Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

son bir soru daha sorayımmı baharat olayı nasıl ben şimdi körili tavuk yesem farkedermi

erginsena ablaa tsk ederim:) sen nasilsin nerelerdesin?? SUzan abla senide bayadir göremedim...umarim sende iyisindir.
Kizlar birsey soracam diyelimki bir gün 50yi gectimve 70 krbh aldim ama o gün 2 saat yürüdüm yani oturmadim o yürüyüs bu fazla karbonu dengelemezmi?
Birde dün basimdan gecen birseyi anlatayim:) bizim sinifta bir abla var onunda biraz göbecigi var sürekli cok güzel zayifladin cok güzel zayifladin felan derdi ama dün bildiginiz yakama yapisti ne yaptinda bukadar zayifladin diye bildiginiz yalvariyor söylemem icin...gören sanacakki devlet sirri aciklamami istiyor:) bende anlattim tabii
birde dün galiba herkesin gözüne ayri bir incelmis göründüm cünkü 3 yildir ayni sinifta oldugum kisi beni taniyamadi derste. dersden sonra itiraf etti hatta yanindaki oturan demis ona aylin o diye:))

adı aylin demiş yanisen toplam da ne kadar kg verdin ve ne kadar süre de verdin

Arkadaşlar bugün çok yoğundum toplantılarım vardı o yüzden şimdi girmeye fırsat buldum ama ben sürekli takip ediyorum biliosunuz.. hem sizlerden fikir almak sohbet etmek hemde faydalı şeyler yapmaktanda çok mutluyum...listemiz suan 10-12 kişi... daha sonra artarak dewam eder zaten cuma günü yine net kiloları alırız esas sonuçları diğer hafta daha net görürüz..
ama benim sıkıntım çok fazla.. yani bir yerlerde yanlış yaptığımı düşünüorum. çünkü ben bu diyete 27 ekim 2010 tarihinde başladım bugün 8 aralık 2010 ve 83 kilo ile başladığım rejimde şuan 79.7'üm bir ara 78.8 gördüm ama sadece 1 gün. ve takılıp kalıorum bazen 80 lerdede böle kaldım şuan 79larda bu durumdayım.. ben hiç bozmuyorum bu rejimi sadece geçem haftasonu kaçamağım hariç.. ama öle az kilo veriorum ki inanın moralim çok bozuluyo... çünkü ben bu kadar uzun süre rejimde kesin 7-8 kilo vermiş olurdum bünyemi tanıyorum.. ben acaba diorum kaşar peyniri ve tavuk jambon farkındaysanız çok yiorum acaba bu mu çok tutyor ama 1 kb var diyorlar anlamıyorum... tatlı yemem.. ekmek yemem.. patates mercimek vs bulgur bunları zaten sevmem .. tavuk et döner süt ton balığı peynr jambon bazen 6lı nuggets bunlarla besleniyorum ama dediğim gibi çok ama çok az kilo verdim bu beni çok etkiliyor sizce ne yapmalıyım.. başka bir diyet mi araştırsam ama ben bu diyeti çok severek yapıorum ama takılıp kaldım hapları o yüzden düşündüm sordum araştırıorum power plate kavitasyon denedim..çok memnun kaldım daha ii yerler buldum onlarada gidicem ama şöle en azından 5-6 kilo verseydim moralim düzelirdi ben ne yapıcam çok mutsuzummm..

arkadaşlar bugün başladım kh diyetine. beni de listeye alır mısınız. başlangıç kilom yetmişdokuz.

5 kg vermişsin 1,5 ay da çok az da değil ama ben senin gibi yapabilsem bilmem daha mı çok verirdim acaba.sanmam ama aynı olurdu.belki 1 -2 kg fazla verirdim

uzun süredir takip ediyorum bu başlığı. bugün ben de başladım. başlangıç kilom 123,2 beni de listeye eklerseniz sevinirim

Canım 5 kilo keşke verseydim 83 kiloydum 79.7 oldum...3.3 gram vermişim düşünnn

Arzucuğum bende 17 ekimden beri yapıyorum ama ben senin kadar katı yapmadım 5,5 kg verdim. acaba krb.u çokmu az tutuyorsunda vücut direnç gösteriyor böyle birşey olur mu bilmem ama dediğin gibi daha fazla kg vermen gerekirdi.

Canım ben topiqi biraz kenardan takip ediyorum Selinin olmaması beni çok üzüyor verdiqim 16 kiloyu muhafaza ediyorum 1-2 kilo verip alıyorum eski düzene giremedim bazı nedenlerim var oturacak inş. kilo verememe gibi bir sorunum yok dikkat ettiqim an hatta ogün kilolar eksiliyor rahatım bu konuda Selin bi gelsin eski motivasyona devam edicem ona çok şey borçluyum

canım bencede zaten 5-6 kilo vermem lazımdı..
bugün ne yedim yazim

3 tost dilimi şeklinde kaşar peyniri 3 dilim tavuk jambon
1 nescafe sütlü şekersiz..
yeşil salata ve ızgara tavuk
akşamda ya yine nuggets yerim ya da döner

bilemiyorum işte yani bazen kb değerlerim 50 ide buluyo bazen 30 dada kalıyor değişio gün ve gün ama hatayı nerde yaptığımı çözemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…