Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selin olsaydı itinayla seni oklavalardıçünki ne zaman kaçamak yapsam beni o oklavalardı da.ahh selincim ahhh nerdesin yahu hiç mi fırsatın yok 2 dk girsen de haberdar etsen bizi

bende cuma günü tam oklavalik olucam arkadaslar bana gelicek ve ikramlar yapicam insallah ayari fazla kacirmam:44:

selin olsaydı itinayla seni oklavalardıçünki ne zaman kaçamak yapsam beni o oklavalardı da.ahh selincim ahhh nerdesin yahu hiç mi fırsatın yok 2 dk girsen de haberdar etsen bizi

Evet hatırlıyorum geçmişi okurken senin helvaları okumuş ve gülmüştüm. Benim canım tatlı çekmiyor hiç neden acaba bende daha çok acıya özlem var, bana kısır olsun, köftelerin her çeşidi olsun hayır demem, hangisi daha zararlıdır ki acılı yiyeceklermi tatlımı acaba?

bende cuma günü tam oklavalik olucam arkadaslar bana gelicek ve ikramlar yapicam insallah ayari fazla kacirmam:44:

Evde pasta yapmayalı bayağı bir zaman oldu, yapmak istiyorumda korkuyorum kendimi frenliyemem diye sonra mantıya dönecek, ondan sonra vicdan azabı çek dur.

Canım acı metobolizmayı hızlandırır ama aşırı acılı yemek vücuda arar verir ama tatlı kesinlikle kilo aldırır ve içinde şeker olduqundan vucudumuz için son derece sakıncalıdır

aaylincim maşallah gayet iyi gidiyosun aferim bnm tatlıma yalnız karbonu aşırı düşük tutma vücut savunmaya geçer

guidecim aradada olsa seni burda görüyoruz ve kendini unutturmadın aklımızdasın ama selini çok merak ediyorum mutlaka ters giden bişeyler var mümkün deqil bukadar uzak kalması en azından işe gitmesi lazım ordan girerdi mutlaka siteye çok merak ediyorum ve artık endişeleniyorum..

arkadaşlar size ne sorucam biber hapı acı biber meksika biberi falan bu tarz haplar kullananlar oldu mu içinizde bende almak istiorum yaa ama korkuorum

Sakınn duymayalım bidaha biber ilacından ölenler oldu takip etmiyormusun gündemi keisnlikle ilaçmış hapmış bynlardan uzak dur sen k.diyetini uygula hem saqlıklı kalırsın hemde hiç vermediqin kadar kilo verirsin paranda saqlıqında cebinde kalır sakınn sakınn sakınn

arkadaşlar size ne sorucam biber hapı acı biber meksika biberi falan bu tarz haplar kullananlar oldu mu içinizde bende almak istiorum yaa ama korkuorum

Sakınn duymayalım bidaha biber ilacından ölenler oldu takip etmiyormusun gündemi keisnlikle ilaçmış hapmış bynlardan uzak dur sen k.diyetini uygula hem saqlıklı kalırsın hemde hiç vermediqin kadar kilo verirsin paranda saqlıqında cebinde kalır sakınn sakınn sakınn

günaydın kızlar. bu diyeti ellili kilolarda olduum zaman da yapmıştım.-şimdi anlıyorum ki bu yaptıım şımarıklıkmış-çok işe yaramıştı kısa zamanda. kolay kolay da geri almammıştım. şimdi yetmişsekiz kiloyum. emzirme dönemmimim sonlarına yaklaştıım için tekrar başlıyorum.herkese kolay gelsin.

selin bizi terk etti arkadaslar ooffoooofffffffff
hayalim 2011e 70li rakamla girmekdi ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seneye tatile kadar kesin 20kg vermem gerek bu kadar yüksek kg ile hotele gidemem rezilllliikkkkkkkkk

ya ne güzel tatlı çekmemesi canının.ben de tatlıcıyım malesef.hem de öle böle değil.napcam bilmem.ama mavi-yeşilin albeni gibi bi çikolatası var 14 krbn ondan yerim artık.bide fisko birliğin fındık ezmesini buldum gecen 100.gr da 8 krbn diyodu inanamadım caba doğrumudur ki.öyleyse ondan da alır yerim kaşık kaşık

ya ne güzel tatlı çekmemesi canının.ben de tatlıcıyım malesef.hem de öle böle değil.napcam bilmem.ama mavi-yeşilin albeni gibi bi çikolatası var 14 krbn ondan yerim artık.bide fisko birliğin fındık ezmesini buldum gecen 100.gr da 8 krbn diyodu inanamadım caba doğrumudur ki.öyleyse ondan da alır yerim kaşık kaşık

arkadaşlar bende yarın başlıyorum benim kilom 65 benide yazın listeye yalnız bana karbonhidrat listesini nerden bulacağımı sölerseniz seviirim neyin nerde olduğuu

Merhaba arkadaşlar;

Ben de sabah ve öğlen yediklerimi yazayım.
Sabah;
2 yumurta (0)
1 dilim ekmek(12)
Peynir(1)
Öğle;
Yine 2 yumurta(0)
1 dilim ekmek(12)
ve 1 kase çabuk çorba(11 miş üzerini okudum)
Toplam:36
Akşamları biraz kaçırıyorum ben, :78:alışana kadar böyle gider herhalde.
Akşam niyeti yine bozmazsam yumurta salatası yiyeceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…