malakeye ve melo_seko aramiza hosgeldinizkolay gelsin
malakeye: selam guzeliimm aramıza hoşgeldinn..Diyet hakkında herseyi sorabilirsin..Elimden geldigince yardımcı olurum cnm..Oncelikle sunu soyliyeyim, kb degerini 35 in ustune bence ilk hafta cıkartmamaya calış, ekmek uno denge light ekmek var ondan al..Bir diliminde 7 var..En azından oyle bir baslangıc yap bence..Hadi bakalım kolay gelsin!
melo_seko: Hosgeldinn sen de...Tabiki aramıza alırız. Aramıza alma gibi bi durum yok ztn butun bu rejimi yapan arkadaslar mumkun oldugu kadar konussun ki bizde daha motive olalım..Tatlı ve kola olayına gelince. Ben her gun en az 1 litre diyet kola icen bir insandım. Asla vazgecmedim(hamilelik haric) Tatlı dersen cikolataya ölürüm..Ama inan bana bu diyete başlayınca hic aclık hissetmiyosun ve tatlı krizleri gelmior..Ayrıca kola olayına gelince de ben kolayı nasıl bıraktım hala inanamıyorum. Ama o kadar cok su iciyorum ki sanırım hic susamıyorum diger zamanlarda ve koladan vazgectim. Her susadıgımda suya saldırıp kola isteginin gecmesini bekledim. Ve inan bana geciyor. Tamamen kafanda bitirmenle alakalı..Umarım başarılı olucaksın diyetinde..Ama kacamaklardan uzak dur..
darkolive: hikayene bayıldım..Umarım ben de bu hırsla senin gibi istedgim kiloya ulaşırım..Tebrik ederim seni tekrar tekrar..
seberra: Ben senin boyunu bilmiyordum tabiki..O yuzden tabiki senin kilon super o rakamlara inince..Ben cabucak aramızdan ayrılma diye uzak tut hedefini diyip duruyodum..Ama senin durumun bizden biraz farklıymıs.Ayrıca kızının dogum gununde çıtır anne olarak etrafta dolaşacagına eminimm..
Hadi kızlar optum hepiniziiii...
kızlar ben de önceden buralardaydım ve 5 kilo verdim bu diyet yöntemiyle beni tanıyanlar vardır belki aranızda toplamda 26 oldu isterseniz, başarı hikayemi okuyun, ben başardım sizde başarırsınız inşallah... selincim halaa yokmusun yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...live-26kilo-kaybetti-bulmaya-niyeti-yokk.html
süpersin...tam 10 yıl gençleşmişsin emin ol..
Biraz geç kaldım ama kilom 81.6
ben bugunlere nasıl geldm allahıımm :S:S:S 72.5ağlamak ıstıorm ama burada wercem ınsallh bu kıloyu
canımm benim sakın üzülme.. bak görüceksin tam anlamıyla yaparsan bu rejimi nasıl ericek kiloların yeterki motive ol ve mutlaka her gün buraya gir yazılanları oku yorum yap.. yediklerinin listesini paylaş.. bizler birbirimize destek olarak çok güzel sonuçlar alıoruz sen niye almayasın... yeter ki azimli ol
yapıcam ınsallh canımmm.bu sefer azımlıyım allahın ıznıyle bu halde kalmayı asla ıstemıyorum.yaza kadar ıstedıgım kıloya gelmıs olurum ınsallh.zaten kac gundur acıp acıp okuyorum..bundan snra hep burdayım :)paylasıcam lısteyıde.bıde bsey rıca edebılır mıyım mesela bana ornek bı lıste werebılır mısın bunun yanında neler yapıosn sen baslamadan tecrubelı bırınden fıkır alsam daha ıyı olucak sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?