Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben gecenlerde topige temmuzda basladim diye yazmistim yanlis olmus 21.haziranda basladim rejime ve en son 21 kasimda tartilmistim ve toplamda 19 kilo verdigimi gördüm. 21 Kasimdan beri kilo aldimmi verdimmi bilemiyorum tartim olmadigi icin kontrol edemiyorum...fakat eylül kasim arasi cok dikkat edemedim okullar basladi ortamim degisti ve son 8-9 kiloyu bilincli vermedim hatta tartida 70.8i görünce ben gercekten cok sasirmistim ver tartinin eksik tarttigini düsündüm:)

sena abla cok haklisin bu rejimle verilen kilolar cabuk cabuk geri alinmiyo...bayramda normalden cok pilav ekmek cörek cikolata yedimki kesin 1.5-2 kilo almisimdir diye düsündüm fakat tartildigimda sadece 800gram fazla ciktim. senin icin de umarim hersey yoluna gelir...selin ablanin eksikligi cok beliyo oluyoor :2: umarim cabucak gelir

arzucum seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim tamam son zamanlarda kacamaklarim cok oldu onu kabul ediyorum ama baslangicta tam yapiyordum ve 30 kb'yi gecmiyordum benim beslenme seklimde senin gibi kasar ve salami cok yiyorum ama 100gr'da 1kb yazdigi icin rahat yiyorum keske selin olsaydi ona danisirdik aysebruda ugramiyor artik oda bilincli onada sorabilirdik ne yapsak acaba:44:

arzu helin bu diyette su çok önemli bir faktör sanırım suyu az içiyorsun.süt ve yoğurtta az da olsa şeker var .bu hafta onları da azalt canım.
ayrıca kaşarı biraz azalt derim ben de çook yiyordum ama tartı sevindirmiyordu maalesef.

arzu helin yazdıklarını okudum.nuggetlar şu çıtır piliç olanlar mı galeta unlu yani.onlar kb ile protein karışımı oluyor kilo az vermenin nedeni onlar.vücuduna şok yap canım.kb yi 0 tut.ılık hatta sıcağa yakın su iç.hemen gidr kiloların ve moral blursun.bence hemen başla moral en önemlisi

Aylincim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim

günaydııınnn,

dünü 48 kb ile bitirdim. kendimi tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum hanımlar, ne yapmalı?

Guidecim seni topiğin başlarından yazdıklarını okuduğum için hatırlıyorum yine aramızda olman çok sevindirici.. evet haklısın ben hiç su içmiyorum.. ama her sabah aç karnına limonlu soda içip öle kahvaltı yapıorum nuggetslara gelince 1.5 ay için sadece 3 kere yedim ben onunla bir bağlantısı olabileceğini sanmıyorum.. süt kahve için kullanıorum hafta da 1-2 de yogurt yıyorum..tamam senin dediin gibi kaşarı kestim bugünden itibaren ama sıfır nasıl tutucam sadece tavuk yumurta et mi yiycem hem kaç gün böle beslenicem bu arada limonlu soda yerine su mu içeyim?

periicim canım sorma vallahi çok moral olarak bitmiş haldeyim.. bişeylerin çabasını gösteriorum ama sonuç alamıyorum..bu da beni mutsuzluğa hatta nerdeyse yakında daha cok yemeğe itecek..ne yapmalıyım bilmiyorum saolsun guide yol gösteriyor ama nasıl 0 tutucam onu bilemiyorum yani sadece yine tavuk mu yiycem ben yaaa

dün yediklerimi yazıyorum sizlerde lütfen yorum yapın yanlış nerde acaba

sabah soda limon ( çok yoğundum kahvaltı yok )
saat 13 gibi 3 dilim kaşar tost şeklinde 3 dilim tavuk jambon
saat 3 gibi akdeniz yeşillikleri salata içinde yarım domates vardı ve tavuk göğsü ızgara 1 zero
akşam göbek ve domates ama yarımşar salata ve urfa ( sadece eti) coco light
gece çok acıktım 1 yumurta katı ve biraz sürme peynir..

bence kötü 1 tek yan bile bulamıyorum ve benim günlerim hep bu düzeyde ya anlayamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

günaydin arkadaslar sabah tarti bana 89,6kg gösterdi seviniyimi yoksa sevinmiyimi? ooffooofff okadar pismanimkiiii bu kgari aldigima keske yemeseydimm keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

uzun süredir takip ediyorum bu başlığı. bugün ben de başladım. başlangıç kilom 123,2 beni de listeye eklerseniz sevinirim

canim hosgeldin aramiza :) senin avantajin kg yüksek ve kglari cabuk vercen buda sende acayip gaza getircek insallah tez zamanda kurtulursun benim kardesim 110kgdan 67e düstü bende sende basarriz :)

kiskandim bak seni simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banada öyle desinler banadaaaaaaaaaaaaaa

meraba kızlar şuan içim kazınıyo ama bu kazınma hoşuma gidiyo zayıflıyorum diye dünkü menüm sabah 1 bardak süt öğlen 1yumurya ,yoğurt,marul,domates salatası 2 kaşık pekmez 1dilim ekmek akşam 1parça bağet tavuk,6 kaşık bulgur pilavı salata durmak yok yola devam :)))))))

canim hosgeldin aramiza :) senin avantajin kg yüksek ve kglari cabuk vercen buda sende acayip gaza getircek insallah tez zamanda kurtulursun benim kardesim 110kgdan 67e düstü bende sende basarriz :)

umarım sutem. bence de yapabiliriz. hem sen 20 kilo vermişsin bile. ne kadar zamanda gitti 20 kilo?

midenin kazinmasina izin verme yanlis yapiyosun
bidahaki ögününü vücudun depolar bu diyetde ASLA ac kalmamalisin
baktin hafif miden kaziniyo yiceksin hemen 0kb leri

dün itibariyle başladım bakalım bende. Çay şekerini kestim tamamen biraz değer olarak dün aştım gibi ama olsun yavaş yavaş alışırım diye düşünüyorum. Bide adet dönemi olması sıkıntı gibide 1 hafta sonra asıl sonucu görürüm inşallah.

hayirliolsun bacim :) ama bak diyim sonra üzülme senin kg cok yüksek degil o yüzden hizli veremezsin o yüzden stres yapma hem kg gayet iyi ama rahat degilsindir demi? insallah herkes ben dahil istedigimiz kglara ulasirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…