selam hanımlar bilgisayarla aram çok iyi olmasına rağmen kilo çizelgesini bir türlü oluşturamadım,daha doğrusu son kısımda yani adres kpyalamasını beceremedım,bana yardımcı olurmusunuz???
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/..........wBN3fQY/weight.png
Sadece bu yazanıı kopyalayıp oraya yazıcaksın..Tabi kendininkini yazıcaksın..Bu benimki..
araya nokta nokta koydum..Seninde boyle bisey olucak ilk cıkan yerden sadece bunu alıp profil duzenle bölümünde çizelge yerine yazıcan..
ben bugün hiç su içmedim.!
Ben de bugun sadece bir adet tost yedim o kadar..
Sacma sapan bir diyet oldu bugun bizimki desene..:))
masumcum canımcım sende mi poşetini kullanıosun peki??? belkide bu bize kötü geldi olabilir mi acaba???
mutlaka şu demleme olanından almalıyızzz
masumcum canımcım sende mi poşetini kullanıosun peki??? belkide bu bize kötü geldi olabilir mi acaba???
mutlaka şu demleme olanından almalıyızzz
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/..........wBN3fQY/weight.png
Sadece bu yazanıı kopyalayıp oraya yazıcaksın..Tabi kendininkini yazıcaksın..Bu benimki..
araya nokta nokta koydum..Seninde boyle bisey olucak ilk cıkan yerden sadece bunu alıp profil duzenle bölümünde çizelge yerine yazıcan..
büyük bir mutlulukla kupami aliyorumHaftanın şampiyonu şuan icin PERIIIIIII..bence gecen haftadan sonra zaten muthiş bi gelişme bu..Bence daha çok veren de olsa benim şampiyonum da sensin bu hafta guzelimm.Kesinlikle sudan diyorum..Sakın bırakma su icmeyi..Hemen alırsın bak..Vucud belirli bir suya alışınca onu koymayınca yerine bu da tehlikeli hemen geri alınıyor kilolar..
Kupa senin icin gelsin o zaman...
ANLADIM HERSEY SENSIN: Oh be sonunda rahatladım. KB rejimi yapıp da daha bu çayı kullanıp da mutlu olan hic gelmemişti ben geldigimden beri..Aynen karnı duzlestiriyor bu cay..Arkadaslara da soyledim bence kesin demleneninden kullanmalılar..İnsallah bizlen beraber burda S beden aldıgını da goruruz :)) Mukemmel bir duygu cunku biliyorum..Hepbirlikte insallah..
MASUMCUM: Ben cok begendim menunu..Aynen benim genelde yediklerime benzedigi icin sanırım..Aksam kac tane kabak rendeledin? 1 porsiyon kabak 4 , hadi sen 2 porsiyon yesen 8 olur. Yogurt koydum diyorsun 100 grm en fazka koymussundur 5 yani ekmegi saymazsak maximum 13 dür aksam yemegin ama bence super saglıklı bir yemek aksamları ben hep bu tarz yiyorum,misafirim yoksa..:)
İREMAYCIM: Ben de bilmiyorum onu..Cunku ben her seferinde baska cizelge yapıp degişiklik yapıyorum..O sekilde yapmak istiyorsan baskasına sorman lazım cnm..
PPERICIMM: Ben de heyecanla yılbasını bekliyorum. Cunku o zamana kadar kacamak kesinlikle yapmayacagım..Haftaya nolur mumkunsu kupanı Arzucuguma ver, çok uzuldum ona, nasıl iki haftadır kilo veremiyo resmen icime dert oldu..
ETHOSCUM: Selam cnm evet bayadır goremedik seni..Insallah biran önce regl sıkıntılarından kurtulup aramıza dönersin..Seni bekliyoruz cnm :)))
MELIKECIMM: Canım cidden merak ettim seni, umarım çözemiyeceginiz bir mevzu degildir..Ama işte insanın hayatında sorunlar olunca gözü ne rejim gorur ne de birsey..İnsallah duzene koyup olaylarını gelirsin gene muhabbete..Kolay gelsin cnm..
ARZUCUMMMM: Canımmm yaa sen kavitasyona da başlamıştın..İncelme oldu filan diyodun. Ya butun bunlar olurken belki de onun şişligi vardır diyecegim ama oyle de degil..O şişlik yapan birsey olamaz..Kesin kavitasyonda işe yarıyacak haftaya en az 3 kilo vericenya da oyle olmak zorunda..Tartın bozulmus olabilir mi?Ay sacma sapan bir suru sey diyorum işte..
çok kotu gunlar gecırdım ıkı gndur ewde degıldım kızlar o yuzdn ne dıyete uyabıldm nde dıkat ettım ama almamısım cunku cok yurudum az yedm kaacırmadm yanı ewlılıgımle alakalı o yuzden hber wermedm kusura bakmayın hafta bası baslarım ınsallh ıı geceler..
günaydın kızlar ...
geçmişi biraz okudumm bendee katılmak isterimmm aranıza ama tam olarakk bana anlatırsanız nasıll yapıyosunuz hergün yediklerinizimi paylaşıyosunuz ??
size kısaca kendimi tanıtayıımmm kilo olarakk :)
26 yaşındayım neredeyse 80 kiloyum bu 2 aydır bebbekk çalışmalarım var ve bebek olursa zaten kilo alacağm için şimdi bişeyler yapıp zayıflamak istiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?