Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam hanımlar bilgisayarla aram çok iyi olmasına rağmen kilo çizelgesini bir türlü oluşturamadım,daha doğrusu son kısımda yani adres kpyalamasını beceremedım,bana yardımcı olurmusunuz???

canımm onun en iyi temsilcisi aslııı :)))) gelsin o sana yardım eder kesinn ben yaptım ama nasıl yaptıgımı dahi hatırlamıorummm

masumcum canımcım sende mi poşetini kullanıosun peki??? belkide bu bize kötü geldi olabilir mi acaba???

mutlaka şu demleme olanından almalıyızzz

ben iki aya yakındır beşi bi yerde içiyorum
2 liralık alıyorum hepsinden 1 er kaşıktan demliyorum
şişkinlik yapmıyor aksine dümdüz yapıyor karnımı .
güzl bağırsak çalıştırıyor .
bir büyük kupa içiyorum günde bi kere sabah aç karna yada akşam yatarken
L bedendim bugün M beden üstlük aldım çok mutlu oldum
cuk diye oturdu :)
yediklerime falan dikkat ettim diyet denemedim
ekstra sirkeli su içtim sabah ve akşamları yatarken

masumcum canımcım sende mi poşetini kullanıosun peki??? belkide bu bize kötü geldi olabilir mi acaba???

mutlaka şu demleme olanından almalıyızzz

Evet canım ya benimkide poşet ben bimden aldım doğadan marka, belki gerçekten bu bize iyi gelmedi. neyse ben genede içmeye devam. bugünkü menümü yazayım. arzucuğum akşam yemeğine bakarmısın sence kaç karbondur.

sabah sahanda yumurta
1 kk beyaz peynir
3 tane zeytin.
şekersiz çay

ara 1 kupa beşibir yerde çay

öğle tavuk göğüs, salata

akşam : kabağı rendeledim biraz yağ ile kavurdum. sarımsaklı yoğurt ve 1 yk mayonezle karıştırdım. biraz kuru nane, baharat. attım. 1 dilim k.ekmekle yedim. nasıl olmuş.

hihihi helinaslı teşekkur ederim canım yaptım,bir de bunu değiştirmesi var demi bi zahmet onu da söylersen kilom değişince değiştirebileyim kiii umarım değişir

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve umarim devami ayni sekilde gelir :) kilo veremeyenlerde üzülmesin kesin duraklama dönemindesinizdir... ya da bir arkadasimiz hergün ayni seyleri yedim, kacamaklarim olmadi ve kilo veremedim demis....belki menünde sana yaramayan bisey vardi KB si düsük oldugu halde birde onu incelemek lazim diye düsünüyorum...
Ben bugünki menumü yazayim
sabah

Ekmek 20
Peynir 1 (1 bile fazla aslinda cünkü 20 gram seklinde satiliyor)
Yumurta 0
kahve 3

öglen bisi yiyemedim
ikindi 1 kurabiye 8 diyelimm

aksam
baharatli tavuk 2 diyorum baharatli oldugu icin
birde yogurtlu kirmizi lahana kirmizi lahanin 100 graminda 7.6 gram kb varmis benim yedigim yogurtlu posiyon ancak okadardir :)yogurt cünkü baya suluydu :))
yani toplam 42 galiba

ya ben hic bukadar yüksek tutmazdim sabahlari yedigim ekmek den böyle oluyo
simdiye kadar toplam 1 litre su yatana kadar 1.5 gecer
ve yine dersten sonra gezmeye gittim arkadaslarla 3-7 arasi hep ayaktaydim

büyük bir mutlulukla kupami aliyorum ve hepinize cok tesekkür ediyorum haftaya kupami seve seve özellikle masumuma ve arzuya devretmek istiyorum ama insallah diger arkadaslarda güzel kilo verirler yilbasi kacamagina kadar hepimize bol kilo kayipli hafta diliyorum aslicim su icmeyi bundan sonra birakmam ilgin icin tekrar saol tatlim

kızlar bu hafta beni hiç saymayın çok yoğun ve kötü bi hafta özellikle hastaneyle uğraşmak sıkıldım artık ve sinirden hiç dikkat etmedim aksine paso yedim birde regl olacağım onun krizleri de var.aslında 62.7 olmuştum ama sinirimi yemekten çıkarırken 63.4 oldum eee regl öncesi şişlikte var tabi.yoğunluktan giremedim nete ama haftaya umarım daha sağlıklı paylaşımlarda bulunabilirm.kilo veren arkadaşlarada tebrikler.haftya bende vermiş olacağım.

ark lar beni listeden çıkarın isterseniz çünki ben çok ta düzgün yapmıyorum dieti.sadece az almaya çalışıyorum karbonlu yiyecekleri o kadar.iyi bir örnek değilim yani.kilom tabi ki aynı.değişme yok çünki bişi yapmıyorum.ama sizi takip eder arada girer msj yazarım selin gelmiş mi bakarım.nasıl napıyor acaba neden girmiyor.

çok kotu gunlar gecırdım ıkı gndur ewde degıldım kızlar o yuzdn ne dıyete uyabıldm nde dıkat ettım ama almamısım cunku cok yurudum az yedm kaacırmadm yanı ewlılıgımle alakalı o yuzden hber wermedm kusura bakmayın hafta bası baslarım ınsallh ıı geceler..

ANLADIM HERSEY SENSIN: Oh be sonunda rahatladım. KB rejimi yapıp da daha bu çayı kullanıp da mutlu olan hic gelmemişti ben geldigimden beri..Aynen karnı duzlestiriyor bu cay..Arkadaslara da soyledim bence kesin demleneninden kullanmalılar..İnsallah bizlen beraber burda S beden aldıgını da goruruz :)) Mukemmel bir duygu cunku biliyorum..Hepbirlikte insallah..
MASUMCUM: Ben cok begendim menunu..Aynen benim genelde yediklerime benzedigi icin sanırım..Aksam kac tane kabak rendeledin? 1 porsiyon kabak 4 , hadi sen 2 porsiyon yesen 8 olur. Yogurt koydum diyorsun 100 grm en fazka koymussundur 5 yani ekmegi saymazsak maximum 13 dür aksam yemegin ama bence super saglıklı bir yemek aksamları ben hep bu tarz yiyorum,misafirim yoksa..:)
İREMAYCIM: Ben de bilmiyorum onu..Cunku ben her seferinde baska cizelge yapıp degişiklik yapıyorum..O sekilde yapmak istiyorsan baskasına sorman lazım cnm..
PPERICIMM: Ben de heyecanla yılbasını bekliyorum. Cunku o zamana kadar kacamak kesinlikle yapmayacagım..Haftaya nolur mumkunsu kupanı Arzucuguma ver, çok uzuldum ona, nasıl iki haftadır kilo veremiyo resmen icime dert oldu..
ETHOSCUM: Selam cnm evet bayadır goremedik seni..Insallah biran önce regl sıkıntılarından kurtulup aramıza dönersin..Seni bekliyoruz cnm :)))
MELIKECIMM: Canım cidden merak ettim seni, umarım çözemiyeceginiz bir mevzu degildir..Ama işte insanın hayatında sorunlar olunca gözü ne rejim gorur ne de birsey..İnsallah duzene koyup olaylarını gelirsin gene muhabbete..Kolay gelsin cnm..
ARZUCUMMMM: Canımmm yaa sen kavitasyona da başlamıştın..İncelme oldu filan diyodun. Ya butun bunlar olurken belki de onun şişligi vardır diyecegim ama oyle de degil..O şişlik yapan birsey olamaz..Kesin kavitasyonda işe yarıyacak haftaya en az 3 kilo vericen ya da oyle olmak zorunda..Tartın bozulmus olabilir mi?Ay sacma sapan bir suru sey diyorum işte..

Son düzenleme:
günaydın kızlar ...

geçmişi biraz okudumm bendee katılmak isterimmm aranıza ama tam olarakk bana anlatırsanız nasıll yapıyosunuz hergün yediklerinizimi paylaşıyosunuz ??

size kısaca kendimi tanıtayıımmm kilo olarakk :)

26 yaşındayım neredeyse 80 kiloyum bu 2 aydır bebbekk çalışmalarım var ve bebek olursa zaten kilo alacağm için şimdi bişeyler yapıp zayıflamak istiyorum ...

Evet canımya benimde hoşuma gitti birde hiç acıkmadım gece falan, gerçi biraz stresliydim ondanmı bilmiyorum ama çok tok uyudum dün gece, birde 2 kabak rendeledim çünkü kavrulunca azalıyor bayağı dün 0 kaçamakla kapattım ya çok mutlu oldum. eşim ve çocuklar gözleme yedi,1 lokma bile yemedim bu hafta 72 den kurtulacam inşallah.

Melikeciğim sen iyi ol diyet önemli değil herşeyin başı huzur ve sağlık canım umarım sorunlarını çabuk atlatırsın. Allah yardımcın olsun.

Gunaydın cnm hosgeldinn..Tabiki anlatırım. KB rejimi hakkında sormak istedigin ne olursa sorabilirsin.
Biz hergun yediklerimizi paylaşıp birbirime yediklerimiz hakkında fikirlerimizi soyluyoruz. Bence de hamile kalmadan once kilo vermen çok iyi olur, cunku ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Ayrıca kilo vermeden hamile kalıcak olursan ne yazık ki 100 kilo ile filan doguma gidersin bu da hem senin saglıgın icin iyi olmaz hem de sonra o kilolar ne yazık ki daha zor veriliyor. O yuzden biran once basla derim cnm..Gunluk KB degerini 40 civarında tutarsan hatta tutabiliyorsan daha aşagılarda tutarsan eminim guzel guzel kilo verirsin sen de cnm.
Ornek menulere bak istersen.Hangi yiyecekleri serbest tuketebilirsin onlara bak istersen. Ekmegini tost ekmeginden kullan zaten butun tost ekmeklerinin arkasında kb degerleri yazar. Ben Uno denge light ekmek kullanıyorum. Bir diliminde 8 var. Ama sen bilirsin. 746. sayfada açık açık butun KB degerlerinin oldugu bir liste paylaşmıştım. Ordan kontrol edebilirsin.Kolay gelsin cnm..

günaydin kizlar,bugün start verdim ins basarili olabilir istedigim sonucu alabilirim..

kahvaltim birdilim kizarmis tost ekmegi ( paketin üzerinde bir dilimi 17kb yaziyo kizartinca kac olmustur)
2 dilim pastirma
3 4 küp dilim kasar
2 3 dilim küp dilim beyaz peynir
3 siyah 2 yesil zeytin
sucuk izgara( cok degildi)
sekersiz siyah cay

kac kb almisim? yardimci olursaniz sevinirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…