kızlar dün olmadı başlangıç bende sabah başlamıştım ama rahatsızlandım .eşimde patates pişirmiş ondan yedik artık.ayda yılda biir yemek yapmış ayıp olmasın diye yedim.
vücudum çok kırgın ağrılarım var.sanırım kolestrolüm yüksek.100 e dayandım.vücut iflas edecek Allah korusun.sabah aç karına dr ye gidecem.öğlene de sonuca göre bakarız artık.
bu hafta cumaya inşallah size güzel haberler verebilirm
kızlar çok umutsuz gibiyim ama hani çaresizlğin verdiği hırs olur ya o da var. kızlar ben zayıflıcam, yaşıma uygun incecik kotların içine giricem 29 beden olan kotların. 22 yaşımda olucam ocakta, ama hala ergenliğimden beri bu lanetle uğraşıyorum. hiçbir şey, hiç kimse vazgeçiremeyecek beni, en önemlisi kendim ve avuntularım.
asla vazgeçmicem o kotun içine girene kadar üstüne de straptez mavi fırfırlıyı giyene kadar. asla!!!
destek destek destek
tşk ederim cnm desteğin için inşlah dediğin gibi yaparım başladım bugün bakalım kısmet ne olcak:))zilan hosgeldin aramiza:) bence yaparsin cünkü hic ac kalmiyorsun birde cizelgen dikkatimi cekti 100 kilodan 66ya inmissin gercekten bravo tebrik ediyorum senibu topigi 111.sayfadan sonrasini oku orada selin abla cok güzel bilgiler yazmis hatta örnek menüler bile var ama ben sana ilk baslarda neler yiyordum onu söyleyeyim ki biraz fikrin olsun
sabahlari 2 dilim ekme uno light = 14 kb
peynir(her tür peynir olabilir) = 1kb
zeytin = 1Kb
salatalik= 4kb
domates= 6kb
salatalik ve domatesi ben hergün yemiyordum sahsen yada az yiyordum
öglen: sucuklu yumurta= 2
aksam Tavuk ya firinda ya da sote= 0 da ayran yada yogurt yiyordum
aralarda acikinca peynir yiyordum, yumurta hasliyordum cünkü bunlarin KB degeri 0 yada 1 yada tatlandiriciyla tatlandirilmis neskafe cay iciyordum
meyve cok tüketmedim KB degeri yüksek oldugu icin
ama en önemlisi hic ac kalmadim aciktikca KB degeri düsük yiyeceklerden yedim
birde en önemlisi bol bol su icmek :) günde en az 1.5- 2 litre
ama sen yinede en iyisi 111.sayfadan sonra oku orada cok isine yarayacak bilgiler var bu diyet hakkinda
zilancım hosgeldin ve kolay gelsin oncelikle..
Bir iki sayfa öncesinde bir kac arkadasa ornek menuler yazdım..Yazdıklarımı okursan eminim yardımı olucaktır..Ayrıca listeyi isteyenler oldu tekrar yapıstırdım..Gunluk ne kadar alman gerektigi hepsi yazıyo..Arzuyla beraber bir cok ornek verdik.
İnsallah kb diyetinden keyif alırsın cunku hic oyle aclık krizleri sinir bozuklukları olmuyor bu diyette..
kızlar dün olmadı başlangıç bende sabah başlamıştım ama rahatsızlandım .eşimde patates pişirmiş ondan yedik artık.ayda yılda biir yemek yapmış ayıp olmasın diye yedim.
vücudum çok kırgın ağrılarım var.sanırım kolestrolüm yüksek.100 e dayandım.vücut iflas edecek Allah korusun.sabah aç karına dr ye gidecem.öğlene de sonuca göre bakarız artık.
bu hafta cumaya inşallah size güzel haberler verebilirm
kızlar çok umutsuz gibiyim ama hani çaresizlğin verdiği hırs olur ya o da var. kızlar ben zayıflıcam, yaşıma uygun incecik kotların içine giricem 29 beden olan kotların. 22 yaşımda olucam ocakta, ama hala ergenliğimden beri bu lanetle uğraşıyorum. hiçbir şey, hiç kimse vazgeçiremeyecek beni, en önemlisi kendim ve avuntularım.
asla vazgeçmicem o kotun içine girene kadar üstüne de straptez mavi fırfırlıyı giyene kadar. asla!!!
destek destek destek
destek destek destek
Günaydın kızlar dün sabah tartıldıqımda 80.3 tüm dün çok az dikkat edebilidm ama bu sabah 79.6 çıktım bugün tam moduma döndüm ama nedense çizelge deqişmiş yapamadım en kısa zamanda 74 e geri dönüp 60 doqru ilerlemeliyim bu arada siteye yeni gelip yönlendirmeye gelen arkadaşlar bazı şeyleri yanlış öneriyorlar mesela tam buqday ekmeqi evet uno denqe lighta göre k.deqeri daha fazla ama onunda gi deqeri düşük selin bize hep tam buqday ekmeqi yiyin derdi sonra lihgt içecekleri istediqiniz kadar tüketebilirsiniz hiçbir zararı yok (eqer herhangi bir saqlık sorununuz yoksa) hem tatlı ihtiyacınız kalmaz hemde mideyi çok güzel şişiriyor biz verdiqimiz onca kiloyu light gazoz içerek verdik bir zararınıda görmedik ek öqünlerde ton balıqı+light gazoz içebilirsiniz acaip doyuyorsunuz ve ikisininde deqeri 0 k. yeni gelen arkadaşlar 111.sayfadan itibaren sabırla okurlarsa çok şey öqrenirler bu çok önemli mutlaka kilo vermek isteyen herkesin okuması şart beyni proqramlamış olursunuz ve ne zaman nerde ne yapmanız gerektiqini bilirsiniz sevgiyle kalın..
yine bir haftasonu geçti.. bu sefer daha az zararlı kapattığımı düşünüorumaslııııı bana kısmaa llüttfenn bozmamaya çalıştım...:44:
şuan gayet iyi bir gündeyim ama sabah kahvaltı yapmama rağmen çok acıktım .. aslıcımm bu arada sounda 5 i bir yerde çayı aldım.. acaba doğrusunumu aldım içinde yeşil çay mate funda yaprağı biberiye ve kekik varr 2 gündür içiorum günde bir defa.. daha mı çok tüketmeliyim oda karnımı ağrıttığı için korkarak içiorumneyse gelince yaz bitanemm öptüm çok
aklima birsey takildi ya simdi bu kb diyeti uzun zaman yapilirsa zararli olyoms ya eee mayisa kadar yaptim diyelim ondan sonra ne yapacam
Canım benim yanlıs olsa soylerdim ztn..Canım benimmmmmmmm sennn alınmaaaaaaahiç kimse istemiosa biz de susarız no problem.. sende bende bence gereken açıklamaları yaptık.. okumaları yeterli olucaktır... ben bu hafta öle 1oo gram vermem kokrma çok dikkat ettim yani abartı bişey yapmadım en az 1-2 kilo bekliorum bakalım.. çayıda içicem ama çayım doğrumuymuş onu sölemedin.. içindekiler seninkiyle aynımı bi de b poşet şeklinde benimkisi ben dedimmmm kesinn yanlışş alıcam dieeeeeee:18:
bende istiyorm o caydan ama almanyada nerde bulabilirimki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?