zilancım hosgeldin ve kolay gelsin oncelikle..meraba herkese bende bu diyeti uygulamak istiyorum ama yapabilirmiyim diye tereddütteyim birde tam anlamıyla nasıl yapacağımıda anlayamadım herhalde ondan olsa gerek yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim mesela bir günlük ne yediklerini yazarlarsa çok sevinirim
kızlar pirinç yemiyoruz ama yemekleri bulgurla yapsak olur mu mesela pırasa ve ıspanağı.ayrıca siyah zeytinin kaç puanı var.ve sucuklu yumurta yedik 2 tane mi sucuk yiyeceğiz.meyvelerin de baya yüksekmiş puanları.nescafe salep bunları içebiliyor muyuz
canım ben seni zaten yazdım listeye yazdığımıda söledim hatta bugün ki mesajta senin için yazıda yazdım.. kilonu bekliorum
selam kızlar bugün yediklerimi yazayım kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği puanı kaç bilmiyorum peynirli omlet 2 zeytin 1 tatlı kaşığı bal o kadar birazdanda yeşilçay içeceğim ama badem ve ceviz de yiyorum az az.bu bozmaz umarım çünkü acıktım.akşamada pırasa yapacağım ve ezogelin çorbası nasıl sizce
Merhaba arkadaşlar. Ben bu gün regl oldum:84: Bu dönemde tatlıya direnmek çok zorKarnım feci şiş. Vücudum şu an yorgun ve harap Yine de umarım hızlı toparlanır vücudum ve cumaya kadar kilom değişir:26:
Bak cnm 3-5 sayfa geride ben ve arzuhelin ornek menuler yazdı..Ayrıca kb deger listesi yazdım bir sayfada..Ordan da bakabilirsin..O yazdıklarımızı okursan sana yardımcı olucaktır eminim.arkadaslar bende uygulam ıstıyorum 5kılo fazlam var ama cok karısık kafam karıstı ne yemem gerektıgını bılemedım bırısı yardımcı olsa keske..:93:
kızlar işe yarıyomu bu dıyet ???????
Tatlı yerine kuru incir veya kuru kayısı yiyebilirsin tatlım..Mesela kayısıyı ortasından aç ve içine ceviz koy 2 tane mesela tatlı niyetine ye cnm..Ben regl döneminde oyle yapmıştım cok canım cektiginde..Cok guzel kilo veriyodun bak bence kacamaklardan uzak dur guzelim..Kolay gelsin sana..
masumcum nasılsın.nası gidiyo diet.ben ne tam yapıyorum ne de tam bırakıyorum.öle aradayım işteşimdilik almıyorum ama 200gr-500 gr arası veriyorum en fazla pek bişi yapmasam da.
kızlar çok umutsuz gibiyim ama hani çaresizlğin verdiği hırs olur ya o da var. kızlar ben zayıflıcam, yaşıma uygun incecik kotların içine giricem 29 beden olan kotların. 22 yaşımda olucam ocakta, ama hala ergenliğimden beri bu lanetle uğraşıyorum. hiçbir şey, hiç kimse vazgeçiremeyecek beni, en önemlisi kendim ve avuntularım.
asla vazgeçmicem o kotun içine girene kadar üstüne de straptez mavi fırfırlıyı giyene kadar. asla!!!
destek destek destek
Sağol canım iyi gibi aslında benimkide krb. diyeti değilde düşük kalorili diyet gibi devam ediyor. herşeyden yiyorum ama az az yiyorum. sen gene iyi veriyorsun maşallah gerçi bende fena değilim ama daha çok vermem gerekir diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım en iyisi pes etmemek canım, hiç değilse kg almıyoruz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?