Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
masumcumm sanki bi moral bazukluğu hissettim sende.. lütfen canını sıkma.. bakalım bu hafta kaç kilo verces
arkadaşlar listede miyim bilmiyorum ama daha önce 1-2 gün önce listeye girmek istemiştim. sonra da bir cevap alamadım. neyse yetmişdokuz.bir kiloydum yedi aralıkta. bugün yetmişsekiz kiloyum. 1 kilo 100 gram gitmiş kızlar.
ben de 70.8 çıktım.gecen salı başladı sanırım yarışma.o gün 71.2 çıkmışım.regl olcam belki 100-200 gr şişlik olabilir
arkadaşlar listemizde olupta kilo bildirmeyen Aaylin - fffiliz - evian kaldı .. kıslarrr sizlerdende bekliorum... bu arada yine eklenmek isteyenler varsa sölesinler yeter..
bu arada arkadaşlar bence hergün mutlaka 5 dakikada olsa girip suraya ne yediklerimizi yazalım.. ister sabahtan girelim akşama kadar ne yiyebileceğimizi yazalım ya da mutlaka akşam girip ne yediklerimizi yazalım.. hele ki listede olan arkadaşlar bence mutlaka bunu yapalım.. çünkü çok kilo verenlerin neler yediği az verenlerin neleri fazla tükettiği böle kendiliğinden çıkar ortaya ve geri dönüp inceleyebiliriz. bence bu çok önemli.. daha konsantre ve adapte olacağımıza bu tarz açıklamaların hepimize ve herkese yol göstereceği kanısındayım...
öpüorummm hepiniziiiii
Ven har cım canım seni gerçekten cok tebrik ediorum en çok kaçamak sen yapıosun gibime gelio ve çokta sıkı yapmadığın halde mutlaka kilo veriosun bence bu süper bişey.. demek ki sıkı yapsan acaip bişe olcakkk tebrik ediorum
Arzuhelincim beni de listenize alırmısınız? Birde tickerfactory deki seyi burda nasıl yapıyosun? kac kilodan nereye dustugumu ben de gormek istiyorum. Yardımcı olursan sevinirim..
Hallettim sonunda cnm saol gene de..74 um suanda evet cnm...eklersen sevinirim..Canım ben cevaplayana kadar sanırım sen yapmışsın :))) listeye eklledimm 74 müsün şuan
arkadaşlar listemizde olupta kilo bildirmeyen Aaylin - fffiliz - evian kaldı .. kıslarrr sizlerdende bekliorum... bu arada yine eklenmek isteyenler varsa sölesinler yeter..
bu arada arkadaşlar bence hergün mutlaka 5 dakikada olsa girip suraya ne yediklerimizi yazalım.. ister sabahtan girelim akşama kadar ne yiyebileceğimizi yazalım ya da mutlaka akşam girip ne yediklerimizi yazalım.. hele ki listede olan arkadaşlar bence mutlaka bunu yapalım.. çünkü çok kilo verenlerin neler yediği az verenlerin neleri fazla tükettiği böle kendiliğinden çıkar ortaya ve geri dönüp inceleyebiliriz. bence bu çok önemli.. daha konsantre ve adapte olacağımıza bu tarz açıklamaların hepimize ve herkese yol göstereceği kanısındayım...
öpüorummm hepiniziiiii
Bugünkü menümü paylaşıyorum kızlar
sabah 2 dilim kep.ekmek
menemen
1 kk beyaz peynir
şekersiz çay
öğle 1 porsiyon etli patlıcan musakka
yoğurt
akşam 4 tane inegöl köfte
yeşil salata, 1 y.k. pilav.
patlıcan musakka kaç kh ? yarın yapmayı düşünüyorumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?