Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım.

menü:::

sabaheynirli 1 yumurtalı omlet, kahve
öğle: 80 gr. ton balığı ligt, marul
ara: kahve sade
ara: beyaz peynir 70 gr. falan
akşam: tavuk ızgara marul
ara: yeşil çay

arkiler benüm günüm böyle, 1 saat falan da yürüyüş yapıoyurm. ben kafamda bitirdim olayı artık, tak etti.

bende günümü yazayım geneldee akşam bozuorum ama haftasonu çok abarttığım için bu hafta çok sıkı tutucam...

sabah karışık omlet 2 k.k beyaz peynir 3 dilim tavuk jambon
öğle 3 dilim kaşar peyniri 3 dilim tavuk jambon
akşam tavuk haşlama sulu ve marul salatası
gece yarım nar :))

bu arada şu yarışma işi için katılanlar katılmak isteyenler kilolarını falan yazıp yollasınlar niii zamann başlıoosss :)

Cumaya kadar daha epey zaman var hemen başlıyalım. Ben hemen kilomu yazayım arzucum 72,2 kg.yum dün sabah tartıldım.
bugünkü yediklerimi yazıyorum,
Sabah 2 dilim k.ekmek
sahanda yumurta
4-5 dilim kaşar
3 tane zeytin
şekersiz çay

ara 1 yeşil çay

öğle et haşlama

akşam tavuk göğüs
2 kaşık pilav

Son düzenleme:
merhaba kizlar ....bende yediklerimi yazayim ama tam olarak kac puan eder bilmiyorum
sabah : ceyrek ekmegin yarisi 20 (hala bilemedim kac puan verecegimi)
peynir 1
yumurta1
öglen kahve 5 puan
aksam bamya 10
kücük salata 3 diyorum cünkü icinde sadece marul vardi:)
toplamda 40 etti insallah yatana kadar baska bisi atistirmam :)

ben cumadan cumaya tartiliyorum herkesde cuma günü kilosunu bildirmis onlar dikkate alinirsa yarisma baslamis oluyor

kızlar var ya ben bu karbonhidrat diyetine kurban olurum yabu detoks var ya ben nasıl yapmışım onu gecen sene hayret ettim ve tebrik ettim kendimizor dayandım ilk günümdü bugün.ufacık ta olsa kaçamaklarım oldu.sabah bakıcam vermişmiyim hiç2 gün üst üste yapılıyo ya bu detoks bizim bu hafta günümüz vardı ben onu çarşamba günü sanıyodum onun için p.tesi-salı yaparım detoksu demiştim ama bugün aldığım bi haberw göre günümüz salıya alınmışyani bu demek oluyor ki benim 2 günlül detoks maceram 1 gün sürmüş olcak.gerçi buldur nohut ve mercimek haşlanmış kaldı dolapta belki yarın sadece günde azcık bişiler yerim akşama ve öğlen gitmeden ayranlı çorbadan yerim yine.ama var ya eğer bu karbonhidrat diyetini tam uygularsam ben veririm buna inandım.ve kıy*****i anladım karbonhidrat diyetinin valla bak.istediğim an bişiler aışttırma özgürlüğü gibisi var mı be

En iyisi biz bu işi sıkı tutalım krb.diyetinden vazgeçmeyelim. Diyet yüzünden günlerim yok diye sevinirken bir taraftanda arkadaş sohbetlerini özlüyorum. ahh ahh nerede eski günlerim. komşularım artık yüzümü görememekten şikayetçiydi şimdi bir komşum bile yok. Bir kedim bile yok gibi oldu ama hadi neyse

Selin seni çok merak ediyorum çok uzun zaman oldu sen gideli başına bişeymi geldi 2 ay olacak nerdeyse bu kadar süre işten izin alman mümkün deqil ciddi ciddi endişeleniyorum senin için bi haber uçur bize canım nolur iyi olduqunu bilelim

ben cumadan cumaya tartiliyorum herkesde cuma günü kilosunu bildirmis onlar dikkate alinirsa yarisma baslamis oluyor

periicim geçmişe dönüp onları tek tek bulmam mümkün değil en azından biz ufak ufak listeye başlayalım katılmakk isteyen yazar kilosunu cumadan cumaya bakarız artık... sen hatırlıosan cuma günki kilonu söle ona göre yazayımm

evet ya selin abla yooook merak edilmeyecek gibi degil bi sorn var kesinlikle yoksa sanmam biraksn burayi daha tanismak kismet olmadi ya beni ne gaza getirmisti yazdiklariyla
insallah gelir biran önce

yediklerimi paylasayim
kahvaltim 1 kizarmis ekmek (8)
1 balik lachs ismi türkcesini bilmiyorm :)) (1)
1 peynir (0)
1 babybel peynir oda türkcesini bilmiyorm ama yuvarlak kücük (1)
1 tavk ciger ezmesi (1)
1 yesilcay
TOPLAM : 11kb

öglende burgeer yerim ama doymadm ben galiba yaaa ama az degilki bunlar

i$e gidecem 2saat sonra ya kahvaltiyi gec yaptim ööglen yemem galiba en iyisi hazirlayim i$ten sonra anneme gidecem orda kalacam hazir olsn cikista yerim bari

Selin arkadaşımızı tanımıyorum ben bu topiğe yeni başladığımda gitmişti kendisi ve en son 3 kasımda girmiş siteye, kötü düşünmeyin arkadaşlar belki netinde sorun vardır. pc. bozulmuştur. dilerim kötü birşey yoktur. en kısa zamanda döner aramıza.

ben her cuma tartildiktan sonra cizelgemi yeniliyorum ve cuma günü 78.3 cikmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…