Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Su icmeye baslarsanız zorlada olsa bi sure sonra kendiliginden susamaya baslıcaksınız! Vucud isteyecek..Cok daha rahat iciceksiniz! Bu sekersiz cay icmeye alışmak gibi. Mesela ben 5 senedir sekersiz iciyorum çayı şuanda seker atsam midem kotu olur..Yani önemli olan vucudunuzu alıştırmak!!
Ayrıca butun diyetisyenler soyler kiloyu idrar atarak verebilirsiniz buyuk tuvaletle degil diye..Yani iki gune bir de tuvalete gitseniz gunde 10 kere idrara çıkmak kilo vermeniz icin yeterli!

kizlar topic ne güzel canlanmis böyleeee

bende bugünden itibaren düzenli olarak menülerimi yazmaya basliyorum

hafta sonu kuzenimdeydim o yüzden sagolsun iyi bakti bana:)

sabah: 2 dilim uno light = 15 kb
peynir= 1 (ama cok azdi)
Kasar peynirli omlet= buna 3 vermek istiyorum
aslinda sabahlari karbonhidrat ve proteini karistirmamak adina omlet tarzi seyler yemiyordum ama kuzenim yapinca kiramadim
aksam: tavuk döner = 5 Kb
yogurt = 7kb
suyu cok icemedim suan daha 1litre bile olmadi ama yatana kadar 1.5 olur
toplamda 31 etti kizlar

aslicim cok haklisin vücudu alistirmak gerekiyor bende 20 senedir cay ve kahvemde seker kullanmam sadece türk kahvesini tatlindiriciyla icerim insallah su icmeyede zorlucam kendimi:44: hatta bir dietisyen demistiki siz evinizi nasil temiz su ile temizliyorsaniz vücudunuzuda bol su icerek temizliceksiniz demisti bunu bilincindeyim fakat icemiyorum aliskanlik meselesi insallah bu aliskanligida en kisa sürede edinmek istiyorum

Bende bardakla içemiyorum suyu ama şu en küçük su şişeleri varya onlarla 4 tane falan içiyorum oda toplamda 2 litre yapıyor ama bu aralar hava soğuk olunca bende zor içiyorum doğrusu.
Kızlar ben dün akşam çayın yanında 2 tane çikolata kaplı bisküvi yedim, birde eşime diyorumki ben hiç tatlı yemiyorumya vücudun ihtiyacı vardır, eşimde güldü ama neden güldüğünü söylemedi bence kendini kandırıyorsun diye güldü herhalde. ama ne yapayım zaten küçüklerdi.
neyse uzun oldu ben yediklerimi yazayım.

sabah sahanda yumurta
yarım salatalık
2-3 çatal peynir
2 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle 2 hamburger köfte
2 kaşık yoğurt

ara 2si birarada nescafe

akşam tavuk but haşlama

2 kaşık makarna (Sossuz) ama halâ açım neden ki

aldım kupamıı teşekkürler ediyorummm

arkadaşlara herkese teşekkür ediyorum ve bu haftada birinci olacagımın sinyallerini şimdiden veriyorumm

ya sitedemi sorun var yoksa bendemi bilmiyorum ya akşamaka kadar 5kere girdim ve bu sayfaların hiç birini göstermiodu:84: bende söylenip durdum nedn kimse yazmıo die sitede galiba bi problem var. herkes cok aktif maşşallah yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz inşalla hep beraber yılmadan azimle verecegiz kilolarımıızıı ben suanda yeşil çayımı içiyorumm birazdanda sporumu yapıcamm

stepper ım var benim ( yanlış yazmış olabiirim ) bacaklarımı süper inceletti cok memnunum basen ve baldır problemi olan arkadaşlara tavsiye ediyorum kızlar 10 dakkada su gibi terletiyo

Bide söleyim cumaya kadar yazılarıma hep bi tane kupa ekleyeceğim kii birinligim unutulmasınn aylincim canım teşekkürlerr

bugün kendi rekorumu kırdım benim için büyük bir başarı az yedim
menümü yazıyorum
öğlene yakın
tavuk köfte 5
salata 9
arada
bir dilim uno ligh 8
peynir az 0.5
salam bir dilim 0.5
akşam 2 kaşık patlıcan 5 desem
yarım kase yoğurt 4
havuç salata 9
cayın yanındada yaptığım pastanın 1 kaşık kadar krem şantisinden arakladım 9 desek bilmiyorum kaç oluduğunu
50 oluyo toplamda ama buda benim rekorum kendi kendimi teselli ediyorum işte
sabah elma sirkeli su içtim yatarkende içicem bide 2 lt ılık su gn boyu byeee

bende yeniden başlamak istiyorum ama tavuktan tiksindim biraz.
kilom normal baskülde 95 dijitalde 98
çook dağıldım yaa.
fotolarıma baktım da çok fena görünüyorum.
sabah başlayayım bende
bu hafta cuma beni de alın 98 i baz alalım kiloda ok kızlar.

Dijitalle, normal baskül bu kadar fark ediyormu canım ya ben hep dijitalle tartılıyorum birde normal baskülle tartılayım bakalım kaç çıkacak.

moralini bozmak istemem ama digital tartiyi baz al ben ilk digital baskül aldigimda dogrulugunu kanitlamak icin birkac birsey tarttim ve paket üzerinde yazan agirliklarla karsilastirdim tam cikiyordu onun icin digital basküller tam dogru tartiyor

merhabalar
dün nete giremedim , ama bugün yazayım hafta sonu nasıl rejimi katlediğimi. Neyse yazmayım amaç burada birbirimize örnek olmak kötü örnek olmayayım. Hafta başı itibariyle yine yeniden başladım . Sabahları kornflex yiyorum karbonhidratı çok gibi geliyor ama hiç vaktim olmuyor kahvaltı hazırlamaya.
Burada kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim bu hafta daha iyi olur inşallah.

arkadaşarımm günaydınnn..

dün ne yazık ki dayanamadım ve yedimm ama kimseye tavsiye etmiorum.. çünkü merakımdan tartıldım ki beni biliosunuz mütemadiyen tartılıorum 80.3 çıktım tabi bu sadece çekirdek değil haftasonu yediklerimde çıkıodur.. neyse moralimi bozmamaya çalışarak sabah yediklerimi yazayım..

2 dilim uno light denge kızartılmış 11 kb ( kızartılmadanda 15 zaten)
2 k.k beyaz peynir 1 kb
Küçük bir parça tavuk ( nie yedim onu bilmiorum hergün yediğim halde sabah canım çekti ) onu biraz zaytinyağı koyarak tavada pişirmiştim ondan 5 kb diorum kendimce..
öğleni boş geçerim sanırım ya da bir parça haşlanmış tavuk göğsü yerim.. 0 kb
akşam ne yiyeceğimi tam bilemiorum

bugün tam 3 litre su içicem şişeleri aldım 1.5 lt lik

çekirdek yediğin için mi böle diyosun.iyi de çekirdeğin karbonu çok az.ama oturup 3-5 paket yediysen bilemicem

canım benim yazdım senide.. hiç takma kafanı gidivericek bütün kilolar

Arkadaşlar çokkk mutluyuuuuuuuuuummmmmmmm:87::87: Diyete dün başlamış biri olarak 1.2 kilo vermişim Ben aşırı karbonhidrat tüketen biriydim. Hamur işleri, pilavlar, makarnalar falan. Demek ki protein almaya başladığımda vücudum hızlı bir tepki verdi. Her zaman böyle olmaz muhtemelen. Ama harika bir başlangıç ve motivasyon oldu Dün yediklerimi yazmıştım. Akşam öğününde ızgara tavuk kanat ve salata tükettim. Hatta kaçamak yapıp 2 tablet çikolata bile yedim Yatarken de 1 büyük bardak sütümü içip öyle yattım.Buna rağmen haftalardır inatla değişmeyen kilom ilk defa bu sabah değişti Demek vücudum proteiiiiiiinn diye haykırıyormuş.

Bugün geç kalktım ve kahvaltı ile öğle yemeği birleşti gibi bir şey oldu.
Yediklerim:
1dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yumurtalı omlet (içinde birazcık süt var)
Peynir
5 adet yeşil zeytin
Şekersiz çay
Kahvaltılık ezme

Akşam ızgara köfte ve salata yiyeceğim. Ama akşam yemeğini 7 gibi falan yediğimizden çok acıkırsam 1 kase tarhana çorbası içebilirim belki:97: Bu arada ben çalışmıyorum ve hiç hareketim yok. Bebeğim olmadığından sorumluluğum da yok. Acaba koşu bandında her gün 20-25 dakika yürüsem bir zararı olur mu diyetle birlikte:44: Yakında damarlarım tıkanacak diye korkuyorum vallahi En yakın zamanda şu beşi bir yerde çayını da almalıyım.

sabah
kızıma normal ekmekle yaptığım tostun kenarları 7
bir dilim uno ligh ekmek 7,5
peynir 1
öğlen
bir tabak salata nar ekşili 8
haşlama tavuk but 0
ikindi
salam 1
zeytin1
akşam yemeyi düşündüklerim
pazı yemeği (ıspanak 6 mış bunda pirinçte yok bendebuna)5 veriyorum
az yoğurt 5
bir dilim uno light 7.5

43 ediyo ama ben bunu 50 yaparım yine dayanamam 7 puanlık salata yerim acıkınca
ayrıca bişey sorcam nar ekşisinde kh varmı???????????ben salataya cok döküyorum yağ kullanmıyorum birazda tavuk parcalıyorum nefisss oluyo

Seberra ben de salatamı nar ekşili seviyorum. Zeytinyağı da koyuyorum puanı yok diye. Bence bu tarz detaylara takılmamak gerekiyor. Ben de bir ara her şeyi mi hesaplayacağız diye sormuştum. Sonuçta yemeğe koyulan salça ve soğanda da bolca kb var. Ama ikisi olmadan yemek de olmuyor maalesef. Ben bunlara aldırmamaya karar verdim. Bence bunların dışında listeye tam uyarsak yine de kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…