ayy bu çok iyi geldi inan eskilerden kimse yoktu.
canım sen süper kilo vermişsin çok sevindim inan.
bende tekrar başladım evimi su bastı biliyorsun hemde 1 haftada 3 kez üstüne kızım hastalandı derken ne diyet kaldı bende nede istek.
şimdi çok şükür tekrar başladım. regl dönemime rastladı bu akşam biraz pasta yedim ama pişmanlık duymuyorum 3 aydır hastalanamamıştım zaten.
sen nasılsın? selinden hiç haber yok. keşke msn adresi olsaydı gerçekten çok merak ettim herşey yolundadır inşallah.
bu arada sutemin en son yazdığında kilosu 91 görünüyordu o da girmiyor pek inşallah bırakmamıştır diyeti.
Pişştt naber fıstık sutem bayadır uqramıyor siteyi başından beri aralıksız takip eden sadece ben kaldım canım..
umarım istediğiniz kiloya bi an evvel ulaşırsınız kızlar, bazen özlüyorum ne kadar heyecanla ve sabırla puanlarımızı sayardık, selinden onay alırdık sorulamızı cevaplasın diye dörtgözle beklerdik süperdi yaa, ben 24 kilo verdim ama bunun 5kilosunu kh ile verdim, değişiklik olsun diye biraz çabalayın kızlar yeni bir yıla giricez yaz gene gelecek inceci giysiler yine giyilecek tiril tiril hiçbiyerinizi çekiştirmeden utanmadan sıkılmadan yürüyün...hayal edin lütfen ben her zaman derim 'şimdiye kadar yedimde ne oldu'
bu diyet gerçekten kilo verdiriyor buna inanın ben ödem attırıcı ve daha fazla sıvı tüketmek için bişiy yapıyorum hatta topik olarak yapıyoruz 1buçuk lt kaynamış suya 3tane poşet yeşil çay at 2buçuk 3 dk kadar demlensin, içine bir tane limon doğra yada sık, gün içinde ister sıcak ıster ılık iç normal suu da iç 1 haftada bütün şişkinliğiniz gidiyor hemde metebolizmanız hızlanıyır 80-89 topiğinde çok yaparız umarım faydası olur gerçekten zayıflamak isteyenlere
amanniinn ne çok yazasım varmış.... selincim inşallah dönersin tekrar aramıza...
julian sabah kahvaltini görünce sok gecirdimmenü paylaşıyorum kızlar:
sabah: 1 yumurta beyazı, sade kahve
öğle: salata, kırmızı et sote
akşama da yine kırmız et salata veya 150gr. tavuk ve salata planlıyorum.
yatmadan önce de 200 ml. yağsız süt o da belki acıkırsam
selam canim arkadaslarim ben halaaa90kgdayim
yaklasik 3aydir kg veremiyorum doktora gittim kan aldi. 6ayda 21kg cok dedi vucudum direnme yapiyomus o yüzden kg vermem durmus, bi ara 89oldum :) cok güzeldi ama geri 90oldum. acaba diyorum vermis oldugumbu 21kgnun rahatligimi varki diyeti ya SIKI tutmuyorum kacamaklarim oldu olmasinada yani kgvermeyecek veremeyecek kadar engel olmamaliydi anlamadim gitti. cok üzgünümcok...
kardesim 110dan 66 kgya düstü dün gördüm kendime gelemedim kupkuruuuu olmus sokeeeler oldum boyda var iyice incecikdi cokgüzeldi kardesim coookkkkkk . selinde yok bura onsuz cok tuhaf yoksa biktimi anam bizden.. bikabilirde siskolarla ugrasmak zor.
ilahi sutemdoğru sölüyosun ama belki de bıkmıştır bizden.ben bugün o bahsini ettiğim ayranlı detoksa başladım yaotım yani çorbayı da 1 gibi içmeye başlıcam.çünki hafta sonu ben de ipin ucunu fena kaçırdım.sabah tartıldım kötü bi rakam çıktı.ne demekse kötü rakam artık neyse 2 gün sonra detoksum bitince inş iyi bi rakam görürüm
Venhar sonuçtan bizide haberdar et bakalım ne kadar vericeksin, benim kullandığım şu bitkisel destek bitsin bende yapıcam o zamana kadarda inşallah biraz daha veririm.
Yeni katılanlara pek itibar edilmiyor sanırım.
Ben öğlen yediklerimi de yazayım.
5 adet köfte ve az miktarda salata.
Sebaycım öncelikle hoşgeldin umarım arzu ettiğin kiloya kavuşursun ben çokta deneyimli olmadığım için menün hakkında yorum yapmamıştım kusura bakma arkadaşım, sen 111. sayfadan itibaren özellikle Selintepe isimli arkadaşın yorumlarını oku, sana fikir verecektir. çünkü ben kendim bile puanlama yapamıyorum topiği takip edersen sürekli sana yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?