Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canim ya gercekten öyle biz seninle diet ikiziyiz sayenizde kendime daha bir güvenim geldi ve daha bir azimle basladim sanada tekrar tesekkür ederim asli sayesinde bende su aliskanligi edincem benimde su anda 1 lt bitti daha yatana kadarda icerim

Bu arada Arzu ve Aslı arkadaşlara benden de koca bir teşekkürrrr Topiği göğüslüyorlar resmen ve herkesi motive ediyorlar.
İyi ki varsınız kızlar

Canımm benim ne demek yaa.. ben inanılmaz motive oluorum ve herkeslede ilgilenip sizlerinde motive olmasını istiorum.. ve bunu yaparkende çok mutlu oluorum.. her zaman her konuda birbirimize destek olursak zaten inanılmaz güzel sonuçlar elde ederiz diye düşünüorumm..
Bak görüomusun verdiğin kilo seni ve senden kaynaklı bizleri ne kadar cok mutlu ve motive ediyor.. bence hakkıyla yapıldığın alınan sonuçların mucize gibi olduğu bu kadar açık.. bende seni çok tebrik ediorum bitanem.. haftaya senide şampiyonlar içinde görebilirrrr belkii he?!!

Pericimm bak cnm, inan ki rejim dedigin aslinda pek onemli degil..Yani yediklerin bir yana aslinda ictigin sularla kilo verebilirsin. Gerisi gercekten bos. Icmedigin zaman asla veremezsin. En az 2 litre bitmesi gerekiyor kesinkez..Bak doktorum bana demisti ki seni ancak ciktigin idrar zayiflatir. sakin baska bisey dusunme demisti..Yani bende surekli tuvalete kosturuyorum bu kadar cok su ictigim icin ama sonuc olarak her seferinde gidiyi kilolar diye dusununce de cok seviniyorum..
Bugunden itibaren sana da hergun suyunu ictin mi periiiii diye sorucam..Sakin unutma ozellikle haftasonu..

bebişii benim için öp ve kulağına arzu ablan hemen iyileşmen için sana i sürüü dilekte bulunuyor de

Aslıcım ben bu hırslı halinle ilk 55 i görenlerin içinde olacağına sonsuz güveniorum.. asla kalanlarıda ziyan olur die yeme yazık sonra atmayalım dediğimiz şeyler vücudumuzda depolanıyor..

akşam özellikle senin içinde 1 kadeh içicemm ve çok dikkat ederek yiycem ne yersem yazıcam zaten yarın.. bu hafta bende 1 kilo falan vermeyi hedefliorum.

bugün yediklerim

2 dilim uno light 2 dilim beyaz peynir ve tavuk fırında gibi ( sabah sabah nasıl yiyosun demeyin tavuğu çok seviorum ve cok güzel doyuyorum )
ara ve öğle yok
şimdi 1 fincan nescafe süttozu ile
akşam rakı balık çok dikkat ederek yiycemmm sösssss veriorumm

tamam canim sayende bunu yapicam simdilik 1 lt bitirdim yatana kadar 1 lt daha icerim bu arada oglusuna gecmis olsun

Fistiklar ben mayis ayina kadar bu topic deyim..
Yani bu demek oluyor ki mayisa kadar diyetteyim!
Mayista mini elbiselerimi cikarticam tozlu dolabimdan..Onlari giyicem valla..
Mayistan once istedigim kiloya inebilecegimi sanmiyorum. Bu ay bu kadar hizli gitti ama sonra ayda 3-4 kiloya raziyim ben. Eeee sunun surasinda 55`e ne kaldi..
Butun kis burdayim ve hergun motivasyon arayanlari buraya bekliyorum..
Hedefleriniz buyuk olsun kizlar lutfen 3-4 kilo verip ipin ucunu birakmayin..
Arada rejimi birakanlar olursa 1-2 hafta sonra geri donsunler ben burda olucam!!
Tekrar baslasinlar en kotu ihtimalle..
Arzucumm 55 olunca kesin gorusuyoruz bak mini elbiseyle :))
Cok eglen aksam..
Pericimm sana peri diye hitap ediyorum..Bence su icme olayini gunduzden bitirmeye calis cunku gece icince ne yazikki uykudan uyandiriyor tuvalet olayi..Bu saatlere kadar 2 litreyi diger gunler btiir bence cunku daha rahat oluyo insan bitince :))
Opuyorum hepiniziiiiiii kocamannnn...

kızlar kilo bildirimi yapıoyrum. ben bu hafta diyet yapamadım ama kilo almamışım ben hala 72 yim kızlar. kayıtlara boyle geçsin lütfenD:

beeen de yrn başlıcaaaaam bu diyete inşallaaaaaah...
72 kiloyummmm 55 olmaak istiyorumm aynı zamandaaaa daa step de yapıorummm bakalımmmmmm...

bildireeeen yardımcı olan arkadaslara cook teşekkür...

slm kzılar dunden berı gıptayla okuyorum okuya bıldıgım sayfaları walla supersınız bende hafta bası baslamayı dusunuyorum aranıza alın benıdee olur mu?:S kılo wermem lazm tartı hata werdı tartılamadm ama pazartesıye kadar tartılır yazarm..ınss bu sefer bırakmıcam ama tatlı we kola problemm war nasıl olcak bılmıorm

Canımm benimm hoş geldin aramıza..liste için pazartesi mutlaka kilonu bildir.. cumadan cumaya tartılıyoruz çünkü biz..bu ara bu diyeti tam yaparsan eğer canın asla tatlı istemeyecek beyninide böle eğit.. ben 1 nutellayı bir oturuşta kaşık kaşık yerdim.. her mutlaka tatlı tüketirdim..ama şuan inan 2 ay olucak canım sadece 1 ya da 2 gün tatlı çekti.. cola da da aynı senin gibiydim ama bunun yerine artık zero içiorum ya da light ve bi kaç gün sonra onunda tadına alıştıö.. yeter ki azimle başla ve sonuçlarını gör..

beeen de yrn başlıcaaaaam bu diyete inşallaaaaaah...
72 kiloyummmm 55 olmaak istiyorumm aynı zamandaaaa daa step de yapıorummm bakalımmmmmm...

bildireeeen yardımcı olan arkadaslara cook teşekkür...

Canım sende aramıza hoşgeldin.. 72 kilo olarak yazdım senide listeye.. her konuda da bilgimiz dogrultusunda yardımcıyız.. sende büyük bir gazla başla bakalım..çok iyi sonuçlar almanı dilerimmm

Süperrrr ozamannnnnn şu 55 leri görelim ki benim hedefim 63 falan ama olsun zaten ben 63 olana kadar sen 55 olursun bi rakı balık partisi yaparızzzz güsell güsell cicilerimizleee

Arkadaşlarımmm hala kilo bildirimi alamadıklarımız var onlar da yazsın listeyi yollicam.. ama bi de lütfennnnnn daha sık gelin buraya özellikle de tartı günü o zaman daha cok muhabbet edebilirizzzzzz

çizelgemi düzelttim ay ne güzel ortalara yavaş yavaş yaklaşıyo benim kurba 16 ocakta kızımın doğum günü var güzel bir kutlama yapmak istiyorum o zamana kadar 70 olsam ayy ne güzel olur haftada 1 kilo verebilsem amacıma ulaşıyorum ..aslıcım hedefimi düşürdüm 2 kilocuk ..bu bana yeter benim boyum 175 dahası beni aşar canım ..
:90:destekleriniz için teşekkürler hepinizi seviyorummmm:90:

malakeye: selam guzeliimm aramıza hoşgeldinn..Diyet hakkında herseyi sorabilirsin..Elimden geldigince yardımcı olurum cnm..Oncelikle sunu soyliyeyim, kb degerini 35 in ustune bence ilk hafta cıkartmamaya calış, ekmek uno denge light ekmek var ondan al..Bir diliminde 7 var..En azından oyle bir baslangıc yap bence..Hadi bakalım kolay gelsin!
melo_seko: Hosgeldinn sen de...Tabiki aramıza alırız. Aramıza alma gibi bi durum yok ztn butun bu rejimi yapan arkadaslar mumkun oldugu kadar konussun ki bizde daha motive olalım..Tatlı ve kola olayına gelince. Ben her gun en az 1 litre diyet kola icen bir insandım. Asla vazgecmedim(hamilelik haric) Tatlı dersen cikolataya ölürüm..Ama inan bana bu diyete başlayınca hic aclık hissetmiyosun ve tatlı krizleri gelmior..Ayrıca kola olayına gelince de ben kolayı nasıl bıraktım hala inanamıyorum. Ama o kadar cok su iciyorum ki sanırım hic susamıyorum diger zamanlarda ve koladan vazgectim. Her susadıgımda suya saldırıp kola isteginin gecmesini bekledim. Ve inan bana geciyor. Tamamen kafanda bitirmenle alakalı..Umarım başarılı olucaksın diyetinde..Ama kacamaklardan uzak dur..
darkolive: hikayene bayıldım..Umarım ben de bu hırsla senin gibi istedgim kiloya ulaşırım..Tebrik ederim seni tekrar tekrar..
seberra: Ben senin boyunu bilmiyordum tabiki..O yuzden tabiki senin kilon super o rakamlara inince..Ben cabucak aramızdan ayrılma diye uzak tut hedefini diyip duruyodum..Ama senin durumun bizden biraz farklıymıs.Ayrıca kızının dogum gununde çıtır anne olarak etrafta dolaşacagına eminimm..
Hadi kızlar optum hepiniziiii...

tesekkür ederimm canım.kolayı zaten uzun zamandır zero iciyorum onu bulamazsam ya lıght yada almıorm.yarın öbür gün solemıs olurum kılomu.ınsallh bu sefer basarırım :)bide bisey sormak ıstıyorum zeroda limit war mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…