benim bugün dünden iyi gidiyor dün cok fena tatli krizim tutmustu ama allahtan bügün yok
Kizlar gunaydin hepinize!
Istanbulda cok karanlik bir gun..Ama tam rejim havasi..Havalar duzelene kadar versek kilolari super olucak!
Bu havada insanin ztn yemek yiyesi gelmez :))
Sabah kahvaltisinda
1 adet kati yumurta 5 adet yesil zeytin
Canim biliyorum benim de oyle kapali havalarda daha cok yiyesim gelir, sadece aksine kendimi ve sizi inandirmaya calisiyorum. Kendimce motivasyon iste bu da..keşke dediğin gibi olsa benim böyle havalarda daha çok yiyesim geliyo hava çok soğuk çıkılmıyo çocukla biryere evde tüm gün tok olsam bile yiyesim geliyyohelincim senin boyun kaç kilolarımız yakında merak ettim hedefin 55 senin ben onu rüyamda bile göremem sanırım ..
bu arada bir tanede yumurta yedim sabah onu yazmamışım..
Pperiiicimmm nerdesin canım ???? dünde yoktunnn?
Diyetler iyi gitmiyor maalesef. Bendeki moral-motivasyon gitti
Ben evlendikten sonra bu kilolara ciktigim icin cok ters gelio bana..5 yildir kilolarla bogusuyorum. Eskiden cok zayif oldugum icin koca bi dolap kiyafetim var. Hicbirini vermeye kiyamadim..Iyiki vermemisim cunku hepsini giymek istiyorum..Hic bir rejimde bu kadar hirs yapmamistim. Artik fotograf cektirmekten kacmak istemiyorum. Hep oglumun fotograflarinda benim kafam var :)) Kucagima alip dogru duzgun bi foto cektiremiyorum. Cunku biliyorum igrenc gorunucem foto da...
Neyse olum rejimi demiyelim ama cok gaz bir rejim icinde oldugum kesin!
Hepiniz oylesiniz bu da beni daha cok motive ediyor!
Ilk defa bir yere para vermeden rejim yapiyorum en cok buna mutlu oluyorum! Verdigim diyetisyen ve zayiflama merkezleri paralari kim bilir kac para..
Bu arada su icme olayina gelince, emin ol birakmazsan ve bu gazla su icersen super iyi hissediceksin kendini..Ayrica icmedigin zaman kendini suclu hisset bence bundan sonra ve sakin birakma tatlim!! Usenme ve ilac niyetine ic kesinlikle..Her tuvalete gittiginde bir 50 grm verdigini hayal et ve daha cok ic :))
Hadi kolay gelsin sekerimmm
Helinasli seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdaydım. 3 yıl önce 50 kiloydum. Şimdi 80 sınırlarındaBen de fotoğraflardan kaçıyorum. Hatta inan bana markete bile gitmek istemiyorum Öyle soğudum her şeyden. Artık bu yaz her şeye yeniden başlamak istiyorum. Her şeyden önce ruh sağlığım için gerekli bu Şimdi böyleyim diyorum. Birkaç sene içinde bebeğim olunca ne hale geleceğim kimbilir Eşime bile soğuk davranıyorum kendimi çirkin hissettiğim için. Onu büsbütün uzaklaştırmaktan korkuyorum ama bu halde bir şey yapmak içimden gelmiyor Öyle dertliyim ki.. Ne olur bu kez işe yarasın diye dua ediyorum:26:
Arzuhelincim su olayin super! Gercekten kendini astin helal olsun sana..Ama devam et, biliyosun ki iki gun su icmenin hic bir anlami yok. Her gun duzenli yaparsan faydasini goruceksin!
Yediklerini takdir ettim ama sanki sebzeden cok uzak kaldin gibi geldi..
Kabak tarifi vermistim yaptin mi? Super iyi hissediyor insan kendini sebzeyi de yiyince..Hem de tok tutuyor..
Hadi kolay gelsin hepinize bakalim..
Canim biliyorum benim de oyle kapali havalarda daha cok yiyesim gelir, sadece aksine kendimi ve sizi inandirmaya calisiyorum. Kendimce motivasyon iste bu da..
Benim boyum 162 filan..Ama hedeflerin buyuk olmazsa ulasmak ayni tadi vermez..
Ben biliyorum simdi 65 kg ya inmeyi hedeflesem 68 filan olunca simarip bozucam.
O yuzden 55 hedefliyorum ve 58 civarinda simarmayi hedefliyorum.
Ben senin yerinde olsam ulasmak istedigim kiloyu uzaklastirirdim ve uzun sureli ve rejim planlardim cnm..Gene de tabiki sen bilirsin tatlim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?