arzucum seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim tamam son zamanlarda kacamaklarim cok oldu onu kabul ediyorum ama baslangicta tam yapiyordum ve 30 kb'yi gecmiyordum benim beslenme seklimde senin gibi kasar ve salami cok yiyorum ama 100gr'da 1kb yazdigi icin rahat yiyorum keske selin olsaydi ona danisirdik aysebruda ugramiyor artik oda bilincli onada sorabilirdik ne yapsak acaba:44:Arkadaşlar bugün çok yoğundum toplantılarım vardı o yüzden şimdi girmeye fırsat buldum ama ben sürekli takip ediyorum biliosunuz.. hem sizlerden fikir almak sohbet etmek hemde faydalı şeyler yapmaktanda çok mutluyum...listemiz suan 10-12 kişi... daha sonra artarak dewam eder zaten cuma günü yine net kiloları alırız esas sonuçları diğer hafta daha net görürüz..
ama benim sıkıntım çok fazla.. yani bir yerlerde yanlış yaptığımı düşünüorum. çünkü ben bu diyete 27 ekim 2010 tarihinde başladım bugün 8 aralık 2010 ve 83 kilo ile başladığım rejimde şuan 79.7'üm bir ara 78.8 gördüm ama sadece 1 gün. ve takılıp kalıorum bazen 80 lerdede böle kaldım şuan 79larda bu durumdayım.. ben hiç bozmuyorum bu rejimi sadece geçem haftasonu kaçamağım hariç.. ama öle az kilo veriorum ki inanın moralim çok bozuluyo... çünkü ben bu kadar uzun süre rejimde kesin 7-8 kilo vermiş olurdum bünyemi tanıyorum.. ben acaba diorum kaşar peyniri ve tavuk jambon farkındaysanız çok yiorum acaba bu mu çok tutyor ama 1 kb var diyorlar anlamıyorum... tatlı yemem.. ekmek yemem.. patates mercimek vs bulgur bunları zaten sevmem .. tavuk et döner süt ton balığı peynr jambon bazen 6lı nuggets bunlarla besleniyorum ama dediğim gibi çok ama çok az kilo verdim bu beni çok etkiliyor sizce ne yapmalıyım.. başka bir diyet mi araştırsam ama ben bu diyeti çok severek yapıorum ama takılıp kaldım hapları o yüzden düşündüm sordum araştırıorum power plate kavitasyon denedim..çok memnun kaldım daha ii yerler buldum onlarada gidicem ama şöle en azından 5-6 kilo verseydim moralim düzelirdi ben ne yapıcam çok mutsuzummm..
Aylincim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşimben gecenlerde topige temmuzda basladim diye yazmistim yanlis olmus 21.haziranda basladim rejime ve en son 21 kasimda tartilmistim ve toplamda 19 kilo verdigimi gördüm. 21 Kasimdan beri kilo aldimmi verdimmi bilemiyorum tartim olmadigi icin kontrol edemiyorum...fakat eylül kasim arasi cok dikkat edemedim okullar basladi ortamim degisti ve son 8-9 kiloyu bilincli vermedim hatta tartida 70.8i görünce ben gercekten cok sasirmistim ver tartinin eksik tarttigini düsündüm:)
sena abla cok haklisin bu rejimle verilen kilolar cabuk cabuk geri alinmiyo...bayramda normalden cok pilav ekmek cörek cikolata yedimki kesin 1.5-2 kilo almisimdir diye düsündüm fakat tartildigimda sadece 800gram fazla ciktim. senin icin de umarim hersey yoluna gelir...selin ablanin eksikligi cok beliyo oluyoor :2: umarim cabucak gelir
arzu helin yazdıklarını okudum.nuggetlar şu çıtır piliç olanlar mı galeta unlu yani.onlar kb ile protein karışımı oluyor kilo az vermenin nedeni onlar.vücuduna şok yap canım.kb yi 0 tut.ılık hatta sıcağa yakın su iç.hemen gidr kiloların ve moral blursun.bence hemen başla moral en önemlisi
günaydııınnn,
dünü 48 kb ile bitirdim. kendimi tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum hanımlar, ne yapmalı?
arzucum seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim tamam son zamanlarda kacamaklarim cok oldu onu kabul ediyorum ama baslangicta tam yapiyordum ve 30 kb'yi gecmiyordum benim beslenme seklimde senin gibi kasar ve salami cok yiyorum ama 100gr'da 1kb yazdigi icin rahat yiyorum keske selin olsaydi ona danisirdik aysebruda ugramiyor artik oda bilincli onada sorabilirdik ne yapsak acaba:44:
uzun süredir takip ediyorum bu başlığı. bugün ben de başladım. başlangıç kilom 123,2 beni de listeye eklerseniz sevinirim
canim hosgeldin aramiza :) senin avantajin kg yüksek ve kglari cabuk vercen buda sende acayip gaza getircek insallah tez zamanda kurtulursun benim kardesim 110kgdan 67e düstü bende sende basarriz :)
meraba kızlar şuan içim kazınıyo ama bu kazınma hoşuma gidiyo zayıflıyorum diye dünkü menüm sabah 1 bardak süt öğlen 1yumurya ,yoğurt,marul,domates salatası 2 kaşık pekmez 1dilim ekmek akşam 1parça bağet tavuk,6 kaşık bulgur pilavı salata durmak yok yola devam :)))))))
dün itibariyle başladım bakalım bende. Çay şekerini kestim tamamen biraz değer olarak dün aştım gibi ama olsun yavaş yavaş alışırım diye düşünüyorum. Bide adet dönemi olması sıkıntı gibide 1 hafta sonra asıl sonucu görürüm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?