teekkur ederm cnm cok saol ewet genelde yıyebılcegm seyler bunlar!ayy ınsss werırım walla heyecan yaptım sole bole olsam dıe basladm bıle :)) bıde zeroyu ne kadar ıcebılırım gnde?
Bak sana dun de soylemiştim bence kolayı mumkun oldukca az ic..Bir kutudan fazla icme hic dayanamıyosan.Ama zayıfladıktan sonra icicem diye bir hedef koy kendine..Ya da dısarda ic mesela bir restorana filan gidince..Eve cok almamaya calıs..Cunku icebilicek gucun varsa onu su ile degerlendir derim ben. Cidden ben en az 1 lt diyet kola icen bir insandım..Ama bu rejime basladıgımdan beri 3 haftadır yani 1 tane bile icmedim..Bu bir surec diye dusunuyorum..Hatta selulitlerinden de bu durumda kurtulmus olursun..Ama illa icicem diyosan bence sakın 1 kutuyu gecme tatlım..Hadi bakalım kolay gelsin..
kızlar listeye benide ekleyin bu kadar ara yeter
Arzucum şu tavukları hakkaten nasıl yiyorsun anlayamıyorum sabahları..
Ben de severim tavuk ama sabah asla yiyemem..Aslında bu diyet tam sana gore valla..
Ama bak senin yediklerini takip ediyorum da hep 2 menu yiyosun..
Bence ne olursa olsun oglen de bisey yemen lazım..Metabolizmanın yavaslamaması icin tatlım..
Ne biliyim en azından bir peynir filan gotur yanında..Daha zararsız seylerden tuket bence vaktin bile olmasa bul zaman diyorum..Ama tabi sen bilirsin..Sadece daha cok kilo vermeni umuyorum kesinlikle bu hafta..İnsallah da oyle olur..
Optum herkesiiiiiiiii
yapıcam ınsallh canımmm.bu sefer azımlıyım allahın ıznıyle bu halde kalmayı asla ıstemıyorum.yaza kadar ıstedıgım kıloya gelmıs olurum ınsallh.zaten kac gundur acıp acıp okuyorum..bundan snra hep burdayım :)paylasıcam lısteyıde.bıde bsey rıca edebılır mıyım mesela bana ornek bı lıste werebılır mısın bunun yanında neler yapıosn sen baslamadan tecrubelı bırınden fıkır alsam daha ıyı olucak sanırım..
çoooooooook tesekkur ederm cnm ılgın we fıkırlerın ıcın cok saol emın olabılırsın cok dıkkate alıcam :))canım topic in ilk sayfasında olan listeyi mutlaka çıkar ve buzdolabına as.. zaten aslıcım sana gerekli tüm açıklamaları yapmış.. sabahları çok güzel kahvaltı yapabilirsin omlet yumurta salam belki zeytin 2 dilim kızarmış ekmek beyaz peynir kaşar peyniri bunları belirli şekilde kendi zevkince tüketebilirsin..
öğlenleri salata marul ya da göbek yanında tavuk balık et .. et yemekleri ne bilim sebze yemekleri yanında biraz yoğurt ya da ayranla mönüler oluşturabilirsin..
meyve pek iyi değil bu rejimde.. onun dışında akşamları yine sebze ve tavuk balık et yemekleri ızgara falan süper oluyor bunları deneyebilirsin
zaten bizler her gün yediklerimizi burda paylaşıyoruz takip edersen mutlaka esinlenirsin sende bişeylerden..
öpüorum çok canımm
meraba herkese bende bu diyeti uygulamak istiyorum ama yapabilirmiyim diye tereddütteyim birde tam anlamıyla nasıl yapacağımıda anlayamadım herhalde ondan olsa gerek yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim mesela bir günlük ne yediklerini yazarlarsa çok sevinirim
Cnım 2 ksk undan bisey olmaz cunku muhtemelen yaptıgın butun mucveri sen yememissindir..Yani senin yediginin icinde toplasan 1 tatlı kasıgı un vardır..O yuzden cok dert etme cnm..Kızlar ben gerçi menümü paylaşmıştım ama bir şey soracaktım. Ben akşam yemeğinde İnegöl köftenin yanında Kabak mücveri yapmıştım. İçinede 2 kaşık un koydum. sizce krb.ne kadar olabilir. Bugün kaçamaksız atlattım derken, aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?