Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ii akşamlar millet motivasyonum sıfır walla toparlayamıyorum bayramdan önceki halime dönemiyorum napıca bilmiyom aglamak istiyoruuuuuuuuum:2::2::2::2::2::2:

aaaa berraaaa hani basliyodk beraber öyle konusmustuk en sooonnn...ben daha baslamadim :) hergün yarin diyorm ama gercekten yarin basliyorm :) ama ben tartilmicam arkadaslar tartiyi annemin evine yollayacam yarin oraya da cok az gidiyorm 2haftada bir falan bazen daha önce yada daha da sonra..tartiyi oraya birakacam bi süre tartilmicam bu benim icin gerceken en iyisi merak edip hergün tartiliyorm ve bu beni baya bi etkiliyo evde kalsa tarti dayanamiyorm...evde cikolata gibi tehlikeli seyleride bitirdimmm :))) hep kbsi düsük seyler kaldi yinede herseyi abartmadan yemegi düsünüyorm..calisiyorm cok su icemicem evde olmadigim zamanlar..evde icecekler var ya daha bgün aldim öglenleri yemegin yaninda icerim 1 bardak..ya kendimi cok kisitlamak istemiyorm ben cünkü bozuyorm dahada cok kilo aliyorm acikcasi yavas kilo verincede moral kalmiyo ondan tartiyi yok etmek istiyorm..nisana kadar 75 olmak istiyorm ( hayallerim vaaaar nisanlimin karsisina balik etli imajini degistirmis bi hatun olarak cikmak istiyormmm..banada sans dileyin artik bende basarmak istiyorm

bende de yok be canim motivasyon ama ben artik mecbr oldugumun farkindaym ya daha cok kilo alacam onlarida vermek icin ugrasacam yada artik hemen baslayip 75e düsmek icin cabalayacam öylede böyle de mecbrm kimse bana bi sihir yapip zayiflatamicakkiiii yine ben yapacam yine bennnn senin kilo benimki kadar degil ben o kiloda olsam moralimi bozmazdm hiiic

inan walla benimkide bana çok fazla geliıo :2: artık karar verdım yarın baslıom acil 5 kilo vermem lazım gerçi 50 ye düşene kadar bırakmıcam da bi 5 kilo gitse daha cok gaza gelecemm

yaparsin canim sennnn ben 1aydir daha düzgün baslayamadim ama sen okadar kilo vermissin 5kilo mu veremeyeceksin basla yarin bak yarin bende basliyormmmm

ben yarin tartilip not edecem deftere sonra ayin 1ine kadar tartilmamaya calisacam zaten gidecek tarti..yine regl olcam moralim bozlmadan o tarti yok olmaliii

öle walla bende baslıom ben zeten her ay yazarım kilomu geçen seneden beri yenıden daha sıkı başlaylım bu yaz çısçıtır olmak istiyorumm

ah ah ben yerinde olacamda diyet yapacam hahah :))) kiz masallahin var dünya güzelisn abartisiz allah nazarlardan korsn seniii daha citcitir olacakmis yaza 5kilo ver yeter bilemedin 10 isteee :))

ben yatiyorm canim bak kacmak yokkkk yarin basliyorz :))) insallah rüyamizda kendimizi coooooook kilolü coooooook cirkin görürüz sabaha baya motivasyon olr valla :)))

slm kizlar benimde tek kacamagim mercimek corbasi ile tursu oldu bende ilk basladigimda hic kacamak yapmadan süper gidiyordum ama az kilo veriyordum belki biraz cok verseydim kacamaklar yapmazdim birakmadigimiz sürece bahara kadar kesin citir yaza kadarda ciscitir kesin oluruz

ayyy canım arkadaşımm nası motive ettin benii cok teşekkür ederim o senin kalbinin güzelligi tabi bide gözlerinin :)ii geceler canım yarın yemek yerken benı hatırla bende seni hatırlayımm :)

Ya pericim zaman geçipte insan doğru dürüst kg veremediğini görünce gerçekten morali bozuluyor, ben kaçamak yapıp belki krb.diyetine uymuyorum bazen ama şu 2 aydır eski yediğim gibi hiç yemedim. beyaz ekmek yok, çoğu yediğim tadımlık ve ekstradan destek kullanıyorum ama genede istediğim gibi değil, pes edip bırakmaktan korkuyorum.

haklisin canim aslinda moralimi bozmayayim diyorum tok kalarak kilo veriyorum diyorum ama ilk basladigimda benim hic kacamaklarim yoktu ve günlük 30kb'yi gecmiyordum ama verdigim kiloya bakiyorum hic ic acici degil o yüzden hevesim azaldi ve kacamaklarim cogaldi cünkü ben kilo verdikce yeme arzum körelir ve canim hic birsey istemez fazla kilo veremedigimi gördükce o beni daha cok kacamak yaptiriyor maalesef

herkes burdaymış ama ben geç kalmışım.size bi şey diycem ben bu diyete başladım başlayalı ASLA 50 krbn dan aşağı günü bitirmedim.yani 50 ve yukarısı oldu hep hatta 50 ile kapattığım zaman günü başarılı buldum kendimi.sizler ise 30 krbn 40 krbn la kapatıyosunuz ama umduğunuz kadar veremiyosunuz.nasıl oluyo anlamadım.ben bi kendimi sıksam da bi denesem 1 hafta 30 krbnla kapatmayı.50 ile bile kapattığım da verdiğime göre sanırım 30 la kapatabilsem daha çok veririm gibi geliyo ama 30 krbn la ben hiç sanmıyorum kapatabileceğimi

Venharcım ilk başladığım zaman 50 yi bende geçmiyordum ama yaptığım araştırmada uzun süreli yapılan bu diyetin zararlı olabileceğiydi o yüzden bende sebzeye, bakliyata başladım ama hep az yiyorum belki o yüzden yavaşladı kg. vermem benim asıl kg. 1 hafta sonra belli olacak, ben gene krb. sınırlı tutmaya ama diğer yemeklerdende yemeye başladım mesela 3-4 gün günlük 3 tane ceviz yedim oysa krb.10 muş bunu bilmiyordum. şu regl olayı bitsin iyice dikkat edicem.

mesela ıspanak pırasa bunları pirinçli yiyorum hep ben.azcık da olsa koyuyorum pirinç.ama bunları yediğimin ertesü günü veya bü gün öncesi atıyorum diet çikolata ya da ekmek hiç yemiyorum dengeleniyo.
ee şimdi eşime ayrı kendime ayrı da yapamam ki ıspanağı pırasayı.ekmeksiz yedikten sonra sorun olmaz sanırım.bi misafirliğe gittiğim de börek pasta yemem ama ıspanağımı pırasamı pirinçli yerim daha iyi demi

benim miğdem bulandı artık yumurta ve tavuktan biraz ara vermeyi düşünüyorum gerçi hiç bir gün tam yapamadım ama olsun azcık ta olsa verdim başlangıc oldu enazından..1 hafta kadar kalori saymayı düşünüyorum bakalım nolcak..3 gündür falan 74,8 im ve yiyorum ama aynı değişmedi bugün kaloriye başladım.bir site buldum çok güzel yazabilirmiyim bilmiyorum ama size tavsiye etmek istiyorum üye olunca kac gün de kac kilo verebilceğin limitin vsss abayaaa bişey var ben sevdim yani .tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…