Bugün yediklerimi paylaşayım ama kötü örnek olmasın arkadaşlar,
sabah sahanda yumurta,
3-4 dilim kaşar peyniri
3 tane zeytin
şekersiz çay
öğle dışarıdaydım güya bozmamak için eşimle tost yemedim.
akşam . tavuk göğsü
salata ve 3 kaşık mantıama ben hergün bu kaçamaklarla değil 60 lı rakamları 70 i zor görücem. Dün regl oldum şükür o doymama hissim bitti nihayet ama can çekme dönemim nasıl biter bilemiycem. ben tam oklavalığım ya.
selin olsaydı itinayla seni oklavalardıçünki ne zaman kaçamak yapsam beni o oklavalardı da.ahh selincim ahhh nerdesin yahu hiç mi fırsatın yok 2 dk girsen de haberdar etsen bizi
bende cuma günü tam oklavalik olucam arkadaslar bana gelicek ve ikramlar yapicam insallah ayari fazla kacirmam:44:
Evet hatırlıyorum geçmişi okurken senin helvaları okumuş ve gülmüştüm. Benim canım tatlı çekmiyor hiç neden acaba bende daha çok acıya özlem var, bana kısır olsun, köftelerin her çeşidi olsun hayır demem, hangisi daha zararlıdır ki acılı yiyeceklermi tatlımı acaba?
aaylincim maşallah gayet iyi gidiyosun aferim bnm tatlıma yalnız karbonu aşırı düşük tutma vücut savunmaya geçeray evet yaa selin abla nerelerdesin(((( en son galiba kayinpederi bypass olacak diye yazmisti ondan beri haber yok
selin abla bir ses ucuruverrrr nolurrrr!!
kizlar bende listenize katilmak isterim fakat tartilma sansim yokbu nedenle de ayri üzülüyorum en son bayramdan sonra tartildim yani 21.11 de o zaman 71.5 geliyordum
bu arada bugün yediklerimi yazayim size:
sabah bir poaca ; yurttan aceleyle cikinca poaca almak zorunda kaldim 20 puan
Kahve 5 puan
Öglen: Tavuk 0 puan
havucsalatasi ama azdi yarim havuc kadar 3 puan
öglen kahve 5 puan
aksam tavuk 0 puan
kücük salata 3 puan
toplamda 36
kızlar merhaba.uzun zamandır yazamıyırdum.ara ara okuyorum ama ...
kızlar çok kötüyüm yaaa fena kilo aldım.100 e yaklaştım .bedenen de çok yorgunum.
ahh selin nerelerdesin canım.keşke numarasını alsaydık...ayşebru ve venharı görüyorum ergin sena da burada aylin de gelmiş yeni arkadaşlara da merhaba.
arkadaşlar size ne sorucam biber hapı acı biber meksika biberi falan bu tarz haplar kullananlar oldu mu içinizde bende almak istiorum yaa ama korkuorum
arkadaşlar size ne sorucam biber hapı acı biber meksika biberi falan bu tarz haplar kullananlar oldu mu içinizde bende almak istiorum yaa ama korkuorum
Evet hatırlıyorum geçmişi okurken senin helvaları okumuş ve gülmüştüm. Benim canım tatlı çekmiyor hiç neden acaba bende daha çok acıya özlem var, bana kısır olsun, köftelerin her çeşidi olsun hayır demem, hangisi daha zararlıdır ki acılı yiyeceklermi tatlımı acaba?
arkadaşlar bende yarın başlıyorum benim kilom 65 benide yazın listeye yalnız bana karbonhidrat listesini nerden bulacağımı sölerseniz seviirim neyin nerde olduğuu
arkadaşlar bende yarın başlıyorum benim kilom 65 benide yazın listeye yalnız bana karbonhidrat listesini nerden bulacağımı sölerseniz seviirim neyin nerde olduğuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?