- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
Tamam canım.Teşekkürler.tamammmm canım senin sonucu artık haftaya cuma karşılaştırırızz
canım bulabiliosan onu light denge ekmeği ye .. 1 diliminde 8 kb var kızartırsan hatta 6 kb ye iniyor bence çok daha iyi
canım bulabiliosan onu light denge ekmeği ye .. 1 diliminde 8 kb var kızartırsan hatta 6 kb ye iniyor bence çok daha iyi
evde öyle yapiyorum ama yurtta kaldigim icin 500 gramlik uno lightlardan alinca cok durmuyo...odalar sicak hemen küfleniyor buzdolabi zaten yok...uf ya cok moralim bozuldu
Arkadaslar ben cok memnunum bu diyetten..Hayatimda hicbir diyette 2 haftada 4 kilo vermedim.
Hipotiroidi oldugu icin bu hiz muthis geldi bana..
Ama en onemlisi cay oldugunu dusunuyorum. Besi bir yerde cayi butun aktarlarda satiliyor.
Internete besi biryerde yazarsaniz butun bilgilere ulasabilirisniz..
Icinde mate yapragi kekik funda biberiye ve yesil cay var..Hepsinin ayri ayri yarari var.
Ama en onemli yarari benim icin istahim sifir kaldi..Hic acikmiyorum cayi ictikten sonra resmen zorla yemek yiyorum. Sadece yemezsem veremeyecegimi bildigim icin yiyorum..
Eskiden butun yemeklere saldirirdim..Hepinize tavsiye ederim.Gunde 3 kere 3 bardak cay alt tarafi ama bugun beni goren arkadaslarim cok incelmissin dedi..Ben de farkindayim cunku 4 kilo bu kadar fark etmez resmen bir beden inceldim..Pantalonlarim ustumden dusuyor.
Arzuhelincim sen de moralini bozma ve devam et..KB degerini mumkun oldugu kadar dusuk tut..
Ve kesinlikle kacamak yapma. Mumkunse ekmek sadece sabah ye.
Ben bugun sabah bir peynirli omlet yedim( tek yumurtadan)
Oglen de etli begendi yapmistim patlicanli onu yedim.
Gerekirse porsiyonlarini artir eger doymuyosan ama gene de ekmekle doyurma karnini.
Benden size tavsiye bu :)
Benim kilom suanda 74 :) 78 ile basladim tam 2 hafta once.
20 kilo hedefim var. Insallah basaririmmm..
misafirlerim gelcek hemen kilomu bildireyim cikcam 77.4 ciktim aksama bütün yazilanlari okurum
Arzucum, Pericim çok güzel gidiyorsunuz tebrik ederim
gecikmeli kilo bildirimiii 65.900 oleyyy
teşekkür ederimmm.... sende daha sık gelmeye çalışırsan çok sevinirim ben kendi adımaa bi gelip bi kayboluosunn
Arzucum, Pericim çok güzel gidiyorsunuz tebrik ederim
pericimmm mükemmelsin canım 900 gr vermişssin gülaybcn ile haftanın şuana kadar önde gidenlerisinizz tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?