Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ya dikkat et kendine ve kolestrolün varsa eğer bu diyet sana zarar verebilir. En önemlisi sağlık geçmiş olsun.

Canım benim tabiki vericeksin butun kiloları, ve sen de benim gibi mayıs ayında giyicen minileri..Benim de yasım 30 olmasına ragmen mini giyme hayallerim var.. Sen yeter ki iste..23 yasındayken düşmüştüm en son istedigim kiloya 52-53 olmustum ve surekli karnı açık ve straplez kıyafetler giyiyodum..O yuzden seni cok iyi anlıyorum..Ama zayıf olanlar nasıl oluyor, elbet sihir yontemiyle degil..Yavas yavas yolumuzda ilerlicez..Hadi bakalım kacamaksız bir hafta diliyorum sana tatlım..

tşk ederim cnm desteğin için inşlah dediğin gibi yaparım başladım bugün bakalım kısmet ne olcak:))
evet cnm 100 kilodan 66 ya düştüm az bir kilom kaldı verecek onlarda inat ediyorlar vermek için tabi ben dahada inat ediyorum :)) inşlah vercez hep beraber kilolarımızı

çok sağol gülüm amin inşlah kolay gelir ama bu son kiloları vermek hiçte kolay gelmiyor kızlar ilk kilolara göre dahada çok yoruyor insanı
evet baktım cnm bugünde başladım günlük kontrol ederim ve listemi yazarım inşallah başarırım sizleririn desteğiylen

canım gecmiş olsun..kolestrol icin cok sakıncalı bir diyet kb diyeti..Bence kesin bir diyet yap ama kb diyetinden uzak dur tatlım..

Günaydın kızlar dün sabah tartıldıqımda 80.3 tüm dün çok az dikkat edebilidm ama bu sabah 79.6 çıktım bugün tam moduma döndüm ama nedense çizelge deqişmiş yapamadım en kısa zamanda 74 e geri dönüp 60 doqru ilerlemeliyim bu arada siteye yeni gelip yönlendirmeye gelen arkadaşlar bazı şeyleri yanlış öneriyorlar mesela tam buqday ekmeqi evet uno denqe lighta göre k.deqeri daha fazla ama onunda gi deqeri düşük selin bize hep tam buqday ekmeqi yiyin derdi sonra lihgt içecekleri istediqiniz kadar tüketebilirsiniz hiçbir zararı yok (eqer herhangi bir saqlık sorununuz yoksa) hem tatlı ihtiyacınız kalmaz hemde mideyi çok güzel şişiriyor biz verdiqimiz onca kiloyu light gazoz içerek verdik bir zararınıda görmedik ek öqünlerde ton balıqı+light gazoz içebilirsiniz acaip doyuyorsunuz ve ikisininde deqeri 0 k. yeni gelen arkadaşlar 111.sayfadan itibaren sabırla okurlarsa çok şey öqrenirler bu çok önemli mutlaka kilo vermek isteyen herkesin okuması şart beyni proqramlamış olursunuz ve ne zaman nerde ne yapmanız gerektiqini bilirsiniz sevgiyle kalın..

Ben 105.5 kilodan 78 kiloya düştüm.. dogduğumda bile 5.5 doğan bir bebek olarak yıllarca bu kiloları üstümde taşıdım ve defalarca rejimler yaptım.. ama sonunda hedefimin çok yakınındayım artık. 28 kilo vermek kolay diil.. ama ben kalori rejimi.. ölüm rejimi.. blumia vs bunların hepsini yaptım denedim.. ama bu rejimlerimin hiç birinde ben beyaz ekmek, çok tahıllı ekmek vs tarzı ekmekler tüketmedim.. Gi yani glisemik indeks sindirim süreci çok kısa ve böylece emilim ve kana karışma süreci çok hızlı olan kan şekerini çok hızla yükselten gıdıların sonucudur. ve bugday bu tarz besinlerin en başında gelir. bu nedenle her zaman kepek türü ekmekler tercih edilmelidir diye düşünüorum ve ben bunu uyguluyorum. ve uno denge şuana kadar benim ekmek konusundaki en büyük desteğim oldu. Bunu kendi gözünüzlede test edebilirsiniz zaten.. 1 su dolu bardağa atın ekmeğin ne kadar yavaş parçalandığını diğer ekmeklere göre göreceksiniz..

light içecekler ve zero tarzı içeçekler ise tabi rejim yapıp sağlıklı beslenenler için çok fazla tüketilmemesi gereken ve vücuda hiç bir faydası olmayan içeceklerdir. Ama ben özellikle haftasonları dışarda ya da baharatlı yiyeceklerden sonra zero içiorum ve sakıncasını görmediğimi düşünüorum ama dediğim gibi asitli hiç bir içeceğim kilo yapsın yapmasın bence tüketilmemesi gerek..

yine bir haftasonu geçti.. bu sefer daha az zararlı kapattığımı düşünüorum aslııııı bana kısmaa llüttfenn bozmamaya çalıştım...:44:

şuan gayet iyi bir gündeyim ama sabah kahvaltı yapmama rağmen çok acıktım .. aslıcımm bu arada sounda 5 i bir yerde çayı aldım.. acaba doğrusunumu aldım içinde yeşil çay mate funda yaprağı biberiye ve kekik varr 2 gündür içiorum günde bir defa.. daha mı çok tüketmeliyim oda karnımı ağrıttığı için korkarak içiorum neyse gelince yaz bitanemm öptüm çok

Bu arada haftosunu forma yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.. hepinize ayrı ayrı yazmak yerine ortak sorulara cevap vereyim dedim

bu diyet eğer ciddi anlamda doğru uygulanırsa cok iyi sonuçlar alabileceğiniz bir diyet.. kolestrolü yüksek arkadaşların yapması ise protein ağırlıklı bir diyet olduğu için zararlı olabilir. ve tabiki çok uzun vadede yapılmaması gerek bir diyet çünkü çok uzun vadede alınan protein gut hastalığına ve damar tıkanıklığına ve kolestrol yüksekliğine sebeb olur.. yani tabiki vücudunuz belirli ölçülerle karbonhidrat glikoz ve protein almalı.. ama dediğim gibi bu 1 sene devam ederim düşüncesindeki kişilere bilgi için sölediğim bişey..

bunun dışında bir kaç sayfa öncesine aslı arkadaşımız yani Helinaslı sizlere topic in ilk başındaki gibi hatta sanırım biraz daha detaylı kb diyet listesini kopyalamış.. o listenin mutlaka çıktısını alın ve buzdolabınıza asın.. bu bu diyete alışma değerleri ezberleme sürecini kısaltıcaktır..

yemek yemek eğer üstüne gidilirse en kolay düzeltilecebilecek bir alışkanlıktır. çünkü kilo alanların almış olanların çoğu ihtiyacı için değil damak zevki veya göz açlığı ve nefsi çektiği için fazla yemekten kilo almıştır. hormon değerleri ile ilgili olanları sölemiorum..

bu diyette ilk yapmanız gereken vücudunuza giren besinlerin karbonhidrat değerlerini düşürmek.. ve diğer rejimlerden en farklı özelliği doyana kadar yemek.. ilk bir kaç gün kb değerlerini aşsanız bile doyana kadar yemelisiniz.. ve rejimi uyguladıkça karbonhidrat alınmadığı için vücudunuzun kan şekeri fazla düşmeyecek ve bölece yavaş yavas açlık hissi ve tatlı krizlerinize sekte vurulucak..

tabiki her türlü gıdayı tüketmelisiniz.. zaten listeye göz atarak güzel bir kahvaltı yapabilir.. salata ve izgara ile ya da sebze yemeği gibi basinlerle öğle yemeğini yiyebilir ve akşamda yine belki sadece slaata ya da yine ızgara ya da sebzeyle günü kapatabilirsiniz.. zaten besinleri tandıkça içeriklerini öğrendikçe kendinize çeşitli yemekler türetebilir ve sofralarınızı donatabilirsiniz..

diyette damıtılmış içkilerin içilmesininde yine bir zararı yoktur ( içenlerin bilgisine )

biz burda herbirimiz birbirimize destek için burdayız birbirimizi diyet yapmayı sevdirmeye bunu bir oyun haline getirmeye ve hep yardımcı olmak için yanyanayız..

yine yeni gelen arkadaşlarımız için sölüorum çoğu arkadaşımız her gün sabah öğle akşam mönülerini bizimle paylaşıyorlar eğer okumaktan korkmayıp topicin sayfalarında göz gezdirirseniz çeşitli aslı arkadaşımızın yemek tariflerini de görebilirsinizz ve tabiki her gün paylaştığımız mönülerimizide..

ve lütfen bu diyete başlayacak arkadaşlarımız için sölüorum yine.. mümkün olduğunca topic i ziyaret edin aklınıza takılanı sorun emin olmadığınız şeyleri yemeyin.. ve her gün burda bizimle mönülerinizi paylaşın amaç birbirimizi motive etmek .. biz her konuda destek olursak birbirimize çok daha kısa vadede hayallerimize ulaşırızzz

canim ya su cümleyi yazarken neler hissettigini okadar iyi anlayabiliyorumki... bende 6 ay öncesine kadar böyleydim ama cok sükür 29 olmasa da 30a giriyorum artik .... insallah senden en yakin zamanda hedefine ulasirsin

biri mango indirimi yazmis cok güldüm:)) bende bu seneye kadar bömböm bakiyordum ama kilo verdim hala bakiyorum :))) cünkü malum ögrencilik hayati :)))ama olsun deneyip üzerine oludugunu bilmek bile güzel alamazsam bile

asla vazgecme cabk verirsin bide bana bak dünyanin kilosunu vermeliyim ama vazgecmicez bende 20 yasima zayif olarak girecem eminimmmm yilmak yok

aklima birsey takildi ya simdi bu kb diyeti uzun zaman yapilirsa zararli olyoms ya eee mayisa kadar yaptim diyelim ondan sonra ne yapacam

Merhaba cnm..
Sanırım benden bahsediyosun şunu öneriyor bunu bilmiyor filan diye. Ben bu diyeti babamdan ogrendim. Babam da bundan 10 sene once diyet yapmak icin doktora basvurdu ve doktor ona bu rejimi verdi. Cunu arada içtigi alkolun diyetini bozmasını istemiyordu. Doktorun baslıca söylediklerinin icinde aldıgınız urunlerin uzerindeki kb degerlerini mutlaka okuyun demişti. Kepekli ekmegi o önerdi ve kesinlikle diger rejimlerde tam bugday ekmeginin oldugunu soyledi. Fakat bu rejim icin dogru olmadıgını soyledi. Ayrıca ben eger istersen 1 tane diyet kutu kola icebilirsin demiştim bir arkadasa ve bunu söylememin sebebi de butun diyetisyenlerin 1 den fazlasına izin vermedigini hepimiz artık biliyoruz. Kola ve asitli icecekler bir numaralı selulit kaynagı. Eger selulitlerden kurtulmak istersek bunu bir sekilde ya bırakıcaz ya da azaltıcaz. Ben de gunde 1 lıtre kola iciyodum. Ve hic beni tok tuttugunu da gormedim. Selin arkadasımızın yazdıklarını oku demişsin sanırım..Ama ben de burda gunlerdir insanlara yardımcı olmak amacıyla bildiklerimi yazıyorum. Onemli olan kb degerini dusuk tutmak ama ben de bildiklerimi kafamdan uydurmadım. Doktor soyledigi icin kendime guvenerek yazdım. Neyse daha fazla canımı sıkmayayım. Arzuhelinde ben de kac gundur yardımcı olmaya calısıyoruz. Ama iste boyle seyler soylenince ister istemez üzlüyoruz.

Selam arzucummmmmm..Cayını gunde 3 kere yemeklerden 1 saat once demleyip icicen..Ama eger bagırsaklarına dokunduysa bosver hic zorlama..Bana dokunmadı ve 3 haftadır duzenli olarak iciyorum tatlım..Ayrıca eşimde iciyor ve rejim fazla yapmadıgı halde o da kilo verdi..Ama tansiyon ve seker sorunu olanların kullanmaması gereken bir cay..Bak madem biraz kacamak yaptın haftasonu simdi cumaya kadar kampa al kendini ve sıfır kacamakla gecir bu haftaicini..Lutfen 100 gramla kapatma haftayı bak bu seferde cok uzulurum..Vericen bu hafta en az 800 gram..Hadi bakalım hayırlısı tatlım..
Bugunku menum
Sabah 1 adet katı yumurta
peynir az
Oglen 2 adet kabak peynirli fırında
Aksam da tavuk yapıcam sebzeli fırında
Lutfen sularınızı icmeyi unutmayın kızlaaarrrr

aklima birsey takildi ya simdi bu kb diyeti uzun zaman yapilirsa zararli olyoms ya eee mayisa kadar yaptim diyelim ondan sonra ne yapacam

Arada baska diyetlerle degiş tokus yapıp vucudunu şoklamış olursun..
Bir sure devam et tatlım bakalım bu diyete..
Ayrıca eger istersen bu diyeti de saglıklı hale getirebilirsin biraz kilo verdikten sonra..
Mesela et tuketmek yerine sebze tuketirsin daha fazla..
Bu diyet uzun sureli soyle zararlı eger cok fazla et tuketiyosan kolestrol artar bu yuzden tehlikeli
Ama rejim yapmazken de ben ztn bu kadar tuketiyodum et..Bu yuzden korkmuyorum..
Cok abartmadıgın surece porsiyonları sorun yok tatlım bence..

tsk ederim ablacim cvp icin simdilik pek et yemiyorm ton baligi falan canim nedense burgeri tavk istemiyo az az yiyecem :) istedigim kiloya düsüne kadar ugrasacam

Masalcım canım aynen aslınında dediği gibi ben kb yi çok düşük tutup çok uzun süre yapılan rejimden bahsediorum ve hatta oraya 1 sene gibi hırslanabilenler için dedim.. bizler hepimiz bell kilolara geldiğimizde bu kb oranlarını sebze ve meyvelerle destekleyerek yükselticez.. sen korkma yani zaten bu rejimi de öle sadece ton balığı tavukla falan geçirştirme sebzede yemelisin mutlaka en düşük kb değerleri olanları mutlkaa haftada 2-3 tüketmelisin bunu ihmal etme aynı şekilde yine haftada 1-2 meyveleride listene almalısın.. bu kb olayı aslında bir beslenme biçimidir.. diyet gibi değilde kendine adapte ettiğin beslenme şeklin olmalı ilerdede.. tabiki istediğimiz kilolara inince kontrolümüz altın nefsimize hakim olarak makarnada bulgurda pirinçte vs kb değerleri olan şeyleri mönülerimize eklicez..

suan çok iyi gidiosun biliosun geçen haftanın birincisisin.. lütfen bozma kaçamak yapma.. yine çok güzel sonuçlar bekliorum

Canım benim yanlıs olsa soylerdim ztn..
Dogru oldugu icin o konuda bisey demedim..İcindekiler aynı ztn baska birseye besibiryerde denemez..Onun adı bu..İç bakalım ama rahatsız edicek olursa dedigim gibi hemen bırak..Kaynar suyun icine atıyosun bir tatlı kaşıgı..Sonra 10 dakka bekleyip suzuyorsun..Sonra da afiyetle iciyosun..Ayrıca mumkunse yemeklerden 1 saat once ic ki 3 kere bak goruceksin 4-5 gun sonra hic acıkmamaya baslıcaksın tatlım..İnanılmaz tokluk hissi veren bir cay..

bende istiyorm o caydan ama almanyada nerde bulabilirimki acaba

hehehe cnm benim..zannetmiyorum orda besibiryerde diye satsınlar..Ama icindekileri ayrı ayrı alıp karıstırabilirsin sanırım..
içinde biberiye,kekik,mate yapragı,funda yapragı ve de yesil cay var..
ayrı ayrı alıp oranlarına gore karıstırabilirsin aslında..Bu dediklerimi ordaki baharatçılarda bulacagından eminim..ya da Turkiye de kesin akrabaların vardır alıp sana kargo ile gonderebilirler..
Ben cok faydasını gördüm 3 haftada. Bu otların ayrı ayrı faydaları var ve bir araya gelince cok duzeltiyor vucudu..inan bana kilo belki cok fazla vermedim ama gorenler en az 10 kilo vermişsin diyolar. Cunku vucudu cok sıkılastırıyor tatlım..Ama tabi en onemlisi iştahı kesiyor ve zorla yemek yiyorsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…