Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arzucum benim daha önce denedigim metabolizma hizlandirici corbayi denemek istermisin tatlim sadece iki gün iciliyor cünkü menülerini gördük arti suyuda ihmal etmedin:44: birde ben bu hafta günde 3 büyük fincan yesil cay ictim kalori yakimini hizlandirsin diye aralarda ondanda icebilirsin baska ne yapsan acaba:97::97:

Kızlaar merhaba yediğim kısırın, kuruyemişlerin ödülünü aldım sanırım 72,2 kg.yum. ama bende Arzu gibi çok şişkinim ve karnım ağrıyor sanırım bu çay bize yaramadı, biliyorsunuz ben hapta kullanıyorum bu sabah eşime kızdım artık kullanmıycam hiç faydası yok diye. neyse genede bozmuyorum moralimi bu arada periciğim seni çok tebrik ediyorum, inşallah haftayada aynı hızla verirsin tabiki Aslıcığım senide darısı haftaya bizlere inşallah.

tesekkür ederim masumcum insallah darisi bütün arkadaslarin basina cünkü cok büyük mutluluk

tesekkür ederim masumcum insallah darisi bütün arkadaslarin basina cünkü cok büyük mutluluk

İnsan mutlu olmazmı canımya bir şeyi başarmaktan daha güzel ne olabilir. dediğim gibi benim her ne kadar tartıya yansımasada kıyafetlerimin bol geldiğini görmek bile beni mutlu ediyor ya değilse ben çoktaan bırakmıştım diyeti. sana kupayı ilk ben gönderiyorum tahminimce bu haftanın şampiyonu sensin tatlım.

kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Benim gene bir dahaki haftaya kaldı. Bu hafta kilom aynı 65,9 .
bende 5i birarada çaya başlayım en iyisi.

seberra abla cok gecmis olsn en önde saglik tabiiii

bu haftanin sampiyonu kesinlikleeeee pperi benceeee ay süper yaaa 1.9kg 100gr daha al sana 2kilo harika benceee harikaaaa tebrik ediyorm insallah devami gelir asli abla sende sasirttin veremedim diyodün 1kilo vermissin tebrikleeer arzu abla sana üzüldüm ya niye veremiyosnki acaba :26: masumum bence almis olmaktan iyidir ben alacam diye cok korktmmmm

ve benim kilo gelsin 95.2kg 800gr vermisim

toplam 4kilo vermisim ya ben benim icin ne basari bilemezsiniz ya diyetlerimde 2kilo 2bck kilo verip birakiyodm ben hep 4kilo okadar büyük geliyorkiiiii gözüme simdi ondan cok seviniyorm insallah 8li sayilarida görürüm ya.......birakmayin bu topigi bakin pperi bi motivasyonla nasil kilo verdiiiiiiiii cok iyi geliyor bizlere

Senide tebrik ediyorum tatlım o kadar kaçamağa 800 gr çok iyi. Evet bu topiği bırakmak yok. Bu hafta bende kendimi bayağı bir sıkıcam bakalım ne olacak hep 72 görmekten gına geldi valla.

Senide tebrik ediyorum tatlım o kadar kaçamağa 800 gr çok iyi. Evet bu topiği bırakmak yok. Bu hafta bende kendimi bayağı bir sıkıcam bakalım ne olacak hep 72 görmekten gına geldi valla.

bende dikkat edecem bu hafta.insallah haftaya 72kg görmezsinnn

tesekkürler masalcim kilolarimizdan kurtulana kadar birbirimizi birakmayalim gercekten motivasyon cok önemli ayrica yaptigin kacamaklara göre sende cok güzel vermissin senide tebrik ederim canim

Canımm benim aferinnnn sana sen kilo verdikçe ve diğer arkadaşlarımda inanın ben vermesemde çok mutlu oluorum.. masalcım bak bitanem görüo musun nasıl incelmeye başlıosun haftaya dahada hırslanmanı istiorum bir an önce şu 8 li rakamları sonra 7 li rakamları görmelisinn .. süper gidiosunnn canım benim

heyecan yaptim yineeee cok dikkat edecem bu hafta azicik ucundan bile kacamak yapmayacam su cok icemiyordm hep disarda oluyorm diye ama suyuda cok icecem artik

calisma günlerim bozuk bari evdeyken su iceyim...calisirken korkuyorm icmeye wc davasi yüzünden 1dk dükkani birakip arkaya gitmemiz yasak ondan gidemiyorm..su da pek icemiyorm haliyle..ama icmeye calisacam artik ay pperiye baksanizaaaaa su icti neler oldu :)))

Kızlaaarr supersinizzz..Veremeyenler icin ama hakikaten cok uzuldum ben ya.
Sanki ben verememişim gibi etkilendim..Normal mi bu kadar ciddiye almam anlayamadım..
Arzucummm yaa valla sabahtan beri seni dusunuyorum..Bu kadar dikkat et sen ve vereme..
Olacak iş degil hakikaten bir çözüm üretmeye çalışıyorum..
Çay yaramadı diyosunuz da arkadaslar dogru çayı içmezseniz yaramaz ki..
Ben size demleme çayı tavsiye ettim..Bu çay ve rejimle o kadar çok kilo veren tanıyorum ki..
Özellikle kocam, resmen adam rejim yapmadan 1 ayda sadece bu çayı icerek 87 kilodan 81 kiloya düştü..
Ben tabi bu kadar rejimle beraber iciyorum bu çayı ve kesinlikle ona çok guveniyorum..
Bu çayın şişlik yapması çok garip..Nolur arkadaslar bir daha internetten okuyun bu çayla ilgili yazılanları..Çok fazla tavsiye eden var..Ben gözümle görmesem hayatta tavsiye etmezdim..
Özellikle kilo veremeyenlere soyluyorum.
Ama dogru şekilde icilmesi cok onemli. Duzenli olarak yemeklerden 1 saat once kaynar suya atıp kaynatmadan demliyosunuz 10 dakika..Sonra bir kupa iciyosunuz. Toplam 3 tane iciyosunuz her gun..Ama kesinlikle atlamıyorsunuz..Yaa bir kişi daha yok mu içip de memnun olan bu çaydan?? Bana destek çıkacak birisini arıyorum..Ben hipotiroidi hastasıyım..Yani tirod bezlerim neredeyse hiç çalışmıyo 5 senedir ve benim kilo vermem inanın yıllardır inanılmaz zordu..Bu yuzden inanıyorum ben bu çaya..
Ayrıca nerdeyse 1 ayda 6 kilo verdim..Bu inanılmaz bir başarı benim icin..Tabi burdaki motivasyonunda cok etkisi var ama ben besibiryerde diyorum..Baska da bisey demiyorum..

Haftanın şampiyonu şuan icin PERIIIIIII..bence gecen haftadan sonra zaten muthiş bi gelişme bu..Bence daha çok veren de olsa benim şampiyonum da sensin bu hafta guzelimm.Kesinlikle sudan diyorum..Sakın bırakma su icmeyi..Hemen alırsın bak..Vucud belirli bir suya alışınca onu koymayınca yerine bu da tehlikeli hemen geri alınıyor kilolar..
Kupa senin icin gelsin o zaman...

heyecan yaptim yineeee cok dikkat edecem bu hafta azicik ucundan bile kacamak yapmayacam su cok icemiyordm hep disarda oluyorm diye ama suyuda cok icecem artik

Nasıl içmiyodun su sen yaa?? Bak çok şaşırttın beni şimdik..Bi de haberimiz yok ki uyaralım..Bu kadar basbas bagırıyorum sularınızı icmeyi unutmayın kızlar diye..Oteki olaya gelince, yani su icince tuvalete gitme olayı..O zaman gerekli kişilere de ki benim bobreklerim rahatsız,gunde en az 2.5 litre su icmem gerek dedi doktor de..Ve kimse karışmasın yarım saatte bir wc ye gitmene..Bence boyle birsey dersen kimse birsey diyemez..Nolur ic suyunu tatlım ve bak goruceksin ki suyunu da icince cildin de cok guzellesicek..

Arzuuuuu nerdesin arzuuuuuu?? Ne yedin bugun???
Ben sabah kahvaltıyı dışarda yedim..
Kepekli peynirli tost yedim.
Yanında çay içtim( tabiki sekersiz)
İlk defa 1 aydır iki dilim ekmegi bir arada yedim bu sabah..
Kendime ödül verdim sanırm..
Oglen yemek yemek hic istemiyorum..
Cunku alışık olmadıgım icin bu tost beni çok tıkadı...
Aksama da yemege misafirim var zaten..
Aksam yemeginde de sebzeli kusbası tavuk yapıcam fırında..(mantar,kırmızı biber filan)
Yanında bol salata yiyecegim..

evet ben su cok icemiyordm iciyordm ama az iste dikkat edecem bu hafta..rüyamda tost yiyordm asli abla yaaaa :)))) dünde pasta yiyordm rüyamda neyse sabah yerim diyordm bide rüyamda :))) canim cekmiyo bisey ama tost bide sucuklu istiyo canim..ama nyseki eve ekmek almiyorm..sucukta yok zaten eee burda noel bayrami kapali olacak heryer :)

Canım ben daha önce kısa süreli bu çayı içmiştim senin dediğin gibi demlemeli olandan ama o zaman böyle olmamıştı ben üşütüyorda olabilirim bilemiycem birde ben günde 1-2 tane içiyorum zaten benim sorunum akşam yemekleri o yüzden akşam yemeğinden önce içiyordum. karnımda ağıryor dünden beri bilemiyorumki niye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…