Ppericimm canımm benim hiç üzülme bunda bile birbirimize benzemişizzzbende sadece 100 gram vermişim... artık kaçamak yapmak yok daha sıkı sıkı yapıcaz bu rejimi sularımızıda içicezz.. 2 hafta ppericim yılbaşına bomba gibi girmeliyizz...
Aslllllllıımmmm.. Sularımı içtimm bile 2 litre bitttii şimdiddeennn .. canım benim bu gerçekten senin sayende olduu
Bu arada Arzu ve Aslı arkadaşlara benden de koca bir teşekkürrrrTopiği göğüslüyorlar resmen ve herkesi motive ediyorlar.
İyi ki varsınız kızlar
canim ya gercekten öyle biz seninle diet ikiziyizsayenizde kendime daha bir güvenim geldi ve daha bir azimle basladim sanada tekrar tesekkür ederim asli sayesinde bende su aliskanligi edincem benimde su anda 1 lt bitti daha yatana kadarda icerim
Ne mutlu bana hem ben daha istekli sularimi iciyorum hem de icmeyenlere iciriyorum!! Su gibisi yok ama tuvalete gitmekten yoruldum hakkaten bugun..
Kizlar yilbasina cok az kaldi!! 15 gun kacamak yapmadan pekala dayanabilirizz...
Arzucummmm benim icinde bi kadeh ic bu aksam..Oglum hasta iki gundur o yuzden birakamiyorum kimseye de cikamiyorum :))
Zayiflayinca hep birlikte egleniriz kizlaaarrr:)) Ama zayiflamadan kimsenin karsisina cikmam valla :))
Kizlar butun gun mesaj attikca kendimi rejime daha bir bagli goruyorum..
Kimse kacamak yaptiramaz bana valla..Oglumun yemedigi yemekleri yerdim eskiden atilmasin diye..Oyle diye diye bu hale geldim ztnn..
Ama artik yeter..Bekle beni 55 sana geliyorummmmm!!!
Pericimm bak cnm, inan ki rejim dedigin aslinda pek onemli degil..Yani yediklerin bir yana aslinda ictigin sularla kilo verebilirsin. Gerisi gercekten bos. Icmedigin zaman asla veremezsin. En az 2 litre bitmesi gerekiyor kesinkez..Bak doktorum bana demisti ki seni ancak ciktigin idrar zayiflatir. sakin baska bisey dusunme demisti..Yani bende surekli tuvalete kosturuyorum bu kadar cok su ictigim icin ama sonuc olarak her seferinde gidiyi kilolar diye dusununce de cok seviniyorum..
Bugunden itibaren sana da hergun suyunu ictin mi periiiii diye sorucam..Sakin unutma ozellikle haftasonu..
slm kzılar dunden berı gıptayla okuyorum okuya bıldıgım sayfaları walla supersınız bende hafta bası baslamayı dusunuyorum aranıza alın benıdee olur mu?:S kılo wermem lazm tartı hata werdı tartılamadm ama pazartesıye kadar tartılır yazarm..ınss bu sefer bırakmıcam ama tatlı we kola problemm war nasıl olcak bılmıorm
beeen de yrn başlıcaaaaam bu diyete inşallaaaaaah...
72 kiloyummmm 55 olmaak istiyorumm aynı zamandaaaa daa step de yapıorummm bakalımmmmmm...
bildireeeen yardımcı olan arkadaslara cook teşekkür...
Fistiklar ben mayis ayina kadar bu topic deyim..
Yani bu demek oluyor ki mayisa kadar diyetteyim!
Mayista mini elbiselerimi cikarticam tozlu dolabimdan..Onlari giyicem valla..
Mayistan once istedigim kiloya inebilecegimi sanmiyorum. Bu ay bu kadar hizli gitti ama sonra ayda 3-4 kiloya raziyim ben. Eeee sunun surasinda 55`e ne kaldi..
Butun kis burdayim ve hergun motivasyon arayanlari buraya bekliyorum..
Hedefleriniz buyuk olsun kizlar lutfen 3-4 kilo verip ipin ucunu birakmayin..
Arada rejimi birakanlar olursa 1-2 hafta sonra geri donsunler ben burda olucam!!
Tekrar baslasinlar en kotu ihtimalle..
Arzucumm 55 olunca kesin gorusuyoruz bak mini elbiseyle :))
Cok eglen aksam..
Pericimm sana peri diye hitap ediyorum..Bence su icme olayini gunduzden bitirmeye calis cunku gece icince ne yazikki uykudan uyandiriyor tuvalet olayi..Bu saatlere kadar 2 litreyi diger gunler btiir bence cunku daha rahat oluyo insan bitince :))
Opuyorum hepiniziiiiiii kocamannnn...
Canımm benimm hoş geldin aramıza..liste için pazartesi mutlaka kilonu bildir.. cumadan cumaya tartılıyoruz çünkü biz..bu ara bu diyeti tam yaparsan eğer canın asla tatlı istemeyecek beyninide böle eğit.. ben 1 nutellayı bir oturuşta kaşık kaşık yerdim.. her mutlaka tatlı tüketirdim..ama şuan inan 2 ay olucak canım sadece 1 ya da 2 gün tatlı çekti.. cola da da aynı senin gibiydim ama bunun yerine artık zero içiorum ya da light ve bi kaç gün sonra onunda tadına alıştıö.. yeter ki azimle başla ve sonuçlarını gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?