Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah canım ya, ya değilse benim bütün moral gider, oğlum bile dalga geçiyor 8 yaşındaki çocuk, anne sende bir 70 e düşemedin diye,

vay bacaksız vay.şuna bak hele ben de kendi kendime hep diyorum bi 65 e düşemedin dieama uzun zamandır hiç bu kadar yaklaşmamıştım hedefime.60 lı rakamlara 2 kg kaldı ama ben cıvıttım hedefe yaklaştıkça.aslın da tam tersi olması lazım.yani hedefe yaklaştıkça daha azimli olmam lazım ama.ah nerdee

aa venhar sende buralardaymışsın eskilerden sutem napıyor verebildi mi

ayy bu çok iyi geldi inan eskilerden kimse yoktu.
canım sen süper kilo vermişsin çok sevindim inan.
bende tekrar başladım evimi su bastı biliyorsun hemde 1 haftada 3 kez üstüne kızım hastalandı derken ne diyet kaldı bende nede istek.
şimdi çok şükür tekrar başladım. regl dönemime rastladı bu akşam biraz pasta yedim ama pişmanlık duymuyorum 3 aydır hastalanamamıştım zaten.
sen nasılsın? selinden hiç haber yok. keşke msn adresi olsaydı gerçekten çok merak ettim herşey yolundadır inşallah.
bu arada sutemin en son yazdığında kilosu 91 görünüyordu o da girmiyor pek inşallah bırakmamıştır diyeti.

sağol canım ama bu akşam biraz pasta yedim regl dönemim akşama doğru fena halde tatlı çekmeye başlamıştı canım ama pişman değlim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum yarın tam gaz devam.

tavuk yedim bende 2 gün ama çok sevdiğim halde benimde midem bulandı genede gayret edicem başka çare yok.

öğle
5 tane salçalı suda pişmiş sosis
peynir
1 bardak diet cola

ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam

6 ızgara köfte
salata

veeeeeeee.....

1 ufak dilim pasta
2 tane ufak tuzlu kurabiye :95:

hesaplamaya gerek yok akşam yemeği dahil 20 kb
pastayla kurabiye yazmak istemiyorummm

Günaydın :) Kilo bildirimi zamanı.

Kilom: 84 maalesef

Ayşebru sen liste yaparmısın hem işin içinde yarış olursa daha gayretleniriz, ben yapmak istemiştim ama beceremedim. şu an en tecrübelimiz sensin canım.

Perii cim dört gözle seni bekliorum... kaç çıktın en az senin kadar merak ettim.. ama inan fazla bile çıksan bişey olmaz burda beraberce kilo verioruz.. yine motive oluruz yine yediklerimizi yazarız.. aslında bu çizelge tutma işini yapabilse birisi yarışta çok iyi olur..
ben dün yediklerimi yazayım ,

2 kk beyaz peynir 3 dilim jambon 2 yumurta

ara

3-4 dilim ince pastırma ( ne alaka demeyin canım çekti :) ) 2-3 dal roka

öğle

ızgara tavuk göğsü yoğurt

akşam

ızgara biraz soslu tavuk ve salata

gece

yarım nar

kaç oldu bilmiorum ama bende günlerdir yine kilo veremiorum 79.1 çıktım sabah tartıldığımda
bu arada dün powerplate yaptım arkadaşlar ilk defa şuan her yerim ağrıoooo

bilginiz varsa paylaşın arkadaşlar powershape die bir alet varmış sizce kavitasyon mu iyi yoksa bu powershape mi? ve acaba pasif jimnastik fayydalı sonuç verebilir mi???

500 gr artı da çıktım.p.tesi şu bahsettiğim 2 günlük detoksu yapıcam.1,5 lt ayrana 4 er kaşık haşlanmış nohut,bulgur,yeşil mercimek koyuyosunuz.bir ya da iki salatalık rendeliyosunuz onu içiyosunuz 2 gün.sadece sabah kahvaltısın da 1 yumurta 1 dilim ekmek az peynir salatalık domates yiyosunuz.şekersiz çay ve yeşil çay içebiliyosunuz çorba harici.2 gün dayanabilirim inş.gerçi 2 kez yapmıştım.ve 1-1,5 kg vermiştim.topici var burda konunun

Canım kaç kiloydun ki 84 olduun.. bu arada üzülme ve moralini bozma anında verirsin sen o kiloları hep beraber birbirimize desteğiz..

En son 83.2 kg idim. Bugün ise 84 kg çıktım. Tekrar kilo almaya başladım maalesef :26:

bende kilomu bildiriyim geç oldu biraz ama anca fırsat bulabildim
109.5 kg çıktım bu sabah yarım kilo daha gitmiş.

arzucum ilgin icin cok tesekkür ederim canim korkarak olsada tartildim ve 900gr fazla ciktim gerci üzülmüyorum yedim ve bunu hakettim ama insallah bugünden itibaren tam yapmayi istiyorum

galiba onu kardeşimde denemişti ama sonucu pek hatırlamıyorum.
canım sen kb diyetiyle toplam kaç kilo verdin?
belki bu diyet senin metabolizmana uygun değildir onu denemek lazım.
ben şimdi biraz değişiklik yaptım mesela, yoğurt meyva sebze ekliycem ama dengeli şekilde listelerimi yazıcam gene bakalım kilo vermem nasıl olacak deneyebilirsin sende.

bugün yediklerim
kahvaltı 14
iki ısırık börek 10
peynir 1
yumurta1
zeytin1
salam1
öğlen 35
1 simit 25
peynir 1
zeytin1
yarımşar salatalık domates8
akşam tonbalıklı salata düşünüyorum 8
yani toplam 58 ediyo
benimde regl yaklaşıyo şişmeye başlıcam bi kac güne:44:

kızlar ben döndüm, pc bozulmuştu format attırdım, kendime de format attım ve döndüm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…