Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tamammmm canım senin sonucu artık haftaya cuma karşılaştırırızz
Tamam canım.Teşekkürler.
canım bulabiliosan onu light denge ekmeği ye .. 1 diliminde 8 kb var kızartırsan hatta 6 kb ye iniyor bence çok daha iyi

Ben de alayım o ekmekten.Ben evde tam buğday yapıyorum.Onun değeri daha yüksek sanırım.

Son düzenleme:
misafirlerim gelcek hemen kilomu bildireyim cikcam 77.4 ciktim aksama bütün yazilanlari okurum

Arkadaslar ben cok memnunum bu diyetten..Hayatimda hicbir diyette 2 haftada 4 kilo vermedim.
Hipotiroidi oldugu icin bu hiz muthis geldi bana..
Ama en onemlisi cay oldugunu dusunuyorum. Besi bir yerde cayi butun aktarlarda satiliyor.
Internete besi biryerde yazarsaniz butun bilgilere ulasabilirisniz..
Icinde mate yapragi kekik funda biberiye ve yesil cay var..Hepsinin ayri ayri yarari var.
Ama en onemli yarari benim icin istahim sifir kaldi..Hic acikmiyorum cayi ictikten sonra resmen zorla yemek yiyorum. Sadece yemezsem veremeyecegimi bildigim icin yiyorum..
Eskiden butun yemeklere saldirirdim..Hepinize tavsiye ederim.Gunde 3 kere 3 bardak cay alt tarafi ama bugun beni goren arkadaslarim cok incelmissin dedi..Ben de farkindayim cunku 4 kilo bu kadar fark etmez resmen bir beden inceldim..Pantalonlarim ustumden dusuyor.
Arzuhelincim sen de moralini bozma ve devam et..KB degerini mumkun oldugu kadar dusuk tut..
Ve kesinlikle kacamak yapma. Mumkunse ekmek sadece sabah ye.
Ben bugun sabah bir peynirli omlet yedim( tek yumurtadan)
Oglen de etli begendi yapmistim patlicanli onu yedim.
Gerekirse porsiyonlarini artir eger doymuyosan ama gene de ekmekle doyurma karnini.
Benden size tavsiye bu :)
Benim kilom suanda 74 :) 78 ile basladim tam 2 hafta once.
20 kilo hedefim var. Insallah basaririmmm..

helinaslıcım seni gerçekten tebrik ediyorum.. dediğin gibi bende kesnlikle o çaydan kullanıcam ve sonuçlarını mutlaka yazarım.. ama dediğim gibi ben zaten hiç ekmek yemiorum ki ben özümde zaten ekmek sevmem hiç bir ekmeği bazen zoraki onu light ekmek yiyorum oda 1 dilim dediğin gibi onuda sabahları.. bu çaya çok güveniorum bulim bende içim bakalım nasıl olucak

Girmediğim süre boyunca ne kadar çok mesaj yazılmış :) Bu başlık bu kadar aktif olmazdı halbuki :81:

Ben karbonhidrat diyeti yapmıyorum ama yine de bu başlıkta kilo bildiriminde bulunayım. Çünkü bu başlıkta da etkinim :)

Kilom: 82.7
Verilen: 1.3

Arzucum, Pericim çok güzel gidiyorsunuz tebrik ederim

ben kilo almışım ama bugün regl ilk günü belki ödemdir 75.400 olmuşum 74.800 düm .bu hafta hiç kontrol edemedim kendimi sürekli yedim.offfffffffff

ben de 70.8 çıktım.gecen salı başladı sanırım yarışma.o gün 71.2 çıkmışım.regl olcam belki 100-200 gr şişlik olabilir

ayy süper oldu bu daha bi motive oldum bu hafta daha sıkı tutup yinee birincii olmak istiyorummm herkesii tebrik ederimm arzucum teşekkür ederim sanade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…