir ihtimalle tavuk olacak yanında salata,
Ayşebrucuğum sen yediklerini paylaş ki bize örnek olsun sonuçta sen daha tecrübelisin, benim nasip olursa yaza kadar istediğim kiloya inmem lazım. Ya bende türk kahvesi seviyorum ama şekersiz içemem. çok az şeker atsam olur mu?
Merhaba hanımlar :)
Ben tekrar diyete başlıyorum, 5+5 planına göre diyet yapacağım. 5 gün et diyeti 5 gün karbonhidrat diyeti şeklinde
Diyetler nasıl gidiyor? Kim ne kadar kilo verdi? :) Ben uzun zamandır diyetten koptum, en son 84'ü gördüm. Yani kilo aldım, karbonhidrat komasına girecek kadar da şekerli besinler yedimArtık ara vermenin vakti geldi
hosgeldin canim tekrar ben regl olana kadar haftada yarim kiloda olsa veriyordum regl olunca cildirdim delirdimacayip tatli yedim bende kendime sastim normalde böyle olmazdim tabiki tatli yiyince nasil olsa bozuldu deyip baska seylerde yedim huyum kurusun hep bunu yapiyorum insallah yarin tekrar baslicamda ya kilo aldiysam cooookk korkuyorum
Bu hafta bize ne oldu böyle bayramdan sonra toparlayamadık bir türlü kızlar şimdi seni okuyunca korktum peri şu an 3 kg. fazlam var ya regl değilde geri kilo aldımsa ama o kiloları alacak fazla birşey yemedim ki sadece 1 kaç gün kuruyemiş yedim. yarından itibaren sıkı tutacağım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?