Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim aslıcımmm
Wallaa canım çok sıkkın nie böle oluyor anlamıorum.. biliosunuz düzenli olarak yediklerimi yazıorum buraya.. suyuda inan hep 2.5 lt ve fazlası olarak için. ama bu şişkinliğim beni mahvetti anlamıorum neden ve geçmek bilmior..

Bugün yediklerim yine 2 dilim uno light ekmek kızartılmış 1 k.k beyaz peynir 1 parça tavuk göğsü söğüş
ara bir bardak 5ibiryerde çay
öğle tavuk göğsü sote tarzı 2 kaşık yoğurt

şimdilik bu kadar canım..

Masumcumm bizim halimiz nolcak böle sen 72 de kaldın ben 78 de bayılcam artıkk... valla bu hafta bakalım nasıl olucak.. neyse bozmayalım moralimizi.. yola dewammm

aslımmm inan karnım o kadar şişki ben bu suları nasıl içicem bilmiorum bugün zaten bu şişlik3 günden berii falan var ama suan son sınırında yani bilmiorum kii yaaa

o zamanda söledim sana benim etrafımda aktarcı yok.. sabah 9 akşam 9 çalışıorum ve inan bulamıorum.. internette bir yer buldum kargoyla gönderio ok dersen ordan alayım barii

Herkese merhaba kızlar topiği çokkkkk uzun zamandır takip ediyorum.Bi ara bende düşündüm bu diyeti yapmayı ama sıkıya gelemiyorum heralde.

Biraz kendimden bahsedeyimm 7 aylık bi bebişim var, anne sütü alıyor.Ben dikkat ederek 13 kg falan verdim.Ama zorlaşıyor bazen,bazen durur gibi oluyor.
Bi de destek çok önemliii halen kararsızım başlasammı die ama bakalımmmm. Çünkü bebiş elimi kolumu bağlıyorr.Bu arada kilo verenleri tebrik ediyorummmm.Her cuma takip ediyodummm:)

yahu aktar dedigin birtek haftaici açık olmaz ki..Sen hangi ilçedesin onu söyle, bulamamana imkan yok yaa..İnternetten gonderen yerdeki açık çay mı peki? Yani poşet olmasın diye özellikle soyluyorlar..Yaa geceleri akmasını biliyosun, emin ol aktıgın yerlerde de olablir..Mesela ben olan bir alışveris merkezi bile biliyorum..Hic mi gitmiyosun alışveriş merkziine cnmcım ya..Valla ben getircem simdi hee..

selam guzelim, hoşgeldin diyelim sana da..
ne kadar fazlalıgın var? bu rejim bence sut veren anneler için çok uygun degil cnm..Cunku meyve cok onemli sut verirken.. Bu rejimde neredeyse hiç meyve yemiyoruz. Sebze bile daha sınırlı..Daha cok protein agırlıklı besleniyoruz ki bu senin icin yeterli olmaz sanırm..Bence sen sut vermen bitince eger hala kilo fazlalıgın varsa bu tarz bi rejime başlayabilirsin..Ama tabiki gene de sen bilirsin.Dogum kilolarını bir an once vermek icin hazırlıklarına basla ama derim..Cunku benim de oglum var 2.5 yasında..Ben suan dogum kilolarımı vermek icin ugrasıyorum..Ne kadar gec kalınırsa kilo o kadar yerleşiyor vucuda..Op bebegini bizler icin..Kolay gelsin cnm..

Hoşbulduk aslıcım.Evet diyet banada sakıncalı geliyor.
Bende şöyle denemeyi planlıyorum.Hani karbonhidratı yüksek şeyler abur cuburlarya onlardan kıssam diyorum.Yoksa meyvesiz olmaz.Bünyem zayıf düşer.Ben 70 ile hamile kaldım 82 ile doğuma gittim. Şimdi 63 kiloyum.:) Boyum 1.65 Emzirirken verdim dikkat ederek.
Üniversiteye başladığımda 61 kiloydum.En son onu hatırlıyorum.Şimdi 60 ın altına düşmek istiyorum.
Yani sohbet amaçlı biraz, birazda destek işin yazdım buraya.

ben bostancıdayımm ccanımcım.. hangi alışveriş merkeziymişş gidim ordan alimm ben senin aldığın yerden almak istiorum aslında senin aldığının aynısını yanii

Arzucum şimdi netten biraz baktım, beşibir yerde çayı bazılarına bizdeki gibi şişkinlik yapmış bakalım 1 hafta sonra görücez sonucu biraz sabredelim canım.

çççççççççççooooooooooooookkkkkkkkkkkk mutsuzumm bennn bu şişliğim gitmek bilmedii hala daha.. şişkinlikten bu saat oldu hala hiç su içmedim.. bugün içmicem galiba

Arzucum şimdi netten biraz baktım, beşibir yerde çayı bazılarına bizdeki gibi şişkinlik yapmış bakalım 1 hafta sonra görücez sonucu biraz sabredelim canım.

masumcum canımcım sende mi poşetini kullanıosun peki??? belkide bu bize kötü geldi olabilir mi acaba???

mutlaka şu demleme olanından almalıyızzz

insallah biran önce gecer siskinligin üzülmeeeee arzu abla :26:

ooooyy kıyamammmm arzu abla diip üzülürmüş bidee

ama masalcımm yani wallahi moral bozulmicak gibi değil o kadar dikkat ediorum ki görüosunuz işte sölediğim ya da yazdıklarımdan başka bir gram ayrı bişey tüketmiorumm anlamadım gitti

aslımm canım arkadaşımm sabah demişsin ya 25 -30 arası tut die ben zaten hergün en fzla 30-35 alıorum canım yaa..yediğim şeyler hep bellii bazen sebze yemeği 6-8 kb genelde yeşil salata 4-6 peynir tavuk yumurta ton balığı ya da somon ızgara başka bişi yemiorum kii

dün mesela 2 dilim uno denge kızartılmış 2 kk beyaz peynir yumurta 2 jambon
öğle köfte akşam haşlama tavuk salata başka hiçbişe yok

bu zaten anca 25-30 yapıo ve dikkat et benim hergünüm aslında böle geçio anlamadım gitti

ben bostancıdayımm ccanımcım.. hangi alışveriş merkeziymişş gidim ordan alimm ben senin aldığın yerden almak istiorum aslında senin aldığının aynısını yanii

Biraz uzakmışız ama istinyeparkın icindeki istinyepazarı var ya..Orda direk besibiryerde satılıyor..
Ordan alabilirsin cnm.Ben de kilyosa yakınım yani istanbulun bir ucu ama istinyeparka yakınım yani...
Istinyeparka kesin gidiyosundur buna eminim..Ordan al lutfen cnmm..suyu sakın bırakma..
Ben yemek olayına girisiyorum simdi aksam icin..Gene gelirim sonra..

Canım dogru diyosun insallh verirsin bu hafta..Hakikaten cok ama cok uzuldum ben de yaa..Hicbirsey gelmio elimden en cok da buna üzülüyorumm..

Kızlaaar sesiniz çıkmıooo??? Kaçamak halinde misiniz yoksa şuanda?
Aksam yemegi hazır ben de misafirlerimi bekliyorum..
Sabah kahvaltıda yedigim tostla duruyorum..Akşam yiyecegim diye sabah sıkı yiyip akşama kadar idare etsin istedim..
Gercekten de etti, hala acıkmadım..Bunyem iyice alıştı sanırm kızlar..
Neyse hadi kolay gelsin hepinize..

selam hanımlar bilgisayarla aram çok iyi olmasına rağmen kilo çizelgesini bir türlü oluşturamadım,daha doğrusu son kısımda yani adres kpyalamasını beceremedım,bana yardımcı olurmusunuz???

selam hanımlar bilgisayarla aram çok iyi olmasına rağmen kilo çizelgesini bir türlü oluşturamadım,daha doğrusu son kısımda yani adres kpyalamasını beceremedım,bana yardımcı olurmusunuz???

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/..........wBN3fQY/weight.png
Sadece bu yazanıı kopyalayıp oraya yazıcaksın..Tabi kendininkini yazıcaksın..Bu benimki..
araya nokta nokta koydum..Seninde boyle bisey olucak ilk cıkan yerden sadece bunu alıp profil duzenle bölümünde çizelge yerine yazıcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…