Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

zilancım hosgeldin ve kolay gelsin oncelikle..
Bir iki sayfa öncesinde bir kac arkadasa ornek menuler yazdım..Yazdıklarımı okursan eminim yardımı olucaktır..Ayrıca listeyi isteyenler oldu tekrar yapıstırdım..Gunluk ne kadar alman gerektigi hepsi yazıyo..Arzuyla beraber bir cok ornek verdik.
İnsallah kb diyetinden keyif alırsın cunku hic oyle aclık krizleri sinir bozuklukları olmuyor bu diyette..

Bence bulgur kullanma ya da pirinc..Bunlar olmadan da gayet lezzetli oluyor aslında önemli olan alışmak..Sucuk yumurta pastırma salam peynir cesitleri et cesitleri bunlardan istedigin kadar tuketebilirsin cnm..

canım ben seni zaten yazdım listeye yazdığımıda söledim hatta bugün ki mesajta senin için yazıda yazdım.. kilonu bekliorum

Hemen çizelgemi deqiştiriyorum 3.5 aylık bir ara vermiştim 5 kilo almışım kilom 80 ben bu hafta 2 kiloya yakın veririm ilk başladıqımda her zaman fazla gidiyor sonra zamanla oturur daha az vermeye başlarım 74e hemen inmem lazım çünkü bıraktıqım kilo 74.7 kaybedecek vaktim yok pantolon sıkmaya başladı:18:

merhabalar :) ya benim bi kac günüm kötü gecti ne spor yapabildm ne dogru dürüst su icebildm üstelik dün aksam kacamaklarim oldu annemin dogm günüydü telastan ac gittim bide kahvaltida yapamadim neyseki simdi eve döndüm ay ben bidaha annemde kalmiyim en iyisiii :))) 700gr fazla ciktm bugün ama cok üzülmedim bu durum bidaha tekrarlanmayacak insallah cumaya verms olacam :) ayrica sanirim allah izin verirse türkiye ye gitme tarihim belli oldu gibi sanirim mayista :) mayisa kadar son gaz devaaaammmm :) bugün evdeyim cok su ve spor :)

selam kızlar bugün yediklerimi yazayım kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği puanı kaç bilmiyorum peynirli omlet 2 zeytin 1 tatlı kaşığı bal o kadar birazdanda yeşilçay içeceğim ama badem ve ceviz de yiyorum az az.bu bozmaz umarım çünkü acıktım.akşamada pırasa yapacağım ve ezogelin çorbası nasıl sizce

arkadaslar bende uygulam ıstıyorum 5kılo fazlam var ama cok karısık kafam karıstı ne yemem gerektıgını bılemedım bırısı yardımcı olsa keske..:93:

Merhaba arkadaşlar. Ben bu gün regl oldum:84: Bu dönemde tatlıya direnmek çok zor Karnım feci şiş. Vücudum şu an yorgun ve harap Yine de umarım hızlı toparlanır vücudum ve cumaya kadar kilom değişir:26:

Sana dun de soylemiştim sanırım ama bence tam bugday ekmegi yerine uno light ekmek var dengenin..
Bunu 2 dilim tuketsen daha iyi olur. Ayrıca 1 tatlı kaşıgı balda da cok kb var..ezogelin corbası da bence yanlış bir secim cunku mercimek ve bulgurda da cok kb var..Ama gene de sen bilirsin cnm..Afiyet olsun yediysen de..

Tatlı yerine kuru incir veya kuru kayısı yiyebilirsin tatlım..Mesela kayısıyı ortasından aç ve içine ceviz koy 2 tane mesela tatlı niyetine ye cnm..Ben regl döneminde oyle yapmıştım cok canım cektiginde..Cok guzel kilo veriyodun bak bence kacamaklardan uzak dur guzelim..Kolay gelsin sana..

arkadaslar bende uygulam ıstıyorum 5kılo fazlam var ama cok karısık kafam karıstı ne yemem gerektıgını bılemedım bırısı yardımcı olsa keske..:93:
Bak cnm 3-5 sayfa geride ben ve arzuhelin ornek menuler yazdı..Ayrıca kb deger listesi yazdım bir sayfada..Ordan da bakabilirsin..O yazdıklarımızı okursan sana yardımcı olucaktır eminim.
Kolay gelsin..

Aslıcım cevabın için teşekkür ederim canım.
Bugün yediklerimi paylaşayım.

Sabah sahanda yumurta
1 kk beyaz peynir
4 tane zeytin
şekersiz çay

ara 1 avuç kuruyemiş, 1 dilim elma
akşam tavuk haşlama
2 kaşık pilav
salata, 1 kaşık yoğurt

masumcum nasılsın.nası gidiyo diet.ben ne tam yapıyorum ne de tam bırakıyorum.öle aradayım işteşimdilik almıyorum ama 200gr-500 gr arası veriyorum en fazla pek bişi yapmasam da.

Evet tatlım haklısın. Yoksa tüm haftam boşa gidecek. Kuru inciri çok severim. Beni kurtarır bu dönem. Kısa vadede sütlü ve tatlandırıcılı nescafe de bayağı iyi geldi. Krizime hakim olabildim Kilolarımı verip, bu mango indirimlerine bön bön bakmanın acısını çıkarmak istiyorum. Bir süre sadece istediğim her kıyafeti almak istiyorummmm Yıllarca neyin içine girebildiysem onu giydim. Artık kıyafetlerimi ben seçmek istiyorummmmmm özgürce

kızlar çok umutsuz gibiyim ama hani çaresizlğin verdiği hırs olur ya o da var. kızlar ben zayıflıcam, yaşıma uygun incecik kotların içine giricem 29 beden olan kotların. 22 yaşımda olucam ocakta, ama hala ergenliğimden beri bu lanetle uğraşıyorum. hiçbir şey, hiç kimse vazgeçiremeyecek beni, en önemlisi kendim ve avuntularım.

asla vazgeçmicem o kotun içine girene kadar üstüne de straptez mavi fırfırlıyı giyene kadar. asla!!!

destek destek destek

masumcum nasılsın.nası gidiyo diet.ben ne tam yapıyorum ne de tam bırakıyorum.öle aradayım işteşimdilik almıyorum ama 200gr-500 gr arası veriyorum en fazla pek bişi yapmasam da.

Sağol canım iyi gibi aslında benimkide krb. diyeti değilde düşük kalorili diyet gibi devam ediyor. herşeyden yiyorum ama az az yiyorum. sen gene iyi veriyorsun maşallah gerçi bende fena değilim ama daha çok vermem gerekir diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım en iyisi pes etmemek canım, hiç değilse kg almıyoruz değil mi?

İnşallah hedefine ulaşırsın canım, senin henüz yaşın çok genç daha kolay verirsin pes etme ama.

eğer o hafta dikkat etmeye çalıştıysam hani yine aman aman değil 500gr veriyorum.ama fazla dikkat etmediysem de ya almıyorum ya da 200 gr civarı veriyorum.tabi ki almamak ta çok önemli cnm

kızlar dün olmadı başlangıç bende sabah başlamıştım ama rahatsızlandım .eşimde patates pişirmiş ondan yedik artık.ayda yılda biir yemek yapmış ayıp olmasın diye yedim.
vücudum çok kırgın ağrılarım var.sanırım kolestrolüm yüksek.100 e dayandım.vücut iflas edecek Allah korusun.sabah aç karına dr ye gidecem.öğlene de sonuca göre bakarız artık.
bu hafta cumaya inşallah size güzel haberler verebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…