- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
Canımm böle gidersen ve yapabilirsen çok iyi kilolar verirsin.. Köfte genellikle içine ekmek koymadan evde yaparsan daha iyi olur.. ve doyana kadar yemende fayda var aç kalkma yani masadan .. salatadan kısmana gerek yok çünkü ortaboy bir marulda 8 kb var ki oda kocamannn bir salata yapar..
bence süper gidiyosun .. takıldığın yerlerde biz her zaman yardımcıyız merak etme..
sebaycim hosgeldin ve kolay gelsin hepimiz elimizden geldigince birbirimize destek olmaya calisiyoruz bencede simdilik menün harika arzunun dedigi gibi köfteyi ekmeksizmi yaptin bilmiyorum ama ekmeksiz yaparsan daha iyi olur
kızlar var ya ben bu karbonhidrat diyetine kurban olurum yabu detoks var ya ben nasıl yapmışım onu gecen sene hayret ettim ve tebrik ettim kendimi zor dayandım ilk günümdü bugün.ufacık ta olsa kaçamaklarım oldu.sabah bakıcam vermişmiyim hiç 2 gün üst üste yapılıyo ya bu detoks bizim bu hafta günümüz vardı ben onu çarşamba günü sanıyodum onun için p.tesi-salı yaparım detoksu demiştim ama bugün aldığım bi haberw göre günümüz salıya alınmış yani bu demek oluyor ki benim 2 günlül detoks maceram 1 gün sürmüş olcak.gerçi buldur nohut ve mercimek haşlanmış kaldı dolapta belki yarın sadece günde azcık bişiler yerim akşama ve öğlen gitmeden ayranlı çorbadan yerim yine.ama var ya eğer bu karbonhidrat diyetini tam uygularsam ben veririm buna inandım.ve kıy*****i anladım karbonhidrat diyetinin valla bak.istediğim an bişiler aışttırma özgürlüğü gibisi var mı be
beni alın listeye.
ben cumadan cumaya tartiliyorum herkesde cuma günü kilosunu bildirmis onlar dikkate alinirsa yarisma baslamis oluyor
periicim geçmişe dönüp onları tek tek bulmam mümkün değil en azından biz ufak ufak listeye başlayalım katılmakk isteyen yazar kilosunu cumadan cumaya bakarız artık... sen hatırlıosan cuma günki kilonu söle ona göre yazayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?