Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Adet oncesi şişme olayından nefret ediyorum. Resmen sabah tartıldıgımda 1 kg almış gorunuyodum..
2 gun var tabi normal de direk moralim bozuluyor..Bu kadar sıkı sıkı rejim yaparken hic kacamak bile yapmazken tartıda fazla cıkmak cok uzucu..
Gune kotu moralle basladım hic yemek yiyesim gelmio boyle olunca işte...ama yemezsem kilo veremem..
Neyse kızlar hepinize iyi pazarlar diliyorum!!

Herkese günaydın :) Ben bugün diyet yapmayacağım, biraz ödül kendime

Bugün fazla giren olmamış buraya bende yediklerimi paylaşayım bari,
sabah yarım simit,
yarım salatalık
biraz tereyağı, kaşar peyniri
şekersiz çay

öğle yok misafirim olduğu için akşam yemeği erken yendi o yüzden

akşam hamsi tava
salata

yatmadan acıkırsam değeri 0 olan birşey yerim artık.

ii pazarlar millett bugun ben rejime pek uyamadım sabah özellikle patates kızartması yedım azda olsa yedım akşamda alabalık yedım tavada yaşil çay hiç içmedimm simdi kalkıp spor yapıcamm kocaman bi kupada yeşil çayyyyy

Bugün diyet yapmadım ama yine de çok fazla şey yemedim. Sağlıklı beslenme disiplinini ediniyorum galiba

Günaydınnnnnnn arkadaşlar... artık biliosunuz haftasonları pek değil hatta hiç nete girmiorum.. ve tabiki bu haftasonu yine kaçamaklarım oldu.. şuan ne yazık kiiii yine 79.6 olmuşum :) 78 lere inemedim yarabbimmmmmmmm... neyse hafta içi tam motive haftasonu 0 motive olduğumdan ne yapacağımı bilemiorum ...
bu arada canım arkadaşlarım listeyi sanki kendime tutuomuş gibi sakladığım için beni affedin:76: kendi kendime bir diyetisyen edasına girmişim herkes görsün diye aşağıya yazıorum.. listede olmayan olmak isteyen, kilosu yazan ama yanlış yazan vb terslikler varsa beni uyarın düzelteyimm hemen...

ps: nightwinglover sen hiç listede olmas mısın yokum desende ben yazıorum senin kilolarını son gaz takip
ps2: masumcumm canımm hergün mönünü paylaştığın için üşenmeden yazdığın için sana çok teşekkür ederim.. inan bu mönü alternatifleri hem çok iyi oluyo hem de ne faydalı ne zararlı herkes yazsa daha net bulabileceğiz..

Gelelim meşhur listemize..
10 Aralık 2010 kilo tartımına göre

gülaybcn 66.1
masal91 98.7
masumum 73
nightwinglover 82.7
Perii 77.4
Sebay 69
Ven Har 70.8
Julian 72
Berranurum 65.9
Seberra 75.4
laluşka 78
helinaslı 74

Aaylin - fffiliz ve evian kilo bildirimi yapmadılar.. Kıslar yaptığınız anda eklerimmm.. Aaylin gerçi sen tartım yok demişin ama bence bi tartı edin ya da eczanelerdede tartılabilirsin canım benimmm:79:

Bu arada sabahları hergün soda limon içtim aç karnıma .. hiç bi işe yaramadı kıslar bende .. bende bari sodayla midemi delmeyeyim diye artık sabahları sıcak suya 1 limon sıkıp aç karnına içiorum.. çok iyi yağ yakarmış öle diolar bi de bunu deniyelimm..

Ama sabah iştahım çok açıktı..

2 dilim ( kalınca üstelik) kepek ekmeği kızartılmış ( kb değerini bilmiorum bizim otel kendisi yapıo )
2 k.k beyaz peynir
5 dilim tavuk jambon
4 bardak falan çay içtim hala daha içiorum

öğle ya biraz salata yerim ton balıklı ya da boş geçerim

akşam haşlanmış tavuk

Ve ayrıca ( amma çok yazıcak şeyim warmış:44: )
10 Aralık 2010 tartı gününün şampiyonu Berranurum olmuştur...
Arkadaşımızı tam anlamıyla tebrik edemedik.. Bence süperdi hafta da ki kilon az olmasına karşılık 1.1 gr çok başarılı buldum.. Canım çok çok tebrik ederim..

Az - çok bence hepimiz bişiler verik.. Veremeyenler zaten su topladığı için ya da regl dönemi yakın oldukları için veremediler.. Bu hafta daha bir sıkı aslılalım bence.. bakalım ilerki günlerde hedeflerimize ulaşabilecekmiyizzzz

Merhaba arkadaşlar. Bir müddettir bu topiği izliyorum. Başaran insanları görünce öyle hevesleniyorum ki Harikasınız. Ben de bugün bu diyete başlamış bulunuyorum. Beni de alın aranıza. En az 20 kilo vermem gerekiyor Düzenli bir şekilde yediklerimi yazmayı düşünüyorum. Destek olan herkese teşekkürler
Bu arada 80.3 kiloyum

Yediklerimi yazmaya başlayım
Kahvaltı:
Yarım simit 12
Peynir 0
5 adet yeşil zeytin 1
2 dilim salam 0
Biraz kahvaltılık ezme (Birimini bilemiyorum ne yazık ki)
Şekersiz çay 0

iki küçük kepçe 1 porsiyon yada orta boy kase ...bende bu cumaya kadar cok dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah tabii..dün falan feci yedim..

kızlar dikkat ettiyseniz ben hiç menü paylaşmıyorum.neden çünki paylaşılacak bir menüm olmadı hiç.kötü örnek olmaması hatta berbat örnek olmaması açısından paylaşmıyorum yaniböyle idare edin beni artık

Arkadaşlar bu arada sebze yemeklerini ölçülü olarak haftada 2 kez tüketmek istiyorum. Ama yemeğe soğan ve salça şart. 1 kuru soğan 10 birim. Salçanın da arkasını okudum ve karbonhidratının yüksek olduğunu gördüm Bütün bunları da hesaplayarak mı yemek yapacağız:44: Siz nasıl pişiriyorsunuz?

Canım oncelikle hoşgeldin ve kb rejimin hayırlı olsun.
Eger ekmek olayını dusuk tutarsan mesela hic yememek gibi, o zaman yemege koyulan soganın bi sorun teskil etmez. Bir de soyle dusun, 1 kg pazı yemegine 1 adet kuru sogan koyuyosun diyelim ki..Zaten pişince soganın da kb degeri dusuyor ayrıca senin o yemegin hepsini yeme gibi bir durumun yok..Yani 250 gr ancak yersin..O zaman da sogan cok etkilemez..
Salca olayına gelince ben salcasız hic yemek yapamam. En kotu huyum belki ama ben ekmek yemedigim icin onu salcadan alayım razıyım..Onun kb degerini hesaplayıp iyice agzımın tadını kacıramam..
Bu arada sabah simit yemişsin sanırıım ama sokak simidi olmasına dikkat et..Cunku pastane simidinde daha cok kb var..Bol şanslar..

Bugun yediklerimi yazıyorum kızlar.
Sabah tek yumurtadan peynirli omlet
Oglen peynirli kabak
Aksam da hamsi ve yesil soganlı salata yicem.

Peynirli kabak tarifi :
Kızlar belki biliyosunuzdur ama bizim rejim icin cok uygun ve cok lezzetli bir yemek oldugu icin yazmadan gecemicem
Kabakları iyice yıkayıp soymadan tuzlu suda yumusayıncaya kadar haslıyoruz. Fakat ezilicek kadar yumusamıycak tam kıvaminda olucak.
Sonra sudan cıkartıyoruz ve ortadan ikiye karnıyarıgı kestigimiz gibi yarıyoruz. içini bir kaşık yardımıyla alıyoruz. Zaten cok kolay cıkıyor ici.
Bir yerde beyaz peynir ve kasar peynir rendeliyoruz. Dereotu sevenler icin super bir seçim burda... Bir tane de yumurta koyup elimizle hepsini bulamac haline getiriyoruz. İçlerini dolduruyoruz bu kestigimiz gondol seklindeki kabakların ve ustunu pul biberle susluyoruz. cok az zeytinyagı gezdirip fırına veriyoruz. 15 dakka icinde hazır oluyor.
Cok lezzetli bir yemek ayrıca bir adet kabak da 4 var icine koydugumuz malzemeler neredeyse sıfıra yakın. Kesinlikle tavsiye ederim afiyet olsun hepinize:))

helinaslı kesinlikle yarın ya da bu akşam bu kabak olayını deniorum.. süpermiş!

Bu arada ne dicem tuz olayını bu diyette nasıl çözücem ben.. çünkü en büyük sorunum asla tuzsuz yiyemem acaba bu tuz mu engelliodur kilo vermemi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…