slm kizlar benimde tek kacamagim mercimek corbasi ile tursu oldu bende ilk basladigimda hic kacamak yapmadan süper gidiyordum ama az kilo veriyordum belki biraz cok verseydim kacamaklar yapmazdim birakmadigimiz sürece bahara kadar kesin citir yaza kadarda ciscitir kesin oluruz
Ya pericim zaman geçipte insan doğru dürüst kg veremediğini görünce gerçekten morali bozuluyor, ben kaçamak yapıp belki krb.diyetine uymuyorum bazen ama şu 2 aydır eski yediğim gibi hiç yemedim. beyaz ekmek yok, çoğu yediğim tadımlık ve ekstradan destek kullanıyorum ama genede istediğim gibi değil, pes edip bırakmaktan korkuyorum.
herkes burdaymış ama ben geç kalmışım.size bi şey diycem ben bu diyete başladım başlayalı ASLA 50 krbn dan aşağı günü bitirmedim.yani 50 ve yukarısı oldu hep hatta 50 ile kapattığım zaman günü başarılı buldum kendimi.sizler ise 30 krbn 40 krbn la kapatıyosunuz ama umduğunuz kadar veremiyosunuz.nasıl oluyo anlamadım.ben bi kendimi sıksam da bi denesem 1 hafta 30 krbnla kapatmayı.50 ile bile kapattığım da verdiğime göre sanırım 30 la kapatabilsem daha çok veririm gibi geliyo ama 30 krbn la ben hiç sanmıyorum kapatabileceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?