Merhaba arkadaşlar. Bir müddettir bu topiği izliyorum. Başaran insanları görünce öyle hevesleniyorum kiHarikasınız. Ben de bugün bu diyete başlamış bulunuyorum. Beni de alın aranıza. En az 20 kilo vermem gerekiyor Düzenli bir şekilde yediklerimi yazmayı düşünüyorum. Destek olan herkese teşekkürler
Bu arada 80.3 kiloyum
Bugun yediklerimi yazıyorum kızlar.
Sabah tek yumurtadan peynirli omlet
Oglen peynirli kabak
Aksam da hamsi ve yesil soganlı salata yicem.
Peynirli kabak tarifi :
Kızlar belki biliyosunuzdur ama bizim rejim icin cok uygun ve cok lezzetli bir yemek oldugu icin yazmadan gecemicem
Kabakları iyice yıkayıp soymadan tuzlu suda yumusayıncaya kadar haslıyoruz. Fakat ezilicek kadar yumusamıycak tam kıvaminda olucak.
Sonra sudan cıkartıyoruz ve ortadan ikiye karnıyarıgı kestigimiz gibi yarıyoruz. içini bir kaşık yardımıyla alıyoruz. Zaten cok kolay cıkıyor ici.
Bir yerde beyaz peynir ve kasar peynir rendeliyoruz. Dereotu sevenler icin super bir seçim burda... Bir tane de yumurta koyup elimizle hepsini bulamac haline getiriyoruz. İçlerini dolduruyoruz bu kestigimiz gondol seklindeki kabakların ve ustunu pul biberle susluyoruz. cok az zeytinyagı gezdirip fırına veriyoruz. 15 dakka icinde hazır oluyor.
Cok lezzetli bir yemek ayrıca bir adet kabak da 4 var icine koydugumuz malzemeler neredeyse sıfıra yakın. Kesinlikle tavsiye ederim afiyet olsun hepinize:))
Selam arkadaşlar, citcit09 hoşgeldin canım inşallah sende kg verirsin, helinciğim bende bu kabak olayını hemen yarın yapıyorum. şimdi çocukları almaya gidiyorum akşama yediklerimi paylaşırım arkadaşlar, bu arada ben bugün 2 si bir arada kahve içtim hatamı yaptım dersiniz.
Canım oncelikle hoşgeldin ve kb rejimin hayırlı olsun.
Eger ekmek olayını dusuk tutarsan mesela hic yememek gibi, o zaman yemege koyulan soganın bi sorun teskil etmez. Bir de soyle dusun, 1 kg pazı yemegine 1 adet kuru sogan koyuyosun diyelim ki..Zaten pişince soganın da kb degeri dusuyor ayrıca senin o yemegin hepsini yeme gibi bir durumun yok..Yani 250 gr ancak yersin..O zaman da sogan cok etkilemez..
Salca olayına gelince ben salcasız hic yemek yapamam. En kotu huyum belki ama ben ekmek yemedigim icin onu salcadan alayım razıyım..Onun kb degerini hesaplayıp iyice agzımın tadını kacıramam..
Bu arada sabah simit yemişsin sanırıım ama sokak simidi olmasına dikkat et..Cunku pastane simidinde daha cok kb var..Bol şanslar..
Hoşbulduk arkadaşlarTopik aktif olunca sorulara da hemen cevap geliyor ne güzel İnsan kendini güçlü hissediyor 20 kilo vermem lazım diye bunalıma giriyorum ama sonra yalnız olmadığımı anlıyorum Teşekkürler destek olan herkese
Benim de 20 kilo hedefim var!! Bakalım ilk kim ulaşıcak:)))
Hepimiz ulaşalım tabi de yarış yapmak da guzel bence..İnsanı gaza getiriyor bu site:))
canım bence cok kotu bisey yapmadın ikisi bir arada icmekle..Aman üçü bir arada içme..
Sonucta şeker yoksa sorun yok o kadar.Süt tozunda biraz kb var ama bir bardaktan birsey olmaz..
tamam ben onu anneme sölicem 5ibiryerde çayı o alıcak ve içmeye başlicam suyla hiç aram yok yaaaaaama onuda zoraki içicem artık.. benimde yaklaşık 15 kilo vermem lazım bakalım arkadaşlar işte böle destek olarak birbirimize cok iyi sonuçlar alıcaz İnşallah
şimdi bişey sorucam bana kızıcaksınız... :)
ay çekirdeğinin tadım marka olanının üzerinde 100 gramında 5.44 kb yazıyor.. bi paketi zaten 84 gram.. yesek olmaz mı yaaa
ppericim senle ben birbirimize çok benzios zaten kilo verme hızımız biilem nerdeyse aynı..ama zorakide olsa bu suları içmemizz lazım buna çok üsülüorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?