Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

masumcumm sanki bi moral bazukluğu hissettim sende.. lütfen canını sıkma.. bakalım bu hafta kaç kilo verces

Yok canım moral bozukluğu değilde uykuluydum öyle kısa kestim. Ya değilse diyetim tam gaz devam, kg. vermesem bile ki vereceğimi biliyorum, bu diyete başlamadan önce bana her yemek sonrası ağırlık çöker, uykum gelirdi ama 2 aydır diyet yapıyorum sadece 1 kez öyle oldum en azından sağlık yönünden doğru yöndeyim diye düşünüyorum. ayrıca ilgin için teşekkür ederim.

Arkadaslar yardım lutfen, 2-3 sene once yapmıştın en son bu asagıdaki cizelgeyi(kilo verme cetveli)..
Gene tickerfactory ye girip yapmasına yapıyorum da sitede nereye yazmak gerekiyodu onu bulamıyorum. 2 sn hatırlatırsanız sevinirim..

arkadaşlar listede miyim bilmiyorum ama daha önce 1-2 gün önce listeye girmek istemiştim. sonra da bir cevap alamadım. neyse yetmişdokuz.bir kiloydum yedi aralıkta. bugün yetmişsekiz kiloyum. 1 kilo 100 gram gitmiş kızlar.

laluşkacım tabiki listedesin .. kilonu 6 aralıkta yazdım 79 demişsin şimdi yine yazıorum tebrikler böle devam et süpersiniz

arkadaşlar listemizde olupta kilo bildirmeyen Aaylin - fffiliz - evian kaldı .. kıslarrr sizlerdende bekliorum... bu arada yine eklenmek isteyenler varsa sölesinler yeter..

bu arada arkadaşlar bence hergün mutlaka 5 dakikada olsa girip suraya ne yediklerimizi yazalım.. ister sabahtan girelim akşama kadar ne yiyebileceğimizi yazalım ya da mutlaka akşam girip ne yediklerimizi yazalım.. hele ki listede olan arkadaşlar bence mutlaka bunu yapalım.. çünkü çok kilo verenlerin neler yediği az verenlerin neleri fazla tükettiği böle kendiliğinden çıkar ortaya ve geri dönüp inceleyebiliriz. bence bu çok önemli.. daha konsantre ve adapte olacağımıza bu tarz açıklamaların hepimize ve herkese yol göstereceği kanısındayım...
öpüorummm hepiniziiiii

ben de 70.8 çıktım.gecen salı başladı sanırım yarışma.o gün 71.2 çıkmışım.regl olcam belki 100-200 gr şişlik olabilir

Ven har cım canım seni gerçekten cok tebrik ediorum en çok kaçamak sen yapıosun gibime gelio ve çokta sıkı yapmadığın halde mutlaka kilo veriosun bence bu süper bişey.. demek ki sıkı yapsan acaip bişe olcakkk tebrik ediorum

canım teşekkür ederim liste için. o zaman 1 kilo kayıp var diyelim. ben her gün elli üniteyi dolduruyorum. ama genellikle yagsız ya da az yaglı yiyorum. çünkü vücut karbonhidrat alamadıı zaman ya yakar. ben az kb lı fakat çok yaglı yersem depo yaglar yerine aldıım yalar yakılır. o zaman da çekilen eziyetin anlamı olmaz.

Son düzenleme:
Arzuhelincim beni de listenize alırmısınız? Birde tickerfactory deki seyi burda nasıl yapıyosun? kac kilodan nereye dustugumu ben de gormek istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim..

evet cnm en çok kaçamak yapan benimdediğin gibi biraz sıkı yapsam daha iyi olcak ama işte nerdee

arkadaşlar müsait olanınız varsa şu ticker factory deki hangi linki bizim çizelgeye yapıştırıyoruz. ben hangisini yapıştırsam kabul etmiyor (

Canım ben cevaplayana kadar sanırım sen yapmışsın :))) listeye eklledimm 74 müsün şuan
Hallettim sonunda cnm saol gene de..74 um suanda evet cnm...eklersen sevinirim..
Hergun yediklerimi yazmaya calisicam ben de..
Bugun bi dilim light ekmek ve peynir cesitleri yedim kahvaltida..Oglen hamsi yedim bi tabak fırında az yaglı pişirdim..yesil salata yedim yanında da..

Arzucum listede ben de varım değil mi? Listeyi göremedim, o yüzden listede olup olmadığıma bakamadım

Bugünkü menümü paylaşıyorum kızlar

sabah 2 dilim kep.ekmek
menemen
1 kk beyaz peynir
şekersiz çay

öğle 1 porsiyon etli patlıcan musakka
yoğurt

akşam 4 tane inegöl köfte
yeşil salata, 1 y.k. pilav.

arzuhelin ben kilo bildirimi yapamiyorum tartim yok ben söz pazartesiden itibaren düzenli olarak ne yedigimi yazacam ama tartim yok nerede tartilcam bilemiyorum

patlıcan musakka kaç kh ? yarın yapmayı düşünüyorumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…