ya kizlar ben dün yediklerimi yazamadim ama kahvaltim genelde ayni geciyo öglen ve aksam tavuk yedim muhtemelen 40 olmustur cünkü aralarda bir bisküvi felan atistiriyorum
bugünde oruc tuttum o yüzden sabah bisi yemedim aksam da tavuk ve kücük salata yani toplamda simdilik 5-10 civari arasinda gidip geliom fakat benim canim cok kötü kazandibi istiyor kac gündür(
Arkadaslar bu site beni delirticek sonunda..
Yazıyorum yazıyorum yazdıklarım gitmiyor!
İnsallah bu yazdıgımı yollayabilirim. Zaten görüyorsanız yollamışım demektir :))
Yok mu benim gibi sorun yaşayan yaa.
Neyse bugun oglen ve aksam yediklerim
Sebzeli tavuk yemegi yapmıştım, içinde mantar, kırmızı biber filan vardı. Yanında yeşil salata yedim
Akşam yemegi olarak da kabak yemegi yedim o kadar.
Arkadaslar yarın tartılma günü ama benim hiç umudum yok cunku adetin 3. gunu olucak ve hala şişlik var farkındayım..
Pazar gunu tartılıp aradaki farkı sölicem bi daha sizlere insallah..
Verdigime eminim aslında ama bakalım..
55 kg bekle beni geliyorummmmmm..
Arkadaşlar ben bugün ilk kaçamağı daha kahvaltıda yaptım ve hamurişi yedim hemde 2 tane ye yakın yarın ben diyete başlıyalı tam 2 ay olacak ama sonuç tam bir fiyasko, acaba günlük 2 öğün yiyorum ondanmı, çok hareketsizim ondanmı bilemiyorum, tabi kaçamakları hiç saymıyorum ama bir yerde hata yapıyorum kızlar, psikolojik olarakta hiç iyi değilim. Ne yapabilirim bir fikriniz var mı?
Canım aslında 2 ay icin 7 kilo az degil..Sen butun kiloları bu rejimle mi verdin yoksa baska bir rejim yaptın mı? Bence haftada 1 kilo zaten önerilen..Bu demektir ki uzun zamanda almazsın kiloları cunku vucudun yavas yavas veriyor..Bence tekrar kazan hırsını ve devam et cnm..
Belki de menunu degiştirmen gerek..Yeni tarifler bulup canlandırman lazım yediklerini..
Kacamak olayına gelince, ben bir gun yaptım 3 hafta icinde ve cok kotu hissettim kendimi...
Cunku aslında yapılan kacamak kendini kandırmaktan baska birsey degil..Cok kolay kilo alınıyor ama cok da zor veriliyor ne yazık ki...o yuzden bir gunde yapılan kacımak butun hafta yemek yemesen bile onu etkileyebiliyor..Bu yuzden bence tartıda cıkacagın dusuk kiloları hayal edip hamurişlerini terk et cnmm...
ya bende çok hareketsizim yani hareketsiz olmak zorundayım çocuk elimi ayağımı bağlıyo..ayrıca bende malisef aşure yedim çok büyük bir kh deposu ..bunu bir haftada eritemem sanırım off olmuyo işte bu hafta sıkı tutcam dedim sadece 2 gün 50 de kalabildim benden ne köy olur ne kasaba eşimde dalga geçmeye başladı "bak kızıma annen çok kararlı bayada kilo vermiş " diye dalga geçiyo sadece 2 kilo gitti..3 yaşındaki kızım annneee senin göbenn böyüükk diyo banaahhh nerde ben 2 ayda 7 kilo versem göbeekk atarım bide helva yapar komşulara dağıtırım..
günaydin kizlarrrrr :) ise gitmeden zamanim oldu hemen girip kilo bildirimi yapayim dedim gecen hafta 98.7kg olmustum biraktim yani bozdum geri 99.2kgya ciktim bugün tam 96kg yani 3.2kg verdim ama topige göre 2.7kg cünkü listede 98.7kg gösteriyorum...cok güzel vermisim okadar mutluyumki bi anlik cikolata zevki beni bukadar mutlu etmiyormus onu anladim asla bozmayacam asla..nisanlimla iddaaaya girdik 15kilo demisti hedefime 12kg kaldi :) tabi dahada vermek istiyorum yani simdilik o kiloya inmeliyim :)herkese basarilar diliyorum insallah haftayada vermis oluruz... berracimaa burdanda tesekkür ediyorum o olmasa ben baslayamicaktim
çok mutluyum 74,1 çıktım hatta iki üç kez tartılldım tekinde 73,8 tekinde 73,9tekinde 74,1 çıktım ben yüksek olanı baz alyorum ..salak kafam dün aşure yedim bunun acısı çıkar bi kaç güne ..ama kabızlık sorunu varsa kilo verilmiyo buna inandım sabah akşam sirkeli su içiyorum bu soruunu cözdüm gibbi bide su içmezdim en az 2 lt içiyorum bunların faydası oldu bence çünkü topu topu 2 gün 50 de kaldım diğer günler üstündeydim..
İlk olarak seni canı gönülden tüm içtenliğimle tebrik ediorum masalcım.. bence bu mükemmel ötesi bir başarı ve ben sana zaten çok inanıodum. Bu hafta yiğne bozmadan bu hırsla devam edersen haftaya cuma 92 falan olursun düşünebilioo musunnbitanem gerçekten bu sefer senden bu rejimi bozmayacağına dair çok olumlu enerji alıorum dewam ett...
daha şimdiden rahatlıkla yazabiliorummmm..
haftanın şampiyonuuuuuuuuuuuuuuuuuu MAAAAAASAAAALLLL91
İlk olarak seni canı gönülden tüm içtenliğimle tebrik ediorum masalcım.. bence bu mükemmel ötesi bir başarı ve ben sana zaten çok inanıodum. Bu hafta yiğne bozmadan bu hırsla devam edersen haftaya cuma 92 falan olursun düşünebilioo musunnbitanem gerçekten bu sefer senden bu rejimi bozmayacağına dair çok olumlu enerji alıorum dewam ett...
daha şimdiden rahatlıkla yazabiliorummmm..
haftanın şampiyonuuuuuuuuuuuuuuuuuu MAAAAAASAAAALLLL91
Arkadaşlar ben bugün ilk kaçamağı daha kahvaltıda yaptım ve hamurişi yedim hemde 2 tane ye yakın yarın ben diyete başlıyalı tam 2 ay olacak ama sonuç tam bir fiyasko, acaba günlük 2 öğün yiyorum ondanmı, çok hareketsizim ondanmı bilemiyorum, tabi kaçamakları hiç saymıyorum ama bir yerde hata yapıyorum kızlar, psikolojik olarakta hiç iyi değilim. Ne yapabilirim bir fikriniz var mı?
Kizlar mutlu bir gune uyandim cunku bu sekilde bir sonuc beklemiyordum.
Adetimin 3. gunu oldugu halde bu sabah tartida 73.2 ciktim.
Yani 800 gr vermisim ama ben eminim hala sislik var vucudumda..
Neyse benim icin super bir basari bu gene de..Toplam 3 haftada 4.8 kg vermis oldum..
Hep boyle gitse keske..Hic kacamaksiz super bir gun daha gecirmeniz dilegiyle kizlaaaarrrr...
Besi bir yerdeye baslamayanlar bence hata ediyosnuz ama neyse....Benim bu kadar kisa surede bu kiloyu vermem imkansizdi cunku..Kesin faydasi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?