evian ben 5ayda verdim 3aydir tikyok 1gramveremedim amabugün 89ciktim ne hikmetse:)
Selam arkadaslar ben de cok uzun zamandir biliyordum bu diyeti ama cok basarili olamamistim.
2 haftadir duzgun bir sekilde uyguluyorum ve ayni zamanda besi bir yerde cay iciyorum duzenli olarak.
2 haftada tam 4 kilo verdim ve bir hipotiroidi hastasi icin bu rakam cok iyi bir rakam. 78 kilodan 74 kiloya dustum.
Herkese tavsiye ederim..Tabi kolestrol sorunu olmayanlara...
merhaba arkadaşım.. inan bencede 2 haftada 4 kilo mükemmel bir sonuç.. kısaca neler yedin neler yemedin paylaşabilir misin bizimle.. çünkü bende bu diyeti uyguluorum ama 1.5 ayda sadece 3.3 kilo verebildim pek başarılı olamadım yani aydınlatırsan sevinirim
suzan ablaaa eger 8li rakamlari gördüysen bence bundan sonra daha cabuk gider kg lar psikolojik siniri gectin cünkü
yaaa kizlar bana yarim edin ceyrek ekmegin yarisi kac KB ?????
dün yediklerimi yazıyorum sizlerde lütfen yorum yapın yanlış nerde acaba
sabah soda limon ( çok yoğundum kahvaltı yok )
saat 13 gibi 3 dilim kaşar tost şeklinde 3 dilim tavuk jambon
saat 3 gibi akdeniz yeşillikleri salata içinde yarım domates vardı ve tavuk göğsü ızgara 1 zero
akşam göbek ve domates ama yarımşar salata ve urfa ( sadece eti) coco light
gece çok acıktım 1 yumurta katı ve biraz sürme peynir..
bence kötü 1 tek yan bile bulamıyorum ve benim günlerim hep bu düzeyde ya anlayamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
arzucum kötü bir yani birak listen mükemmel kasar ve salami acaba cokmu yiyorum demistin ya ama ortada bir liste var bu dietin kurali listeye göre az kb olanlari yiyerek günü düsük kb ile bitirmekse eger buna göre kasar ve salamda 100gr'da 1kb olduguna göre rahat yenmesi gereken bir yicek olmasi gerekmiyormu:44:
yaa arkadaşlar cok az ugruosunuz.. cok az muhabbet dönüyorr birbirimize destek olalaım buraya girmeyi unutmalayım...
BUGÜN CUMAA.. TARTILMA GÜNÜ.. teker teker kiloları alayımmm
ben yine kaplumbağaa huzunda ilerliyorum 97.7 idim 78.9 olmuşum...
20gr ekmekte 12kb var ekmegin kac gr oldugunu bilmiyorum nete baktim 150gr ve 300gr gibi bilgiler var eger bir ekmek 300gr ise ceyregi 75 gr 45kb demekeger ekmek 150gr ise ceregi 37.5gr yapiyor buna görede 22.5kb demek oluyor [/QUOTc
coook tesekkür ederim. pperi...ama cok mus yaaaa sasirdim valla ben sabahari ne yicem :S
sebay cım canım sende tam kilonu söle senide yazayım
20gr ekmekte 12kb var ekmegin kac gr oldugunu bilmiyorum nete baktim 150gr ve 300gr gibi bilgiler var eger bir ekmek 300gr ise ceyregi 75 gr 45kb demekeger ekmek 150gr ise ceregi 37.5gr yapiyor buna görede 22.5kb demek oluyor [/QUOTc
coook tesekkür ederim. pperi...ama cok mus yaaaa sasirdim valla ben sabahari ne yicem :S
canım bulabiliosan onu light denge ekmeği ye .. 1 diliminde 8 kb var kızartırsan hatta 6 kb ye iniyor bence çok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?