Çok çabuk su koyuverdin cnm yaaa..ne guzel hemen kilo verdim diyodun..
Bence verdigin kiloları haftada bir tickerfactoryden duzelt cunku baska turlu dogru olmaz..
Bir avuc lokum 3 gunluk kb degerine bedel cunku cnmm.
Neyse afiyet olsun tabi gene de..:))
selam kizlar :) nekadar canlanmis topikkkk ya eskiden girince sadece 1sayfa okuyodum simdiiii baya bi sohbet ediliyo ne güzel ya :) ben yediklerimi paylasmiyorm cünkü artik kendimde yazmiyorm not etmiyorm cok dikkat ediyorm yazmak beni bunaltiyormus meger bunu anladim ama sayiyorum aldigim kblerimi 15kbyi gecmiyordur eminim..su konusunda kesinlikle su icmeden insan kilo veremez bir zaman sonra illa kilo verme duracak o yüzden hep su icmek lazim..berracim bu haftada birinci olacagini düsünüyormussun amaaaaa hiiiiiic sanmiyorm cünkü bu haftanin birincisi ben olacam eminimmm üzgünüm canimsporada basladim azicik ben..evde yürüme bandim vardi ama yapmiyordum berra gaza getirdi beni :) yapiyorum artik..ve yürümeye erindigim yollarida yürüyorum..cok heyecanliyim bakalim cuma günü ne olacak :))
Selam arkadaslar;
Bugun ancak girmeye firsat buldum cunku aylik toplantimiz vardi arkadaslarla..
Ilk defa rejimimi bozdum ve cok kotu hissediyorum kendimi..
Ayda birgun bozucam uzulmiycem diyodum ama bakalim nolcak..
Sabah kahvalti etmedim oglen yicez cok diye..
Ama aksam da yemiyorum simdik hicbirsey..
Ancak oglen yediklerimi affettirir diye dusunuyorum..
Yatana kadar da deli gibi su icicem simdi..
Insallah arti kilo olarak gelmemistir bugun yediklerim!
Simdi cumaya kadar olum rejimi yapicam ancak boyle iyi hissedicem sanirim kendimi..
Herkese kolay gelsin kizlar!!
Arzuhelincim su icebildin mi 3 litre merak ettim??
Hergun denetliyim istersen ben seni su icme konusunda :))
selam kizlar :) nekadar canlanmis topikkkk ya eskiden girince sadece 1sayfa okuyodum simdiiii baya bi sohbet ediliyo ne güzel ya :) ben yediklerimi paylasmiyorm cünkü artik kendimde yazmiyorm not etmiyorm cok dikkat ediyorm yazmak beni bunaltiyormus meger bunu anladim ama sayiyorum aldigim kblerimi 15kbyi gecmiyordur eminim..su konusunda kesinlikle su icmeden insan kilo veremez bir zaman sonra illa kilo verme duracak o yüzden hep su icmek lazim..berracim bu haftada birinci olacagini düsünüyormussun amaaaaa hiiiiiic sanmiyorm cünkü bu haftanin birincisi ben olacam eminimmm üzgünüm canimsporada basladim azicik ben..evde yürüme bandim vardi ama yapmiyordum berra gaza getirdi beni :) yapiyorum artik..ve yürümeye erindigim yollarida yürüyorum..cok heyecanliyim bakalim cuma günü ne olacak :))
aslıcım bu arada canımm bakk öle olum diyeti falan filan deme ben çok üzülürum bunca zaman zaten bu kilolarla yaşadık hemen gitmesini beklemek kendimizi çok kasmak bence sankıncalı.. tabiki sen çok düzgün yapıosun bunu 1 kere bozmakta hakkın olsun nasıl olsa tartı artıyı bile gösterse o vücudunda kalmayacak.. o yüzden bitanemm bence sakın bozma moralini ben bu hafta tartı listesine sanırım yine giremicem çünkü hafta sonu aldıklarımı yeni yeni veriorum
Ama olsun acelem yok sakin sakin gidebilirim yeterki takılıp kalmayayım şu kiloda 79.7 ölece durdu 2 hafta olcak yükselio ama azalmıyoooama suç benim yapcak bişe yokkk
Günaydın diyet arkadaşlarım
sabah yine kornfleks ve süt , öğle şimdi yemek listesine baktım mercimek çorbası içsemmi bilmiyorum,
karnabahar kızartma yoğurtlu herhalde 12 kbh olur gibi pilav yemiycemsüpangile bilmiyorum
nasıl sürcek bu diyet bilemiyorum hep bana kasıtlı yapılmış gibi liste
ben bir koli yumurta alıp en iyisi haşlayıp haşlayıp yiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?