Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

masal91 arkadaşım tebrik ederim. 3,2 kilo ne kalmışki böyle giderse 3-4 haftada 12 kg gider. Büyük başarıları görünce dahada gaza geliyorum.

Süpersiniz kızlar

Aslıcım bende iki tane çocuk var biri 5 yaşında diğeri 15 aylık. Oğluma hamileyken çok kilo almıştım kalan kiloları tam verdim 40 beden kıyafetler aldım derken tekrar hamile kaldım.Tabiki şimdi onlara giremiyorum .

İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşüp güzel güzel fotoğraflar çektiririz.

Aslıcımmmm canımm benim motivasyonun ve ilgin için sana teşekkür ediorum.. hep ve her an destekliosun beni ve herkesi çok saol bitanem.. ama haftasonu hep dışarda eğlence mekanlarında olduğum için çünkü eğlenebildiğim tek gün cuma ve cumartesi mecbur oluo kaçamaklarım.. rakı balık yapıcaz mesela cumartesi günü ama elimden geldiğince o gün gündüz 0 kb alıcam ve bi şekilde onu telefi edicem geçen haftasonu gibi olmaz umarım ama bu hafta cuma 77 leri görüceğime inanıorum.. bi su çayı bulabilsemmm.. yazmıştım sana adı var mı bunun? sadece 5i bir yerde mi dicem ya başka şey verirse??*

bence çok iyi gidiosun gülaycım.. böle dewam etmelisin.. bebişin olduğu halde bak ne güzel kilolar veriosun.. haftaya daha yüksek bekliorummm verdiğin kilo miktarını.. üzülme yine bi kaç ayda 40 bedenlere inersin inşallaahh

Canim benim cayin adi bu zaten..besibiryerde..Baska adi yok..Zaten inan bana butun aktarlar biliyor..
Gecen hafta cuma gecesi ben de raki balik yaptim arzucum ve inan bana hic ama hic bozmadim..Cunku zaten benim bu kb rejimini secme sebebim arada bir alkol almami engellemesini istememem...Raki ztn serbest icebiliyorsun..Yaninda balik salata peynir kalamar karides bunlarin hepsini istedigin kadar yiyebilirsin..Ben kesinlikle yedim ve hicbisey olmadi..Ama onemli olan o ortamda kizarmis ekmegi yememen..Ama bizim rejim inan bana gece disari cikmaya engel degil..Ben de cikiyorum hatta disari cikmasam da arkadaslar bize geliyor ve tabi saraplar filan aciliyor..Onemli olan yediklerin ve kesinlikle bira icmemen...Raki veya saraptan bisey olmaz..Lutfen bozma bak disari cikma ugruna..Bak soyle dusun bence kilo verdikten sonra mini elbiselerle disari cikabilicez..Bu halde cikarken giydiklerine bak ve rejimini bosvermee..Yok orami kapatayim yok burami kapatayim gorunmesin derken giyinmekten bile nefret eder oldum..Neyse iyi eglenceler ama bak sonra pisman olmamak icin lutfen bozmaa...

Ah ah insallah bende de hemen oyle olmaz..Bende ikinci cocugu istiyorum ama hemen degil..Bi zayiflayip bir sene oyle kaldiktan sonra istiyorum..Ama tabi kilo verir vermez hemen gaza gelip cocuk da yapabilirim belli olmaz..Ahh ben de 38 beden dunyalar kadar kiyafet var..Hepsimi dolabimda eskiyo...Neyse sonucta hepbirlikte vericez..Bak onemli olan gaza gelmek!!! Bu cok onemli..

Arkadaşlar merhaba önce kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Masalcım senin adına çok sevindim. bende tartıldım ve 72 kg.yum. yani geçen haftaya göre 1 kg.vermiş görünüyorum kızlar ee bu kadar kaçamağa bence iyi bir sonuç. şu an çıkmam lazım.akşama menünüm yazarım.

Ben de bugunku menumu yazayim
Sabah kahvaltida
tek yumurtadan omlet
5 adet yesil zeytin
Oglen
Patlican oturtma
Kereviz salatasi

Henuz aksami planlayamadim..:))

masumumm canımm bak ne güzel kilo vermişsin 1 kilo o kadar kaçamağa az mı sanıosun senin adına çok sevindimm bitanemmm oleyyyyyyy:87:

aslıcımm.. yani ben eğer gidersem rakı balığa rakı zaten serbest ızgara balık yerim, 2 parça peynir yerim, haydari yerim, patlıcan salatası ve birazda ezme ya da amerikan yerim ee bunları yiyince bozmuş olucam azda olsa hee bi de midye tavaya dayanamammmm ama eğer bütün gün 0 kb de kalırsam sanırım çok etkilemez diorumm ne diosun..

hee bu arada patlıcan oturtma diosun o yağda kızartılarak yapılmıo mu yapılmıosa nasıl yapıosun ben korkumdan yiyemiorum çok özledim.. bi de kokoreç olayına ne diosun pperi ile biz fazla yoktur dioruz ama bazı sakatatlarda cok kb var die okumuştum ben senin bilgin var mı? çayı annem halledemedi bugün yine gidiyor bende arkadaşıma söledim o alıcak artık su çaya başlamak istiorumm..

Canim ben simdi bakiyorum sakatat da cok yok..Yani ayni diger etler gibi bu yuzden kokorec bence cok dusuk..Mesela ciger bobrek dil bunlarda ayni diger etler gibi olduguna gore bagirsak da aynidir..Hicbir farki yok cunku..
Ayrica patlicanin yagda kizarmasi bence hic sorun degil..Bizim olayimiz yag degil cunku. Gayet rahat bir sekilde yiyebilirsin kizarmis patlican..Ama ben firinliyorum daha saglikli olsun diye..Azcik yag surup patlicanlara firina atiyorum. Orda kizartiyorum..Hic sorun yok yani..Kiyma desen serbest..Bence afiyetle yenecek bir yemek tatlim..Ben haftada bir kesin yiyorum bu diyette..

kizlar selam öncelikle kilo veren bütün arkadaslarimi kutluyorum masalcim inan senin kadar cok sevindim cok güzel kilo vermissin bravoo ben sadece 100 gr inmisim yaaaaaa artik kacamak yapmak istemiyorum yilbasina iki hafta kaldi ve istedigim kiloda olmak istiyorsam dieti tam yapmaliyim bugünden itibaren su icmeye daha dikkat edicem bu topige hayranim arzucum ve aslicim cok güzel destek oluyorsunuz ve motive ediyorsunuz cok tesekkürler

Arkadaşlar ben Pazartesi 80.3 kg olarak başladım. Bugün ise 78.8 kiloyum. Benim tam bir hafta olmadı, beşinci günüm. Ama size uyum sağlamak için bugün tartıldım. Haftaya cumaya kadar da tartılmayacağım artık. 5 günde 1.5 kilo gitti
Bu diyet benim mucizem oldu. Uygulaması gerçekten zor değil ve insan karşılığını görünce çok mutlu oluyor Bakalım 1 hafta sonra neler değişecek

Bu arada Arzu ve Aslı arkadaşlara benden de koca bir teşekkürrrr Topiği göğüslüyorlar resmen ve herkesi motive ediyorlar.
İyi ki varsınız kızlar

Ppericimmm: Oncelikle sakin uzulme..Her hafta kilo veremeyebiliriz, ama en azindan sen neden veremediginin farkindasin..Ah su kacamaklar..Eminim uzak durursan sen de vericeksin..Baskule ciktiginda zayifladigini gormekten daha lezzetli hicbir yemek olamaz cnmmm..O kadar guzel bir duygu ki bu cunku psikolojik olarak bile kendine guvenin gelicek ve kendini guzel hissetmek kadar muthis bisey yok. Orani burani cekistirmeden ayna karsisina gecebilmek hatta banyoya girerken bile aynalardan kacmamak super bisey bence..Eminim hepimiz istedigimiz kiloya ulasacagiz..Senden bi dahaki hafta cok daha iyi bir sonuc alacagimiza eminim cunku artik farkindasin bence kacamak yaptigin icin veremedigininn..Sakin moralini bozma tatlimmm..
Cicittttt: Senin de azmine hayranim guzelimm..Ne guzel 5 gunde 1.5 kilo verdin..Muthis birsey bu ve ben ztn verdigini gorunce hic birakmayacagina da eminimm..Dedigime kulak veridgin ve haftada bir tartilmaya karar verdigin icin tesekkur ederim tatlimmm..Ama eminim cok heyecanli bir hafta geciriceksin bir hafta tartilmadigin icin..Cunku cuma gununu beklemek bence en guzel olan..Hem de verdim deyip arada kacamak yapmamani sagliycak haftada bir tartilman..

Sularinizi unutmayin kizlaaaarrrrr!!!( Arzucummm ozellikle sen lutfen suyunu ic!!!)

Bu arada Arzu ve Aslı arkadaşlara benden de koca bir teşekkürrrr Topiği göğüslüyorlar resmen ve herkesi motive ediyorlar.
İyi ki varsınız kızlar

Hep birlikte birseyler yapmak kadar guzel birsey yok..Bir elin nesi iki elin sesi var lafi gibi..Birbirlerimizi motive edicez ki bizde kendimiz motive olalimmm..Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar..

herkesii özellikle masalı tebrik edıyorumm masalcım birbirimizi cok güzel motive edıyoruz beraber basarıcaz inşallahh seni seviyorumm :)

ben niyetliyim bugun o yüzden tartılmadım daha birazdan tartılıp bende yazıcam ama kilo verdigimi sanmıyorumm

evett dün sahurdaki böregin ardından 2 koca tabak aşure yemenin meyvelerini almış bulunmaktayım 66.7000 olmusummm kendimi camdan atacamm

evet aslicim herseyin farkindayim ama ben ilk diete basladigimda cok güzel yapiyordum kacamaksiz az kilo verince bütün motivasyonumu kaybettim ve o beni kacamak yapmaya itti aslinda biraz kilo versem tabi böyle kacamak yaparak nasil olcaksa kendimi toparlarim cünkü ben kilo verdikce yeme istegi körelen birisiyim ama desteginiz ve motiveniz sayesinde su anda acayip gaza geldim daha önce dedigin gibi ilk kacamagimiz yilbasi günü olsun tekrar tesekkürler canim

Ppericimm canımm benim hiç üzülme bunda bile birbirimize benzemişizzz bende sadece 100 gram vermişim... artık kaçamak yapmak yok daha sıkı sıkı yapıcaz bu rejimi sularımızıda içicezz.. 2 hafta ppericim yılbaşına bomba gibi girmeliyizz...

Aslllllllıımmmm.. Sularımı içtimm bile 2 litre bitttii şimdiddeennn .. canım benim bu gerçekten senin sayende olduu

Ne mutlu bana hem ben daha istekli sularimi iciyorum hem de icmeyenlere iciriyorum!! Su gibisi yok ama tuvalete gitmekten yoruldum hakkaten bugun..
Kizlar yilbasina cok az kaldi!! 15 gun kacamak yapmadan pekala dayanabilirizz...
Arzucummmm benim icinde bi kadeh ic bu aksam..Oglum hasta iki gundur o yuzden birakamiyorum kimseye de cikamiyorum :))
Zayiflayinca hep birlikte egleniriz kizlaaarrr:)) Ama zayiflamadan kimsenin karsisina cikmam valla :))
Kizlar butun gun mesaj attikca kendimi rejime daha bir bagli goruyorum..
Kimse kacamak yaptiramaz bana valla..Oglumun yemedigi yemekleri yerdim eskiden atilmasin diye..Oyle diye diye bu hale geldim ztnn..
Ama artik yeter..Bekle beni 55 sana geliyorummmmm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…