Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün nedense bende çok acıkıyorumm.. zaten regl oldum sanırım ondan yeme isteğim arttı..
bende yediklerimi yazayım

2 k.k beyaz peynir 4 dilim tavuk jambon

öğle 1 tabk kıymalı taze fasulye yemeği biraz yoğurt

ara 3dilim kaşar 3 dilim tavuk jambon

akşam yine salata ve tavuk haşlama yerim dünden kalan

dün nar yiyememiştim bugün onu yerim

kaçtı yaptı ama 20 i geçmez sanırım

arkadaşlar size ne sorucam biber hapı acı biber meksika biberi falan bu tarz haplar kullananlar oldu mu içinizde bende almak istiorum yaa ama korkuorum

Bende katılmak istiyorum , sanırım liste yapıyorsunuz . Başlangıç kilom 67 , bir kaç haftadır diyetteyim ama böyle sıkı değil yarın karbonhidrata başlayayım diyorum.

Bende katılmak istiyorum , sanırım liste yapıyorsunuz . Başlangıç kilom 67 , bir kaç haftadır diyetteyim ama böyle sıkı değil yarın karbonhidrata başlayayım diyorum.

tamam gülaybcn cim senide yazdım.. 111. sayfadan okuyarak bu diyet hakkında daha cok bilgi sahibi olursun.. cumadan cumaya tartılıcaz cuma günü yine bildirirsin mutlaka kilonu..

arkadaşlar size ne sorucam biber hapı acı biber meksika biberi falan bu tarz haplar kullananlar oldu mu içinizde bende almak istiorum yaa ama korkuorum

merhaba benim işyerinden bir arkadaşım kullandı 1 kutu düzenli kullandı bittiğinde 6 kilo vermişti yanında hiç spor yapmadan zaten hap direkt olarak iştahı kapatıyor ve bol bol su içiriyor bu yüzden hızlı kilo veriliyor fakat şunuda belirteyim ki bu haplar her zaman riskli ben hap olayına karşıyım ama 6 kiloyu görünce düşünmedim değil

bırakın hapı felan ark.lar valla şu karbonhidrat diyetini 1-2 ay sıkı yapın bakın görün o bahsettiğiniz 6 kg hapsız veriyomusunuz vermiyomusunuz

arzucum ben bu tür haplara tamamen karsiyim yan etkileri oluyor özelliklede kalbe haberlerdede gördük yani bir ay gec zayifla bence riske girme derim nacizane

çok kötüyüm moralim sıfır bugün yediklerimin haddi hesabı yok ..ben nasıl kilo vercem bilmiyorum ben ömür boyu şişko kalmaya mahkumum galbakarnım bugün doymak bilmedi hatta doydu ama canım sürekli bişeyler yemek istedi sürekli yedim durdum ..bugün yarın regl olcam aama olmadım henüz ondan mıdır bilmiyorum ama inanılmaz yedim şu an karnım yere düşcek gibi hissediyorumçok üzgünüm

var ya ne zaman çok yemek yesek "ayy regl olcam ondan mı acep"diyoz kızlar farkındamısınızben öyle diyom en azından

ay evet yaa selin abla nerelerdesin (((( en son galiba kayinpederi bypass olacak diye yazmisti ondan beri haber yok
selin abla bir ses ucuruverrrr nolurrrr!!

kizlar bende listenize katilmak isterim fakat tartilma sansim yok bu nedenle de ayri üzülüyorum en son bayramdan sonra tartildim yani 21.11 de o zaman 71.5 geliyordum

bu arada bugün yediklerimi yazayim size:
sabah bir poaca ; yurttan aceleyle cikinca poaca almak zorunda kaldim 20 puan
Kahve 5 puan
Öglen: Tavuk 0 puan
havucsalatasi ama azdi yarim havuc kadar 3 puan
öglen kahve 5 puan
aksam tavuk 0 puan
kücük salata 3 puan
toplamda 36

kızlar merhaba.uzun zamandır yazamıyırdum.ara ara okuyorum ama ...
kızlar çok kötüyüm yaaa fena kilo aldım.100 e yaklaştım .bedenen de çok yorgunum.
ahh selin nerelerdesin canım.keşke numarasını alsaydık...ayşebru ve venharı görüyorum ergin sena da burada aylin de gelmiş yeni arkadaşlara da merhaba.

Arkadaşlar merhaba,
Arzucum Venhar arkadaşımız doğru söylüyor,hapı falan boşver şu an ben kullanıyorum ama faydasını gördüğümü söyliyemiycem, 1 aya yakındır kullanıyorum ama ben diyetle zaten veriyordum, tokluk verdiği bir gerçek, içmeyi unuttuğum zaman daha fazla yediğimi farkediyorum. Ben mecburiyetten içiyorum, çünkü eşim almış ve ısrar etti içmem için bakalım ne olacak. En sağlıklısı diyetle kilo vermek bence.

Guidecim nasilsin?? Sende bayadir yoktun buralarda...herkes biraz salivermis ama ben eminimki yine ayni azimle devam edecegiz....

Bugün yediklerimi paylaşayım ama kötü örnek olmasın arkadaşlar,
sabah sahanda yumurta,
3-4 dilim kaşar peyniri
3 tane zeytin
şekersiz çay

öğle dışarıdaydım güya bozmamak için eşimle tost yemedim.

akşam . tavuk göğsü
salata ve 3 kaşık mantı ama ben hergün bu kaçamaklarla değil 60 lı rakamları 70 i zor görücem. Dün regl oldum şükür o doymama hissim bitti nihayet ama can çekme dönemim nasıl biter bilemiycem. ben tam oklavalığım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…