Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cuma arkadaslarim gelmisti ikramlar yaptim o gün yedigim gibi kalanlarida cumartesi yedim pazar günüde esimin cani piza istemis pizza ismarlayip yedik anlasildigi gibi üc gündür diet rezaletti cumaya dört gün var ben cumaya kadar sebze meyve ve corba yemek istiyorum cumadan sonra yilbasina iki hafta kaliyor bunu iyi degerlendirmem gerekiyor cumadan itibaren yediklerimi paylasirim

hosgeldin canim kolay gelsin

tarifin harika görünüyor yarin alisverise cikicam alip denemek istiyorum

Selam arkadaşlar, citcit09 hoşgeldin canım inşallah sende kg verirsin, helinciğim bende bu kabak olayını hemen yarın yapıyorum. şimdi çocukları almaya gidiyorum akşama yediklerimi paylaşırım arkadaşlar, bu arada ben bugün 2 si bir arada kahve içtim hatamı yaptım dersiniz.

Arkadaslar bende boyle bu diyete uygun degisik tarifler var.
Umarim afiyetle yersiniz, begendikten sonra yeni tarifleri veririm sizlere..

Arzuhelincim, tuz olayına gelince cnm yeteri kadar su icmedigin icin bence istedigin kadar kilo veremiyorsun. Ayrıca sana soyledigim besibiryerde cayı bence almalısın.
Ya eşim dikkat ediyo sadece ve 2 haftada bu çayı içtigi icin 5 kilo verdi. Rejim filan yapmıyor.
Yani tabiki erkekler kadınlara gore daha kolay kilo verir ama ben çayın cok etkisini goruyorum.
Gunde 2 litre en az su içersen de tuz kullanmanın bi zararı olacagını dusunmuyorum cnm..

Önemli olan hırs yapmak kızlar. İsteyip de başaramamak diye birşey yoktur bence..
Kesinkez başarırız..Ben hayatımda hic bu kadar hırslanmadım!! Çok istemek yeterli !!

canım bence cok kotu bisey yapmadın ikisi bir arada icmekle..Aman üçü bir arada içme..
Sonucta şeker yoksa sorun yok o kadar.Süt tozunda biraz kb var ama bir bardaktan birsey olmaz..

Ah canım çok teşekkür ederim. Çok mantıklı yazdıkların. İçime su serptin Simiti de söylediğin iyi oldu

Hoşbulduk arkadaşlar Topik aktif olunca sorulara da hemen cevap geliyor ne güzel İnsan kendini güçlü hissediyor 20 kilo vermem lazım diye bunalıma giriyorum ama sonra yalnız olmadığımı anlıyorum Teşekkürler destek olan herkese

Benim de 20 kilo hedefim var!! Bakalım ilk kim ulaşıcak:)))
Hepimiz ulaşalım tabi de yarış yapmak da guzel bence..İnsanı gaza getiriyor bu site:))

Benim de 20 kilo hedefim var!! Bakalım ilk kim ulaşıcak:)))
Hepimiz ulaşalım tabi de yarış yapmak da guzel bence..İnsanı gaza getiriyor bu site:))

benimde 20 sayilir bu paylasimlar ve destekler sayesinde hepimiz fazlaliklarimizdan kurtulucaz bundan eminim bana bu sekilde zevkli geliyor

tamam ben onu anneme sölicem 5ibiryerde çayı o alıcak ve içmeye başlicam suyla hiç aram yok yaaaaa ama onuda zoraki içicem artık.. benimde yaklaşık 15 kilo vermem lazım bakalım arkadaşlar işte böle destek olarak birbirimize cok iyi sonuçlar alıcaz İnşallah

canım bence cok kotu bisey yapmadın ikisi bir arada icmekle..Aman üçü bir arada içme..
Sonucta şeker yoksa sorun yok o kadar.Süt tozunda biraz kb var ama bir bardaktan birsey olmaz..

cevabın için teşekkür ederim canım ben birde şu beşibir yerde çayını soracaktım sallama çaymı yoksa kendinmi demliyorsun. ben bir ara kullanmıştim ama demlemeye sonra üşenmiştim. bekleyen bitki çaylarını içemiyorumda.
Arzuhelin sağol valla sayende topik canlandı.

Son düzenleme:
şimdi bişey sorucam bana kızıcaksınız... :)

ay çekirdeğinin tadım marka olanının üzerinde 100 gramında 5.44 kb yazıyor.. bi paketi zaten 84 gram.. yesek olmaz mı yaaa

benimde suyla aram hic iyi degil hic icmiyorum desem yeri yani ictigim cay ve arada zero su ihtiyacimi karsiliyorki hic susamiyorum

masumumm ne demek yaa... ben bu siteyi acaip seviorum girmediğimde eksiklik hissediorum kim ne demiş ne yapmış ne yemiş diye yeter ki iletişim halinde olalım valla çünkü bu zaten ilgi gören bir diyet hem yeni gelen arkadaşlara yardımcı oluorum hem dostluklar ediniyoruz ben keyif alıorum yani..

bu arada kısmayın ama çekirdeği ciddi sordum çok istio canımmm

şimdi bişey sorucam bana kızıcaksınız... :)

ay çekirdeğinin tadım marka olanının üzerinde 100 gramında 5.44 kb yazıyor.. bi paketi zaten 84 gram.. yesek olmaz mı yaaa

kb olarak degerlendirirsek yenebilceklerin arasinda görünüyorda yenmesi halinde sonucu ne olur bilmiyorum kasardada 1 kb var ama gecmis sayfada bir arkadas fazla yemeyin tarti sevmiyor demisti

Son düzenleme:
ppericim senle ben birbirimize çok benzios zaten kilo verme hızımız biilem nerdeyse aynı.. ama zorakide olsa bu suları içmemizz lazım buna çok üsülüorumm

ppericim senle ben birbirimize çok benzios zaten kilo verme hızımız biilem nerdeyse aynı.. ama zorakide olsa bu suları içmemizz lazım buna çok üsülüorumm

haklisin canim beslenme seklimiz ve kaplubag hiziyla kilo vermemiz bile benziyor bunun tek sebebi su gibi görünüyor kendimizi su icmeye zorlamakta yarar var :44:

Arkadaslar besibiryerde cay butun aktarlarda satılıyor! Cok da pahalı degil, ayrıca kaynamış suyun icine atıyosun ve 10 dakka sonra süzüp iciyosun! Cok kolay aslında hem gunde 3 kere hem de yemeklerden 1 saat once iciyosun.
Bu cay sayesinde hic karnım acıkmıyo yemin ederim arkadaslarım! Oyle canım cekirdek filan cekmiyor!
Bence yeme ay cekirdegi cunku tuzlu. Bos yere tuz alma vucuduna zaten su icemiyorum diyosun..
Ama gene de sen bilirsin! Mesela bitter cikolata da yenebilio bir kucuk parca..En azından tuz yok icinde onu tercih et daha iyi..
Ben cok memnunum bu topicten..Ayrıca bana Aslı derseniz sevinirim! Cunku adım Aslı :))
Optum herkese afiyet olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…