Aslıcım bende iki tane çocuk var biri 5 yaşında diğeri 15 aylık. Oğluma hamileyken çok kilo almıştım kalan kiloları tam verdim 40 beden kıyafetler aldım derken tekrar hamile kaldım.Tabiki şimdi onlara giremiyorum .
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşüp güzel güzel fotoğraflar çektiririz.
Aslıcımmmm canımm benim motivasyonun ve ilgin için sana teşekkür ediorum.. hep ve her an destekliosun beni ve herkesi çok saol bitanem.. ama haftasonu hep dışarda eğlence mekanlarında olduğum için çünkü eğlenebildiğim tek gün cuma ve cumartesimecbur oluo kaçamaklarım.. rakı balık yapıcaz mesela cumartesi günü ama elimden geldiğince o gün gündüz 0 kb alıcam ve bi şekilde onu telefi edicem geçen haftasonu gibi olmaz umarım ama bu hafta cuma 77 leri görüceğime inanıorum.. bi su çayı bulabilsemmm.. yazmıştım sana adı var mı bunun? sadece 5i bir yerde mi dicem ya başka şey verirse??*
Aslıcım bende iki tane çocuk var biri 5 yaşında diğeri 15 aylık. Oğluma hamileyken çok kilo almıştım kalan kiloları tam verdim 40 beden kıyafetler aldım derken tekrar hamile kaldım.Tabiki şimdi onlara giremiyorum .
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşüp güzel güzel fotoğraflar çektiririz.
masumumm canımm bak ne güzel kilo vermişsin 1 kilo o kadar kaçamağa az mı sanıosun senin adına çok sevindimm bitanemmm oleyyyyyyy:87:
aslıcımm.. yani ben eğer gidersem rakı balığa rakı zaten serbest ızgara balık yerim, 2 parça peynir yerim, haydari yerim, patlıcan salatası ve birazda ezme ya da amerikan yerim ee bunları yiyince bozmuş olucam azda olsa hee bi de midye tavaya dayanamammmm ama eğer bütün gün 0 kb de kalırsam sanırım çok etkilemez diorumm ne diosun..
hee bu arada patlıcan oturtma diosun o yağda kızartılarak yapılmıo mu yapılmıosa nasıl yapıosun ben korkumdan yiyemiorum çok özledim.. bi de kokoreç olayına ne diosun pperi ile biz fazla yoktur dioruz ama bazı sakatatlarda cok kb var die okumuştum ben senin bilgin var mı? çayı annem halledemedi bugün yine gidiyor bende arkadaşıma söledim o alıcak artık su çaya başlamak istiorumm..
Bu arada Arzu ve Aslı arkadaşlara benden de koca bir teşekkürrrrTopiği göğüslüyorlar resmen ve herkesi motive ediyorlar.
İyi ki varsınız kızlar
kizlar selamöncelikle kilo veren bütün arkadaslarimi kutluyorum masalcim inan senin kadar cok sevindim cok güzel kilo vermissin bravoo ben sadece 100 gr inmisim yaaaaaa artik kacamak yapmak istemiyorum yilbasina iki hafta kaldi ve istedigim kiloda olmak istiyorsam dieti tam yapmaliyim bugünden itibaren su icmeye daha dikkat edicem bu topige hayranim arzucum ve aslicim cok güzel destek oluyorsunuz ve motive ediyorsunuz cok tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?