İnşallah canım ya, ya değilse benim bütün moral gider, oğlum bile dalga geçiyor 8 yaşındaki çocuk, anne sende bir 70 e düşemedin diye,
aa venhar sende buralardaymışsın eskilerden sutem napıyor verebildi mi
:97: yarin tartilma günü ilk defa tartilmak istemiyorum daha önce regl oldugumda bu kadar tatli yemezdim ben bu sefer delirdim tatli diyearzuhelin ben o et dieti yaptigimizdan beri halä tavuk yiyemiyorum aysebrucum harika gidiyorsun bende yilbasina kadar ilk hedefledigim kiloya inmek istiyorum böyle tikinirsam zor görürüm
bende bu saate kadar yediklerimi yazıyım. gerçi akşam topluda yazıcam ama olsun...
sabah
1 kepekli galeta
100 gr peynir
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
1 tane ekşi mandalina
4 bardakta su içtim ayrıca...
karbonhidratlı yiyecekleri öğlene kadar yemek gerek vücut bu saatlerde yakıyor çünkü. akşama daha ne yerim karar vermedim...
aa venhar sende buralardaymışsın eskilerden sutem napıyor verebildi mi
Günaydın :) Kilo bildirimi zamanı.
Kilom: 84 maalesef
Canım kaç kiloydun ki 84 olduun.. bu arada üzülme ve moralini bozma anında verirsin sen o kiloları hep beraber birbirimize desteğiz..
500 gr artı da çıktım.p.tesi şu bahsettiğim 2 günlük detoksu yapıcam.1,5 lt ayrana 4 er kaşık haşlanmış nohut,bulgur,yeşil mercimek koyuyosunuz.bir ya da iki salatalık rendeliyosunuz onu içiyosunuz 2 gün.sadece sabah kahvaltısın da 1 yumurta 1 dilim ekmek az peynir salatalık domates yiyosunuz.şekersiz çay ve yeşil çay içebiliyosunuz çorba harici.2 gün dayanabilirim inş.gerçi 2 kez yapmıştım.ve 1-1,5 kg vermiştim.topici var burda konunun
En son 83.2 kg idim. Bugün ise 84 kg çıktım. Tekrar kilo almaya başladım maalesef :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?