Kızlaar merhaba yediğim kısırın, kuruyemişlerin ödülünü aldım sanırım 72,2 kg.yum. ama bende Arzu gibi çok şişkinim ve karnım ağrıyor sanırım bu çay bize yaramadı, biliyorsunuz ben hapta kullanıyorum bu sabah eşime kızdım artık kullanmıycam hiç faydası yok diye. neyse genede bozmuyorum moralimi bu arada periciğim seni çok tebrik ediyorum, inşallah haftayada aynı hızla verirsin tabiki Aslıcığım senide darısı haftaya bizlere inşallah.
tesekkür ederim masumcum insallah darisi bütün arkadaslarin basina cünkü cok büyük mutluluk
selam kızlar bende bayadır ugrıyamadım buraya ama yazılanları az önce okudum ve çok üzüldüm ..geçmiş olsun diyorum hepinize ve bu abuk subuk can sıkan mevzulara girmeyelim diyorum..bu haftam hep hastanelerde gecti ve ne bulduysam onu yedim malisef ama az yedim hatta stresten aç kaldım diyebilirim kilo almamışımdır ama vermemişimdirde sanırım..herşeyin başı sağlık bunun kıymetini bilelim herşey boş kızımı göz doktoruna götürdüm ve malisef sadece yüzde on görüyomuş şok oldum dünyam yıkıldı hiç anlıyamamıştım ve kızım 3 yaşında ..eğer küçük bebeğiniz varsa sorunu olmasada mutlaka gözlerine baktırın ..küçük oldukları için hiç anlaşılmıyo ..boş şeyler için de canınızı sıkmayın inanın değmezz..
toplam 4kilo vermisim ya ben benim icin ne basari bilemezsiniz ya diyetlerimde 2kilo 2bck kilo verip birakiyodm ben hep 4kilo okadar büyük geliyorkiiiii gözüme simdi ondan cok seviniyorm insallah 8li sayilarida görürüm ya.......birakmayin bu topigi bakin pperi bi motivasyonla nasil kilo verdiiiiiiiii cok iyi geliyor bizlere
Senide tebrik ediyorum tatlım o kadar kaçamağa 800 gr çok iyi. Evet bu topiği bırakmak yok. Bu hafta bende kendimi bayağı bir sıkıcam bakalım ne olacak hep 72 görmekten gına geldi valla.
bu haftanin sampiyonu kesinlikleeeee pperi benceeee ay süper yaaa 1.9kg 100gr daha al sana 2kilo harika benceee harikaaaa tebrik ediyorm insallah devami gelirasli abla sende sasirttin veremedim diyodün 1kilo vermissin tebrikleeer arzu abla sana üzüldüm ya niye veremiyosnki acaba :26: masumum bence almis olmaktan iyidir ben alacam diye cok korktmmmm
ve benim kilo gelsin 95.2kg 800gr vermisim
bu haftanin sampiyonu kesinlikleeeee pperi benceeee ay süper yaaa 1.9kg 100gr daha al sana 2kilo harika benceee harikaaaa tebrik ediyorm insallah devami gelirasli abla sende sasirttin veremedim diyodün 1kilo vermissin tebrikleeer arzu abla sana üzüldüm ya niye veremiyosnki acaba :26: masumum bence almis olmaktan iyidir ben alacam diye cok korktmmmm
ve benim kilo gelsin 95.2kg 800gr vermisim
heyecan yaptim yineeee cok dikkat edecem bu hafta azicik ucundan bile kacamak yapmayacam su cok icemiyordm hep disarda oluyorm diye ama suyuda cok icecem artik
Kızlaaarr supersinizzz..Veremeyenler icin ama hakikaten cok uzuldum ben ya.
Sanki ben verememişim gibi etkilendim..Normal mi bu kadar ciddiye almam anlayamadım..
Arzucummm yaa valla sabahtan beri seni dusunuyorum..Bu kadar dikkat et sen ve vereme..
Olacak iş degil hakikaten bir çözüm üretmeye çalışıyorum..
Çay yaramadı diyosunuz da arkadaslar dogru çayı içmezseniz yaramaz ki..
Ben size demleme çayı tavsiye ettim..Bu çay ve rejimle o kadar çok kilo veren tanıyorum ki..
Özellikle kocam, resmen adam rejim yapmadan 1 ayda sadece bu çayı icerek 87 kilodan 81 kiloya düştü..
Ben tabi bu kadar rejimle beraber iciyorum bu çayı ve kesinlikle ona çok guveniyorum..
Bu çayın şişlik yapması çok garip..Nolur arkadaslar bir daha internetten okuyun bu çayla ilgili yazılanları..Çok fazla tavsiye eden var..Ben gözümle görmesem hayatta tavsiye etmezdim..
Özellikle kilo veremeyenlere soyluyorum.
Ama dogru şekilde icilmesi cok onemli. Duzenli olarak yemeklerden 1 saat once kaynar suya atıp kaynatmadan demliyosunuz 10 dakika..Sonra bir kupa iciyosunuz. Toplam 3 tane iciyosunuz her gun..Ama kesinlikle atlamıyorsunuz..Yaa bir kişi daha yok mu içip de memnun olan bu çaydan?? Bana destek çıkacak birisini arıyorum..Ben hipotiroidi hastasıyım..Yani tirod bezlerim neredeyse hiç çalışmıyo 5 senedir ve benim kilo vermem inanın yıllardır inanılmaz zordu..Bu yuzden inanıyorum ben bu çaya..
Ayrıca nerdeyse 1 ayda 6 kilo verdim..Bu inanılmaz bir başarı benim icin..Tabi burdaki motivasyonunda cok etkisi var ama ben besibiryerde diyorum..Baska da bisey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?