Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende tartıldım 67 yimmm bende kilo almısım yaaa nıe böle oldu anlamıyorum neyse artık yenıden baslayalım hep birlikte lütfeeen biri liste tutsunn herkes hergün yazsın bu şekilde karısıklık oluo motive olamıozzz

kızlar ben liste tutmak isterdim ama bazı günler oluyor girmeye fırsat bulamıyorum o yüzden size mahcup olmak istemem.
kızım var o kadar yaramazki bazen hiç bir şey yapmaya fırsat bulanıyorum:26:

cnm aslın da bana çok uygun bi diyette tam anlamıyla yapabilsem bi ama nerde.ben bu diyeti haziran ayın da tanıdım.bazen sıkı yaptım bazen baya bi gevşek bıraktım ama hazirandan beri verdiğim kg 8.ama ben tatlıya tatlı şeylere çok fazla dayanamıyorum yani uzun süre yememeye.genel de firelerim ondan oluyo.bahsettiğim ayranlı çorbayı p.tesi-salı yapıyım inş.1-1,5 kg arası bi gitsin de en azından 70-70,5 civarı oluyum.sonra karbonhidrat diyetine devam.aslın da kafam da şöle de bi plan var uygulayabilirsem tabiakşamları mümkün olduğunca sıfır karbonlu yiyeceklerden yemek.hani krbn alcaksam da gündüz alsam daha iyi olur.tabi bide spor olayı var ah ya ah azcık ya günde 45 dk yapsam ama işte üşengeçlik tembellik diz boyu malesef

Venharcım bu ayranlı diyetle mi verdin 8 kiloyu?

800 gr cok fazla degil yani sende cok tatli yedim dedin onun icin üzülme sakin bugün hepimiz yeniden basladik bakalim haftaya sonuclar ne olcak:97:

İnşallah dediğin gibi olur, biraz ümidimi kaybettim ben :26:

Bence Peri, Venhar ya da ArzuHelin'den biri yapabilir bu işi çünkü sürekli ilgililer bu topikle, devamsızlık yapmıyorlar çok fazla :) Ben adaylarımı sundum :90:

En son 83.2 kg idim. Bugün ise 84 kg çıktım. Tekrar kilo almaya başladım maalesef :26:

canımm benimm 800 gr için sakın üzülme ne güzelll yemişssin ama sadece 800 gr almışşsın böle düşün.. onu zaten hemen verirsin ben hergün tatılıotum maalesef ve hep dengesizlik oluyoo motive oluruz veririzzz

arzucum ilgin icin cok tesekkür ederim canim korkarak olsada tartildim ve 900gr fazla ciktim gerci üzülmüyorum yedim ve bunu hakettim ama insallah bugünden itibaren tam yapmayi istiyorum

periicimmm bencede hiççç üzülmeee bende korktum çok aldın dieee neyseee şimdi onümüze bakalımm... ben dediğim gibi habire farklı çıkıorum.. 78.8 düm 79.1 olmuşum falan ama artık bunu yemek yeme stili haline getireceğim için 3ün 5in hesabını yapmıyorum..

Amaaaaaa dün akşam çok fenaaa bozdum:2: gece gece tost yedim 1.5 tane zeytin 1 kase çorba 2 mandalina ((((((((((((((( çok üzgünüm ama napimm çok güzel karnım tok uyudummm

bugün tartılmadım akşama dogru tartılıcam belki eritirim biraz da moralim bozulmazz

Bence Peri, Venhar ya da ArzuHelin'den biri yapabilir bu işi çünkü sürekli ilgililer bu topikle, devamsızlık yapmıyorlar çok fazla :) Ben adaylarımı sundum :90:

Canımm adaylığın için çok teşekkür ederim beni mutlu ettin walllaa ben seve seve liste tutabilirim.. Ama bazen pazarları giremiorum girmeye de çalışırım.. ne yapacağımı nasıl yapacağımı göstermeniz lazımmm

bende kilomu bildiriyim geç oldu biraz ama anca fırsat bulabildim
109.5 kg çıktım bu sabah yarım kilo daha gitmiş.

Ayşeebrucum seni takdir ediyorum yine ne güzel vermeye başladın
Ben sana bişey sormak istiyorum.. kaşar peyniri ve beyaz peynir bunları fazla tüketmek zararlı mı yani kb açısından yani bazıları 1 kb dio ama değişio bazen bu ..
sonra mesela bazen 9 gibi falan yemek yiyorum bu sorun olur mu yaa ((

Venharcım bu ayranlı diyetle mi verdin 8 kiloyu?

hayır cnm karbonh,drat diyeti ile

ben beceremem valla arzu yapsın

kızlar bu ara da beni dün 71.8 tartan tartı bugün 71.1 tarttı.71.8 tartmadan 2 gün önce de 71.2 tartmıştı.acaba diyorum tartı mı bozuldu.ama benden ve eşimden başka kimse tartılmıyo ve yeri hiç değişmiyo tartının.bide hiç yere felan düşmedi ki bozulsun

ya da 71,8 çıktığım gün yani dün vücudum şişmiydi ki acaba da öle çıktım.

Kilo bildirim günümüz cuma günü olduğundan bence burada da cuma günü liste tutulması daha mantıklı. Bir liste yapılabilir, bu listeye başlangıç kiloları, her hafta verilen ve alınan kilolar eklenebilir. Böylece haftanın en iyi kilo verenlerini de en az kilo vererek başarısız olanlarını da belirleriz, hem bize de moral olur. Pazar günleri girememn sorun olmaz kanımca, sadece cuma günü gelip düzenli olarak liste tutman önemli. Ancak bunda da bir zorunluluk hissetme, neticede motivasyon için yapıyoruz bunu :) Bazı haftalar elbette aksamalar olacaktır, dert etmeye değmez. Genel olarak düzenli bir seyir yeterlidir bence

Ne kadar zamanda verdin peki bu 8 kiloyu? :97:

Ne kadar zamanda verdin peki bu 8 kiloyu? :97:

hazirandan beri yani.baya bi uzun zaman oldu.ama kaçamaklarım hatta uzun süre bıraktığım felan da oldu diyeti.yuvarlana yuvarlana hazirandan beri 8 kg verdim.ama işi sıkı tutsaydım en azından bu kadar gevşek tutmasaydım sanırım 2 katı verirdim hazirandan beri

canım teşekkür ederim. peynir konusuna gelince her tür peynirin 100 gr 1 kb var. istediğin gibi yiyebilirsin. tabi herşeyin her zaman fazlası zarardır onuda akılda tutmak gerek.
geç yemek yemeninde zararı olacağını sanmıyorum ama akşam yemeklerini çok düşük kb tutsan iyi olur.

Bugünkü yediklerimi yazayım ama ne yaparsam yapayım bayramdan önceki düzeni tutturamıyorum, bir regl olsaydım şu iştah sorunum geçerdi herhalde,
Sabah küçük bir dilim gözleme,
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğle hazır kızarmış tavuk

akşam 1,5 kepçe mercimek çorba
2 kaşık pırasa
kızarmış tavuk ama azdı.

Akşam yemeğini bugün erken yediğimiz için çocuklar tost istedi bende dayanamadım kepekli ekmekle tost yedim
Şimdide yeşil çay içiyorum. valla tost için pişman oldum ama acıkmıştım.

ben de bugün hamburger yedim evde yaptım gerçi ama normal ekmekle yedim.üf üff üffff.nese ya p.tesi ayranlı çorbamdan yapcam 2 gün içicem inş.

Kizlar bende varim :) birakmadim bastan beri sadece bir ara nete giremedimama artik hep aranizda olacam :) bende bu ara cozuttum maalesef ama toparlamaya calisiyorum benim maalesef tartim yok o yüzden maalesef tarti günlerinize katilamiyacam....bu arada selin abla nerde? aysebru abla sende bayadir yoktun umarim iyisindir...sutem abla da yok ortalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…