Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

walla aslında suyuda cok ıcerım ben en az bır bucuk lıtre ıcerm.onda zorlanmam.abur cuburlar yaktı benı :)ama bu sefer basarılı olucam azmettım basarcam :)hoşbulduk bu arada..

kilo veren bütün citir kizlari tebrik ediyorum:) veremeyenler de üzülmesin yeni bir haftaya daha motivasyonlu baslarsiniz insallah....benim durumlar ney bilmiyorum eczaneye gidipde tartilmak istemiyorum cünkü sabah kahvalti yaparak cikiyorum sonra dolu mide üzerimde bir ton kiyafet cok net birsey cikacagini düsünmüyorum... kizlar ben bugün 2tane lahmacun yedim:18: fakat bügünde yine niyetliydim ve 5 saat avmde dolastik artik bunun cok etki edecegini düsünmek istemiyorum :)) ve yerken sunu farkettim hic özlememisim lahmacun yemeyi yani bundan sonrada yemesem olur:)

merhabalr bende aranıza katılabilir miyim?ama tam olarak kısaca bana bilgi verirseniz sevinirim.63.5 kiloyum ilk hedefim 58 olmak.dikkat ediyorum zaten ama karbonhidrat diyetiyle belki daha hızlı kilo verebilirim diyorum.bana da yardımcı olur musunuz

iyi aksamlarrrr gerci gece olms yaa ben gec kaldim :))) canim cikti canim bildiginiz canim cikti ancak geldim :) herkes kilo vermis ne güzel yaaa tebrik ediyorm..beni tebrik eden ablalarin sizede cok tesekkür ediyorm insallah haftayada güzel veririm verdikce cok seviniyorm..berraaaa ben sana ne diyim bana yasakliyosn börekleri sen götürüyosn :) neyse niyetliydin affettimmm :) bende seni seviyorm canim hemde cokkkk :) helinasli ablacm ben 19yasindayim :) sizden kücügüm herhalde baya bi

herkese merhaba.yoğun bir hafta geçirdim yorum felan da yazamadım.
günler geçior ama selin hala yok ortalarda canım nerelerdesin.inşallah kötü bir durum yoktur.
masal 91 yaşın genç canım stres yapma metabolizman hızlıdır senin bunu avantaja .
çevirebilirsin.kilolarımız da yakın kapışırız seninle ne dersin
izlem maşallah nazar değmesin darısı başımıza.
kızlar beni 99 başlangıç yazın.sabah başlayacağım .vira bismillah.

Ethos ve Guide hadi bakalım kızlar hosgeldiniz ve kolay gelsin ikinize de..
İstediginizi sorabilirsiniz, malum kac senedir bilgiliyim bu kb rejimi konusuunda..Bi cok seyi biliyorum.

Sabah kahvaltıda bir dilim uno light ekmekten peynirli yumurtalı ekmek kızartıp yedim.
Valla cok guzel geldi..9 ile kapadım kahvaltıyı simdilik..

Masalcım evet 11 yas var aramızda tatlım 30 yasındayım ben..Ama bu cok guzel bir avantaj senin icin, o yaslarda kilo vermek inan bence daha kolay, cok kısa zamanda beni yakalayacagına eminim tatlım..,
Ama sakın verdim diye havaya girip bırakma rejimini..
Arzucummm gunaydınnn eglendin mi aksam? Ne kadar kacamak yaptın bakalım??
İctin mi bi kadeh benim icin?:)))
Kacamaksız bir haftasonu diliyorum hepinize kızlaaarrrr

Kızlarrrrrr merhabaaaaaaaaaa
herkese günaydınlar.. bugün cumartesi ve hava günlerden sonra ilk kez istambulda 13 derece ben o yüzden çok mutluyum cünkü Allah günah yazmasın ama soğuktan nefret ederim...

Gelelim listeye.. Bazı arkadaşlarımız hala kilo bildirimi yapmadılar yaptıklarında onları da ekleriz 1 hafta istatistiğini veriorum veriorummm

helinaslı 74 ------ 73.2

gülaybcn 66.1 ------ 65.9
Masal91 98.7 ------ 96 ( 17 aralık 2010 Haftanın şampiyonu )

Masumum 72 ------ 72

Pperi 77.4 ------ 77.3
Barranurum 65.9 ------ 66.7 ( 10 aralık 2010 haftanın şampiyonu )

Seberra 75.4 ------ 74.1

julian 72 ------ 72

citcit09 80.3 ------ 78.8

nightwinglover 82.7 ------ 81.6

arzuhelin 78.9 ------ 78.8

Kilo bildirimi yapmayanlar
Ven-har , Sebay , laluşka , idealist , fffiliz , Aaylin ( Sana bir tartı alıcam en sonundaa yaaa ) , evian, enginsena ( bir gelip bi kayboluosun gel lütfen )

Bu hafta listeye eklenicek olanlar

Guide 99 , malakeye 72 , melo-seko ( kilosunu bildiricek ), ethos 63.5

Unuttuklarım varsa, eklenicekler varsa kilolarını yazmadıklarım veya yanlış yazdıklarım varsa bende Allah kuluyum affedin hemen düzeltirim.. çokk öpüorumm kıslarr gelin artıkkkkkkkk

kızlar kusura bakmayın geç oldu ama dün tartılmadım.zaten çok bişi de fark etmemiş kilom da 70.5 200 gr cık olsun bu da iyi bişi yapmadığım halde demi

ben bugunlere nasıl geldm allahıımm :S:S:S 72.5 ağlamak ıstıorm ama burada wercem ınsallh bu kıloyu

Sabah kahvaltısında bir dilim yumurtalı ekmek yemiştim..(9)
Simdi oglen icin hamsi koydum fırına ve yesil salata(taze soganlı)
Aksam icin de yesil fasulye kavurdum onu yicem. 25 ile kapatırım gunu :))
Fikir olsun diye yazdım sizlere simdiden..
Hepimize afiyet olsun!!
Arzuuuuuuuu suyunu icmeye unutma hele de dun aksamdan sonra !!!

tamam aslıcımm içiorum bile.. dün akşamda hiç merak etme çok dikkatli davrandım ama sadece biraz midye tava beni bozmuş olabilir o kadarr o kadarcıkta olsun yani zaten bütün gün bişe yememiştim fazla.. rakı balıkta yediğim her lokmada inan senin sölediklerin geldi aklımaa hep tuttum o yüzden kendimii :)))))))) çok abartı kötü olacagını sanmıorum 1.5 içtim şimdiden 3 e tamamlarım mutlakaa..

sabah yine tavuk yedim ben :) domates biber soslu
1 dilimde beyaz peynir 2 dilim uno light

akşamda et ızgara yaparım diorum bir de güzelll bir salata
aradada bir nescafe içerim

günü böle kapatırsam çok güzel olur bu haftayı almadan atlatırsam haftaya kesin 1-2 kilo vermiş olurum cumaya kadar azimliyimm

ben bugunlere nasıl geldm allahıımm :S:S:S 72.5 ağlamak ıstıorm ama burada wercem ınsallh bu kıloyu

canımm benim sakın üzülme.. bak görüceksin tam anlamıyla yaparsan bu rejimi nasıl ericek kiloların yeterki motive ol ve mutlaka her gün buraya gir yazılanları oku yorum yap.. yediklerinin listesini paylaş.. bizler birbirimize destek olarak çok güzel sonuçlar alıoruz sen niye almayasın... yeter ki azimli ol

yapıcam ınsallh canımmm.bu sefer azımlıyım allahın ıznıyle bu halde kalmayı asla ıstemıyorum.yaza kadar ıstedıgım kıloya gelmıs olurum ınsallh.zaten kac gundur acıp acıp okuyorum..bundan snra hep burdayım :)paylasıcam lısteyıde.bıde bsey rıca edebılır mıyım mesela bana ornek bı lıste werebılır mısın bunun yanında neler yapıosn sen baslamadan tecrubelı bırınden fıkır alsam daha ıyı olucak sanırım..

Normal karbonhidrat degerlerini bulman zor degil ama ornek menu yazabilirim sana
Ornegin sabah
1 dilim uno light
peynir
yesil zeytin 5 adet
1 katı yumurta( ya da omlet peynirli)
yag sorunu yok bu diyette
Ekmeksiz de bunları yiyebilirsin
ekmek de bence kesin uno light kullan
Oglen yemeginde
1 tabak ızgara kofte
veya balık veya tavuk
istedigin kadar( yani doyana kadar cok da abartma)
Yanında yesil salata oneriyorum taze soganla yapılmış
Beyaz soganı bence salatalara kullanma(kb yuksek)
Salatalık domates bence tuketme zaten mevsimi degil ve kb degeri yuksek
Arada bir adet kuru kayısı yiyebilirsin veya bir adet kırmızı erik ( eger meyvesiz yapamam diyosan en dusuk bunlarda var)
Aksam yemeginde sebze yemegi tercih et
Sebzelerin degerlerini listeden bulabilirsin
Sebzeleri kesinlikle pirincsiz pişir
Ama yag sorunu yok.
Bence doyana kadar sebze yiyebilirsin aksam
Mesela karnıbahar yemegi ya da kabak yemegi yiyebilirsin
Yanında salata olarak mesela kereviz salatası yapabilirsin yogurtlu mayonezli

En onemlisi suyu asla bırakma en az 2 litre fazlasını icebiliyosan ne ala..
Ayrıca acıktıgın zaman peynir salam sucuk pastırma yumurta kıyma et ve aklına gelebilicek butun proteinli gıdalardan( cok tuzlu olmayanları sec) yiyebilirsin tatlım!
Asla sekerli birsey yeme ve bu rejimde en onemli olay gunluk kb degeri 35-40 olarak tutarsan kesin kilo verirsin
Bu dediklerimi yersen ztn gecmiyosun bu soyledigim rakamları.
Ama zamanla sen de hesaplayıp kendi sevdigin yemeklerle cesitlendirebilirsin yiceklerini..
Sormak istedigin bisey olursa direk sor..Ben genelde burda olurum ben olmazsam bir baskası en kısa zamanda cevap verir..KB degerinden emin olmadıgın birseyi yeme.
Umarım yardımcı olmusumdur..Hadi bakalım kolay gelsinn tatlım!!

teekkur ederm cnm cok saol ewet genelde yıyebılcegm seyler bunlar!ayy ınsss werırım walla heyecan yaptım sole bole olsam dıe basladm bıle :)) bıde zeroyu ne kadar ıcebılırım gnde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…